Citiraj:
Пошто се ради о тражењу длаке у јајету код Срба да нађем и ја једну код господина (пардон, доктора!) Ђерића. Наиме, за неког ко тврди да је изнадпросјечно образован Србин и да живи у Уједињеном Краљевству Велике Британије и Сјеверне Ирске, зачудило ме је да не зна једну такву ситницу да Велика Британија није "скуп острва", већ једно острво које припада групи Британских острва.
http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Britainhvala na linku! izmedju ostalog, u tekstu ciji si link poslao stoji i sljedece
Use of the term Great Britain
The term Great Britain can refer either to the largest island within the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland, or to
England, Scotland and Wales as a unit (including many smaller islands associated with these three countries). It does not include Northern Ireland.[33]
prije no sto sljedeci put pokusas da ispadnes pametan, makar procitaj tekst koji citiras
@zoki : uopste nisam mislio da ga uvrijedim time sto sam mu rekao da je komunista. biti komunista u nekim segmentima uopste nije lose, cak naprotiv. naravno, ako se misli na izvornu ideju komunizma, a ne onu smijesnu imitaciju koja je kod nas vladala.
nego, odakle ti uopste idiotska ideja da kad neko nekom kaze da je komunista zeli da ga uvrijedi , ako i sam ne mislis da je to uvreda?
Citiraj:
A on kaže da me gleda sa visoka ....kad mi on to sve govori, dođe mi ko kompliment
covjece, pa tebi drugi moraju da govore i jel te neko uvrijedio ili nije

ja mu 15 puta napisao komunista (naravno, bez namjere da ga vrijedjam), on nista. cim mu je neko drugi rekao da je to uvreda, on se odmah primio. stvarno si prosjek