banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 18:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2657 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 133  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2005, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ma sve je to s.... u glavu,sve to treba streljati(to za ove idiote-pedofile) :mad: a za ove gay brakove,ma nek' se ljudi vole :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2005, 16:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
FLASH je napisao:
Cuj 10-15 godina... :x
Tome bi i dozivotna bila mala kazna!

da. a danas sam procitala da je moguce i da im odrede samo psihijatrijsko lijecenje, ako se utvrdi da nije normalan ( a zar moze ovako nesto da uradi normalna osoba??? ).

iako sam protiv smrtne kazne, za ovo da! i to prvo majku koja je sve znala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2005, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
ja glasam za ponovno uvodjenje smrtne kazne i sebe u streljackom vodu kao i da mi se da puska sa vise od 10 metaka koja moze automatski da puca.
hvala

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2005, 20:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
I_am je napisao:
danas sam procitala da je moguce i da im odrede samo psihijatrijsko lijecenje, ako se utvrdi da nije normalan

Ili može da promijeni pol i izbjegne kaznu. :wink: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2005, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
28.07.2005.
Dugogodišnje zatvorske kazne za pedofile
U najvećem takvom sudskom procesu u Francuskoj, 62 ljudi proglašeno je krivim za seksualno zlostavljanje i podvođenje dece. Izrečene kazne kreću se od 28 godina, za vođe pedofilskog lanca, do šest meseci zatvora. Tri osobe su oslobođene. Optuženi su u periodu od nekoliko godina seksualno zlostavljali 45 dece uzrasta od šest meseci do 12 godina. Tokom izvođenja dokaza, koje je trajalo šest meseci, francuska javnost imala je priliku da do detalja čuje kako su između 1999. i 2002. godine u Anžeru decu silovali i na drugi način seksualno zlostavljali roditelji, dede i babe, komšije, porodični prijatelji ili potpuni stranci koji su roditeljima za takve usluge davali novac. Neki od optuženih su pred sudom opisivali kako su deca urlala i zapomagala.

Patris Gulie je urednik lokalnih novina: „Grad je istinski šokiran. Morate da znate da je Anžer jedan miran i lep gradić. To važi čak i za deo grada u kome žive optuženi. Stanovnici su duboko posramljeni zbog ovog slučaja. Možda to zvuči kao kukavičluk, ali mislim da će ljudi ovde izricanje presude doživeti kao olakšanje”.

Gulije kaže da počinioci ovih zločina pripadaju takozvanom nižem društvenom sloju, neki su, smatra se, mentalno zaostali, dok su drugi jednostavno siromašni i neobrazovani, u nekim slučajevima i nepismeni. „Sada znamo da je većina optuženih i sama bila seksualno zlostavljana u detinjstvu. Tako da pokušavamo da imamo razumevanja ne samo za njihove žrtve nego i za njih same”.

Suđenje u Anžeru detaljno je pratila i novinarka An Elizabet Mute, koja smatra da nije toliko važno što su neki od onih koji su zlostavljali decu i sami bili žrtve zlostavljanja u detinjstvu. Prema njenim rečima, stručnjaci veruju da u svetu u proseku svega 10 odsto onih koji su u detinjstvu bili žrtve postaju akteri zlostavljanja kada odrastu.

„Osim strahota kojima su bila izložena deca, najšokantnije u ovom slučaju jeste to da su razne državne agencije pratile većinu, ako ne i sve te ljude. Mislim da se o njima na ovaj ili onaj način staralo sedam različitih državnih službi. Dobijali su socijalnu pomoć, živeli su u društvenim stanovima, neki su dobijali pomoć za invalide. Sve te državne službe koje su bile u kontaktu sa njima morale su unapred da se najave pre nego što bi ih posetile, tako da su oni imali dovoljno vremena da uklone sve što bi izazvalo sumnju. Ispostavilo se da sve te državne službe jednostavno nisu odradile ono što se od njih očekivalo i to predstavlja veliki šok”. (Bi-Bi-Si)

Vrh

Tema posta: Englezi ...
PostPoslato: 30 Jul 2005, 02:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Jul 2005, 16:13
...sto je god musko i zensko u Engleskoj zivi na lazima i prijevarama ,ali to priznaju i traze osprost i dobniju ga ....i jovo nanovo ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2005, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

U Berlinu grade bordel blizu stadiona za svjetsko prvenstvo
Privatni ulagači u Berlinu grade najveći njemački bordel koji će biti otvoren prije početka Svjetskoga nogometnog prvenstva iduće godine. U bordelu na tri kata bit će mjesta za 100 prostitutki, a imat će saunu i bar za ples na stolu. Od bordela do Olimpijskog stadiona, na kojem će se odigrati mnoge utakmice, trebat će 25 minuta pješice. Ulaz u bordel Artemida stajat će 100 eura, plus 50-ak eura za pola sata druženja s prostitutkom. Njemački gradovi Koeln i Dortmund također namjeravaju izgraditi bordele u povodu Svjetskoga nogometnog prvenstva. Oba su grada priopćila da će postaviti privremene kontejnere u kojima će prostitutke nuditi svoje usluge.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2005, 03:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Jul 2005, 16:13
Vader je napisao:
U Berlinu grade bordel blizu stadiona za svjetsko prvenstvo
Privatni ulagači u Berlinu grade najveći njemački bordel koji će biti otvoren prije početka Svjetskoga nogometnog prvenstva iduće godine. U bordelu na tri kata bit će mjesta za 100 prostitutki, a imat će saunu i bar za ples na stolu. Od bordela do Olimpijskog stadiona, na kojem će se odigrati mnoge utakmice, trebat će 25 minuta pješice. Ulaz u bordel Artemida stajat će 100 eura, plus 50-ak eura za pola sata druženja s prostitutkom. Njemački gradovi Koeln i Dortmund također namjeravaju izgraditi bordele u povodu Svjetskoga nogometnog prvenstva. Oba su grada priopćila da će postaviti privremene kontejnere u kojima će prostitutke nuditi svoje usluge.

...znaju oni kako ce zaraditi cim vise ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2005, 21:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

09.08.2005.
Dvojica Kanađana venčaće se zbog poreskih olakšica
Dvojica Kanađana odlučili su da se venčaju iako nisu homoseksualci, zbog poreskih olakšica koje im pruža novi kanadski zakon o istopolnim brakovima. Bil Dalrimpl (56) i Brajan Pin (65) su najbolji prijatelji i oba su ranije bili u braku (sa ženama). „U pitanju su značajne poreske implikacije o kojima vlada nije dobro razmislila”, izjavio je Pin. Njegov prijatelj Dalrimpl je bio kod advokata i proverio da nema zakona po pitanju braka koji bi definisali seksualne sklonosti bračnih partnera. „Mladenci” se još nisu odlučili za datum.

znači homoseksualci imaju i neke olakšice u odnosu na heteroseksualce, napredno nema šta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2005, 21:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Nemaju, ne znam kako to zakljuci Vader? Govori se o olaksicama onih u braku/zajednici u odnosu na one koji zive sami. Eh sad kakav je brak, to je drugo pitanje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2005, 09:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pa što onda nisu našli neke žene da se ožene?! Valjda ima žena kojima bi dobro došle "zakonske olakšice". Strašno je da su stupili u brak radi olakšica a mogli su si pronaći žene. I strašno da su te olakšice toliko velike da im je tako neki potez bio neophodan, i da bi bez toga propali ili šta već.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2005, 14:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Pa valjda zato sto su dobri prijatelji i bice im lakse 'da muckaju' sa tim poreskim povlasticama. A da nadju neke zene za to, pa zena poslije odluci da se razvede, onda su oni gotovi jer razvod ovdje puno kosta, muza pogotovu. Ja na ovo gledam kao cisti business i vjerujem da ce oni sve to lijepo u ugovoru da napisu prije nego sto kazu svoje sudbonosno DA :D . A ne bi propali zbog toga, ali mogu da ustede dosta $$$ prikazujuci porez drzavi kao ozenjeni. Kazem ti: sve je to business and money.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2005, 20:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

10.08.2005.
Holanđani vole seks na otvorenom
Holandska policija je pre dva dana uhapsila mladi par zbog seksa na haubi policijskog automobila :). Dvadesetpetogodišnji muškarac i njegova tridesettrogodišnja partnerka izjavili su da u ljubavnom zanosu nisu opazili dvojicu policajaca koji su sedili u automobilu (!) :D. Zbunjeni policajci zamolili su ih da se pomere s vozila. To je razbesnelo muškarca, pa je počeo da ih vređa. Njegova devojka je uhapšena, pošto se umešala u svađu. „Ne postoji zakon koji bi mogao da spreči seks na automobilu, ali policijska vozila moraju da budu raspoloživa za intervencije. Da su se ljubavnici udaljili pošto su zamoljeni, ništa im se ne bi dogodilo. I pre smo imali slične slučajeve”, objasnio je portparol policije. Čuvari holandskih javnih parkova takođe su na mukama zbog velikog broja parova. „Ne možemo da im stanemo na kraj. Posekli smo ´najpopularnije´ grmove i provodimo noći patrolirajući parkom. Kad je lepo vreme, zateknemo deset do petnaest parova na delu, ali procenjujemo da ih je mnogo više”, žali se glavni čuvar parka Džo Evers. (Glas javnosti)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2005, 19:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

23.08.2005.
"Pozajmite" geja
Jedna biblioteka u Holandiji osim knjiga iznajmljuje i ljude, što je deo inicijative za razbijanje stereotipa. Na sat vremena mogu se "pozajmiti" homoseksualci, Romi i muslimani, koji pričaju o svom životu. Jan Krol, direktor javne biblioteke u Almelu, kaže da je na ovu ideju došao jedan od njegovih pomoćnika. "Dobro je razbijati stereotipe. Članovi biblioteke mogu da iznajme muslimanku sa zarom i da je pitaju sve ono što se ne bi usudili kada bi je sreli na ulici", kaže Krol. Biblioteka je unajmila desotoro ljudi različitog socijalnog i verskog porekla, koji su spremni da proćaskaju sa članovima u obližnjem pabu. (Glas javnosti)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2005, 17:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Jul 2005, 17:52
Nakon što je šest djevojčica iz sela Jezerski kod Bosanske Krupe policiji prijavilo seksualno zlostavljanje
Policija uhapsila imama
BOSANSKA KRUPA - Imama Z. Mulalića (61) iz sela Jezerski, nadomak Bosanske Krupe, uhapsila je juče policija MUP-a Unsko-sanskog kantona zbog sumnje da je izvršio bludne radnje nad šest maloljetnih djevojč ica iz ovog mjesta.
"U toku je kriminalistička obrada i ispitivanje osumnjičenog, a danas će tužilaštvo odlučiti da li će mu biti određen pritvor", izjavio je Ale Šiljdedić, portparol u Kancelariji komesara u Kantonalnom MUP-u u Bihaću.
Šest djevojč ica iz Jezerskog prijavilo je policiji tokom vikenda da ih je imam u vjerskom objektu koji se nalazi pored džamije u Jezerskom seksualno uznemiravao poslije čega je policija pokrenula istragu.
Mještani Jezerskog nerado govore o ovom slučaju i ne mogu da vjeruju da se to desilo u njihovom selu. Pogotovo ne vjeruju da je to mogao da učini imam.
"Čuo sam za to u lokalnoj kafani. Zaprepašten sam. Imam ovdje službuje već šest godina i upravo mu se gradi nova kuća. Djevojčice koje su ga prijavile, čuo sam, starosti su od deset do 14 godina", kaže Ahmet Velić iz Jezerskog.
Priča da je imam djevojčice seksualno uznemiravao kada su došle u mejtef kod imama na časove arapskog jezika.
"Poslije rata oko 70 odsto djece odlazi u mejtef u kojem im imam drži časove arapskog. Navodno je imam dječake slao napolje, a zatim seksualno uznemiravao djevojčice", ispričao je Velić.
U Jezerskom smo juče pronašli jednu od šest djevojčica koja je prijavila imama. Nema, kaže, snage poslije svega što joj se dogodilo pričati o tome. Upućuje nas na svoju majku, koja, takođe, nerado započinje priču.
"Ništa sa sigurnošću ne mogu reći dok se ne provjeri. To je velika sramota ako je istina da se to dogodilo. Ipak je riječ o staroj osobi, o nekom ko je na funkciji u vjerskom objektu, i koji bi trebao služiti za primjer ostalima", kaže majka jedne od djevojčica. Njena kćerka, dodaje, ima 11 godina i najmlađa je od svih djevojčica koje su prijavile imama.
"Moja kćerka je najrjeđe išla kod imama", kaže ona.
U brdovitom selu nadomak Bosanske Krupe ništa ne odslikava šta se dogodilo. Mještani zaokupljeni svakodnevnim poslom. Kažu, koriste posljednje ljetne dane da završe poslove na imanjima. Uz put srećemo poneku grupu djevojaka. Već na prvo pominjanje imama odmahuju rukom i nastavljaju dalje. Ista slika i u mjesnoj kafani. Niko ne želi da javno govori o imamu. Neki odbrusiše da i ne vjeruju djevojčicama.
Kapija na dvorištu džamije zaključana. Nikoga nema u dvorištu.
Na izlazu iz sela razočarana žena ispraća nas riječima:
"Ne možemo vjerovati da se to desilo. Jako je ružno ako je istina da je imam dirao djevojčice", kaže srednjovječna žena predstavivši se kao komšinica nekoliko uznemiravanih djevojč ica .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2005, 21:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Jul 2005, 17:52
Čudna je ta gluma zaprepaščivanja ljudi povodom, gornjeg događaja.
To je u nenormalnom normalno, tako da trebadu znati da djevojčice podučava ženska osoba, a muške muška, poradi iskušenja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2005, 09:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

26.08.2005.
Evropljani se „leše” od pića
Prema istraživanju marketinške kompanije Mintel, tokom proteklih pet godina Francuzi su kupili ukupno 6 milijardi litara alkoholnih pića, Nemci nešto manje od 12 milijardi, a Britanci malo više od 8 milijardi litara. Drugim rečima, prodaja alkohola u Francuskoj i Nemačkoj je opala, a u Britaniji porasla, i to za čitavih 15 odsto! A zašto Britanci sve više piju? Evo šta misle neki od stanovnika Londona: „Verovatno se više pije zato što ljudi ne znaju nijedan drugi način da se opuste, osim da se napiju”, misli jedan mladić. „Uopšte me ne iznenađuju rezultati istraživanja, jer ja upravo to i radim”, kaže njegova devojka. „Svakog vikenda sam pijana!”

A kako stvari stoje na jugu Evrope? Da li i tamo, kao u severnim krajevima kontinenta, ljudi vole da popiju? Evo šta kažu stanovnici Madrida:

„Ne pijem mnogo, već često - vino, pivo, čašu šampanjca...”, priznaje jedna devojka. „Primećujem da pijem više. Ranije nisam voleo pivo, sada ga volim... Ali ljudi ovde piju uz jelo, pa onda ne mogu da popiju baš puno”, kaže drugi prolaznik.

Francuski profesor Žak Relan, koji dugo živi u Londonu, potvrđuje da postoje velike razlike u načinu na koji piju Francuzi i Britanci:

„Britanci piju sa namerom da se razvale, da se napiju kao ludi. Čini mi se da oni piju ili da bi zaboravili na svakodnevicu, ili da bi stekli društveno ili seksualno samopouzdanje. Francuzi piju mnogo umerenije, naročito u poslednje vreme. Naravno, i u Francuskoj ima teških alkoholičara, koji piju od jutra do mraka, ali pijanstvo nije uvek praćeno i lošim ponašanjem. Na pijance se u Francuskoj gleda kao na neku vrstu otpadnika - a u Britaniji se oni smatraju društveno prihvatljivim! Niko ne obraća pažnju na ljude koji se obeznanjeni od pića valjaju na ulici, ili povraćaju. Svi misle da se oni zapravo ´dobro zabavljaju´, što ja nikako ne mogu da shvatim.”

Zavisnost, ali krišom

U Nemačkoj je slika nešto drugačija. Karel Mon, iz Udruženja potrošača u Berlinu, kaže da u odnosu Nemaca prema alkoholu postoje dva glavna problema: „Kao prvo, mladi počinju da piju sve ranije, i to, naravno, veoma zabrinjava. Druga stvar je to što kod nas ne postoji tako očigledno opijanje kao u Britaniji, već su milioni ljudi krišom zavisni od alkohola. Takva vrsta alkoholizma ne privlači toliko pažnju javnosti, iako bi trebalo.”

Kupujmo domaće

A kako stoje stvari u Srbiji? Nasumična anketa na ulicama Beograda pokazuje da i tu ima ljubitelja dobre kapljice: „Ne bih sebe ubrojao u redovne korisnike, ali... Tako... Tu i tamo. Povremeno. Odan sam nacionalnom piću - šljivovici!”

„U retkim prilikama pijem, i to samo domaće proizvode. Ovo ostalo ništa ne pijem. Čak ni vino!”

„Smatram da se mnogo pije u Srbiji. I ja sam jedan od takvih - počinjem ujutru i završavam uveče sa najmanje dve do tri čašice.”

„Zavisi od situacije i društva... Neko slavlje, zagrevanje za utakmicu, kao danas, recimo... Mada, za pivo i ne mora da postoji neki poseban razlog.”

Srbija „prati evropske trendove”

Dr Mira Kovačević, psihijatar Zavoda za bolesti zavisnosti i rukovodilac Odseka za prevenciju ove institucije, potvrđuje da problem prekomerne upotrebe alkohola u Srbiji postoji odavno, ali da se trendovi, kao i u celoj Evropi, menjaju:

„Kod nas se uvek, zato što smo takvo geografsko područje - na kome se gaje šljive - više piju rakije, dakle žestoka pića... Ali ono što je trenutno aktuelno, i otvara jedno potpuno novo tržište, jeste pivo.

Dakle, ne samo da se piju žestoka pića kao i do sada, nego se, povrh toga, sve više pije i pivo. Kod mladih se naročito primećuje taj ´zapadni tip´ pijenja - pomeša se što više žestokih pića, kako bi se što brže došlo u pripito stanje!”

Dr Kovačević uočava i tendenciju da se problem umanjuje ili zanemaruje ako osoba koja popije „ne pravi probleme okolini”: „Ljudi taj problem alkoholizma uopšte ne doživljavaju ozbiljno ili kao nešto što treba lečiti, nego obično kažu „Pa, dobro - pio je i on, i njegov otac, i njegov deda, pa nije to sad tako strašno”..., kaže Dr Mira Kovačević u intervjuu za Bi-Bi-Si.

Mnogi se slažu da nema ništa loše u jednoj čaši vina ili piva uz dobar ručak i da alkohol ne treba baš potpuno demonizovati. Problem je, izgleda, u tome kako ljude naučiti da se zaustave na jednoj čaši. (Bi-Bi-Si)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2005, 19:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

29.08.2005
Britni Spirs televizijski prenosi svoj porođaj
Šou-biznis toliko je ušao u krv Britni Spirs da je spremna čak i najintimnije trenutke prepustiti znatiželjnom oku javnosti. Britni je odlučila da pozove kamere na porođaj svog prvog deteta, kako bi povećala gledanost svog rialiti šoua. Kako bi smanjili opasnost od mogućih škakljivih situacija ili čak tužbi zbog nesvakidašnjeg poteza, producenti su obećali da će emitovati samo manji deo porođaja pop pevačice. Ovih dana se govori i da je Britni dala ultimatum svom mužu Kevinu Federlinu - ako ne nađe posao, ostaviće ga. Kevin se, naime, samo provodi i troši novac, a nju su menadžeri upozorili da bi mogla spasti na prosjački štap ukoliko ona i mužne prestanu sumanuto da troše.

29.08.2005
Otac dvanaestoro dece priznao da je homoseksualac
Jedan austrijski bračni par se razišao nakon što je mužpriznao da je homoseksualac. Hans Lok je saopštio svojoj supruzi Alini da napušta porodicu zbog drugog muškarca. Takođe joj je izjavio i da je imao seks s njom kako bi zatrudnila i imala čim da se bavi. Nakon što joj je jedna prijateljica rekla da je videla Hansa sa drugim muškarcem da se ljubi i grli, Alina je nevernog supruga suočila sa istinom i on je priznao svoje neverstvo. Alina sada piše knjigu o svom iskušenju, za koju se nada da će joj doneti dovoljno novca da izdržava svoju porodicu u Gracu, Austrija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2005, 09:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

02.09.2005
Kolumbijski poslanici koriste kokain u parlamentu
Kolumbijski poslanici koriste kokain na poslu, a droga se prodaje u zgradi Kongresa, izjavio je potpredsednik Senata, iznoseći detalje istrage o ozbiljnim povredama bezbednosti u kolumbijskom paralamentu. „Prodavci kolača, prodavci obuće, astrolozi i dileri marihuane i kokaina, svi su ušli u Kongres”, izjavio je senator Edgar Artunduaga u telefonskom intervjuu agenciji AP. Istragu o bezbednosti kolumbijskog Kongresa inicirala je Artunduagina kancelarija, ali on nije želeo da iznese detalje o tome ko je obavio istragu i kojim se metodima služio, dodala je američka agencija. Artunduaga je odbio da saopšti imena poslanika koji koriste kokain, uprkos pritisku kolega, ali je najavio da će dilere droge prijaviti nadležnim institucijama. Neki od poslanika su optužili tog bivšeg novinara da namerno pokušava da sruši ugled Kongresa. Senator Antonio Navaro, bivši gerilski vođa i budući kandidat na predsedničkim izborima, izjavio je da njemu niko u Kongresu nije ponudio drogu. Kolumbija je najveći svetski proizvođač kokaina. (RTS)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2005, 11:09 
Shta ljudi sve rade...prosto ne mogu da vjerujem.

A pogotovo ono sa britni spirs....kakva glupacha. :(

zalim je.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2657 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 133  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]