banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 14:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 65  Sledeća

Gay parada
Protiv parade 82%  82%  [ 68 ]
Podržavam paradu 18%  18%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 83
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Avg 2011, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Halpert je napisao:
chils je napisao:
ovog halperta ce nejebica totalno dotuci

Ko je tebe šta pitao, mudrače, i otkud tebi to da mene neyebica tuče, da me možda ne pratiš?
Ja svaki put kad nešto kažem - eto tebe, eto Džontre, eto Zoke...

Njaaaaa, bezobraznici nevaljali, nevaljali, nevaljali! :)

Nisam pristalica kolektivizma, niti u mikro pogledu, niti volim udruživanja bilo koje vrste koja zapravo guše individualizam. Ja sam da svako paradira sam sa recimo natpisom: Čovjek sam i evo me, gle... Poseban, nedokučiv, svoj, dalek, blizak, kreativan ili ne.. Bilo kakav. Pederluk je samo jedna strana moje raznorodne ličnosti, ali ne želim da me samo prema tome posmatrate, cijenite, ili ne. Toliko je toga što karakteriše moju ličnost. Umijem da tkam, vezem, igram tango i crtam krokije, zar to nije sjajno? Kakav si ti? On? Ona? Hm, sjajno! Baš smo posebni i lijepi.

A za takvo šta ipak nije potrebna auto parada. Dovoljno je biti to što jesi i biti dobar sam sa sobom, tj. siguran u sebe.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 12:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja i dalje tvrdim da je pederima najbolnije ignorisanje.

Ku/ac bi oni paradirali kad ih ne bi pokazali u medijima, kad ih ne bi cuvalo 10.000 policajaca i kad se ne bi okupilo toliko ljudi da im se suprostavi.
Znaci, iskulirati ih jednom, dva puta, gledati ih sa gadjenjem/podsmijehom/sazaljevanjem i oni su "porazeni". Porazeni su jer nisu ostvarili svoj cilj, nisu privukli paznju javnosti.
To sto pokusavaju podmetnuti pederluk kao nesto normalno, takodje iskulirati. Ne dozvoliti im usvajanje djece. Za brakove me iskreno zaboli. Ako je njima dobro, neka je. Ko ih ebe.

A odgovarati na ovakve provokacije nasiljem i bijesom je krajnje besmisleno.
Pod 1, nije isto nesto ne odobravati i tuci ljude na ulici. To je jako blisko fasizmu, kojeg naravno zdrav razum ne podrzava. Drzava treba spucati jake kazne.
Pod 2, pozivati se na Boga, hriscanstvo, islam, moralnost, sta god, a pri tome otvoreno mrziti nekoga je opet jako glupo. Jer u nacelu, mnogo veci grijeh cine oni koji mrze i napadaju druge.

Znaci, samo ih odjebati, ne prihvatati to kao normalnu stvar i cao djaci. Nikakvo nasilje.
"Nemamo pravo da ih bijemo, ali imamo pravo da ih ne volimo."
A drzava treba nakon par godina da zabrani paradiranje i vozdra.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 12:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
To bi bilo OK da se ne radi o njima, međutim njima nisu cilj parade, njihov cilj je nešto drugo, jednako kao ove pederčine iz EU sa zahtjevima prema Srbij uvijek stižu novi, a cilj tih pederčina je ono što vidimo u SF, zato to treba u korijenu sasjeći i to najbrutalnije, pobiti govna i spaliti u visokim pećima.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Nemamo pravo da ih bijemo, ali imamo pravo da ih ne volimo."

naravno. pravo da se neceg gadis, gnusas, da ti se od toga povraca ti niko ne moze oduzeti. problem nastaje kad se licne predrasude pocnu prodavati kao neke univerzalne vrijednosti.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Ташко je napisao:
Ja i dalje tvrdim da je pederima najbolnije ignorisanje.

Ku/ac bi oni paradirali kad ih ne bi pokazali u medijima, kad ih ne bi cuvalo 10.000 policajaca i kad se ne bi okupilo toliko ljudi da im se suprostavi.
Znaci, iskulirati ih jednom, dva puta, gledati ih sa gadjenjem/podsmijehom/sazaljevanjem i oni su "porazeni". Porazeni su jer nisu ostvarili svoj cilj, nisu privukli paznju javnosti.
To sto pokusavaju podmetnuti pederluk kao nesto normalno, takodje iskulirati. Ne dozvoliti im usvajanje djece. Za brakove me iskreno zaboli. Ako je njima dobro, neka je. Ko ih ebe.

A odgovarati na ovakve provokacije nasiljem i bijesom je krajnje besmisleno.
Pod 1, nije isto nesto ne odobravati i tuci ljude na ulici. To je jako blisko fasizmu, kojeg naravno zdrav razum ne podrzava. Drzava treba spucati jake kazne.
Pod 2, pozivati se na Boga, hriscanstvo, islam, moralnost, sta god, a pri tome otvoreno mrziti nekoga je opet jako glupo. Jer u nacelu, mnogo veci grijeh cine oni koji mrze i napadaju druge.

Znaci, samo ih odjebati, ne prihvatati to kao normalnu stvar i cao djaci. Nikakvo nasilje.
"Nemamo pravo da ih bijemo, ali imamo pravo da ih ne volimo."
A drzava treba nakon par godina da zabrani paradiranje i vozdra.

da samo sto si u samom startu pogrijesio. njima bi bila ugrozena prava odmah cim se na njihovim skupovima ne bi pojavio niti jedan medij da o tome izvjestava, i morala bi parada da se reorganizuje cim bi natjerali sve moguce TV-kuce da se tu pojave i u udarnim terminima objave kako oni setaju, ljube se jezikom da sva djeca vide da to treba da rade muskarci sa muskarcima itd itd.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 12:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa nek' dodju sa "Simica" i puste kratku reportazu u 4 ujutru.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

inace prije sam smatrao da je ok stvar sto im se negdje dozvoljavaju brakovi, ali... bas mi neko isprica da je neki dan bilo na TV-u, g.Riki Martin... evo sta je on napravio: nasao neku zenu da mu bude majka njegove djece (vjerovatno ju je vjestacki oplodio), zatim, s obzirom da je situacija takva, on je uzeo djecu sebi i sad ima te blizance koje odgaja zajedno sa svojim momkom (ili supruznikom?)

e sad time je izbjegnuta situacija usvajanja i postaje nebitna jer svaki muskarac moze napraviti isto kao gospodin Martin, tako da sam sad trenutno pri stavu da im ne treba dati nikakva porodicno/bracna prava.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Pa nek' dodju sa "Simica" i puste kratku reportazu u 4 ujutru.

Tasko kako ne razumijes, njima nikad nece biti dovoljno dobro. Ti pederi su kao isfrustrirane zene, uvijek ce ti naci neku zamjerku i traziti da uradis ponovo!
A to 4 ujutro ce samo jos vise upotrebiti protiv tebe ili mene :)

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 12:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa jesu li mediji obavazeni da dodju da snime prilog o njihovom paradiranju?
Je l' ima neki clan zakona o tome?

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 13:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Pa jesu li mediji obavazeni da dodju da snime prilog o njihovom paradiranju?
Je l' ima neki clan zakona o tome?

Ma nema, ali to je poenta, samo bi nedolazak upotrebili protiv njih... Jer, oni nisu nista vise nego isfrustrirane zenturace u tijelima muskaraca, ili jednostavno preisfrustrirane debele i dlakave zenturace :)
I onda ti tu imas zacarani krug, cak i da ispostujes sve sto traze, pa i ne dodje 10.000 policajaca, ne skupe se horde navijaca i razbiju ih, uvijek ce im nesto faliti, uvijek ce biti "Da, ali..."

Cast i izuzetak su prespremne lezbe rade uci u trojac :)

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 13:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
old fashion men je napisao:
Ja se pitam gdje je Milanko :lol:

Milanko liberal sigurno je u OO organizacije parade......sve to i nekako al što stalno me naziva fašistom majka mu stara pa ja ga nikad nisam vrijeđao :scratch:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 13:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
e sad time je izbjegnuta situacija usvajanja i postaje nebitna jer svaki muskarac moze napraviti isto kao gospodin Martin, tako da sam sad trenutno pri stavu da im ne treba dati nikakva porodicno/bracna prava.

na idiotske stavove smo od tebe vec navikli ;)
nego, eto, cisto radoznalosti radi, sta tebi tacno smeta kod toga sto je g. martin uradio?

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 13:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:

na idiotske stavove smo od tebe vec navikli ;)

ako tebi nije idiotski da dva muskarca odgajaju djecu, ok.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 13:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

sta ti, tacno, smeta kod toga?

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

jesi ti ikad vidio da ti se starci poljube, pa makar ono "pljoske" samo usne na usne?
da li mislis da bi dijete koje odgajaju dva muskarca i sasvim normalno pred djetetom upraznjavaju laganu afekciju jedan prema drugome, sta mislis hoce li to dijete poceti da imitira roditelje i pokusati da poljubi druge djecake u vrticu?

druga stvar, meni se licno nikad nije desilo da uhvatim roditelje u sexu, ali vise od 50% ljudi koje poznajem jesu bar jednom naletjeli na starce koji se seksaju, (znas ono, roditelji stave 5ogodisnje dijete da spava i kad skontaju da je zaspalo, odu se malo sexati u svoju sobu, ali ne lezi vraze zna se dijete u tim silnim situacijama probuditi, a ponekad se desi da starci ne skontaju pa ih dijete vidi sta rade itd itd).
je l' treba sad klinac da ustane u sred noci i vidi kako ga Riki prima u usta ili dupe?
To je tebi normalno?

Poslednji put menjao RSboljaPolovinaBiH dana 28 Avg 2011, 13:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 13:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Postaje zanimljivo :popcorn:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Sad se neka dva lika poljubiše na Starčevici... Života mi. :lol:
Da nisu alkibijad i Šajin.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Citiraj:

De ti meni reci je li tebi normalno da likovi sa ovog linka sa kojeg sam postavio slike, znači je li ti normalno da takvi odgajaju djecu i je li ti normalno da se njima daju djeca na usvajanje?
http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php

Usput i to da žena nekim pederima bude surogat majka i kasnije da preda to dijete pederima to je posebno ljigavo i poremećeno i za to bi uveo smrtnu kaznu prvo toj kuji što je pristala na to, kakav je položaj dijeteta tu, dijete koje je nemoćno i ništa se ne pita da se na takav način zloupotrebljava :angry4:
Milanko ti tvrdiš da nisi pešovan, ali si gori od njih, tvoj mozak je bolesnij nego njihov :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 14:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Znaš ti onu: u Turčina krvave ruke do lakata, u poturice do ramena.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 14:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
Citiraj:

De ti meni reci je li tebi normalno da likovi sa ovog linka sa kojeg sam postavio slike, znači je li ti normalno da takvi odgajaju djecu i je li ti normalno da se njima daju djeca na usvajanje?
http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php

Usput i to da žena nekim pederima bude surogat majka i kasnije da preda to dijete pederima to je posebno ljigavo i poremećeno i za to bi uveo smrtnu kaznu prvo toj kuji što je pristala na to, kakav je položaj dijeteta tu, dijete koje je nemoćno i ništa se ne pita da se na takav način zloupotrebljava :angry4:
Milanko ti tvrdiš da nisi pešovan, ali si gori od njih, tvoj mozak je bolesnij nego njihov :roll:

OFM, respect, dok jos malo ja tebe preobratim svi ce ti stavovi biti ispravni kao ovaj :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]