banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Sep 2010, 07:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Citiraj:
U izbornoj trci učestvuje 63 politička subjekta, i to 39 političkih stranaka, 11 koalicija i 13 nezavisnih kandidata.

Malo li vas je mamu li vam vašu! Ne bi da smo Kina, a ne BiH.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 14:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Hajde da govorimo malo o sloganima "dragih nam partijskih vođa".

Prolazim gradom i sa slike me gleda Bakir Izetbegović i ispod piše: Narod zna!

Da, narod zna koliko ga pljačkate u zadnjih 20 godina, narod zna da vam je do tog naroda stalo koliko do lanjskog snijega. Ista stranka ističe da je mnogo toga uradila da BiH približi EU i NATO-u. Pa dobro jebemu miša znam da je narod ovca ali da je tolika ovca nešto ne vjerujem ali sam nažalost siguran da će biti ovaca koje će pasti i na ove fore.

SDP- Država za čovjeka! Kada je to išta ikada ova nesposobna BiH uradila za pojedinca. Čak i kada su bili na vlasti jedno kratko vrijeme ista stranka ništa nije uradila za čovjeka.

SBiH- parlamentarni izbori godina 2006: "100% BiH", parlamentarni izbori godina 2010 "prije svega BiH". No comment!

Što se tiče stranke za BiH najžalosnije je što maloljetnike koriste za svoju kampanju. Tako na plakatu između ostalih može se vidjeti i slika juniorskog bh tenisera Damira Džumhura koji kao podržava Harisa Silajdžića. Inače slogan im je "Naš Haris Silajdžić".

HDZ BiH- Snaga kojoj vjerujem (pored toliko afera u zadnjih 20 godina zar misle da im više iko vjeruje).

Slogani stranaka su toliko izlizani i ako narod zaista opet padne na jedne te iste fore onda i ne zaslužuje bolje.

Naveo sam stranke iz Federacije BiH jer nemam dodira sa strankama iz Republike Srpske.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Prekopirah tvoj post ovdje-----> Predizborne parole

Spoiler:
Nadam se da je to ok s moje strane :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 17:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2009, 09:34
Lokacija: BL dok me nisu izgurali kundacima, bajonetima, opancima...
filozof sa vrbasa je napisao:
... sada su se razočarali u SNSD pa će glasati za SDS.

Hoce, ako imaju m#da!
http://www.youtube.com/watch?v=BFVtNgEMwK0

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Dobro je da procitate: http://banjalukain.com/front/ako_ne_da~ ... _bez_firme

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 19:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
http://www.mondo.rs/s182806/ex-YU/Dosao ... ordja.html

...i od menehttp://www.youtube.com/watch?v=jhpz ... re=related

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 22:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
ooo zaoka jesi bio danas na ATV- u kenjao protiv mile???
gledao sam danas onu emisiju Bruka Buka...sve puno mladih nekih kenjaca...samo govore kako im nista ne valja, a niko niti jednog konkretnog predloga ko im valja....uzas...

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Мало о имовини кандидата на овим изборима...

Овдје можете видјети шта су од имовине пријавили кандидати за српског члана Предсједништва БиХ.

Младен Иванић је пријавио да је у 2009. години зарадио 88 000 КМ што је преко 7 000 КМ мјесечно. Има стан од скоро 100 м2 у Бањалуци, дио викендице у Црној Гори, Мерџана и око 60 000 КМ уштеђевине. Стан у Београду је власништво госпође Иванић, а други стан у БЛ је власништво Младенове ћерке.

Небојша Радмановић је изјавио да је у 2009. години зарадио нешто испод 80 000 КМ, дакле око 65000 КМ мјесечно. Има стан од 115 м2 у Бањалуци и викендицу, али и умјетнине. Супруга која не ради има стан у Црној Гори и кућу у Бих и такође воли умјетнине. Ћерке живе у одвојеним домаћинствима.

Овдје можете видјети шта су од имовине пријавили кандидати за предсједника и потпредсједнике РС.

Њих има доста, кога интересује шта су сви кандидати изјавили, нека погледа линк. Угавном, Огњен Тадић је исто узео скоро 80 000 КМ у 2009. години али нема у власништву ни кућу ни стан. Има у власништву неку земљу која као вриједи 150 000 КМ.

Миле је пријавио занимљиву структуру прихода. Зарадио је мање од 60 000 Км у 2009. години и по томе је гољо у односу на ове горенаведене. Али је у прошлој години зарадио 80 000 КМ од пољопривреде и 100 000 Км од ренте куће на Дедињу. Ту су станови, куће, фирме, дионице у фирмама (и ћерка и син). Уби га кредит од 1 700 000 КМ.

Драган Калинић није пријавио неке приходе, али има један стан на Новом Београду и један у Земуну. Има нешто цркавице на рачуну.

Остали кандидати су боранија, и по питању имовине и прихода и по питању шанси да побједе на изборима.

Овдје можете видјети шта су од имовине пријавили кандидати за посланике у Народној скупштини РС. Има их доста, изаберите изборну јединицу која вас занима, а тиме и одређеног кандидата.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 22:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
a gdje je imovina od Mladenovog sina...nije valjda da taj nema nista ...kad se razbacuje po Londonu...a gdj eje cavina imovina i sta je sa silnim zgradama u mejdanu sto je napravio....

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
dolomit je napisao:
a gdje je imovina od Mladenovog sina...nije valjda da taj nema nista ...kad se razbacuje po Londonu...a gdj eje cavina imovina i sta je sa silnim zgradama u mejdanu sto je napravio....

Да си умјесто куцања претходног поста уложио елементарни ментални напор и погледао наведени линк, видио би да Младенов син није дио његовог домаћинства.

Потражи шта је Чавић пријавио од имовине на задњем линку, па те информације подијели са нама.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
gledam ove izborne hronike i mogu primijetiti da se citava kampanja i koncepcija opozicije zasniva na pljuvacini sadasnje pozicije, oni ukrali ovoliko i slicno. nisam se bas naslusao onoga sta oni nude.
sto se pozicije tice, standardno lazu, mi ovo mi ono, a nikola spiric dosta prednjaci u tome, cak i kaze da je snsd najzasluzniji sto cemo dobiti bezvizni rezim na kraju godine.
niko nista nema vise novo da ponudi, jad i cemer, kandidati sve stariji. pregledao sam nekih 450 strana imovinskih kartona iz izborne jedinice 2, i stekao utisak da se bas i ne isplati baviti politikom. rijetki su oni koji su se prema tom imovinskom kartonu obogatili. meni je za oko zapao imovinski karton Sase Cudica, koji ne posjeduje nikakvu nekretninu, bar nije prijavio, a vozi Tuarega.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2010, 00:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Blagi užas sa listama sa prijavljenom imovinom, mnoge su nečitke, negdje ne možeš pročitati ime i prezime kandidata, a negdje ne možeš da razaznaš cifre.

Debili iz CIKa su trebali zabraniti sve te ljude koji su sfušerili popunjavanje obrazaca.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2010, 11:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 10:39
http:// Capital.ba:Ekonomski program ima samo SDS

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2010, 11:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
:lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2010, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
БAЊAЛУКA - Око 62 одсто грађана РС на изборима у октобру гласаће за кандидата СНСД-а Милорада Додика за предсједника РС, за кандидата СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Небојшу Радмановићу гласаће 55 одсто грађана РС, а за СНСД 51 одсто.

Резултати су ово истраживања јавног мњења које је у првој половини септембра у Републици Српској урадио “Ипсос стратеџик маркетинг”. Тип узорка је случајан и репрезентативан на броју од 1.203 испитаника.

На питање за кога ћете гласати на изборима за предсједника РС чак 62 одсто опредијељених бирача изјаснило се да ће гласати за Милорада Додика.

За кандидата коалиције Заједно за Српску Огњена Тадића изјаснило се да ће гласати 34 одсто грађана, а за кандидата СзДС-а Драгана Калинића два одсто грађана РС.

За кандидата СНСД-а за члана Предсједништва БиХ из РС гласаће 55 одсто грађана РС. Скоро 17 процената испод је Младен Иванић за којег ће гласати 38 одсто грађана. Кандидату СзДС-а Рајку Паповићу глас ће, према истраживању, дати осам одсто грађана РС.

Од базе опредијељених, која износи 78 одсто од циљне популације, за СНСД би у Републици Српској гласао 51 одсто грађана, за СДС 23 одсто, ПДП осам одсто, ДНС пет одсто, СРС РС три одсто, а СРС “Др Војислав Шешељ” и ДП по два одсто грађана РС. Све остале странке имају укупно осам одсто гласова.

Испитаници су добили листе које су по својој форми и редослиједу странака биле идентичне гласачким листићима. Од њих је тражено да те листе попуне онако како ће то урадити 3. октобра и добијени су наведени резултати.

Јавно мњење РС у истраживању “Ипсос стратеџик маркетинга” у првој половини септембра изјашњавало се и о рангу политичара према позитивним и негативним оцјенама.

Највише процената у плусу добио је лидер СНСД-а Милорад Додик. О Додику је позитивно мишљење дало 58 одсто испитаника, а негативно 23 одсто. У коначном резултату Додик је у плусу 35 одсто.

О Небојши Радмановићу позитивно мисли 48 одсто грађана, а негативно 24 одсто. У збиру Радмановић има позитивно мишљење грађана РС у проценту од 25 одсто.

О Николи Шпирићу позитивно мисли десет одсто грађана РС, јер му је 38 одсто дало позитивно и 28 одсто негативно мишљење.

Веома близу је и Младен Иванић који има позитивно мишљење девет одсто грађана. Наиме, о Иванићу позитивно мишљење има 37 одсто, а негативно 28 одсто испитаника. О Огњену Тадићу позитивно мишљење има 38 одсто, а негативно 30 одсто испитаника што је у збиру осам одсто позитивних.

Низ наставља са политичарима који у збиру имају негативне проценте. Тако о Петру Ђокићу позитивно мишљење има 22 одсто, а негативно 30 одсто испитаника, што је у збиру у минусу осам одсто.

О Марку Павићу позитивно мишљење има 20 одсто грађана РС, а негативно 31 одсто и он у збиру има минус 11 одсто.

О предсједнику СДС-а Младену Босићу позитивно мишљење има 26 одсто, а негативно чак 40 одсто грађана РС што је у збиру минус 15 одсто.

О лидеру ДП-а Драгану Чавићу негативно мишљење има 38 одсто грађана РС, а позитивно свега 18 одсто. Тако Чавић има минус од 18 одсто.

Бојан Бајић из Наше странке је десети на овој листи, јер је добио позитивно мишљење десет одсто испитаника, а негативно му је дало 29 одсто и његов укупни минус је 19 одсто.

Одмах иза њега је Миланко Михајлица којем је негативно мишљење дало чак 45 одсто грађана РС, а позитивно свега 18 процената што чини минус од 27 одсто.

О Здравку Крсмановићу из НСП-а такође се велики проценат грађана изјаснио негативно, тако да је у укупном минусу од чак 32 одсто. Позитивно мишљење о њему има тек 12 одсто испитаника, а негативно 44 одсто.

СНСД има раст од четири одсто
У односу на истраживања која је “Ипсос стратеџик маркетинг” радио у априлу, СНДС има раст од четири одсто, СДС пад од један одсто, ПДП пад од један одсто, СРС РС остала је на истом, ДНС има раст од два одсто, док је СРС “Др Војислав Шешељ” порасла за један одсто.

radikali ludog mirka blagojevica imaju dva odsto :roll:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2010, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zna li neko kakva su pravila na izborima? Da li neko ko nije nikad glasao treba negdje da se registruje ili samo da ode na glasacko mjesto da bi glasao? I da li neko ko je napunio 18 godina mora da se negdje registruje da bi glasao ili je automatski registrovan izdavanjem licne karte?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2010, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
не треба се регистровати ништа. и ја кад сам напунио 18 година, одмах сам био на бирачком списку у мјесту гдје сам пријављен.

може се и преко интернета провјерити које је ваше гласачко мјесто и да ли вас има на бирачком списку

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2010, 14:58 
ukucas cik na google i upises se tamo i izadje ti gdje trebas glasati

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2010, 15:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
http://www.izbori.ba/default.asp?col=reg

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2010, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Odlicno. Bas su to lijepo uredili da se moze provjeriti. Hvala na informacijama majlili i sajin :)

Filozofija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]