banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 14:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Okt 2006, 19:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
Citiraj:
zajebat nego sta,uvjek zalim za tim vremenom kad su nas politicari zaustavili a bili smo samo 15 km od banjaluke da smo tada usli sve bi danas bilo gotovo,ali dobro ovako ide polako bosna se sve vise reintegrise sve je manje r.smrdske i samo je pitanje vremena kad ce traktor revolucija sa dodikom na celu

sto se ize tice licno sam ga vidjeo u bugojnu pred samu ofanzivu prema banjaluci i vakufu,u uniformi sa oznakama armije bih,djelio je ljudima lovu svakom po par stoja ,dovuko je sedam slepera hrane ,konzereve koje je predo 7 korpusu,bio je u drustvu naseg banjalucanina komadanta 7 korpusa mehmed alagica

U jest ovaj neki opasan...odo ja sa foruma jos cu metak popast....ma idi bre...!!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2006, 14:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
Faruk je napisao:
Izo je prava raja,1995 kad smo oslobadali i isli prema Banjaluci ponudio je 100 000maraka onom ko prvi postavi ljiljane na dom kulture i opstinu,svaka mu cast puno je pomagao armiju bih ,tad sam ga i zadnji put vidio u Bugojnu 1995 a i pre rata sam bio dobar sa njim ..stvarno steta sto tada nismo uspjeli da oslobodimo banjaluku i da se ljiljani zavijore i sto neko od raje nije uzeo tu lovu bas steta.....Izo je legenda dok je on tu prisutan r.smrdska bice upitna...

Šta bi okači li ko ljiljane?
A i on se stiso pizda,samo 100000 za tako mukotrpan posao. Što sam ne okači da uštedi para za crne dane.

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2006, 16:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 10:11
Nakon sto je nas Banjalucanin Haro Ceci uzeo nevinost,cime se je nedavno hvalila javno, Arkan je redovno Cecu davo kumu Izi :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Okt 2006, 20:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
jebote , sramota je sta ljudi pisu ovde
ovaj Faruk je tacno neka pukotina od covjeka, cuj krenuli u oslobadjanje banjaluke.. hahaha
pa ih jos i politika sprijecila ... zloooo
pa da nije bilo politike druze moj vas sada nebi ni bilo, aj malo dodji sebi dok ti neko nije glavu prosuo za takvo pisanje, ima ljudi kojima to strasno smeta

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2006, 11:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2006, 17:30
Jebo vas Izet, Vladimir Milisavljevic zvani Vlada budala je zakon :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2006, 14:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 10:11
Vuk samotnjak je napisao:
Jebo vas Izet, Vladimir Milisavljevic zvani Vlada budala je zakon :lol: :lol: :lol:

To onaj nacelnik mjesne zajednice Glamoc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2006, 18:20 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Sep 2006, 11:28
neznase ko ga danas nebi bilo.....sigurno su muslimani 95god bjezali u srbiju iz banjaluke....bilo vam je lako po banjaluci kupiti crvenim kombijem civile i voditi u mali logor..ali bogam i dan danas vam placu majke za sinovima palim na bihacu pa oni spomenici oko studenskog doma od oluje...govore dovoljno o ko bi kako proso kobi koga do srbije protjero.....lako je bilo se borit protiv civila ali kad je vojska stakla na svoje noge bogami slabo ste prolazili...imam jedan odrezak iz banjaluckog glasa skocijo sa nebodera u maloj carsiji 20godisnjak srdzan.S ...u pismu je ostavijo poruku ubijam se zbog poziva za vojsku i zato sto me salju na bihac....eeee arkan je imo vojsku dok nije dosla U SUKOM ZA TIGROVOM JEDINICOM U SANSKO MOSTU 2005GOD DJE SE IZGUBIJO SVOJE BORCE I PLJACKASE......
izo je kralj balkana

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2006, 10:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Faruk je napisao:
Flavoure-Flave je napisao:
Ti bas neki zajebaT lik faruche,a?
Nema dalje...naj si zajebaTiji! :lol: :lol: :lol:

zajebat nego sta,uvjek zalim za tim vremenom kad su nas politicari zaustavili a bili smo samo 15 km od banjaluke da smo tada usli sve bi danas bilo gotovo,ali dobro ovako ide polako bosna se sve vise reintegrise sve je manje r.smrdske i samo je pitanje vremena kad ce traktor revolucija sa dodikom na celu

sto se ize tice licno sam ga vidjeo u bugojnu pred samu ofanzivu prema banjaluci i vakufu,u uniformi sa oznakama armije bih,djelio je ljudima lovu svakom po par stoja ,dovuko je sedam slepera hrane ,konzereve koje je predo 7 korpusu,bio je u drustvu naseg banjalucanina komadanta 7 korpusa mehmed alagica

Kakav bolesnik,ove poturice tacno nisu normalne

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2006, 15:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
Citiraj:
neznase ko ga danas nebi bilo.....sigurno su muslimani 95god bjezali u srbiju iz banjaluke....bilo vam je lako po banjaluci kupiti crvenim kombijem civile i voditi u mali logor..ali bogam i dan danas vam placu majke za sinovima palim na bihacu pa oni spomenici oko studenskog doma od oluje...govore dovoljno o ko bi kako proso kobi koga do srbije protjero.....lako je bilo se borit protiv civila ali kad je vojska stakla na svoje noge bogami slabo ste prolazili...imam jedan odrezak iz banjaluckog glasa skocijo sa nebodera u maloj carsiji 20godisnjak srdzan.S ...u pismu je ostavijo poruku ubijam se zbog poziva za vojsku i zato sto me salju na bihac....eeee arkan je imo vojsku dok nije dosla U SUKOM ZA TIGROVOM JEDINICOM U SANSKO MOSTU 2005GOD DJE SE IZGUBIJO SVOJE BORCE I PLJACKASE......
izo je kralj balkana

Koja si ti Siptarcina...!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2006, 22:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2006, 16:41
a sto niko ne spomene moju familiju....i gdje odose glineni cupovi i 164kile koke!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2006, 10:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
MEJDAN_potok je napisao:
izo je kralj balkana

Slusaj ti smrdljiva lojava poturice nemoj siriti tu svoju bolesnu propagandu po forumu lazes previse lazes,kud vas nismo pobili kad smo mogli dok se stanci neumjesase.Kako te nije sramota Bihac spominjati pa studenti znaci nikakve elitne jedinice su tri puta u Bihac ulazile a politika ih vracala.

Ovo na ovom forumu sto se moze pisati sta hoce sigurno ovako proci nece,naj ozbiljnije vam kazem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 12:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2006, 09:05
Sjecam se moga komsije Darke,koji se pogino na Bihacu 95,zadnji puta smo se vidjeli u kaficu u ulici. Placuci je otisao,kao da je znao da ce se nesto desiti. To su bila najcrnja doba BL,Darko je imao 20god da je svoj zivot za nista.

Mnoge je dobrih momaka poginulu za nista, :-?

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2006, 16:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
MEJDAN_potok je napisao:
doso je sa10god u B:L sa familijom i nije sa sandzaka nego montenegra kako je i dao ime svojoj cevabdzinici u maloj carsiji kod ene.odrasto je u carsiskoj raji generaciji od50ti do 60ti god.kao mlad je poceo da se bavi svim i svacim putovo je po evropi vozili su ga poznati taksisti po italiji recimo mirko vrbica,sejo itd.u cehi je imo kockarnicu 83god kad nije ni pojma bilo o ratu....tada kad smo ga pitali sto u cehi govorijo je u njemackoj ili italijije 200000maraka nista a u cehi si naj bogatiji.prije rata je bijo jedan od bogatiji u B.L tu su se brojali braca bojici privatnici,sakib mes,cana,ostoja vrbica,ivo serdar,handar itd........arkanom je bijo dobar jos prije rata na dugo kad je arkan bijo ko njegov cutko!!!!!a za te mafijase sto ginu u 30tim to su gradski klosari arkan,juka prazina,cutko i td....poznati muckarosi banjaluke su jos uvjek zivi i zdravi u svojim50god........izet kad je bijo sa ljubom zemuncom dobar arkan se nije bijo ni rodijo....tako isto ostoja vrbica.....a za humanost je istina izet je placo hotel u zagrebu od maja 92 do kraja93..a istna je da je od arkana uzimo oruzije i slaoo u 7korpus ARBIH ja sam bijo u 17 viteskoj brigadi dobili smo uniforme i nauruzanje od izeta financirano..a 94god kad je bijo u travniku podjelijo je vrecu maraka.licno meni je dao tad mazdu 626 i 10000maraka zato sto me je znao i uvjek smo bili dobrim odnosima..samo sto sam se ja borijo za svoju drzavu a on je financiski pomago..........................
zo je zo o staroj raji i izetu

odrastao si a josh pravopis nisi savladao. i to je mafija?! :lol:

back to the 3rd grade NOW!

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2006, 18:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
black santa je napisao:
MEJDAN_potok je napisao:
doso je sa10god u B:L sa familijom i nije sa sandzaka nego montenegra kako je i dao ime svojoj cevabdzinici u maloj carsiji kod ene.odrasto je u carsiskoj raji generaciji od50ti do 60ti god.kao mlad je poceo da se bavi svim i svacim putovo je po evropi vozili su ga poznati taksisti po italiji recimo mirko vrbica,sejo itd.u cehi je imo kockarnicu 83god kad nije ni pojma bilo o ratu....tada kad smo ga pitali sto u cehi govorijo je u njemackoj ili italijije 200000maraka nista a u cehi si naj bogatiji.prije rata je bijo jedan od bogatiji u B.L tu su se brojali braca bojici privatnici,sakib mes,cana,ostoja vrbica,ivo serdar,handar itd........arkanom je bijo dobar jos prije rata na dugo kad je arkan bijo ko njegov cutko!!!!!a za te mafijase sto ginu u 30tim to su gradski klosari arkan,juka prazina,cutko i td....poznati muckarosi banjaluke su jos uvjek zivi i zdravi u svojim50god........izet kad je bijo sa ljubom zemuncom dobar arkan se nije bijo ni rodijo....tako isto ostoja vrbica.....a za humanost je istina izet je placo hotel u zagrebu od maja 92 do kraja93..a istna je da je od arkana uzimo oruzije i slaoo u 7korpus ARBIH ja sam bijo u 17 viteskoj brigadi dobili smo uniforme i nauruzanje od izeta financirano..a 94god kad je bijo u travniku podjelijo je vrecu maraka.licno meni je dao tad mazdu 626 i 10000maraka zato sto me je znao i uvjek smo bili dobrim odnosima..samo sto sam se ja borijo za svoju drzavu a on je financiski pomago..........................
zo je zo o staroj raji i izetu

odrastao si a josh pravopis nisi savladao. i to je mafija?! :lol:

back to the 3rd grade NOW!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 22:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Kakva šuplja priča...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2006, 06:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
Vrijeme je vec odavno za kljuc.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2006, 22:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Vi ovdje diskutujete o nekoj mafiji o nekom Izetu koji i ne zivu u Banja lucu od 1990.gdine. Za mene je to pomalo cudno. U Banja Luci je stasala jedna nova generacija mafijasa. Da li ih niko ne smije pominjati, ili se oni dobro kriju? Danas citam jedan tekst, a u poslednje vrijeme bilo je puno takvih telstova koji govore o banjaluckoj mafiju, i to onoj pravoj. Evo ovaj danasnji tekst, pa sami prosudite. Da bi dosli do bogastva varaju ljude, ubijaju mladez. To je mafija.

http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vijest=2127&meni=2

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2006, 10:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2006, 09:05
Izet zivi u BL,ima vec par godina non-stop je tu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2006, 22:08 
Veteran
Veteran

Da, Izet zivi u Banja Luci ali samo na stranicama ovog foruma. Treba se okrenuti pravoj mafiji, mafiji koja rastura drogu, i svjesno unistava danasnje mlade generacije. Cija su djeca sutra na rdu. Razmislite malo.
Pozdrav Zah

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2006, 02:21 
Veteran
Veteran

Evo jedan nacelan pristup problematici mafije.

http://www.monitor.cg.yu/BROJ/str_13.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]