Meni je drago da je volja gradjana izasla na vidjelo!!
TReba biti totalni idiot i ostaviti mamograf sa oznakama B92, a znas da ce tu proci huligani.
Druga stvar koju doticni ne zele da cuju je:
Citiraj:
Nađem se ja tako na demonstracijama, oko mene neki novi klinci i neki mi stariji, još uvek sa nama one iste bake i deke iz devedesetih, kojima je i dalje muka od svega što nam se događa. Oklopna vozila, policajci, specijalne jedinice, kamenice, suzavci, malo bežanja, dakle sve po starom, živele devedesete! I eto nas na Trgu Nikole Pašića, a tamo reportažna kola B92, potpuno neobezbeđena. Razjareni klinci krenu da udaraju po kolima. A ja se pitam da li je moguće i ko je ovde lud? Da li su ovi sa B92 zaista ludi da postave svoja reportažna kola na Trg, u sred sveopšte makljaže, kola sa ogromnim natpisom B92? Razmišljam, sve prodavnice u gradu su zatvorene, da budem preciznija zablindirane, građani su povukli kola sa ulica u sklonili ih u neke mirnije delove grada, daleko od demonstracija. A samo B92 sa svojim reportažnim kolima potpuno mirno prima udarce besnih klinaca. Hrabro, nema šta.
I tako, moja šetnja se završila sa prvim suzavcem od koga nisam bila brža. Sklonili smo se u bar na kafu i malo da predahnemo pa da krenemo put kuce. I na tv-u, potpuno iznenađenje. Ona reportažna kola nisu bila reportažna kola već pokretni mamograf u kome je bilo par doktorki i pacijentkinja!!! Da li je moguće? Da li je zaista moguće?
Dakle, govorimo o paradi pedera i demonstracijama koje su mesecima bile najavljivane i kojima se trasa znala nedeljama unapred. Sudeći po varnicama koje su prštale, unapred se znalo da će biti nasilja, sama najava da će paradu čuvati 5.000 policajaca i procena da je skup visokog rizika. I neko je ostavio (šta, zaboravio!?) mamograf koji je dobijen u dobrotvornoj akciji i koji je vredan 420.000 eura? Dakle, da li je moguće???