wizzy_bl je napisao:
LeonN je napisao:
Kako je Dodik postavio premisu- Republika Srpska- to sam ja, tako i ovaj SNSD aktivista postavlja priču- moja ulica= Banja Luka. Kao da druga naselja i ulice nemaju svoje probleme i izazove. De odvadi malo i oslobodi malo temu obojene priče.
PS, neki dan odgledah jedan prilog o Zagrebu. Tamo su svakodnevne gužve u saobraćaju postale i gore nego u BL. Enorman rast vozila u saobraćaju u kratkom roku, te potreba unaprijeđenja gradskog prevoza.
PS 2, park knjige- Kulina bana, obiđoh juče. Estetski puno ljepše rješenje od one livade sa nekoliko staza.
Majke ti, sta da gledam na lokalnom nivou ako ne gledam svoje naselje u kojem zivim?
Izbori su za gradonačelnika i skupštinu grada, a ne za mjesnu zajednicu. Ne znači ako vam neko od gradskih vlasti nešto uradi ili ne uradi u naselju, da je dobar ili loš za gradonačelnika, možda je uradio negdje nešto drugo.
Normalan čovjek saosjeća i sa stanarima kod Sokolskog doma kojima se sliva voda u podrum nakon sanacije igrališta, kao i sa onima iz Sime Šolaje kojima su htjeli praviti neboder ispred prozora itd., iako ne stanuje u tim naseljima.
Kad je neko pakšu on gleda samo svoje dupe, tako da si ti klasični glasač SNSD-a. Kažeš da vam je jedino Medo uvijek dolazio u naselje kad god ste ga zvali, ali ti sigurno nisi dao glas njemu nego nekim ojebinama sa crvene liste koje se ne bi udostojili ni da vam odgovore na poruku.
Kad ništa nije u srcu i glavi, već samo u stranci tj. sekti, onda je to tako.