banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Maj 2025, 01:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Jul 2011, 18:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Jel to tvoja biografija ? Dobio si po bubrezima u Vaducu ?

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2011, 19:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
To nije samo ova emisija, to je emisija u kojem vitla pistoljem po studiju, to je hiljadu i jedna njegova izjava koja govori u prilog da je pomenuti
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
ordinarni kreten

A ako sam dobro shvatio kontekst, mase tim pasosem (hrvatskim) i govori da neko dijete nece u obdaniste jer ima i hrvatsko drzavljanstvo, dakle nije to samo kretenizam nego i fasizam. Ostojic mu je na kraju dobro i rekao.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2011, 08:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Pa recimo ja kad cujem neki domaci narodnjak ubije me crnjak neki, prvo sto je KICH na kvadrat, pa onda u tekstu svaka druga joj duso moja ja patim, ubilo me ovo, ubilo me ono , zajeb'o me drug, hiljadu nekih nesreca, koliko ja to shvatam ta muzika je veoma negativna, a jos kakvu nakaradnost prommovise, kao kupi mi ovo, ili ono ako imas kintu dobices pic*u, mislim katastrofa!

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2011, 09:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
LemiGO je napisao:
Pa recimo ja kad cujem neki domaci narodnjak ubije me crnjak neki, prvo sto je KICH na kvadrat, pa onda u tekstu svaka druga joj duso moja ja patim, ubilo me ovo, ubilo me ono , zajeb'o me drug, hiljadu nekih nesreca, koliko ja to shvatam ta muzika je veoma negativna, a jos kakvu nakaradnost prommovise, kao kupi mi ovo, ili ono ako imas kintu dobices pic*u, mislim katastrofa!

Све то стоји што пишеш, ал чини ми се да је тренутно поп музика пала на много ниже гране од народњака.
Те отварачице уста типа Ане Николић, Наташе Беквалац, Емине Јаховић и сличних се просто утркују која ће више да личи на народњачке пјеваљке. Ал за разлику од њих које никад у животу пјевале нису, вечина народњачких пјеваљки је почела у кафани и ту испекла занат.

И што је најгоре нема ништа ново и оригинално.
Нек они пјевају "узела си жилет, пререзала вене, немам чиме да се бријем, не мислиш на мене", ал дај мало промјени нешто у извођењу исте.
Само кад узмеш све ове БАНД групице у Србији. ФУУУУУУУУУУУУУУУУУУЈ!!!!!!!! Ко да су се испод исте квочке излегли.

Ма нема Србији плуса у музици док се не смакну Саша Поповић, Марина Туцаковић и још пар сличних који држе монопол.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2011, 09:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Vidi,Saša Popović se već polako udaljava od te priče.Pjevači koje on "stvara" preko "Zvezda Granda" pored toga što stvarno dobro pjevaju imaju obavezu da se ponašaju pristojno,a i pjesme im uglavnom nisu na nivou najgoreg turbo folka.Skontao je i on da se vremena mijenjaju.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2011, 09:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
_zoka je napisao:
Vidi,Saša Popović se već polako udaljava od te priče.Pjevači koje on "stvara" preko "Zvezda Granda" pored toga što stvarno dobro pjevaju imaju obavezu da se ponašaju pristojno,a i pjesme im uglavnom nisu na nivou najgoreg turbo folka.Skontao je i on da se vremena mijenjaju.

Па имаш оне које он "ствара" и за њих стоји то што пишеш, ал друга група су они што продају њиву или краву да сниме за Гранд и на жалост они су већина. Узми и сам који ће ти мој нека начела и умјетност кад ти се пјеваљка појави на вратима са 50000 евра. Узмеп лову, кажеш сам себи е ово ми је последњи пут и тако ду недоглед. Да не причамо да је много ту татиних синова и кћери па онда почну уцјене "како то онај могао а мој син не може". А мрак у Србији веома лако једе људе.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 22:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Apr 2002, 01:00
shakal je napisao:
Je l' ovaj Halpert neka budala ili sta...?

Ma dobar je samo treba nešto pod hitno da pojebe i doće to, ovako mu je Ana Nikolić sad kriva. Ne mogu da vjerujem koliko ljudi je ovde za zabrane i cenzure. I mene te snajke poprilično nerviraju ali ni blizu koliko fix ideje o cenzuri.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 23:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Idemo dalje!

Američka realnost:

Slika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZE8AX6-x-HI[/youtube]

.
.
.
.
.
.
.
.
.

Srpska realnost:

Slika
Slika
Slika
(slike objavljivane u Glasu, Nezavisnima, jutarnjim programima ATV-a i Pinka...)

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 08:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 10:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Sreća pa će brzo 21. decembar 2012. :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 12:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da, Katica Perica je pravi loš primjer mladima i njena pojava 2008. značajna je po pitanju zavladavanja američkog muzičkog neukusa, na veliku žalost što roditelja što dušebrižnika što Katyne fanatične hrišćanske porodice.
Postavio bi ja i videospotove, poput 'I Kissed the Girl' obzirom da je to postala himna svih djevojačkih pidžama partyja, ali neću da se džabe stresamo tim illuminati-financed-and-created grozotama.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 13:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Ovakvu sliku kao što je Keti sa Pink, (čini mi se, ako je ona) sam i ja imala sa zetom, slučajno uhvaćena iz glupog ugla kad sam mu čestitala na venčanju što se moja sestra udala protiv njega :lol: Niđe veze :confused1: I kad sam je onako polupijana videla na digit.reko šta je ovo sve te yeb'lo :-? briiiišššiiiii :lol:
Bezze, šta ljudi sve nameštaju...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 13:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Mislim da je ovaj post iznad stavio tačku na temu....I to tačku epskih proporcija.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 15:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 15:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Mislim da je ovaj post iznad stavio tačku na temu....I to tačku epskih proporcija.

Због??

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 15:42 
Administrator
Korisnikov avatar

Zbog toga što je pokazao besmislenost rasprave oko teksta pjesme neke pjevaljke i njenog ponašanja kao primjera u situaciji kada institucija i ljudi koji bi trebalo da brinu o duhu naroda pružaju mnogo gori primjer mladima.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 15:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нисам у току, па немам појма ко је на сликама, тј.о чему се ради али јел' ви мислите да свештена лица, каке пудер и пишке колоњску воду??
О народу је и Бог престао да брине а не институције које смо сами направили па нам сада не ваљају. Посао је посао, какав год да је.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 15:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Na prvoj slici je vladika banjalučki Jefrem,recimo da kruže prilično interesantne priče o njemu i njegovom srebroljublju.Drugi je vladika Vasilije Kačavenda,čovjek koji je od vladičanskog dvora u Bijeljini napravio srpski Versaj,a taj kraj njega je striper.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 15:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Zbog toga što je pokazao besmislenost rasprave oko teksta pjesme neke pjevaljke i njenog ponašanja kao primjera u situaciji kada institucija i ljudi koji bi trebalo da brinu o duhu naroda pružaju mnogo gori primjer mladima.

Heh, popovi pružaju loš primjer mladima, pretenciozno razmišljaš jer ti mladi nisu MEGAbogati, nemaju versajske dvore sa bazenima, saunama i privatnim kinom, vozne parkove, strogo zaštićene trezore i sefove, i naravno ne prave orgijaške partyje. Opet sam optimističan po pitanju našeg mladog svijeta, da kojim slučajem uspiju nabosti posao i 1000 maraka plate oni bi, svjesni nemilosrdnosti svijeta, opet živjeli s roditeljima sve dok se ne ožene.
Sjetite se, onaj ko je zavirio u Kačavendinu svakodnevicu (a trebao bi biti onaj koji mu sada priprema obračun) nije ostao zdrave glave, ali opet ti manijaci hedonizuju isključivo iza svojih zidina.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]