Citiraj:
oenta je u onome sto je Brane napisao; ti si na forumu samo kad treba popljuvati navijace/narod/vlast... Republike Srpske, Srbije i Rusije. I samo to se od tebe i moze procitati.
Brane ti aktivno ostavlja linkove raznih vijesti iz te tvoje Jevrope, pa i iz Britanije (Necu da kazem UK, nabijem ih na tuki). Istina, na nekim lijevim temama. Ali ti si tu cim se neko sranje desi kod nas Slavena.
tacno tako. ne citam nikakve lijeve teme, i nisam vidio ni jedan link koji je brane postavio. a i da sam vidio, to bi izignoriso.
nemam ja sta s tobom, ofm-om ili branetom da diskutujem o tome sta ne valja u britanskom drustvu (a ne valja mnogo toga). o tome se diskutuje sa britancima.
to vama sluzi kao alibi za sve gadosti koje se desavaju kod nas. sta god se desi kod nas, neko negdje iskopa neki slican dogadjaj iz neke druge zemlje, i, eto, ispada da "mi i nismo tako losi". kad se uzme kompilacija svega najgoreg iz svih evropskih drzava, pa se to uporedi sa srbijom, ispada uvijek da "mi i nismo tako losi". svoje gadosti se uvijek pravdaju gadostima drugih.
prema tome, da, od mene ce se i dalje cuti samo o sranjima kod slavena, poglavito srba i "brace" rusa, i o sranjima ajatolaha putina i njegove prcije od drzave koja se, iz neznanih razloga, jos uvijek zove rusijom. a jos pogresnije smatra sekularnom drzavom. ta prcija koja svoju silu i snagu dokazuje izivljavajuci se nad tri zene.
ajde ti probaj biti realan. zamisli, recimo, da se pojavi neki engleski pank bend, nazovimo ih recimo sex pistols. i dodju sex pistols i upadnu u katolicku crkvu usred mise i pocnu da pjevaju "god save the queen". a onda dodje engleska policija, strpa ih u zatvor, odrzi se sudjenje u kojem sudija odbije da saslusa skoro sve svjedoke odbrane, i sud odredi grupi sex pistols zatvor od dvije godine.
da li bi i u tom slucaju ti i tebi slicni govorili o pravdi, o tome kako su sex pistols dobili mozda i premalenu kaznu, kako je to vrijedjanje osjecaja katolika i udar na drzavu i svetu katolicku crkvu, i sva ostala sranja koja se mogu cuti od rusofila danas?