banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 06:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Mar 2008, 10:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
ronny_legenda je napisao:
Citiraj:
Legenda ostaje legenda 8) :lol:

Znas nema onog...."Joj nemoj moze bolit Vako-Nako..."...nego je bilo "Ajd i tu" :D

CARE-KRALJU-TITO-IDOLE-SAHU ma nemam vise rijeci za tebe................ :D

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2008, 10:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Citiraj:
CARE-KRALJU-TITO-IDOLE-SAHU ma nemam vise rijeci za tebe................ :D

Pa da pa da....:D

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2008, 08:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Talija je napisao:
To je sve izmislio muški šovinizam :lol:
Treba da je muškarac stariji od žene? A zbog čega? Zato što mu je draža piletina, naravno :P
U životinjskom svijetu, gdje nema logike ni šovinizma je to drugačije uređeno.
Kada je ženka fizički zrela neće birati nekog izlapjelog mužjaka jer potomstvo od takvog neće biti dovoljno dobro kao od mlađeg ali zrelog mužjaka.
Slično je tako i kod ljudi, činjenica je da polne ćelije takođe stare u skladu sa tjelesnim ćelijama i gube na "kvalitetu".
Prema tome, bilo bi logičnije da žene budu starije od svojih muževa ili bar istog godišta.

ali zaboravila si da su covjecije zenke materijaliste pa traze starije zato sto su materijalno situirani i sto (naivno) misle da su stariji muskarci konacno odrasli ;)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2008, 01:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
''naj je bolje'' ostati solo i birati sve do odlaska u vjecna lovista. Ovako izaberes jednog, a sve ostale (divne i krasne) ostavis drugim zenama :( ili se svaleras, a muz ti nanosi trajnu sminku oko ociju.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2008, 09:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
''naj je bolje'' ostati solo i birati sve do odlaska u vjecna lovista. Ovako izaberes jednog, a sve ostale (divne i krasne) ostavis drugim zenama :( ili se svaleras, a muz ti nanosi trajnu sminku oko ociju.

Da se ti nisi malo smetnula a? :lol: :lol: :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2008, 03:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
BSE je napisao:
Talija je napisao:
To je sve izmislio muški šovinizam :lol:
Treba da je muškarac stariji od žene? A zbog čega? Zato što mu je draža piletina, naravno :P
U životinjskom svijetu, gdje nema logike ni šovinizma je to drugačije uređeno.
Kada je ženka fizički zrela neće birati nekog izlapjelog mužjaka jer potomstvo od takvog neće biti dovoljno dobro kao od mlađeg ali zrelog mužjaka.
Slično je tako i kod ljudi, činjenica je da polne ćelije takođe stare u skladu sa tjelesnim ćelijama i gube na "kvalitetu".
Prema tome, bilo bi logičnije da žene budu starije od svojih muževa ili bar istog godišta.

ali zaboravila si da su covjecije zenke materijaliste pa traze starije zato sto su materijalno situirani i sto (naivno) misle da su stariji muskarci konacno odrasli ;)

Nisam zaboravila. To su opet nametnuti mitovi u koje žene a i muškarci vjeruju i slijepo slijede.
Primjer: Najgore su u Crnoj Gori žene prema ženama koje ne rode sina nego kćerku. Čitav život oponašaju muškarce i zgražaju se ženskog djeteta i ženstvenosti (ne kažem za urbana mjesta, tamo su se stvari promijenile) i pri tom pljuvaju po sebi i stvaraju od svojih kćerki identične mentalne kreature koje će mrziti ženski svijet. To su dogme u koje i ne sumnjaju nego ih prihvataju "zdravo za gotovo".

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2008, 09:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
Nisam zaboravila. To su opet nametnuti mitovi u koje žene a i muškarci vjeruju i slijepo slijede.

nije to nametnuti mit, to je cinjenica
u najvecem broju slucajeva zena bira situiranog muskarca, a i zna se da zene muskarce svojih godina uvijek smatraju nezrelima

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2008, 10:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa normalno nece tebe koji prebijene nemas u padze nego nekoga gazdu ovog onog....a i ako je ozenjen nema veze ko jos na to gleda pa mi smo MODERAN svijet.... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2008, 10:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ronny_legenda je napisao:
Pa normalno nece tebe koji prebijene nemas u padze nego nekoga gazdu ovog onog....a i ako je ozenjen nema veze ko jos na to gleda pa mi smo MODERAN svijet.... :lol: :lol: :lol:

exactly :)

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2008, 00:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
Meni je naljepse kad nema razlike u godinama, nego kad se smuvaju dvoje rodjenih iste godine, mjeseca, dana i casa (minuta, sekunde, stotinke....)

Djes to pritisno, djes to pritisno???

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2008, 17:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2008, 17:32
zar je vazno ko kolko je od koga stariji, ako je zreo za brak nek izvoli

i ko kaze da ja kao zensko bice nemogu sebi priustiti piletinu :D njam njam :roll:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 07:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Mala*Maza je napisao:
zar je vazno ko kolko je od koga stariji, ako je zreo za brak nek izvoli

i ko kaze da ja kao zensko bice nemogu sebi priustiti piletinu :D njam njam :roll:

kaze zaostala sredina :P

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 08:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
BSE je napisao:
Talija je napisao:

nije to nametnuti mit, to je cinjenica
u najvecem broju slucajeva zena bira situiranog muskarca, a i zna se da zene muskarce svojih godina uvijek smatraju nezrelima

Nije da smatraju, vec u vecini slucajeva jeste nezreli, :D mada je individualno, znam mnoge kojima su uskladjene godine i ponasanje :lol:

A ne moze nista da se ne potegne tema..zene ganjaju situirane, ne ganjaju situirane, vec normalne...one koji imaju neku perspektivu da naprave nesto od zivota, kao sto su i one same to zele..a naravno da ima i onih koje zele ono sto nikada nisu imale, novac, i luksuz..ali u istoj mjeri koliko to zele i mnogi muskarci...samo malo teze dolaze do toga...jer nemaju sta da ponude bogatoj djevojci da je zavedu, i imaju manje uspjeha u tim "misijama"..a djevojke uglavnom nude...ljepotu, tijelo, i sve ostalo sto ide uz to.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 08:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
@tajnica:
Nije da smatraju, vec u vecini slucajeva jeste nezreli, :D mada je individualno, znam mnoge kojima su uskladjene godine i ponasanje :lol:

A ne moze nista da se ne potegne tema..zene ganjaju situirane, ne ganjaju situirane, vec normalne...one koji imaju neku perspektivu da naprave nesto od zivota, kao sto su i one same to zele..a naravno da ima i onih koje zele ono sto nikada nisu imale, novac, i luksuz..ali u istoj mjeri koliko to zele i mnogi muskarci...samo malo teze dolaze do toga...jer nemaju sta da ponude bogatoj djevojci da je zavedu, i imaju manje uspjeha u tim "misijama"..a djevojke uglavnom nude...ljepotu, tijelo, i sve ostalo sto ide uz to.[/quote]

:D au milee,au milee(variola vera-rambo amadeus) sta jos sem ljepote i tijela konkretno?

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 09:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

@Tajnica : zar samo ljudi sa punijim novcanikom imaju perspektivu da naprave nesto od zivota? :)
normalno nisu sve takve, ali ima ih dosta koje o tome jako mastaju dok se ne vrate u stvarni svijet :)
a za ono da smo nezreli....znaci ratovacemo :P

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 09:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
@Tajnica : zar samo ljudi sa punijim novcanikom imaju perspektivu da naprave nesto od zivota? :)
normalno nisu sve takve, ali ima ih dosta koje o tome jako mastaju dok se ne vrate u stvarni svijet :)
a za ono da smo nezreli....znaci ratovacemo :P

Bas sam napisala suprotno..ne treba ti pun novcanik, vec normalan muskarac, sa zdravim razmiljsljanjima i mozes imati sve :D

Biraj oruzje :P ...godine u ratu nisu bitne ...da se vratim na temu :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 09:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Tajnica je napisao:

Bas sam napisala suprotno..ne treba ti pun novcanik, vec normalan muskarac, sa zdravim razmiljsljanjima i mozes imati sve :D

Biraj oruzje :P ...godine u ratu nisu bitne ...da se vratim na temu :D :lol:

e znaci problem je jedino u razmisljanju o nezrelosti :)
javim ti za oruzje, bojno polje i vrijeme pocetka "oruzanog" sukoba :D

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 09:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Razlike se kasnije brisu..kada ostarimo..ali kada ste nam najpotrebniji,u prevodu najprivlaciji :D ...nista me kontate :P :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 09:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Tajnica je napisao:
Razlike se kasnije brisu..kada ostarimo..ali kada ste nam najpotrebniji,u prevodu najprivlaciji :D ...nista me kontate :P :lol:

to je zato sto nam i dalje duva promaja u glavi, a zene ne znaju da nam stave cepove u usi :P
zna se da vrlo lako manipulisete muskracima, pa je cudno kako ne znate iskoristiti konstruktivno tu svoju nadarenost :D

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 09:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
Tajnica je napisao:

to je zato sto nam i dalje duva promaja u glavi, a zene ne znaju da nam stave cepove u usi :P
zna se da vrlo lako manipulisete muskracima, pa je cudno kako ne znate iskoristiti konstruktivno tu svoju nadarenost :D

Sve mi znamo...samo vi to ne vidite.., kao sto rekoh sporo kontate, i dok skontate...zaljubljeni do usiju...i nema pomoci :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]