Mifko je napisao:
Naravno da je necija sveta knjiga, npr muslimana. Da procitas nekad nesto kvalitetnije od Blica ne bi imao ovakve izjave.
Razmislj'o sam i o toj varijanti, al' bojim se ako budem puno cit'o, debele knjige, da cu pustim bradu, ostanem bez zuba, i pocnem da divljam okolo...

Zato samo lagano stivo...iskljucivo tabloidi isl. sto se moze listati na WC solji...
Evil_Dead je napisao:
Timotic je napisao:
Nije to necija sveta knjiga, nego njegova.
Значи и новчаница коју имаш у свом џепу је твоја и можеш да радиш с њом шта хоћеш? Нпр. да је уништиш? Иако је то забрањено законом...
Или рецимо да јавно спаљујеш државне симболе? Купиш заставу, запалиш је, баш те брига твоја је... На то мислиш?

Timotic je napisao:
A, sto ju je zapalio, ne znam...mozda mu trebalo za potpalu, a nije htio da pali neku kvalitetniju literaturu tipa Blic, Vecernje novosti...
Објаснио је у поруци зашто ју је запалио.
Тимотићу, не иде ти софизам па не иде...

Dobro, objasnio je. Covjek ne voli muslimane. Ne vole ni muslimani njega. Ja ne volim ni njega, ni muslimane. I sta sad...hoce li me zakonom natjerati da nekog volim?
Da, bas to mislim. I svojim parama dupe da obrisem, ako mi milo i zastavu da zapalim... Bas sad, kad sam procitao ovu vijest, krenuo sam da zaplim zastavu Srbije, al' sam se sjetio da nemam zastavu Srbije...pa kontam da odstampam nesto...

Dok god nekog ne ugrozim svojim paljenjem. Ali to je skroz drugi problem i nebitno da li sam palio neku besmislenu knjizurinu ili traktorsku gumu...
A, ti si neki legalista?

OK, ali zakoni se mijenjaju. Po ovim pitanjima su prije par stotina godina bili daleko represivniji... Sta bi "vjestice" dale za robijanje 1-8 godina... Al' vremena se mijenjaju. U vukojebinama tipa Srbije nesto sporije, ali mijenjaju se...