banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 16:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 159 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Koje je vaše opredjenjenje ?
Ljevica 27%  27%  [ 14 ]
Blaga ljevica - lijevi centar 8%  8%  [ 4 ]
Centar 20%  20%  [ 10 ]
Blaga desnica - desni centar 24%  24%  [ 12 ]
Desnica 22%  22%  [ 11 ]
Ukupno glasova : 51
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Avg 2011, 02:18 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
evo svakom po malo, pa ko voli ljevicu, ko desnicu a ko centar...

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 04:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
jellyfish je napisao:
Po mom misljenju nema nikakve razlike izmedju snsd i sdp. To su partije koje su gotovo identicne ali na suprotnim stranama. Njihov program uopste nije socijaldemokratski nego desnicarski. Kao sto neko za sebe moze reci da je kralj, a da bude sluga. Rijeci ne mijenjaju nista ako su djela losa.
Tako i ove dvije partije su cisti desnicari koji tvrde da su ljevicari i nemaju skoro nikakvih dodirnih tacaka sa socijaldemokratijom. Tako da se vas dvojica ne prepirete jer je u sustini sve to ista bagra.

SNSD je došao ne vlast, tako što je PDP 2006. godine istupio iz koalicije sa SDS i drugog izbora nije bilo, potom je izbornu kampanju gurao na principu RS trajna, Bosna dok mora. Bošnjaci sasvim prirodno glasaju za Hareta i 100% BiH.

S druge strane SDP osim što sve ove godine drže Sarajevo, jedva da su bili na vlasti 3 godine i nikakvu zapaljivu retoriku nisu furali.

Situacija sve više liči na na onu pred rat, Hare-Vožd postaju samo takav tandem, Bošnjaci ipak odlučuju da nešto mjenjaju, pošto po mom skromnom mišljenju Hare je radio sasvim dobro.

Pošto rezulati prošlih izbora pokazuju male razlike, ali ipak SDP prednjači, za razliku od političke situacije u Srpskoj, to znači da dobar dio Bošnjaka ipak razmišlja o socijalnom momentu.

SDP je poprilično tvrdoglav to se vidi po formiranju vlasti, ali on još nije počeo da vlada u punom kapacitetu i mislim da bi bilo pošteno sa naše strane da sačekamo sa konačnom presudom.

DS je član SI, SNSD je njihov prijatelj, dok je god takva situacija ja ne mogu ni lijevo ni desno, jer hajde ti objasni Bošnjacima da je srpski nacionalizam stariji od onog koji propagira SNSD.

Ali ni SNSD nije toliko kriv, koliko je kriva Biljana Plavšić koja je zloupotrebila podršku naroda i progurala jednog anonimusa, kao što je Ivan Stambolić pogurao Slobu ili Babo Aliju.

Zato sam ja sada centar, sa Bošnjacima i Hrvatima treba razgovarati o ekonomiji i priverdi, a ustavne reforme i prenos nadležnosti, kao i opštedruštveni odnosi trebaju da čekaju neko bolje vrijeme.

Spoiler:
Izvinite na dugačkom postu, ali morao sam to sistematski.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 06:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Izzard je napisao:
Prvi put u životu vidjeh obrezanu ćunu, aj em so not impresd.

Lažeš??? :lol: Zar je i to bilo? :)

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
BL Antifa je napisao:
Danny ^_^ je napisao:
Свесно у ДЕСНО! Зашто нема ултра деснице?

Zato što je pod ultra desničare svrstavam umno oboljele osobe kojima treba psihijatrijska pomoć, jel ti jasno hitlerboj ?

zasto uvjek moras birati levo il desno? a niko ne nudi "strejt" opciju! :oops:

Kako nema, gospođice, a čemu služi centar?!!!!

Od ultra desnice samo je gora ultra ljevica. Kad malo bolje razmislim tu su negdje. Primjera ima koliko želiš. Evo recimo iz komšiluka SRS je ultra desnica a LSV je ultra ljevica. Ja ne vidim razliku između njih. Možda zato što ne postoji!

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 10:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2011, 10:05
Sta je ovih komunjara (domacih izdajnika) :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 11:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Nezgodhar Prognani je napisao:
Sta je ovih komunjara (domacih izdajnika) :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bKeLQgBkNvE[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ko bi rek'o, ja sam mislila da će forumska statistika pokazati najviše glasova za Desanku, tj. Desnicu.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 15:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Talija je napisao:
Ko bi rek'o, ja sam mislila da će forumska statistika pokazati najviše glasova za Desanku, tj. Desnicu.

Ja mijenjam kako vjetar duva, nekad ljevica, a nekad desanka. A Talija jel ti vise volis desanku, ovaj desnicu ?

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 15:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
a, vodimo, vodimo!

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ljevicari su "ekstremniji" od desnicara na ovom forumu.
Ja sam glasao za centar. Zato sto jos nisam ni siguran gdje udaram. A ekstreme ne mogu smisliti.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 15:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Nisam sto posto siguran, al mislim da je Vozd ponovo medju nama!
Ave V.J.P.!

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 21:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Ljevicari su "ekstremniji" od desnicara na ovom forumu.

u kom smislu ekstremniji?

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 23:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ma po akenti, ba.
Od 13 ljevicara, samo su 2 "blaga", dok kod desnice ih je cak 9 od 13.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2011, 08:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

LemiGO je napisao:
Talija je napisao:

Ja mijenjam kako vjetar duva, nekad ljevica, a nekad desanka. A Talija jel ti vise volis desanku, ovaj desnicu ?

Jok, centar. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2011, 09:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Centar je većinom mlitav. :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2011, 12:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Znate da ste me zagolicali sa ovom temom,jer nikad nisam razmisljao u koji od ovih desno-lijevih torova sebe da strpam....a sad,kad sam pokusao,vidim da je to nemoguce....kao navijac fk borac koji je osnovan kao ljevicarski klub i koji je dao narodne heroje radu licinu,kasima hadzica,dragu mazara,sefketa maglajlica,ranka sipku,danka mitrova,ispada da sam ljevicar....takodje,volim i kubu,che gevaru i veliki sam antiglobalista,mrzim taj sirovi neoliberalni kapitalizam,multinacionalne kompanije,novi svjetski poredak i po tome sam teski ljevicar....s druge strane,95% tih kompanija i najvecih banaka i ostalih finansijskih institucija su u rukama jevreja,tako da sam sit i njihove propagande,koja se posebno ocituje u holivudskim filmovima i serijama,gdje su uvijek najpozitivnije licnosti pederi i jevreji,a najnegativniji oni koji ne vole pedere.....znaci po ovome sam desnicar.....a kad vidim u becu ili berlinu one obmotane turkinje kako vode petoro-sestoro djece uza se,a da ne pokazuju ni gram zelje da nauce njemacki jezik jer ih od njemacke i austrije jedino zanima drzavna blagajna,uvijek kazem "jebo vas glupi svabo sto vas placa i ne otjera odakle ste dosli"....po tome sam ultradesnicar....

Hajte vi sad meni recite kako i gdje svrstati nekoga kao ja,sa ovako konfuznim i kontradiktornim stavovima? 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2011, 12:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Schlager je napisao:
Znate da ste me zagolicali sa ovom temom,jer nikad nisam razmisljao u koji od ovih desno-lijevih torova sebe da strpam....a sad,kad sam pokusao,vidim da je to nemoguce....kao navijac fk borac koji je osnovan kao ljevicarski klub i koji je dao narodne heroje radu licinu,kasima hadzica,dragu mazara,sefketa maglajlica,ranka sipku,danka mitrova,ispada da sam ljevicar....takodje,volim i kubu,che gevaru i veliki sam antiglobalista,mrzim taj sirovi neoliberalni kapitalizam,multinacionalne kompanije,novi svjetski poredak i po tome sam teski ljevicar....s druge strane,95% tih kompanija i najvecih banaka i ostalih finansijskih institucija su u rukama jevreja,tako da sam sit i njihove propagande,koja se posebno ocituje u holivudskim filmovima i serijama,gdje su uvijek najpozitivnije licnosti pederi i jevreji,a najnegativniji oni koji ne vole pedere.....znaci po ovome sam desnicar.....a kad vidim u becu ili berlinu one obmotane turkinje kako vode petoro-sestoro djece uza se,a da ne pokazuju ni gram zelje da nauce njemacki jezik jer ih od njemacke i austrije jedino zanima drzavna blagajna,uvijek kazem "jebo vas glupi svabo sto vas placa i ne otjera odakle ste dosli"....po tome sam ultradesnicar....

Hajte vi sad meni recite kako i gdje svrstati nekoga kao ja,sa ovako konfuznim i kontradiktornim stavovima? 8)

ja' b reko da si ti pritajeni Jevrej odnosno Zidov.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2011, 12:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

:( :(

ta opcija nije ponudjena u anketi :D

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2011, 13:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Šlageru, po onome što si napisao ti si ljevičar. Ne onaj ekstremni, ali ipak ljevičar. Stvari koji te vuku prema "tamnoj strani" su ipak manje devijacije koje su prisutne kod svakog, jer niko nije savršen. Averzija prema Jevrejima nema rasističku već klasnu osnovu (kao vlasnici banaka i industrijski magnati), a isto tako prema Turkinjama sa buljukom djece vjerovatno ne zbog toga što su Turkinje, ili što su umotane, već zato što iskorištavaju sistem i zloupotrebljavaju zapadni sistem "socijalne pravde" ( najbliže što se istinskom socijalizmu ikada stiglo).
Ako to nije u pitanju, već mrziš Jevreje kao Jevreje i Turke kao Turke, onda je jedina opcija nacional-socijalizam. Ne vjerujem baš da je dotle došlo, da budem iskren, čisto sumnjam.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2011, 13:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

svaka cast,dobro si me definisao,nemam ja averziju ni prema kome samo zato sto je on turcin ili jevrej,vec upravo zbog stvari koje si napisao....ne smeta meni mehmet shol,mesud ezil i ostali koji su se integrisali u njemacko drustvo,vec samo ovi koje boli patka za svim njemackim osim za socijalom i ne znaju cak ni jezik.....
hvala,sad bar znam gdje sebe da svrstam ideoloski....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 159 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]