banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 11:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Okt 2010, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Citiraj:
Jednostavno ono je bila Srbija

A ti to 100% znas jer.... zivis tamo? Ne izgleda tako svaki dan u Srbiji.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Samo jos jednom da podsjetim one koji smatraju da je h13m normalan i prirodan, da ako zele da ga pravdaju, da moraju opravdati i promiskuitetnost homoa, znaci reći da je h13m prirodan jednako je tvrdnji da je prirodno da covjek ima 60 seksualnih partnera, jer jedno bez drugog ocigledno ne ide, biti homo znaci biti promiskuitetan.

usput, ako se samaramo brojkama, 42% pedera je imalo 60 ili vise partnera, a 50% ozenjenih muskaraca vara svoje zene. dakle, ako branis porodicu, onda branis i varanje u porodici, jer jedno bez drugog ocigledno ne ide. jer, biti ozenjen, znaci varati zenu.
primjecujes li glupost svog argumenta, ili treba jos da ti pojasnjavam?

Mijenjas teze.

Ako 50% ozenjenih muskaraca vara svoje zene, i ako prihvatamo h13m kao normalan, to znaci da i 50% homoa vara svoje partnere, zar ne? Znaci to mozemo da prihvatimo da je svojstveno ljudima, bez obzira na seksualnu orijentaciju. Ako bih ja, kao sto ti rece, branio varanje, znaci da branim varanje i kod jednih i kod drugih.

Ali isto tako, ako 42% homoa ima minimalno 60 partnera, i ako h13m prihvatamo kao normalan, to bi znacilo da je i 42% hetero imalo minimalno 60 seksualnih partnera, sto znamo da nije slucaj.

Uvidjas li razliku? Tvoja analogija nema smisla.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Leona je napisao:
Citiraj:
Jednostavno ono je bila Srbija

A ti to 100% znas jer.... zivis tamo? Ne izgleda tako svaki dan u Srbiji.

Na zapadu takvih dana uopste nema.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Hristov je napisao:
Samo jos jednom da podsjetim one koji smatraju da je h13m normalan i prirodan, da ako zele da ga pravdaju, da moraju opravdati i promiskuitetnost homoa, znaci reći da je h13m prirodan jednako je tvrdnji da je prirodno da covjek ima 60 seksualnih partnera, jer jedno bez drugog ocigledno ne ide, biti homo znaci biti promiskuitetan.

Daaa, pederi su izmislili promiskuitet, prije njih je svako imao jednog partnera u zivotu, i svi su se *ebali nakon braka :roll:

O cemu ti pricas? :confused4: Ja govorim o razlici izmedju imanja minimalno 60 partnera i imanju max. 10 partnera, ne o fenomenu promiskuiteta samog po sebi. Sta ti pada na um kad cujes da je neko imao 60 partnera? Da mu je stalo iskljucivo do seksa i da nema emotivnog vezivanja, zar ne? A upravo to je ona mrlja u imidzu homoa zbog koje danas ljudi imaju toliko predrasuda prema njima.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
to bi znacilo da je i 42% hetero imalo minimalno 60 seksualnih partnera, sto znamo da nije slucaj.

Nije slucaj??
Auh, a ja mislio da je Charlie Sheen hetero, kad on peder.
I Lemmy iz Moterheada i Gene Simons iz Kiss-a.
I Hugh Hefner, i onaj baja iz Rezi me, i ribe iz Seks i grada...
Svi gayevi jebote!! ja zivio u zabludi.

Ali sva sreca pa se u medijima i zabavnim programima i serijama ne prikazuje uzasna promiskuitetnost hetero ljudi, ne bombarduje se publika glupavim scenama u kojima svako vece glavni akteri imaju drugoh partnera itd. To sve pederi majku im bolesnu!

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
kliber je napisao:
АЛЕКСАНДАР je napisao:
ви уживајте у вашој Европи и вашим ЕВРОПСКИМ вриједностима и пустите нас сељаке са Балкана..немојте молим вас да нам доносите ту "демократију" и просвјетљујете..

A šta ako ne želimo u EU? Je l' treba da pobijemo pedere, cigane, mentalno retardirane?

Kakve to štetne gluposti nama EU nameće, kad imamo svoje dobre tradicionalne vrijednosti klanja, paljenja, netolerancije, krađe. To treba njegovati, a ne kojekakva ljudska prava
!

Odlicno razmisljanje kliber.

Filozofija...

Poslednji put menjao jellyfish dana 11 Okt 2010, 22:19, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Elvise, da li mozes da zamislis da je skoro svaka druga osoba koju sretnes na ulici imala najmanje 60 seksualnih partnera? Ti krenuo nabrajati par promija, a ja govorim o 42% covjecanstva, shvatas?

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 22:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Elivise silno si me razocarao :D

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Elivise silno si me razocarao :D

Ma bjez', ja zivim u neznanju citav zivot.
Ne znam kako do sad nisam vidio da su za problem gladi u svijetu krivi pederi. I za problem nuklearnog naoruzanja Sjeverne Koreje itd.

Nisam znao da je onaj muskarac koji ima preko 1000 zena faca a da je onaj muskarac koji ima 70 momaka bolestan i neprirodan.
Ko bi rekao da je Charlie Sheen nenormalan?? Pih, niko. Covjek gospodin, jebav'o Denise Richards i jos koju hiljadu zena, kul lik.
Ili Tiger Woods, ijaooooo! Sve dJentlmen do dJentlmena!

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Нажалост, то је болест која је добила, одавно, одличје "слободне воље". Оног дана када је скинута са листе болести Свјетске здравствене организације. Иначе, једина болест која је скинута са те листе и то гласањем?!?!? Од тог момента је могла ладно да крене њена кампања и промоција, чије манифесте више нико не може да заустави. Данас је то једна ставка "за откачити" у памфлету међународних организација. Не постоји нити један начин да се та болест заустави, па ни онако примитивно, као јуче, јер она то "званично" није. Надао сам се да ће све те пријетње уродити плодом и да се то неће одржати, као што се никада неће одржати у економски-војно-политички независним државама, које теже здрављу нације, макар на папиру. Овако, незаустављива пошаст ће се увлачити својим маркетингом и кампањом међу људе, неометано, а ми ћемо причати како смо ми, тобоже, дивљаци и поразбијали смо град. Боже сачувај. Демострације са тучом и разбијеним стаклима. Чудо невиђено. Наравно, ту су медији да скрену причу са болести на хулигане. Фуј.
Нико овде није поменуо оно дијете које носи њихов транспарент. Е то је фашизам.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 22:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nebitno, nemoj sada traziti izolovane slucajeve, koji nisu pohvalan primer... Odlazis u drugu stranu da bi branio homoseksualce... Vrednost porodice musko-zensko i musko-musko... To je poenta... Neke stvari nisu normalne, kao ni to da ides i varas svoju zenu i ti ljudi prolaze sa osudom i javnim lincom (te koje si ti nabrojao)...

Jednostavno ne mogu da se raspravljam, smara me ova tema, samo mi nije jasno da neko brani homoseksualizam... Mene homoseksualci ne zanimaju, dok god me ne ugrozavaju... Neka svoju privatnu stvar, seksualno, opredeljenje, ostave za sebe i ne moraju da idu ulicom i paradiraju zbog toga... Ni ja ne idem okolo na megafonom da pricam kako mi je sinoc bilo u krevetu...

Da je normalno nije, da treba braniti njihovu zelju za javnim nastupima u cilju promocije svoje zajednice, ne treba i nije normalno, bez obzira da li si gej ili hetero... Vrednost porodice je u pitanju i apsolutno me ne zanima objasnjenje njihove situacije

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 22:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
Evropski Borac je napisao:
Parada ponosa-cime se ponosis pi*ka ti materina

Za početak, ponose se što nemaju riječnik kao ti.

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zozon je napisao:

Od nekoliko hiljada forumasa ti to napisa :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 22:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Zozon je napisao:

Od nekoliko hiljada forumasa ti to napisa :lol: :lol: :lol:

A bas... Boze dragi, ne mogu da verujem :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Nebitno, nemoj sada traziti izolovane slucajeve, koji nisu pohvalan primer... Odlazis u drugu stranu da bi branio homoseksualce... Vrednost porodice musko-zensko i musko-musko... To je poenta... Neke stvari nisu normalne, kao ni to da ides i varas svoju zenu i ti ljudi prolaze sa osudom i javnim lincom (te koje si ti nabrojao)...

Jednostavno ne mogu da se raspravljam, smara me ova tema, samo mi nije jasno da neko brani homoseksualizam... Mene homoseksualci ne zanimaju, dok god me ne ugrozavaju... Neka svoju privatnu stvar, seksualno, opredeljenje, ostave za sebe i ne moraju da idu ulicom i paradiraju zbog toga... Ni ja ne idem okolo na megafonom da pricam kako mi je sinoc bilo u krevetu...

Da je normalno nije, da treba braniti njihovu zelju za javnim nastupima u cilju promocije svoje zajednice, ne treba i nije normalno, bez obzira da li si gej ili hetero... Vrednost porodice je u pitanju i apsolutno me ne zanima objasnjenje njihove situacije

Cek, ja ne smijem navoditi pojedinacne slucajeve a Hristov i ostali mogu navoditi generalno i etiketirati skupinu od nekoliko miliona ljudi??
Dajte ljudi objektivnosti jebote...
Vrijednost porodice nije uopste ugrozena pederima. Hoce li postojanje pedera u tvom gradu uticati na tebe, tvoju zenu i djecu?? Nece. Onda cemu galama?
Opet, ne podrzavam homoseksualizam i ne branim ga (da ga branim bio bih na paradi i mahao sarenim zastavicama), vec me nervira ljudski primitivizam, neobjektivnost i licemjerje.
Da je normalno ili nije jos uvijek nisam dobio odgovor a eto svi okolo vicu da nije i da je to jasno. Postavljao sam to pitanje milion puta, zasto je homoseksualizam neprirodan i nisam dobio odgovor.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cek, ja ne smijem navoditi pojedinacne slucajeve a Hristov i ostali mogu navoditi generalno i etiketirati skupinu od nekoliko miliona ljudi??

:confused4: ???? Ne kontam, gdje logika ovdje?

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 22:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Vrijednost porodice nije uopste ugrozena pederima. Hoce li postojanje pedera u tvom gradu uticati na tebe, tvoju zenu i djecu?? Nece. Onda cemu galama?

Pod uslovom da nemas dijete, pretpostavljam da te postojanje pedofila u nasem gradu ne dotice ni na koji nacin? Sta ti imas sa njima? Jel da?

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 22:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa logicno da izolovani slucajevi ne mogu da se porede sa vecom masom, a da me ugrozavaju javnim paradiranjem, ugrozavaju, jer oni zele da nametnu narodu svest o tome da je homoseksualizam normalna stvar (a nije) i sutra ce moje dete morati to da prihvati jer ce mu drustvo nametati tu cinjenicu, a ako tebi nije jasno zasto homoseksualizam nije prirodna i normalna pojava onda ne vredi ni raspravljati sa tobom... Uhvati se biologije, ako vec ne Biblije, pa malo prouci evoluciju i slicne stvari... Verovatno ce nam homoseksualci pomoci da se borimo protiv bele kuge na koju se zalimo svaki dan...

Iskljucujem se, a i samo sam dosao da kazem da si me razocarao :)

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:

:confused4: ???? Ne kontam, gdje logika ovdje?

Pa ti sa lakocom tvrdis za sve pedere da si promiskuitetni i bolesni i navodis neku statistiku koja bog zna kako je radjena i sa koliko ispitanika. I onda bez problema SVE pedere nazivas neprirodnim zbog toga.
A ja pomenem jedan slucaj da dokazem da se pogleda i u tudje (svoje) dvoriste i odmah me napadaju kako pominjem pojedinacne slucajeve.
A svi mi znamo da ima malih milion ovakvih pojedinacnih slucajeva. Dovoljne je da je neko isao u skolu pa na osnovu drugova/drugarica primjetio promiskuitetnost kod hetero ljudi.
Ali naravno to se ne gleda, nikada se ne gleda objektivnost.
Navodi se neprirodnost homoseksualaca jer eto tako se ne moze imati potomstvo. A niko ne pominje npr. analni seks muskarca i djevojke, koj isto tako ne daje potomstvo ali nije proglasen za neprirodan.
Volio bih kada bi mi bar neko, onako ozbiljno i argumentovano iznio taj kritertij po kojem je homoseksualnost neprirodna.
Sta znaci prirodno i zasto homoseksualnost to nije. Eto, bar neko a imamo na temi takvih milion.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 22:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Ako 50% ozenjenih muskaraca vara svoje zene, i ako prihvatamo h13m kao normalan, to znaci da i 50% homoa vara svoje partnere, zar ne? Znaci to mozemo da prihvatimo da je svojstveno ljudima, bez obzira na seksualnu orijentaciju. Ako bih ja, kao sto ti rece, branio varanje, znaci da branim varanje i kod jednih i kod drugih.

brojka se odnosi na muskarce ozenjene ZENAMA, jer su brakovi izmedju muskaraca nisu prihvaceni skoro nigdje.

Citiraj:
Ali isto tako, ako 42% homoa ima minimalno 60 partnera, i ako h13m prihvatamo kao normalan, to bi znacilo da je i 42% hetero imalo minimalno 60 seksualnih partnera, sto znamo da nije slucaj.
Uvidjas li razliku? Tvoja analogija nema smisla.

ok, reci mi ti koja je to brojka seksualnih partnera do koje je 'normalno', a preko koje krece promiskuitet? i ko to odredjuje?

Citiraj:
Neke stvari nisu normalne, kao ni to da ides i varas svoju zenu i ti ljudi prolaze sa osudom i javnim lincom (te koje si ti nabrojao)...

:lol: :lol: ma ti mene zajebavas? oni koji varaju svoje zene i djevojke prolaze sa osudom i javnim lincom?? jesam li dobro razumio? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Citiraj:

ja sam, recimo, krenuo da pisem na ovoj temi ne da bih branio homoseksualizam, nego da branim elementarno pravo svakog covjeka, pa makar on bio i 'najniza vrsta', kako ga etiketirase u onom tekstu. no, poenta svih komentara je "ono sto se meni ne svidja, to ne valja i ne smije da se odrzi".
a nikako da mi neko odgovori sta ga to tjera da tih 20 minuta u godini dana sto pederi paradiraju bude bas na tom mjestu na kome oni paradiraju?

Citiraj:

opet vrijednost porodice. evo, ja cu opet da ti spomenem. ozenjen sam, imam dijete, boze zdravlja, planiram jos najmanje dvoje. kakva je tvoja situacija? ko od nas dvojice brani vrijednost porodice?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]