banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 13:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Sep 2010, 17:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
shoole....ako cemo tako kenjati....znaci ja sam sin ili kcer politicara i odem u englesku s parama i kod mene pare, a ja nisam clan domacinstva i ne vodim se nigdje...a ovamo jahta i stan u centru londona...

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2010, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
dolomit je napisao:
shoole....ako cemo tako kenjati....znaci ja sam sin ili kcer politicara i odem u englesku s parama i kod mene pare, a ja nisam clan domacinstva i ne vodim se nigdje...a ovamo jahta i stan u centru londona...

Ако ти желиш да кењаш, кењај. Ја то не радим на форуму.

Ја не знам Иванићевог сина и не знам колико троши у Лондону и како тамо живи. Ти видим знаш. Па напиши онда, ко ти брани? Напиши ако има стан у Лондону, напиши колики је и у ком дијелу града. Напиши колико троши седмично у Лондону.

Навео сам линкова ка пријавама имовине од стране кандидата на овим изборима. Прочитао добар дио тих пријава, анализирао их. Нисам рекао да су те пријаве тачне, откуд ја знам да ли су они лагали у тим пријавама? Откуд ја знам да ли можда Иванић има милионе на неком рачуну у банци у Лондону? Ти ако знаш, напиши гдје има, у којој банци и колико.

И покушај да будеш пристојан и не вријеђаш саговорнике...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2010, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ivanicev sin zivi u Londonu iskljucivo od svojih para. Tamo je zavrsio fakultet i dobio zaposlenje jos prije par godina. Ako je i trosio Mladenove pare to je bilo za vrijeme studija.
Otud razlog sto nije prijavljen kao clan domacinstva.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2010, 15:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
i DP radio 'istrazivanje', kao odgovor na istrazivanje NDI (narucena dodikova istrazivanja).
Citiraj:
Демократска партија - Драган Чавић провела је истраживање јавног мњења на случајном узорку од хиљаду становника Републике Српске према којем на изборима за предсједника РС највише шанси за побједу има кандидат Коалиције "Заједно за Српску" Огњен Тадић са 63 посто гласова, саопштено је из ове странке.

"Други по броју гласова које би могао освојити на наредним изборима је кандидат Народне демократске странке Емил Влајки са 19 одсто гласова, а на трећем предсједник СНСД Милорад Додик са седам одсто гласова. Шефкет Хафизовић из СДА је четврти са четири одсто гласова, a сви остали заједно кандидати добијају мање од седам одсто гласова", наводи се у саопштењу ове странке.

За српског члана Предсједништва БиХ предсједник ПДП Младен Иванић води испред кандидата СНСД Небојше Радмановића са 66 одсто гласова према Радмановићевих 33 одсто, док је остатак од једног постотка подијељен је на кандидате мањих партија.

Према резултатима истраживања ДП, кандидати ове партије освојиће 49 одсто гласова за посланике у Народној скупштини РС, на другом мјесту је ПДП који добија 16 одсто гласова, а трећи СДС са 14 посто гласова.

На четвртом мјесту је СРС РС са шест одсто гласова, а на петом СДА са пет посто гласова.

На граници изборног цензуса су СНСД и ДНС са по три одсто. Остале партије, према анкетираним гласачима не прелазе изборни праг, јер заједно имају само четири одсто гласова испитаника.

Анкетари Демократске партије су добили идентичне податке и за изборе за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ.

Демократска партија – Драган Чавић слабија је према анкети у односу на Скупштину РС за један посто, тако да би ова партија требала имати 48 одсто гласова, а тих један одсто преусмјерен је ПДП којем рејтинг расте на нивоу БиХ на 17 одсто гласова. Кандидати СДС, према анкети Демократске партије задржавају рејтинг који имају, тако да би требали добити 14 посто гласова, а СРС РС осам посто гласова и НДС би могао добити седам одсто гласова бирачког тијела из РС.

Осталих шест одсто гласова распоређено је на СзДС, СНСД, ДНС и СП, са великом вјероватноћом да ниједна од наведених партија неће прећи изборни цензус за Представнички дом.

Као и у сваком истраживању, дозвољена је могућност статистичке грешке од ±5%, наводе у ДП.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2010, 15:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Citiraj:
Демократска партија - Драган Чавић провела је истраживање јавног мњења на случајном узорку од хиљаду становника Републике Српске према којем на изборима за предсједника РС највише шанси за побједу има кандидат Коалиције "Заједно за Српску" Огњен Тадић са 63 посто гласова, саопштено је из ове странке.

Као и у сваком истраживању, дозвољена је могућност статистичке грешке од ±5%, наводе у ДП.

Sto bi rekao Seselj: "Grohotom se smejem. Ha, ha, ha!".

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2010, 15:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
TaškoBL je napisao:
Citiraj:

Zar to nije bio Djuro u Nadrealistima kad su radili skrivenu kameru?

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2010, 16:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Е ала га претјераше, свака им част...
По овом ће Емил Влајки добити више гласова од трактористе... ниђе везе

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2010, 16:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ovo ima smisla samo ako je ismijavanje drugih anketa.Drugačije nema.
Jedno pitanje.Mogu li ja kao Srbin da glasam za nekog od podprjedsednika RS umjesto za predsjednika?

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2010, 16:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
WinstonWolfe je napisao:
TaškoBL je napisao:
Citiraj:

Zar to nije bio Djuro u Nadrealistima kad su radili skrivenu kameru?

I Djuro, takodje... Samo im je drugaciji smijeh. Mislim da Djuro ne govori "Ha, ha, ha"...
Stvarno su ljudi pretjerali. Cuj 63%?! Smijurija.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2010, 16:12 
Veteran
Veteran

_zoka je napisao:
Ovo ima smisla samo ako je ismijavanje drugih anketa.Drugačije nema.
Jedno pitanje.Mogu li ja kao Srbin da glasam za nekog od podprjedsednika RS umjesto za predsjednika?

Ти у суштини гласаш за предсједника небитно које је националности.... Може теоретски предсједник РС бити и Муслиман или Рват, а мјеста два потпредсједника добијају 2 кандидата из преостала два народа са највећим бројем гласова иза побједника...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2010, 16:15 
Administrator
Korisnikov avatar

Ok,znači kandidat Srbin sa najvećim brojem glasova je predsjednik,a Hrvati i Bošnjak sa najvećim brojem glasova su podprijedsjednici.Hvala!

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2010, 16:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
WinstonWolfe je napisao:

Као и у сваком истраживању, дозвољена је могућност статистичке грешке од ±5%, наводе у ДП

Екстрица. Шта кажу, које су им шансе да уђу у амерички Конгрес и Сенат? :D

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2010, 16:24 
Veteran
Veteran

_zoka je napisao:
Ok,znači kandidat Srbin sa najvećim brojem glasova je predsjednik,a Hrvati i Bošnjak sa najvećim brojem glasova su podprijedsjednici.Hvala!

Могуће је нпр. да Влајки добије највише гласова и тад би он био предсједник, иако је Хрват. А Србин и Бошњак потпредсједници...
Наравно, ово је само теоретски могуће, сви знамо како ће бити...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 03:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Emil Vlajki po nacionalnosti Hrvat?

Nema veze, da su druge okolnosti glasao bih za njega. Sviđa mi se njegova priča. Veoma je moguće da on bude potpredsjednik zajedno sa Muharem Murselovićem, ako ćemo otvoreno simpatičniji mi je od Ševketa Hafizovića.

Nego ne mogu naći Sulejmana Tihića, da li se to povukao iz politike?

Slika

Šta je sa ovim fosilom? Što bih ja nju volio pregaziti biciklom!!!

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 08:53 
Pripravnik
Pripravnik

Emil Vlajki --pravi lik ima nosinger ko kod pravog pijanca :)

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 09:24 
Veteran
Veteran

А Влајки је неки пола Јевреј пола Хрват, ја мислим... углавном је родом из Дубровника, приЋа као Хрват (тисућа и ти фазони па сам зато помислио)...
Нисам сигуран, а није ни битно, само ми је послужио као примјер....

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 09:30 
Pripravnik
Pripravnik

kao primjer za sajam sljivovice

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 09:33 
Veteran
Veteran

filozof sa vrbasa je napisao:
Emil Vlajki po nacionalnosti Hrvat?

Nema veze, da su druge okolnosti glasao bih za njega. Sviđa mi se njegova priča. Veoma je moguće da on bude potpredsjednik zajedno sa Muharem Murselovićem, ako ćemo otvoreno simpatičniji mi je od Ševketa Hafizovića.

Nego ne mogu naći Sulejmana Tihića, da li se to povukao iz politike?

Slika

Šta je sa ovim fosilom? Što bih ja nju volio pregaziti biciklom!!!

Милосава је оној странци "Радом за бољитак" . . Скоро срела нас пар на улици па каже :"Хајте омладино на промоцију странке добићете њихове мајице, а и биће грицкалица" :lol:
Наравно, добила је негативан одговор и одјурила као муња на свој бајцу :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 10:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Nema šta,ovaj dolomit baš argumentovano raspravlja....Isto k'o i šef mu....

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 20:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SDy_IUuhlCY[/youtube]
:lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]