banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 15:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Okt 2010, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Hertzog je napisao:
@Elvis, argumenti su ti presmesni, prvo ne rekoh (bar ja) da je sajam erotike i slicne stvari normale, tako da ne uzimas to kao aegument. Niti je Hristov rekao da je pedofilija normalna jer ako nisi znao u tom slcaju nije moguca reprodukcija jee polna zrelost nastupa kasnije, tako da opet odes do knjige biologije.

U tome je i problem. Niste rekli da je sajam erotike normalan ali niste rekli ni da je nenormalan!
Sto se pedofilije tice i seks sa 17-ogodisnjom djevojkom se smatra pedofilijom. Pa je opet moguce potomstvo. Sta sad?

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 23:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
A ko ovdje tjera mak na konac osim vas koji stalno insistirate na definiicijama? Sami ste sebi skocili u usta.

da li da to shvatim kao da nemas odgovor na pitanje koje sam ti postavio, ili treba da pitam ponovo?

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Kakav je sad ovo argument? Je li smatras da je 0 partnera nulta-promiskuitetnost? Pretpostavljam da smatras. Je li smatras da je 2000 partnera promiskuitetno? Pretpostavljam da smatras. Kako si dosao do toga? Eto ti odgovora.

ne, ja recimo ne znam gdje je granica poslije koje je promiskuitet.

Onda si unikat. Mada mi vise lici na eskiviranje.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 23:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
Ни ја сада не разумем. Две врсте чега? И шта подразумеваш под различито?
Појасни.

http://en.wikipedia.org/wiki/Human
- Species: H. sapiens

http://en.wikipedia.org/wiki/Gray_Wolf
- Species: C. lupus

Je li vi mene zajebavate?? Skrivena kamera ili nesto??
Ako jeste, priznajem, nasjeo sam.

Majko moja... :confused2:

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 23:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
@Elvis
Pa je li ovo tema o sajmu erotike ili o homoseksualizmu pa da ovde pisem o tome da li je taj sajam OKi ili ne. Izvini ali ne bih vise odgovarao na tvoje postove jer nemas dovoljno dobre argumente da bih sa tobom vodio raspravu. Sto bi narod rekao: glupa ti je prica :lol:

Bez uvrede

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Citiraj:
Kakav je sad ovo argument? Je li smatras da je 0 partnera nulta-promiskuitetnost? Pretpostavljam da smatras. Je li smatras da je 2000 partnera promiskuitetno? Pretpostavljam da smatras. Kako si dosao do toga? Eto ti odgovora.

ne, ja recimo ne znam gdje je granica poslije koje je promiskuitet.

Nije unikat.
Jer eto gdje je granica?
29 seksualnih partnera nije promiskuitet a 30 jeste?

Isto i za granicu maloljetne dobi.
Mislis li da neko ko ima 17 godina i 364 dana nije zreo i da sutra kad napuni 18 odmah postaje zreo i odrastao??
Zar ne vidis koliko je to skakljivo i tesko za odrediti.
Eto zakonski se morala uspostavili dob zrelosti tj. 18 godina.
Ali sta je promiskuitetno a sta nije? Ko je to odredio i na osnovu cega?
Mada jos cekamo na tvoj odgovor po pitanju "prirodnog".

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 23:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

ok, u dva posta nisi obrazlio zasto je seks pedera neprirodan a seks ciji cilj nije pravljenje djeteta izmedju muskarca i zene prirodan, pa prema tome smatracemo u daljnjem da nemas odgovor na to pitanje, pa prema tome nemas pravo da pricas sta je prirodno a sta ne.

da se vratimo na promiskuitet. ok, unikat sam. mozda zato sto sam matematicar, pa volim precizno izrazavanje. dakle, mislim da je treci put da te pitam, kod kojeg broja partnera je granica izmedju promiskuitetnih i nepromiskuitetnih?

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Ali eto za homoseksualnost kod zivotinja sam cuo :)

Sto znaci da...? Da je to prirodno? Ali cekaj, rekao si maloprije da je neprirodno ako se dvije vrste sparavaju, jel'tako? Ako cimpanza ima oralni seks sa zabom, da li je to onda prirodno ili neprirodno? Pretpostavljam da je neprirodno (ne bi imalo smisla da tvrdis suprotno i ispadnes kontradiktoran sam sebi) Ako je neprirodno, za sta je onda mjerilo to sto homoseksualnost postoji i medju zivotinjama?

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 23:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
@Elvis
Pa je li ovo tema o sajmu erotike ili o homoseksualizmu pa da ovde pisem o tome da li je taj sajam OKi ili ne. Izvini ali ne bih vise odgovarao na tvoje postove jer nemas dovoljno dobre argumente da bih sa tobom vodio raspravu. Sto bi narod rekao: glupa ti je prica :lol:

Bez uvrede

Bez uvrede ali ti ni nemas pricu.
Nisi ponudio nijedan argument. Niti jedan. Pa opet znas ponizavati sagovornika. Ali dobro, meni to ne smeta uopste, navikao sam.

je li negdje pise da se na svakoj temi mora iskljucivo pisati o tome i ni o cemu drugom??
Ja ne znam sto ti je glupo sa poredjenjem gay parade i sajma erotike.
Je li javno eksponiranje? Jeste. Je li po Bibliji (eto da se i ja uhvatim svete knjige) to blud, nemoral i grijeh. Jeste.
Ima li tema Sajam erotike na kojoj ljudi pljuju i osudjuju isti? Nema.
Ima li tema o gay paradi koja ima 30ak stranica na koju se osulo drvlje i kamenje na istu? Ima.

Najlakse je reci glupa ti je prica. Ali dobro, kako hoces, tebi na dusu.
Mene ni najmanje ne pogadja.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 23:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Silvio Dante je napisao:
Ни ја сада не разумем. Две врсте чега? И шта подразумеваш под различито?
Појасни.

http://en.wikipedia.org/wiki/Human
- Species: H. sapiens

http://en.wikipedia.org/wiki/Gray_Wolf
- Species: C. lupus

Je li vi mene zajebavate?? Skrivena kamera ili nesto??
Ako jeste, priznajem, nasjeo sam.

Majko moja... :confused2:

Ја и даље чекам да ми појасниш"различито" у контексту хомосексуализма (чисто да подсетим о томе је реч).

Вук ми ту није помогао, иако лепо изгледа, па молим те ступи на сцену.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 23:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Ali eto za homoseksualnost kod zivotinja sam cuo :)

Sto znaci da...? Da je to prirodno? Ali cekaj, rekao si maloprije da je neprirodno ako se dvije vrste sparavaju, jel'tako? Ako cimpanza ima oralni seks sa zabom, da li je to onda prirodno ili neprirodno? Pretpostavljam da je neprirodno (ne bi imalo smisla da tvrdis suprotno i ispadnes kontradiktoran sam sebi) Ako je neprirodno, za sta je onda mjerilo to sto homoseksualnost postoji i medju zivotinjama?

De ne vrti pricu bezveze.
Rekao sam ti sve sta si pitao.
Rekao sam da je homoseksualnost kod zivotinja zastupljena, ona postoji. Dok nisam cuo za slucaj da odrasla jedinka hoce da se pari za mladuncetom.
Hajde predji na stvar, bezveze vrtis ta pitanja.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 23:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:

ok, u dva posta nisi obrazlio zasto je seks pedera neprirodan a seks ciji cilj nije pravljenje djeteta izmedju muskarca i zene prirodan, pa prema tome smatracemo u daljnjem da nemas odgovor na to pitanje, pa prema tome nemas pravo da pricas sta je prirodno a sta ne.

da se vratimo na promiskuitet. ok, unikat sam. mozda zato sto sam matematicar, pa volim precizno izrazavanje. dakle, mislim da je treci put da te pitam, kod kojeg broja partnera je granica izmedju promiskuitetnih i nepromiskuitetnih?

Ako si matematicar onda bi trebalo da si razumio sustinu mog pitanja. Ja ne govorim o brojkama nego o nacinu kako mi funkcionisemo a sto ti i Elvis ocigledno trazite da vam se formalizuje. To ti je kao kad bi ja tebe i Elvisa pitao da mi kazete granicu gdje moj stav prelazi u neslaganje sa vama. A ako se pozivate na to da h13m nije bolest zato sto tako kazu naucnici, onda vjerujte tim istim naucnicima koji govore o promiskuitetu medju homoima.

Poslednji put menjao Hristov dana 11 Okt 2010, 23:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 23:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
Ја и даље чекам да ми појасниш"различито" у контексту хомосексуализма (чисто да подсетим о томе је реч).

Вук ми ту није помогао, иако лепо изгледа, па молим те ступи на сцену.

Majko moja...
Ja cu tebi jos samo na ovo odgovoriti i necu vise svega mi jer sam skoro ubjedjen da me zajebavas.
U tome je stvar, homoseksulanost je seksualni cin 2 jedinke iste vrste!!
I zbog toga se razlikuje od zoofilije, sto je pomenuo Hristov (koji je nekim cudom izgleda mislio da moze povuci paralelu izmedju tog dvoje).

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 23:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Silvio, ukucaš species na wikipediji i riješiš problem i nedoumicu šta znači dvije različite vrste.
Pošto se ovde provlači teza da je homoseksualizam bolest smatram da je minimum minimuma čovječnosti da se bolestan čovjek koji ne krši zakon, a koji se izliječiti ne može ostavi na miru. A ne da se liječi sikirom i ciglom u glavu.
Zar je tako teško ne brinuti tuđe brige?

Aj svemoćni admine Vaderu molim ti se metni ključ na ovu temu isti ljudi vrte iste stvari 40 stranica.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ubice me Vanja :lol: :lol:
(Vanja samo nemoj neki krvnicki podli prekrsaj na fudbalu) :D

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 23:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ako si matematicar onda bi trebalo da si razumio sustinu mog pitanja. Ja ne govorim o brojkama nego o nacinu kako mi funkcionisemo a sto ti i Elvis ocigledno trazite da vam se formalizuje. To ti je kao kad bi ja tebe i Elvisa pitao da mi kazete granicu gdje moj stav prelazi u neslaganje sa vama. A ako se pozivate na to da h13m nije bolest zato sto tako kazu naucnici, onda vjerujte tim istim naucnicima koji govore o promiskuitetu medju homoima.

ne, nisam razumio sustinu tvog pitanja. nacin na koji ja funkcionisem je drugaciji od nacina na koji ti funkcionises koji je drugaciji od nacina na koji tajger vuds funkcionise koji je drugaciji od nacina na koji cicolina funkcionise. ono sto je tebi 'promiskuitetno', meni je 'mozda malo pretjerano', tajgeru vudsu 'taman', a cicolini 'zagrijavanje'.
poenta je da u tom slucaju mozes da kazes 'MENI je to neprirodno', sto znaci da u tvom licnom sistemu, homoseksualnost 'nije prirodna'. u tom slucaju se moze oslanjati na intuiciju. meni takodje homoseksualnost nije prirodna. elvisu prisliju je homoseksualnost prirodna. pederima je homoseksualnost prirodna. hertzogu homoseksualnost nije prirodna. cedi jovanovicu homoseksualnost jeste prirodna. i tako dalje.
problem nastaje kad svoj licni sistem izjednacavas sa univerzalnim. pa ne kaze 'ZA MENE to nije prirodno', nego kazes 'to nije prirodno'. dakle, postoji neki univerzalni, jasno objasnjeni sistem sa preciznim zakonima kako i zasto se nesto smatra prirodnim. u svjetlu toga, posto ti taj sistem ocigledno poznajes, a ja ne, pitam te da mi objasnis po kojim principima je u tom sistemu seks izmedju pedera neprirodan, a muskarca i zene koji ne zele da naprave bebu prirodan.
takodje, problem huligana je sto svoje licne sisteme izjednacavaju sa univerzalnim. ali, problem je sto oni, za razliku od tebe i mene, se ne zadrzavaju na tome sto prde po forumima, nego uzmu kamenje u ruke i tako namecu drugima taj sistem. a jos veci problem sto gomila ljudi to podrzava

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 00:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Izzard je napisao:
Silvio, ukucaš species na wikipediji i riješiš problem i nedoumicu šta znači dvije različite vrste.
Pošto se ovde provlači teza da je homoseksualizam bolest smatram da je minimum minimuma čovječnosti da se bolestan čovjek koji ne krši zakon, a koji se izliječiti ne može ostavi na miru. A ne da se liječi sikirom i ciglom u glavu.
Zar je tako teško ne brinuti tuđe brige?

Aj svemoćni admine Vaderu molim ti se metni ključ na ovu temu isti ljudi vrte iste stvari 40 stranica.

Болесне људе нико није ни дирао. Наравно да је хомосексуализам болест и нападати таквог човека је као нападати некога ко има леукемију.

Зна се јако добро у сваком већем граду где се ти људи скупљају и ко их дира? Нико. Јел их напада неко? Нико. Јел их пребија неко? Нико.

Против хомосексуалаца није нико, али против парада је већина и то огромна већина.

Јучерашња парада је само повод, а разлози нереда су други и они су свима познати.
Ја сам поносан на клинце који су јуче изашли на улицу и показали да умију да се боре за себе (исто онако као што су се борили њихови старији десет година раније, али су тада они били ослободици а клинци су данас хулигани, клерофашисти, итд.). Има још наде за ову државу и овај народ.
Како рече БС: "Ове реке крви пустили сте први... свестан сам да губим али биће ваших жртви". Управо тако.

Citiraj:
U tome je stvar, homoseksulanost je seksualni cin 2 jedinke iste vrste!!
I zbog toga se razlikuje od zoofilije, sto je pomenuo Hristov (koji je nekim cudom izgleda mislio da moze povuci paralelu izmedju tog dvoje).

Паралела се може повући утолико што су и једна и друга појава ментални поремећаји тј. обољења.

Може и тема под катанац.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 00:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

elvisu prisliju je homoseksualnost prirodna.

Samo mala ispravka.
Ja ne kazem da je prirodna, vec da nije neprirodna iz prostog razloga sto taj termin nije jasno definisan i nisu definisani kriteriji odnosno ti neki univerzalzni zakoni po kojima bi se moglo tvrditi da je nesto prirodno a nesto nije.
Jednostavno izbjegavam da koristim taj termin.
Ako cemo po nekoj definiciji, prirodno je sve ono sto postoji u prirodi (odnosno ono sto postoji uopste). Pa tako i pedofilija, zoofilija itd.
Daleko od toga da se slazem sa ovim samo ukazujem na to koliko je tesko definisati ovaj termin.
Ali ovdje svi govore kao je to jasno ko dan, i kako je to ocigledno. I insistiram na ovoj raspravi samo zbog toga sto hocu da vidim na osnovu cega neko tvrdi to sto tvrdi, jer smatram da ovi argumenti koji su se ponudili do sada jednostavno ne piju vode jer su neobjektivni i pristrasni.

Poslednji put menjao Elvis Presley dana 12 Okt 2010, 00:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 00:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Milenko, kao prvo, ti pricas o nama kao da smo zemljanin i vanzemaljac. Kao drugo, ponavljam, ti i Elvis se oslanjate na cinjenicu da je h13m skinut sa liste bolesti. Ja sad mogu da vas pitam kako za nesto odlucujemo da li je bolest? Mozemo mi pokusati po svaku cijenu da sve relativizujemo, ali upadamo u vlastitu zamku, jer onda ja mogu sebi dati slobodu da bolest proglasim zdravljem, i obrnuto.
Pitanje sta je prirodno i sta je neprirodno, odnosno gdje pocinje promiskuitet, se moze primjeniti na ocijenjivanje da li je h13m bolest ili ne. Da li je h13m bolest ili ne, je odluceno glasanjem psihologa, koji su, kako ti fino rece, totalno drugaciji jedni od drugih. Ali iako to znate i i ti i Elvis, vi ste to prihvatili zdravo za gotovo, a ovamo dovodite u pitanje (ne)prirodnost necega, kontinuum promiskuiteta, i sl. Isti taj osjecaj nesigurnosti koji promovisete ovdje kao univerzalni zakon, je odlucio da h13m nije bolest, za sta se drzite kao da je jedino sto ne podleze relativnosti stvari.

Poslednji put menjao Hristov dana 12 Okt 2010, 00:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 00:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ali ovdje svi govore kao je to jasno ko dan, i kako je to ocigledno. I insistiram na ovoj raspravi samo zbog toga sto hocu da vidim na osnovu cega neko tvrdi to sto tvrdi, jer smatram da ovi argumenti koji su se poinudili do sada jednostavno ne piju vode jer su neobjektivni i pristrasni.

apsolutno na mjestu

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]