EZAN je napisao:
NE UCI DEDU KAKO SE DJECA PRAVE ....
Za razliku od tebe ja sam RODITELJ, mili moj.
Ti preskoci moje uvodno pitanje
Citiraj:
Koliko li je razvedenih parova, gdje djeca moraju "pripasti" nekome od roditelja (sto ce reci ima starateljstvo) ????
Koliko je ponovo udatih i ozenjenih takvih ????
CIJA SU TO DJECA?
i to je ustvari ono na sta bih volio cuti odgovor, mili moj .... jer kao sto rekoh ja sam ono drugo "iskusio"....
fino!
drago mi je sto kazes da si roditelj.to pozdravljam i volim, ali zapitaj se da li bi to mogao da si homoseksualac?
jedan homoseksualac NIKAD nece imati roditeljstvo kakvo ti imas.
moze on dobiti dijete.pomoce mu drugi ljudi.no,samo ce pola djeteta biti njegovo a druga polovina ce biti od neke zene...koju on NEVOLI!
a ti svoje djete volis jer je od zene koju volis.
tvoja ljubav je...tvoje dijete!
kad gledas svoje dijete vidis svoju ljubav prema svojoj zeni.vidis plod te ljubavi.
a ako je ljubav homoseksualca usmjerena u drugog muskarca, jeli njegovo dijete ta ljubav?jeli to plod njegove ljubavi prema tom muskarcu?
siroto je djete sa jednim roditeljem.siroto je srce sa pola ljubavi.
Citiraj:
Ti zanemarujes cinjenicu da oni koji usvajaju djecu - istu smatraju SVOJOM, pa jos ako je jedan roditelj bioloski .... onda o cemu mi pricamo uopste, mili moj.

ja ti pricam o tome, da svako dijete treba dva roditelja, jer tek tad je kompletno srce i tog djeteta i tih roditelja.
pa zar nevidis, da kad djete ima samo jednog bioloskog roditelja da nesto fali?
ti mislis...
mogu oni jednom dobiti djete od jednog, pa onda od drugog,...ali kad ce dobiti ZAJEDNICKO!?
djeca su plod ljubavi.
ako ne njihovih roditelja, onda njegovog stvaraoca.
ako je tvoja ljubav zdrava...rodice ti se djete.
ako je tvoja ljubav prema zeni...plod te ljubavi bice djete.
ali ako je tvoja ljubav prema muskarcu...NECE IMATI PLODA!
nemoze ljubav muskarca prema muskarcu roditi.
pa zar je to tako tesko za shvatiti?
cija su djeca razvedenih pa ponovo vjencanih?
pa djeca su UVIJEK, djeca svojih roditelja.rekoh ti...rijec roditelj znaci "onaj koji radja".
kad se pitas cije je necije djete, upitaj se ko ga je rodio.ciji sprematozoid i cija jajna celija (ako ti je tako lakse), pa ces znati ciji je ko.