ajd da jos malo odgovorim na idiotizme koji se ovde mogu procitati, pa da odustanem
Citiraj:
koliko meni poznato u UK ces najlakse naci posao ako u CV napises da si peder..kad potrazim posao ima da nasvrljam..
zvucis kao neko kome je u zivotu vrlo malo sta poznato. mislim, ovo je tolika glupost da vjerovatno ne zasluzuje nikakav komentar, al ajde. u prijavi za posao u UK, makar sto se tice public sektora, je ZABRANJENO navoditi seksualne sklonosti i datum rodjenja (makar u councilu u kojem ja zivim). evo, ja radim na jednom univerzitetu u UK, i nisam okruzen pederima. ovo mora da si cuo od svog tate, oraca njive, koji je to cuo u seoskoj zadrugi od baba zore?
Citiraj:
Još malo, kada nas modifikuju univerzalnim evropejizatorskim modifikatorom, i kod nas će da upali...
i poslije se ljudi cude sto stranci misle da su srbi glupi, zatucani i puni predrasuda?
Citiraj:
Pošto svijetom vlada pederski lobi, mogli bi mi malo da se više sredjujemo i lickamo, znači svi mi sad treba da glumimo pedere kako bi ovi pederi sa zapada ulagali ovde kod nas jer ko će, ako neće svom svome pomoći

Evo recimo odredimo par političara koji će dati malo guze ovim ministrima iz EU i ima svima da nam krene nabolje

ako neki naš krkanski političar odradi nekog njihovog fegeta možda narod dobije i neki bonus pride

za narod se vrijedi žrtvovati

posto se za narod vrijedi zrtvovati, i posto smatras da neko treba da da guze (jer svijetom vlada pederski lobi - jos jedna od neopjevanih gluposti), sve mi se cini da si ti veoma zainteresovan za tu ulogu...samo naprijed, to je tvoj licni izbor, ne moras da trazis niciju dozvolu
Citiraj:
A sta je uzrokvalo rulje, svaka akcija ima i reakciju...da nije bilo pedera, ne bi bilo ni rulje, aj sad odjavi se...
da nije borisa tanton dosao u beograd, ne bi mogli ni da ga ubiju. dakle, boris tanotn je sam kriv sto je ubijen. da aleksandar radovic (decko koga je ubila raketa na jednom derbiju) nije dosao na taj derbi, ne bi mogao ni da pogine. dakle, aleksandar radovic je sam kriv zato sto je mrtav. srbi koji su poklani u sarajevu su za to sami krivi, jer su ostali tu u sarajevu da provociraju muslimane.
zaboga, pa svaka akcija ima reakciju. pa eto, i srbi su iznervirali NATO, pa ih NATO bombardovao, polupao grad, pobio ljude. da nije bilo srba, ne bi bilo ni NATO bombradovanja. srbi su krivi.
je li moguce da neko ne razumije logiku kojom se sluzi i da se ta ista logika moze primijeniti na druge situacije kad su ugrozeni oni koje ne mrzimo?
Citiraj:
Atina (jesu li i ovo Srbi?)
ne, nisu srbi, pa sta? jel to opravdava srbe? i fritzl (za neupucene, tip koji je zatvorio kcerku sa 18 godina u podrum i tamo je drzao narednih 20 i svakodnevno silovao i napravio joj 5 djece) je austrijanac. dakle, ako neki srbin uradi isto, to je u redu, zato sto je i jedan austrijanac to uradio?