Ptica Trkacica je napisao:
azdajica-ny je napisao:
e djavo ga odnio ko ih izmisli,sizim od zadimljenih prostora,ako se trujete ne morate nas ostale ubijat

Ja sam pusac,i vjeruj da svakom zivom govorim da mi nismo normalni po tom pitanju.Svi znamo kako utice na zdravlje ida ubijaju,i u po toga razgovora palimo cigaretu.....pa jel to normalno....
znaš kako ja u životu nisam zapalila cigaru, jesam u gimnaziji probala kad su svi pušili reko da i ja pa kad se nisam udavila zamalo i ugušila tad.. odrasla sam u porodici nepušača.. dim mi jako smeta i iritira mi grlo, oči disajne puteve.. smrdežduvanskog dima koji se uvuče u odjeću, kosu, kožu i sve ostalo neću ni komentarisati..
e sad normalno, uvijek je u društvu neki pušač, t onekad ne možeš izbjeći.. ne mogu se sad prestati družiti s dobrom osobom samo zato što je pušač, al to najlakše podnosim ljeti kad se može boraviti napolju.. zimi se s pušačima ne družim
al ovo sam htjela da kažem: među pušačima stvarno ima ljudi koji će upitati "jel ti smeta da zapalim?" ... ili jednostavno iziđu negdje van da ispuše cigaretu.. il ise okrenu dok smo za stolom na drugu stranu
a opet ima onih koji ti ispušuju ono sranje u lice, e takve bi strijeljala.. sjede s tobom, znaju da si nepušač i pravac dim tebi u lice

i, naravno, nikad ne pitaju.. pa valjda ako si pušač nisi rođen na brodu, imaš neku kulturu da upitaš i razmišljaš ako su kraj tebe nepušač(i) ?

tako, među pušačima ima svakakvih.. kao i među nepušačima