Dolijali konopljaši.

Četvorica mladića muslimanske vjeroispovjesti uhvačeni su u Kotor Varošu pri gajenju 694 stabljika konoplje na zapuštenoj lokaciji. Nakon što su se u sudu izjasnili krivim, pušteni su kućama. To je epilog u današnjem glasu Srpske.
Društvo ko društvo, vode brigu o svemu , a tako i o ovome problemu. Šta bi ovim povodom mogli reči.
Postavlja se problem brige, da li zaista neko ovdje brine o čovjeku ili brine o sopstvenom profitu. Dakako ovaj veoma krupan problem donešen je na predlog grupe ljudi iz amerike kao rezolucija pri ujedinjenim nacijama. Dakle ono što je Bog dao čovjeku kao okoliš, grupa interesananata među ljudima ograničava i proširuje, a niko se uopšte ne upušta u razmišljanje o ovom fenomenu.
Treba razgraničiti trave koje je Bog dao da rastu i upotrebljavaju se u travnom obliku od sintetika ljudske izrade. Dakako treba razgraničiti i upotrebu npr. maka u prirodnom obliku koji je npr. u tradiciji makedonskog naroda pri svakim svečanostima bio kao makovska pogača, od npr. upotrebe istog u vidu injekcija – što je odvratno, a i svaka tvar u većem obliku je otrov. Čovjeku pozli i kad se napije previše vode. Dakle govorimo i o dozama. Govorimo i o umiječu upotrebe i znanju upotrebe.
Nadalje narodi anda od pradavnina koriste lišće koka biljke kako bi povečali snagu npr. za rad ili kad dugo pješaće hodajući planinama koje umaraju, tako da mnogo veće razdaljine pređu žvačući koku.
Dakle treba razgraničiti doze, a da li mladi i neiskusni to umiju?
Govorimo i o biljkama moči sa kojima ne može svako rukovati. Ja bih govorio i o biljkama koje približuju Bogu i dovode čovjeka do izvanrednih stanja svijesti. Kad bih govorio o današnjoj normalnoj ljudskoj svjesti ona nije normalna, za mene je normalna ludalačka svijest proroka za to jer je normalna.
Velike dobiti i profiti se vrte oko droga – čitaj ljekovitog bilja. Kad bi bilo legalno, onda određene grupacije i koorporacije i udruženja u svijetu ne bi mogle zarađivati na drogi, ili zaista netko misli da netko brine o nekome?
Činjenica je da evo nepunih 40 godina nasuprot čitavog čovječanstva ove droge su zabranjene. Ne od Boga, već od čovjeka. Nije Bog npr. stvorio heroin, - već čovjek – overdozom iz maka, to ranijem čovjeku nije bilo dostupno, tako da se i javlja potreba zaštite čovjeka od sintetike, ali ne bih rekao i od biljaka koje rastu kao što su i rasle, dakle problem je u pronalazaštvu sintetičkih tvari i povečanim koncentracijama prirodnih tvari – koje su opet od prirodnih načinjene umjetnim.
Moje mišljenje ostaje – ovdje se ne vodi briga o čovjeku već o profitu, a npr. Srpska je samo jedan od sljedbenika implementatora ovog projekta. Implementatori su u SADu najsigurnije, ne u masi već u državnom aparatusu.
Holandija npr. je postala nešto popustljiva, postoje razlozi za to. Šta bi bilo kad bi bilo legalno. Ne bi bilo ništa, bilo bi kao što i jeste, međutim netko bi izgubio profit.
Ludost je slijepo vjerovati, a stvar ne ispitati.
Evo to je samo jedno kraće razmatranje zlih biljaka, mada ja mislim da je zao čovjek, što nije ni jedna biljka ni životinja od postanja na ovamo. Toliko od mene:)))
Dolijali konopljaši.

Nije li to smijesno