e ljudi...kakva iskustva imate sa vasim komsijama???
jel to ono zdravo za zdravo ili...mnogo blize????
ja licno mrzim neke bliske komsijske odnose, da mi upada u kucu bez kucanja, da se ponasa kao da je u svojoj rodjenoj i tome slicno. ako neko treba da mi dodje na kafu ili rucak, volim da se najavi pre toga, jer nisam ja socijalna sluzba da lecim neciju dosadu.
nego...
sta me inspirisalo da otvorim ovu temu...
jutros sam spavala do nekih 12 sati. u tom vremenu , moja komsinica mi je dolazila tri puta na vrata. nisam joj otvarala, jer bas nisam bila raspolozena za neko ispijanje kafice sa njom...uostalom htela sam da se izlezavam u krevetu. oko 14 sati, eto nje ponovo...legla na zvonce!!! i ja otvorim!!! fazon je sto njen prozor gleda na kompletan moj stan , tako da zna kada sam u kuci.
pozovem je da udje, nece! dobro!!!meni bolje!!!
pocinje neki razgovor onako pred vratima, na sto sam ja stvarno alergicna, ali dobro! i skontam da je u stvari dosla da pita kakve su to sprice i igle na mom prozoru i da pita da li sam se ja to pocela drogirati!!!
*ebem ti i zivot i komsiluk!!!
fazon je sto sam ja prethodno vece punila ketridze za stampac upravo tim iglama, i kada sam ih oprala slucajno su ostale na prozoru da se osuse, a ja totalno zaboravila na to!!!
ta komsinica nije neka matora baba, nego devojka koja ima 24god.
i onda kontam...sta koga boli *urac za mojim zivotom, da mi bulji u stan i prati svaki moj korak. i jos dolazi na vrata da pita da li pucam??? ali mi uopste nismo bliske!!! ja sam se samo par puta ponudila ako treba da joj odem u kupovinu,jer mi nije tesko, obzirom da ona ima malu bebu i to je to. da smo se nesto posecivale i da pijemo kafu svaki dan zajedno...NE!
stvarno bed!!! i onda skontam da je u stvari dolazila tri puta na vrata jer je izjedalo to da li sam pocela da se pucam!!! stvarno ne kontam ljude!!!
ajd..nekako i mogu svariti cangrizave matore babe, koje zive same i kojima je jako dosadno u zivotu...pa tako prate zivot svojih komsija i slicno, ali ovo...ljuuuuudi!!!!
nego...
imate li vi slicnih komsija i kako regulisete slicne situacije?