banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 17:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Maj 2008, 17:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
ova kazna je presmijesna :angry4: nije mi jasno ovo " propisane kazne se ne mogu spojiti" ???? koliko ja znam jedinstvena kazna obicno nije prost zbir svih kazni ali se def trazi neko povecavanje jedne - dodaju joj se i druge! cova bi u svakom slucaju trebao ostati u zatvoru do kraja svog zivota! :evil:

i vidim da sto se vise saznaje o njemu jasno je ipak da su i drugi ljudi u njegovoj okolini vidjeli to zlo i tiraniju koja mu jednostavno izbijaju iz face - ja se stvarno smrznem kad vidim sliku monstruma - jednostavno je nemoguce da su ljudi oko njega bili coravi kod ociju sve te godine :angry3: :angry4:

a sve ovo je i dokaz u sta se moze razviti zlocinac na koga se ne djeluje pravilno (sve te optuzbe za silovanja, sumnje za ubistvo te djevojke, paljenje sta sve ne/???- sta je uradjeno da taj takav covjek bude po nadzorom i da se na bilo koji nacin sprijeci da pocini isto ili slicno nedjelo - vidimo nista i sta je poizaslo zbog toga!!! :roll: ) i dokaz kako je kazneni sistem tako losh pa cak i u toj bajnoj evropi kojoj mi tezimo u pm! :roll:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2008, 21:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Kazna 10 godina??????????
Boze moj, to je tako jadno...Odvratno :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2008, 21:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Vader je napisao:
Policijski službenici kažu da Fritzl, koji se nalazi u zatvoru, cijele dane gleda televiziju s vijestima o sebi i svojoj obitelji.

vjerovatno mu donose kokice i kolu
a on kaze: Danke

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2008, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
potpuno je jasno otkud ta tanka nit i genetika u tom "ischashenom" narodu,koji usput nas naziva divljacima i balkancima,ta tankocutna monstruoznost,perfidnost,ravnodusnost prema zrtvi i poslijedicama .....ne postoji kazna dovoljno "dobra" za ovakve (ne)ljude.pustiti ga da zivi velikodusno je pishanje po zrtvama,ubiti je jos velikodusnije prema njemu.......
.....ta tanka nit je nacizam ,duh mauthausena i dr........bog im nije oprostio a sami sebi neznaju ..znam da nije mjesto ali krenuvsi od haidera vise od 30% ih je zarazeno istim virusom..

kad opet vidim sta je uradio skontam da takvi ljudi u meni mogu proizvesti preteske reakcije...
..najbolja kazna za njega je javno ga isjeci motorkom...
a njegova zena?smijesna i zalosna policija,narod i drzava...

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2008, 23:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Fritzl pet godina gradio tamnicu za kćer
Za incest i tamničenje svojih potomaka optuženi Austrijanac Josef Fritzl 1978. počeo je graditi tamnicu u koju je zatvorio svoju kćer. S gradnjom je počeo kad je počeo sa silovanjima kćeri Elisabeth, tada stare 11 ili 12 godina, a završio je '83. godine. Dodatak na kuću nije zabilježen ni na kakvim građevnim planovima. Tamnica je prvo imala vrata teška 500 kilograma napravljena od betona i čelika koja je Fritzl prestao koristiti kad je instalirao elektronička vrata. Da bi se ušlo u tamnicu čovjek je morao proći put koji je imao osmera vrata.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2008, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Fritzl je Elisabeth devet mjeseci držao na uzici, a ona je pomagala izgraditi vlastitu tamnicu

Kockice zločina incestuoznog oca iz Amstettena u Austriji 'gotovo su posložene', tjedan dana nakon otkrića njegovog monstruznog ponašanja, izjavio je voditelj policijske istrage Franz Polzer u intervju za dnevnik Kurier.

Naš je 'puzzle' gotovo dovršen", rekao je Polzer za austrijski dnevnik i dodao kako nema nikakvih pokazatelja da je osumnjičeni 73-godišnji Josef Fritzl u svome zločinu imao suučesnike.

Policajac je ocijenio fantazijama sugestije, objavljene u tisku, prema kojima je Fritzl imao za pomoćnika treću osobu, npr. suprugu.

'Mi o tome doista znamo mnogo i upravo zahvaljujući našim informacijama, slažemo stvari po redu', rekao je Polzer.

Voditelj policijske istrage ipak je potvrdio da su pojedinosti o zatočenju Fritzlove kćeri Elisabeth, koje je dan ranije objavio njemački tjednik Der Spiegel, točne.

Osobe koje su pročitale izjave Fritzla koje je dao policiji tvrde da je priznao da je 24. kolovoza 1984. namamio Elisabeth u podrum rekavši joj da ondje odnese vrata. Daily Mail piše da su iz policije procurili dokumenti u kojima stoji kako je u izgradnji podruma sudjelovala i sama Elisabeth ne znajući da će u njemu provesti gotovo četvrt stoljeća svog života i redovito bila silovana u prisustvu svoje troje djece rođene 1988., 1990. te 1992.

Der Spiegel je također napisao kako je prva dva dana zatočenja djevojka bila vezana o stup lisičinama, a idućih šest do devet mjeseci bila je na 'povodcu', dovoljno dugom da može otići na zahod.

>> Podstanar u 'kući strave' znao da je Fritzl silovao kćer

>> Podstanar o 'kući strave': Tek sad shvaćam zašto je moj pas noću često režao i lajao!

>> Podstanar u 'kući strave' godinama je iz podruma čuo neobične zvukove

Prostorija u kojoj je bila zatočena bila je veličine 60 četvornih metara, a do kraja prisilnih incestuoznih odnosa s ocem silovateljem Elisasbeth Fritzl rodila je sedmero djece.

U intervju za dnevnik Kurier, Polzer je potvrdio da je Fritzl sklonište namijenjeno za slučaj atomskog napada, unaprijed preuredio u svome podrumu s idejom da ondje zatoči svoju kćer. 'Postavio je unaprijed čelična vrata koja su se otvarala na daljinsko upravljanje', rekao je policajac.

Polzer je u intervju dao i psihološki portret Josefa Fritzla. Ta je čovjek u javnosti bio brižljiv i savjestan otac, a u svome domu 'tiranin' koji se u 'sve zločine i delikte upuštao energijom svojih seksualnih nagona'.

Josef Fritzl je priznao da je zatočio i silovao svoju kćer tijekom 24 godine i da je iz te veze rođeno sedmero djece, od kojih troje nije nikada izišlo iz podruma sve do oslobađanja, te je priznao da je jedno dijete umrlo ubrzo po rođenju u podrumu.

Prijeti mu doživotni zatvor ako mu se potvrdi odgovornost za 'zločin ubojstva novorođenčeta iz nehaja'. No prema austrijskom zakonu silovanja se kažnjavaju s 15 godina zatvora, a zatočenje s deset godina. Te se kazne ne zbrajaju.

Policija vjeruje da će Fritzl za svoje strašne zločine dobiti deset godina.

U intervju za njemački visokotiražni dnevnik Bild, odvjetnik okrivljenog Rudolf Mayer rekao je da je njegov klijent 'psihički bolesna osoba i kao takav nije odgovoran za svoje postupke'.

Ranije je Mayer odbacio odgovornost svoga klijenta za ubojstvo iz nehaja i ustvrdio da je takvu optužbu tužiteljstvo posložilo kako bi zatražilo težu kaznu.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2008, 11:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Josef Fritzl je nakon Elisabeth zlostavljao i kćer-unuku?
Austrijski monstrum Josef Fritzl najvjerojatnije je imao još jednu žtrvu. Nakon što se zasitio svoje već sijede i oronule kćeri Elisabeth, Fritzl se, možda 'prebacio' na Kerstin, svoju 19-godišnju kćer-unuku, objavila je policija, koja je zaprimila i prijetnje smrću Fritzlovom odvjetniku.
Policija nažalost nije u mogućnosti svoje sumnje potvrditi kod Kerstin jer se ona nalazi u dubokoj komi i bori se za život nakon otkazivanja nekoliko organa. Dr. Albert Reiter koji je zadužen za Kerstinin oporavak jučer navečer je objavio kako je ona i dalje u kritičnom stanju, no da je u proteklih nekoliko dana ipak postignut napredak.

Policija je objavila i kako su Elisabeth i njezina djeca bili zatočeni u tamnici u koju se moglo doći samo kroz čak 8 zaključanih vrata. Prva, na kojima je bila i elektronska brava od koje je šifru znao jedino Fritzl, bila su napravljena od betona i čelika i težila su zapanjujućih pola tone.
Nakon njih, slijedilo je još 7 vrata sa zasunima koja su vodila kroz pravi labirint ostava prije nego se moglo doći do tamnice koja je mračnu tajnu skrivala pune 24 godine. Policija je u vrtu pronašla i drugi ulaz u podrum. Bio je dobro skriven, a Fritzl ga vjerojatno nikada nije ni koristio.
Policija vjeruje kako je Fritzl počeo raditi na podzemnoj tamnici 1978. kada je Elisabeth imala samo 12 godina, godinu dana nakon što ju je počeo seksualno zlostavljati. U kolovozu 1984. ju je drogirao i zaključao u podrum gdje je provela iduće 24 godine.

Tijekom svih tih godina, Fritzl je glumio brižnog i dobrog oca. Elisabethine starije sestre imale su sve što su mogle poželjeti. The Daily Mail je objavio fotografije tada mladih djevojaka koje uživaju na odmoru ni ne sluteći što se za to vrijeme događa njihovu domu. Naime, sredinom 70-ih, tj. nekoliko godina prije nego je Fritzl zatočio Elisabeth, njihova je majka Rosemarie na odmor u Italiju povela tinejdžerice Rosemarie i Ulrike.
Dok su njih tri na Mediteranu uživale u suncu i moru, Elisabeth, koja je tada imala oko 10 godina, ostala je kod kuće s ocem. Na fotografijama koje su dospjele u javnost njezine sestre uživaju u aktivnostima normalnim za tinejdžere, poput shoppinga i kupanja, i u potpunom su kontrastu s onim što se događalo njihovoj mlađoj sestri. Elisabeth je osim Rosemarie i Ulrike imala još dvije sestre, Gabriele i Doris, te dvojicu braće - Josefa Juniora i Haralda. Nije poznato gdje su oni bili za to vrijeme.

Neimenovani prijatelj, koji je s Rosemarie i njezinim kćerima i bio na tom ljetovanju, a koji je i ustupio fotografije policiji i novinarima, kazao je kako Elisabeth nije bilo dozvoljeno ići na odmor.
"Jednostavno više ne mogu gledati te fotografije. Dok smo mi tamo uživali, on je kod kuće tko zna što sve radio Elisabeth", rekao je taj čovjek koji je želio ostati anoniman.
Drugi dugogodišnji obiteljski prijatelj, Paul Hoera, za njemački je Bild izjavio: "Moje troje djece se uvijek igralo s njegovim kćerima. No, sjećam se da je Elisabeth uvijek bila nekako povučena i sramežljiva. Uvijek sam imao dojam da ju Josef i nije osobito volio jer je nije tretirao kao ostalu djecu. Puno češće ju je tukao. Dobila bi pljusku za svaku sitnicu. Kada sam čuo da je nestala, rekao mi je da se pridružila nekoj sekti. Mučno mi je svaki put kada se sjetim da je bila u toj tamnici dok smo mi bezbrižno sjedili u vrtu i zbijali šale", rekao je Hoera.
Policija u petak ponovno namjerava ispitati Fritzla, iako je on odlučio kako s njima više neće pričati. No, oni vjeruju da je 'austrijski monstrum' od ranih 60-ih seksualno napao i zlostavljao više žena.
"Pretpostavljamo da je napad nekoliko puta prije te 1984. kada se njegov interes usmjerio na kćer", rekao je detektiv Polzer.

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/josef- ... unuku.html

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2008, 11:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kod:
Nakon što se zasitio svoje već sijede i oronule kćeri Elisabeth, Fritzl se, možda 'prebacio' na Kerstin, svoju 19-godišnju kćer-unuku

:angry4: :angry4: :angry4: :angry4: Zasitio se ''oronule kceri Elizabeth''...Gad jedan, on ju je takvom napravio...
Prebacio se na kcer-unuku? Ima li njegovom sadizmu kraja? :angry4: :angry4: :angry4:

Citiraj:
Policija nažalost nije u mogućnosti svoje sumnje potvrditi kod Kerstin jer se ona nalazi u dubokoj komi i bori se za život nakon otkazivanja nekoliko organa

I ko je zasluzan za to? :fist:

Citiraj:
Dok su njih tri na Mediteranu uživale u suncu i moru, Elisabeth, koja je tada imala oko 10 godina, ostala je kod kuće s ocem

Citiraj:
Neimenovani prijatelj, koji je s Rosemarie i njezinim kćerima i bio na tom ljetovanju, a koji je i ustupio fotografije policiji i novinarima, kazao je kako Elisabeth nije bilo dozvoljeno ići na odmor.

I majka se nije zapitala zasto otac ne pusta 10-godisnju Elizabeth na odmor? :roll:

Citiraj:
No, oni vjeruju da je 'austrijski monstrum' od ranih 60-ih seksualno napao i zlostavljao više žena.

I za sve to ce dobiti samo 10 godina zatvora???? Svinja jedna, sadista odvratni :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2008, 21:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/in ... 4/index.do

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2008, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

'Nisam čudovište…mogao sam ih ubiti'
Monstruozni Fritzl pokušava svoje postupke, kojima je šokirao cijeli svijet, opravdati i tako izazvati razumjevanje ljudi. I dok sjedi u maloj zatvorskoj ćeliji, pokušava spasiti svoj ugled, a možda i sačuvati glavu.
Njegovi sasvim poludjeli postupci ipak u svima izazivaju bijes i čuđenje.
Tako on nije pokazao ni trunku žaljenja u izjavi koju je njegov odvjetnik prenio medijima, a koju je Fritzl izjavio kako bi u javnost pustio svoju stranu priče, a posebno je ljut na medije, koji su ga, kako kaže krenuli blatiti.

Iako ne izalazi iz ćelije, jer se boji da bi mu se drugi zatvorenici mogli osvetiti, svoju obranu bazira na tome da je on htio zaštititi svoju kćer i njihovu djecu i da ih nije tiranizirao.
Njemački list Bild prenosi izjavu jednog zatvorenika kojem se Fritzl požalio kako osjeća da je ponašanje medija i izvještavanje o njegovu slučaju nepravedno i jednostrano. Naglasio je ipak kako uopće ne osjeća krivnju, te ne pokazuje žaljenje.
Svoje postupke ne doživljava lošim, kako je potpuno moralno neosjetljiv i ne razmišlja o 24- godišnjoj torturi, o tisućama puta kad je silovao svoju vlastitu kći.
Fritzl je svom odvjetniku Rudolfu Mayeru rekao: ' Bez mene, Kerstin ne bi bila danas živa. Ja sam se pobrinuo da ona ode u bolnicu'.

Sebe doživljava nevinim, ali nakon toga dodaje:
- Mogao sam ih ubiti, pa mi se tada ništa ne bi dogodilo. Nikada me ne bi uhvatili, rekao je Josef Fritzl.
On pak pred očima javnosti traži opravdanje za svoj bizarni život. Izjava dolazi u trenutku najave policije da će početi rušiti zidove podruma u potrazi za novim prostorijama, za koje pretpostavljaju da ih stvarno ima.
A samo dodatak za stravične priče o njegovu životu, od kojih je zadnja ona o prostitutki na kojoj se iživljavao, je da uz to što je posjećivao bordele, nagovarao je svoju ženu Rosemarie da s njim posjećuje i swingerske klubove.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2008, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Čovjek je lud. Šta drugo očekivati. Pa naravno da ne misli da je učinio nešto loše. Manijak. Mislim da neće dobit smrtnu kaznu već ludnicu do kraja života...

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2008, 16:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hm...nije cudoviste??? Covjek je definitivno skrenuo, nisu mu sve na broju...I nakon svih priznanja opet nekih jadnih 10 godina??? Hellooo????? :angry4:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2008, 15:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Fritzl o silovanju vlastite kćeri: Nisam mogao podnijeti taj pritisak zabranjenog
U PISMU kojeg je preko svog odvjetnika Rudolfa Mayera uputio ekskluzivno za austrijski list News, austrijski monstrum Josef Fritzl je pokušao dati svoju nevjerojatnu stranu priče.
U pismu je napisao kako u početku zatočeništva svoju kćer nije ni taknuo te da ju je zatvorio iz ljubavi. Također je priznao kako je u mladosti osjećao incestuozne porive prema vlastitoj majci, i to kada je ova ostavila svoga muža.

"Cijelo djetinjstvo sam sanjao veliku obitelj"

"Moj otac je bio propalica, nikad nije priznao odgovornost za svoja djela i bio je gubitnik koji je stalno varao moju majku. Kad sam imao četiri godine moja majka ga je s pravom izbacila iz kuće. Nakon toga ostali smo samo nas dvoje i upravo me majka naučila disciplini i vrijednostima teškog rada", stoji u pismu austrijskog monstruma. Kada ga je odvjetnik upitao je li ikada zamišljao odnos s vlastitom majkom, Fritzl je zastao i dugo razmišljao prije odgovora.

"Da, vjerojatno. No, bio sam snažna osoba, poput majke, pa sam svoje želje mogao držati pod kontrolom", kazao je. Na pitanje je li ga vlastita supruga Rosemarie podsjećala na majku, u prvi mah je odgovorio da nema nikakve sličnosti. No, onda se predomislio i kazao kako bi se neke zajedničke crte ipak mogle naći. "Rosemarie je divna žena, samo je bila stidljivija od moje majke. Izabrao sam nju jer sam želio mnogo djece. Nisam htio da moje dijete odrasta samo, poput mene. Htio sam da moja djeca uvijek imaju nekoga na koga bi se mogli osloniti. Od djetinjstva sam sanjao o velikoj obitelji i istina je kada kažem da još jako volim svoju suprugu", kazao je Fritzl svom odvjetniku.

"Ja nisam nikakav monstrum"

Također je porekao komentare svojih susjeda koji su tvrdili da je u vlastitoj kući bio poput tiranina. Svoje ponašanje je opravdao time da on "pripada staroj školi koja više ne postoji". "Ali unatoč svemu, ja nisam čudovište kakvim me se predstavlja u medijima", smatra Fritzl. No, kad su ga upitali kako bi opisao čovjeka koji 24 godine u podrumu siluje vlastitu kćer kazao je: "Kad tako kažete, da, nazvao bih ga monstrumom". Otkrio je kako svoju kćer Elisabeth nije silovao sve dok nije zašla u pubertet. "Nisam čovjek koji bi imao seksualne odnose s djetetom. S njom sam se upustio u odnose tek poslije, puno vremena nakon što sam je zatočio u podrumu".

Svoje ponašanje je pokušao opravdati vremenom u kojem je odrastao. "Odrastao sam u vrijeme nacizma kada je vlast i autoritet mnogo značila: Možda sam preuzeo neke od tih vrijednosti, no to je naravno bilo podsvjesno". Priznao je kako mu je za izgradnju podruma strave trebalo dvije do tri godine te da je započeo 1981. ili 1982. godine. Opisao je kako je prostor zatvorio teškim betonskim i čeličnim vratima koja su se otvarala automatski.

"Podrum je bio moje kraljevstvo"

"Možda su neki ljudi primijetili što radim, no zapravo ih nije bilo briga. Zašto bi ih i bilo briga? Na kraju krajeva, podrum je u mojoj kući, pripada meni. To je moje kraljevstvo u koje samo ja mogu ući", kazao je ističući kako je svima ostalima zabranio ulaz te da su to pravilo svi morali poštivati jer im je slagao da dolje drži dokumente koji su mu jako važni. Između ostalog, pokušao je opravdati svoje razloge za otmicu i zatočeništvo svoje kćeri. Kazao je kako ju je htio "izvući iz močvare". Čak joj je našao i posao konobarice, no "ona nekad nije htjela ići na posao".

"Čak se i družila s osobama sumnjiva morala koji nisu mogli pozitivno utjecati na nju. Nekoliko je puta i bježala pa sam morao stvoriti mjesto za nju gdje će biti sigurna od svega, makar silom", kazao je Fritzl demantirajući navode o tome da je kćer držao na psećoj uzici: "Ona jednostavno nije imala gdje pobjeći i morala me je slušati". Za sebe tvrdi da se nakon toga našao u "začaranom krugu zla" iz kojeg nije mogao izaći.

Začarani krug zla

"Sa svakim tjednom njezina života u podrumu, moja krivnja je rasla sve više i više i bilo me strah uhićenja. Odluku da je pustim sam stalno odgađao i polako je postalo prekasno", kazao je Fritzl.
Napominje kako je prvi put spavao s kćeri u proljeće 1985. "jer se nije više mogao kontrolirati". Usred noći otišao je u podrum i silovao je. "Nisam mogao podnijeti taj pritisak zabranjenog i ona je ispočetka malo plakala. Postao sam opsjednut njome", kazao je.

Opisao je kako joj je prvi put kad je zatrudnjela kupio medicinske knjige jer je htio da zna što ju čeka i kako da se postavi. Sam ju je i porodio te kaže da je bio oduševljen kad je na svijet došlo drugo dijete. Fritzl je također imao plan u slučaju da mu se nešto dogodi. Naime, postavio je vrata tako da se, ukoliko ih nitko određeno vrijeme ne dira, sama otvore. Zanimljivo je i to da su ga djeca koja su živjela na površini zvali ocem, iako su mislili da im je djed - dok su ga podrumska djeca zvala djedom, jer im je tako majka rekla. Tvrdi da se za svoju drugu obitelj dobro brinuo, gledali bi filmove, kuhali i jeli zajedno. Za Božić im je kupio i bor kojeg su zajedno okitili.

"Sve 24 godine sam znao da to što radim nije u redu, no u isto vrijeme imao sam neopisivu potrebu za svojim drugim životom u podrumu", kazao je Fritzl.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2008, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
svaka cast advokatu - odlicno radi svoj posao! a valjda ga je bilo lako nagovoriti da sve ovo "izjavi" posto je tako " jadan bolestan i poremecen"... uzas :angry4:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2008, 01:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
"Bolestan i poremecen" veliko pitanje. Bolestan i poremecen ne moze sve tako dobro i u detalje isplanirati kao sto je to cinio ovaj " bolesni i poremeceni" covjek. On je zdrav covjek, samo je moralni pokvarenjak. On ce spasiti svoju kcerku da ne ode u lose drustvo tako sto ce je zatvoriti, izolovati od svijeta, svakodnevno silovati, pa cak i djecu praviti. Silovati svoje dijete pred drugom svojom djecom, moze samo moralni pokvarenjak kakav je on.

Znao je da koristi svoj um. Napravio je podrum sa bezbroj vrata, koja se mogu i sama otvoriti ako ih on ne otvori u odredjenom vremenu ( to jest ako mu se nesto desi, da ne dodje silovati svoje dijete). Fizicki je bio jako zdrav, jer je stalno uredjivao podrum, svakodnevno silovao svoje dijete, i jos isao u javne kuce. Dakle, intelektualno i fizicki potpuno zdrava osoba, ali moralni pokvarenjak, za koga je svaka kazna mala.

Advokata kao advokat, radi za pare, i prica price o njegovoj psihickoj bolesti. To se pise po stampi, to citaju ljudi, i to ce vremenom postati opste prihvaceni stav, jer ce i psihijatri uvijek naci nesto, sto ce ukazati na njegovu psihicku bolest, jer silniku treba pomoci kao i njegovim zrtvama.

Ono sto zaprepascuje jeste to, sto slicnih desavanja imamo sirom svojeta:Australija, Francuska a evo sad i Finska.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2008, 13:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2008, 13:24
Ja bih njemu sjekla qrac tupim nozem, sve dok se ne porodi, a onda mu ga gurnula u dupe! :angry4:
Nema rijeci koja bi mogla opisati tolikog gnusnog zivog stvora, jer covjekom se ne moze nazvati a ni zivotinjom.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2008, 14:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
Bez obzira sto spadam u grupu onih koji bi ovakve likove javno spalili, ipak je rijec o psihickom poremecaju (sto ne znaci da ga treba postedjeti zbog toga)

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2008, 15:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Fritzl još mjesec dana u pritvoru, osjeća se "izolirano"
SUDAC je produžio pritvor "austrijskom monstrumu" Josephu Fritzlu za mjesec dana. Odluka je donesena nakon 15 minuta vijećanja u St. Pöltenu.
Fritzl, koji je prisustvovao suđenju, bio je tih za vrijeme cijelog postupka. Nova rasprava o Fritzlovom slučaju bit će za mjesec dana, a danas niti Fritzl niti njegova obrana nisu prosvjedovali protiv odluke za produženjem pritvora, javljaju austrijski mediji.
Dodatnih mjesec dana pritvora omogućit će istražiteljima da izvrše daljnje forenzičke izvide na mjestu zločina.
Podrum u kojem je Fritzl držao svoje žrtve toliko je zagušljiv da forenzičari mogu ulaziti samo u skupinama od četvorice, pa istraga traje dugo.
Za mjesec dana očekuje se nova sudska rasprava u slučaju austrijskog silovatelja.
U međuvremenu je Fritzl izjavio kako se u posljednje vrijeme osjeća izolirano te kako bi zaželio da ga u zatvoru posjeti njegova žena Rosemarie.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2008, 16:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Osjeca se izolirano? Ebote, da nije tragichno, bilo bi komichno..

Ladno ih podjebava, a oni ko mulci..Gori su od njega.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2008, 20:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
mala.garava je napisao:
Bez obzira sto spadam u grupu onih koji bi ovakve likove javno spalili, ipak je rijec o psihickom poremecaju (sto ne znaci da ga treba postedjeti zbog toga)

u psihijatriji ne postoji zapravo izraz za ovakve spodobe
u nedostatku izraza psihijatri ce se vjerovatno sluziti odrednicama: psihopata, sociopata i sl.
medjutim, to nije to
on bi trebao biti okvalifikovan kao duhovna nakaza
on mora, iz humanih i po drustvo bezbjednosnih razloga, biti izolovan iz drustva do kraja zivota

Ovo je POST.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]