banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 15:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: neighbours from hell
PostPoslato: 18 Avg 2005, 15:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
e ljudi...kakva iskustva imate sa vasim komsijama???
jel to ono zdravo za zdravo ili...mnogo blize????

ja licno mrzim neke bliske komsijske odnose, da mi upada u kucu bez kucanja, da se ponasa kao da je u svojoj rodjenoj i tome slicno. ako neko treba da mi dodje na kafu ili rucak, volim da se najavi pre toga, jer nisam ja socijalna sluzba da lecim neciju dosadu.

nego...
sta me inspirisalo da otvorim ovu temu...

jutros sam spavala do nekih 12 sati. u tom vremenu , moja komsinica mi je dolazila tri puta na vrata. nisam joj otvarala, jer bas nisam bila raspolozena za neko ispijanje kafice sa njom...uostalom htela sam da se izlezavam u krevetu. oko 14 sati, eto nje ponovo...legla na zvonce!!! i ja otvorim!!! fazon je sto njen prozor gleda na kompletan moj stan , tako da zna kada sam u kuci.
pozovem je da udje, nece! dobro!!!meni bolje!!!
pocinje neki razgovor onako pred vratima, na sto sam ja stvarno alergicna, ali dobro! i skontam da je u stvari dosla da pita kakve su to sprice i igle na mom prozoru i da pita da li sam se ja to pocela drogirati!!!
*ebem ti i zivot i komsiluk!!! :evil: :evil: :evil:
fazon je sto sam ja prethodno vece punila ketridze za stampac upravo tim iglama, i kada sam ih oprala slucajno su ostale na prozoru da se osuse, a ja totalno zaboravila na to!!!
ta komsinica nije neka matora baba, nego devojka koja ima 24god. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

i onda kontam...sta koga boli *urac za mojim zivotom, da mi bulji u stan i prati svaki moj korak. i jos dolazi na vrata da pita da li pucam??? ali mi uopste nismo bliske!!! ja sam se samo par puta ponudila ako treba da joj odem u kupovinu,jer mi nije tesko, obzirom da ona ima malu bebu i to je to. da smo se nesto posecivale i da pijemo kafu svaki dan zajedno...NE!
stvarno bed!!! i onda skontam da je u stvari dolazila tri puta na vrata jer je izjedalo to da li sam pocela da se pucam!!! stvarno ne kontam ljude!!!

ajd..nekako i mogu svariti cangrizave matore babe, koje zive same i kojima je jako dosadno u zivotu...pa tako prate zivot svojih komsija i slicno, ali ovo...ljuuuuudi!!!!

nego...
imate li vi slicnih komsija i kako regulisete slicne situacije?

Poslednji put menjao stigmata dana 19 Avg 2005, 13:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
he he he ..
kako da nemam.. imam i gorih .. ali i boljih
imam par komsija sa kojima je moja porodica bas onako bliska, pravi prijatelji
a imam i jedne koje niko nema. to je jedna zena skoro baba, nekih 50 godina
ona je stvarno slucaj za ispitivanje. ono, mnogo je glupa a voli svugde da zabije svoj nos. voli da traca, prica o svakome, da naredjuje, da bude glavna a veze nema sta govori. to me mnogo nervira. najgore je to sto prica svakave gluposti o cijelom komsiluku te je na taj nacin i zavadila par ljudi. jos mi nikad niko nije dosao u kucu a da ona to nije propratila. stane u svoje dvoriste i gleda u moju kucu. to je stvarno upadno i ruzno. znaci stoji i gleda sta se desava sve dok ne udjes u kucu. a tek kad sjedimo napolju, samo zvirla i slusa sta se prica.
najnovije sto je provalila je da je moja komsinica napustila covjeka i otisla od njega.. kakva glupost. zena je ustvari otisla sa djecom kod majke jer je imala godisnji. tako je znala da provali svakve stvari. nevjerovatna je ....

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 19:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Baš si namćor. Mogla si lijepo da joj kažeš šta si radila i da prištediš sebi nerviranje.

Imao sam jednog komšiju koji je šutirao smeće po ulici. Jednom je odsjekao grane i bacio ih na ulicu tako da auta ne mogu prolaziti. Drugi put se potukao sa prvim komšijom do sebe. (nas razdvaja taj put) Bio je lud, jednom riječju. Vjerovatno je još uvijek, samo ga više nema ovde. :)))

Sad reci da ti nije daleko bolje s tvojom komšinicom nego što je meni bilo s tim mojim komšijom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Stigmata zamisli samo da je situacija ovakva:
Ti otvoris temu: Da li se moja komsinica drogira?
Onda nama kazes kako imas relativno mladu komsinicu i rano ujutro si joj uocila sprice i igle na prozoru.Isla si celo jutro njoj na vrata ali nema nikakvog znaka zivota od nje.Sta da radis, da li da joj se obratis i proveris u cemu je problem ili samo da ignorises ?

Shvatas moju poentu ?
Nisi korektna, ona je brinula zbog tebe, a ne kao da je htela da proshiri neki novi trach.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 20:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Avg 2005, 09:10
Mozda je htjela uzajmiti sprice?

Nego najbolje da ti uzmes laserski stampac da te komsije ne ometaju. :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 20:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
ha ha, super tema.

imala sam ja par nekih ludih dozivljaja sa svojim komsijama.
imala sam nekih 8 godina, moja sestra 5. jedan dan dodje komsinica mojoj mami na vrata ( babuskara jedna ) da joj kaze da nas smiri, jer koliko skacemo po kuci, njoj je plafon poceo da puca po sredini i puklo joj je par sijalica.... :lol: :lol: :lol: :lol:

a u bl imam jednu koja mi kaze, jao jeste imas lijepe cipele, predivne su ( isto starija zena ). ja je pitam , a koje to, ona meni, ma one stikle, vidjela sam ih na tebi neko jutro kad si dosla u pola 6 ujutro kuci????
meni samo nije jasno, sta zena od 50 i kusur godina radi u 5 ujutro na prozoru???

ono sto volim u ovoj drzavi je sto se takve posjete planiraju, odnosno niko nema pravo da ti upadne tek tako u kucu i remeti tvoj mir....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 22:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
Citiraj:
Nisi korektna, ona je brinula zbog tebe, a ne kao da je htela da proshiri neki novi trach.

ma joj,zavisi,ko je ta osoba.Imas ljudi sjedi i pije kafu s tobom a najradije bi da te vidi kako crkavas.Mislim znam Stigmatu a komsinicu ne..ali pretpostavljam da je baba tracara..usput sta ima??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
Stigmata zamisli samo da je situacija ovakva:
Ti otvoris temu: Da li se moja komsinica drogira?
Onda nama kazes kako imas relativno mladu komsinicu i rano ujutro si joj uocila sprice i igle na prozoru.Isla si celo jutro njoj na vrata ali nema nikakvog znaka zivota od nje.Sta da radis, da li da joj se obratis i proveris u cemu je problem ili samo da ignorises ?.

pa da smo u odnosima u kakvim smo nas dvije, ignorisala bih!!! ustvari, ne verujem cak ni da bih primetila bilo sta na njenom prozoru, jer gotovo uvek trcim niz stepenice, tako i da hocu - ne smem da gledam sa strane :lol: :lol: :lol:
uostalom imam dovoljno zanimljivijih stvari nego da snimam sta moje komsije drze po prozorima!!!

Citiraj:
Shvatas moju poentu ?

da se razumemo, ona nije losa osoba, dusom :D i nije to ni bilo da bi prosirila neki trac.
ali...nismo mi sada nesto bliske da uzme sebi za pravo da zabija nos u moj zivot!!! za dve godine smo popile 3-4 puta kafu, ja joj par puta otisla u kupovinu, svaki put se pozdravimo kada se sretnemo u ulazu i to je to!!!

ali...ja jednostavno ne razumem ljude koje toliko zanima tudji zivot!!!
ne znam samo sta takvi ljudi nalaze zanimljivo u tome i kako imaju vremena za to???

jednom prilikom sretnem je u ulazu i prica mi kako je njen muz dosao jedan dan i rekao kako je video neku crnkinju u mom stanu. onda je ona izasla da vidi o cemu se to i o kome se radi i skontala je da sam to ipak bila ja. fazon je bio sto sam imala dve majice na sebi, crnu dugih rukava i preko nje neku belu majicicu na bretelice!!!
i jos mi prica o tome!!! otvoreno mi kaze da mi bulji u stan i da se zanima tim!!! BOZE!!!!

zipp je napisao:
..usput sta ima??

e´o vidis i sam!!!
borba za privatnost!!!
:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 23:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ma sta ces.. postoje ljudi koji nemaju sta da rade ili kojima nije dobro u zivotu pa se previse zanimaju za tudje zivote.
blago tebi.. tvoja komsinica je dobra dusom.. a od moju bi se i zmija otrovala :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 01:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2005, 01:57
Zanimljivo ...

Sad nismo skontali da li se stvarno "pucash".... :D

Samo sam se salio ... naravno ... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 01:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2005, 01:57
Ja sam u Vilsonovoj ....
Ono poznata ulica u banjaluci po "iglama" i ketridzima ... :lol:
Tako da ono ... :)
Sa komsijama zdravo za zdravo i to je to ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 01:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rasta_wunderkind je napisao:
Zanimljivo ...

Sad nismo skontali da li se stvarno "pucash"..

bojama za stampac i to u obe ruke!!!
preferiram cyan! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 10:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Boro je napisao:
Ali nisu sva djeca danas loša. Samo većina.

:D :D :D

stigmata je napisao:
ali...ja jednostavno ne razumem ljude koje toliko zanima tudji zivot!!!
ne znam samo sta takvi ljudi nalaze zanimljivo u tome i kako imaju vremena za to???

To frustrira, mada ja razumijem te ljude, ne u smislu da ih opravdavam već razumijem zašto su takvi - ne znaju šta će sa sobom, ne mogu sebi osmisliti život, ništa ih ne ispunjava, a pošto osjete prazninu traže nešto da rade, pa nađu nekakavo ispunjenje u špijuniranju drugih. Ima takvih ljudi dosta.

A kad je u pitanju zabadanje nosa u živote drugih, ispunjenje u praćenju života drugih mora se reći još nešto: oni razni časopisi koji se bave životima zvijezda iz svijeta muzike, filma, sporta i drugog, o njihovim skandalima, brakovima, razvodima, preljubama, ti časopisi su u porastu popularnosti, mnogi ih prosto "gutaju" - e (i) to je bolesno!!! Posebno je teško zamisliti zaluđenost životima "zvijezda" kad te "zvijezde" gotovo nikako ne mogu i ne smiju biti uzor ni u čemu, što je jasno kad se vidi kako žive i kakavi su kao ljudi, sve gore od goreg. A ljudi to "gutaju". Ja to ne smatram mnogo drugačijim od zabadanja nosa u komšijski prozor.
Sve su to aktivnosti koje su potpuno isprazne i odvlače pažnju od mnogih konstruktivnih, izgrađujućim, oplemenjavajućih aktivnosti.

U skladu sa tim evo vijest od prije dva dana:

Istini za volju
Podaci o nakladi pokazuju: čitatelje više ne zanimaju vijesti nego tračevi
Američki ured koji prati nakladu tiskovina izvjestio je da su u prvoj polovici ove godine najbolje prosperirali "celebrity" magazini, posvećeni događajima kao što su veze Brada Pitta i Angeline Jolie te Toma Cruisea i Katie Holmes. Nasuprot njima, tjedni "newsmagazini" (Time, Newsweek) posvećeni "ozbiljnim" vijestima bilježe pad naklade unatoč nizu šokantnih događaja poput tsunamija na Tajlandu i terorističkog napada u Londonu. Zanimljivo je da magazin Playboy i dalje ne uspjeva održati ciljanu nakladu.

U skaldu sa svim ovim bih skrenuo pažnju na sledeću temu:

http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=15236

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 10:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Mislim da je stav po kojem niko ne smije da 'zabada nos' mizantropski.

Ljudi su društvena bića. Obavezno im je u karakteru da zabadaju noseve u tuđa posla. Na različite načine.

Većina naše komunikacije se odnosi na to da jedni drugima govorimo šta je ispravno, a šta nije.

Život u društvu uopšte je stalno pregovaranje s drugim ljudima o tome šta je prihvatljivo a šta nije.

I mi ovde sada saopštavamo ono što smatramo ispravnim stavovima prema komšijama.
Kako će ko da uredi svoje odnose s ljudima je u krajnoj liniji samo njegova stvar, ali ne vjerujem da je dobro zauzimati nervozan stav.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 16:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Feb 2005, 14:49
Samo na brzinu da se javim cao cao svima....

Elem hocu samo da nesto kazem na ovu temu koja je veoma interesantna, sto sljedi.
VAMA kojima se desavaju problemi ovakve vrste sa "komsijama" THE problem nije ustvari u njima , pa vi ste dozvolili da dodje do ovoga pobogu, , znaci upoznali ste se sa njima, ekstravertni ste sa njima, imali ste diskusiju sa njima i tdd i samim tim sami sebi proizveli nesrecu i frustraciju. Sto se mojih iskustava tice i mene.
Ja nemam komsija uopste, to je moj izbor, i samim tim nemam nekih baba koje mi dolaze na vrata ili nekih ljudi koji misle da imaju pravo da polemisu o mom zivotu i diktiraju njegov nacin, niti STVARNO mi je stalo da trosim vjeme na takve ljude tako sto cu ih vidjati svaki dan kad izadjem iz svog doma ili udjem u svoj dom.Veoma mi je zao onih koji moraju trpjeti takav nacin zivota al ja nemoram.

Pozdrav svima
Odo ucit svjetlost!!!!.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 16:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Hey Mr.X, ti 'antiprotivan' kao i uvijek (salim se).

Kako se ne moze s komsilukom, tako se ne moze ni bez njega. U ovim 'haldnim' zapadnim zemljama to je malo drugacije nego tamo kod nas. Svako svoju brigu brine i samo si na hi and bye (ili izmijenis koju o vremenu). Ovako je u zgradama a manje-vise isto i sa kucama. Ne znam da li je ovako dobro, ali bar te glava ne boli od dosadnih komsinica :).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 16:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
mr.x i dove, malo je drugacije sa komsijama ovdje kod nas i na zapadu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2005, 19:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mr.X is back again!!! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2005, 00:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
stigmata je napisao:
e ljudi...kakva iskustva imate sa vasim komsijama???
jel to ono zdravo za zdravo ili...mnogo blize????

ja licno mrzim neke bliske komsijske odnose, da mi upada u kucu bez kucanja, da se ponasa kao da je u svojoj rodjenoj i tome slicno. ako neko treba da mi dodje na kafu ili rucak, volim da se najavi pre toga, jer nisam ja socijalna sluzba da lecim neciju dosadu.

nego...
sta me inspirisalo da otvorim ovu temu...

jutros sam spavala do nekih 12 sati. u tom vremenu , moja komsinica mi je dolazila tri puta na vrata. nisam joj otvarala, jer bas nisam bila raspolozena za neko ispijanje kafice sa njom...uostalom htela sam da se izlezavam u krevetu. oko 14 sati, eto nje ponovo...legla na zvonce!!! i ja otvorim!!! fazon je sto njen prozor gleda na kompletan moj stan , tako da zna kada sam u kuci.
pozovem je da udje, nece! dobro!!!meni bolje!!!
pocinje neki razgovor onako pred vratima, na sto sam ja stvarno alergicna, ali dobro! i skontam da je u stvari dosla da pita kakve su to sprice i igle na mom prozoru i da pita da li sam se ja to pocela drogirati!!!
*ebem ti i zivot i komsiluk!!! :evil: :evil: :evil:
fazon je sto sam ja prethodno vece punila ketridze za stampac upravo tim iglama, i kada sam ih oprala slucajno su ostale na prozoru da se osuse, a ja totalno zaboravila na to!!!
ta komsinica nije neka matora baba, nego devojka koja ima 24god. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

i onda kontam...sta koga boli *urac za mojim zivotom, da mi bulji u stan i prati svaki moj korak. i jos dolazi na vrata da pita da li pucam??? ali mi uopste nismo bliske!!! ja sam se samo par puta ponudila ako treba da joj odem u kupovinu,jer mi nije tesko, obzirom da ona ima malu bebu i to je to. da smo se nesto posecivale i da pijemo kafu svaki dan zajedno...NE!
stvarno bed!!! i onda skontam da je u stvari dolazila tri puta na vrata jer je izjedalo to da li sam pocela da se pucam!!! stvarno ne kontam ljude!!!

ajd..nekako i mogu svariti cangrizave matore babe, koje zive same i kojima je jako dosadno u zivotu...pa tako prate zivot svojih komsija i slicno, ali ovo...ljuuuuudi!!!!

nego...
imate li vi slicnih komsija i kako regulisete slicne situacije?

:lol: :lol: :lol: :lol:

Hvala Bogu, nemam. Niko ne zvoni na moja vrata i tako ja volim :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]