old fashion men je napisao:
Danny ^_^ je napisao:
Koga briga što je neko iz nekog manjeg mjesta. Jel to automatski znači da je ispod vas, urbanih i osvještenih banjOlučana?
To mi je jedna veoma mrska stvar i stvarno nešto najniže i najgluplje što neko može pomenuti.
Očito nisi nikad bio u Derventi
shala malaJedan stariji član od kojeg očekujem neku zrelost i umjerenost je u jednoj temi, nebitno sad, odgovorio da su se uvijek tako na ružan način zezali klinci u školi koji su iz provincije. To me baš začudilo, preko dosta stvari mogu preći.. Ali neka mi neko objasni logiku (može i ovaj psiholog) zašto nekoga prozivati zbog toga??!!
Jedna od stvari koju kod Šveda najviše volim je to, ne mare odakle si.. A sve i da imaju neki kompleks na provincijalce, nikad ti to neće reći, bilo preko foruma ili u lice. Moj deda ima 4 razreda osnovne škole, došao je kao mladić u SWE i niko ga nikad nije krivo pogledao, a kamo li mu nešto rekao.
Bezveze je da ja nekom solim pamet, ali ljudi otarasite se tih podjela na provincijalce i "urbane Banjalučane".
manitu uci da svira je napisao:
Ni ti ne kontas nabolje ali da nacrtam kao sto sam napisao: to je paradigma u kojoj su smjesteni obrasci iskljucivih ponasanja, mrziti stil oblacenje je jednako mrznji nekoga iz male sredine. Naravno da mene ljudi iz Dervente ne smetaju niti imam nesto protiv njih
Šta je paradigma, prvo pitanje ne razumijem tu riječ srpskog.
A što spominješ u njegovom kontekstu baš Derventu? I jesu SVI ljudi iz malih mjesta uskih shvatanja? Generalizacija. Hmm.. odakle je ono Tesla došao.