Citiraj:
Ako 50% ozenjenih muskaraca vara svoje zene, i ako prihvatamo h13m kao normalan, to znaci da i 50% homoa vara svoje partnere, zar ne? Znaci to mozemo da prihvatimo da je svojstveno ljudima, bez obzira na seksualnu orijentaciju. Ako bih ja, kao sto ti rece, branio varanje, znaci da branim varanje i kod jednih i kod drugih.
brojka se odnosi na muskarce ozenjene ZENAMA, jer su brakovi izmedju muskaraca nisu prihvaceni skoro nigdje.
Citiraj:
Ali isto tako, ako 42% homoa ima minimalno 60 partnera, i ako h13m prihvatamo kao normalan, to bi znacilo da je i 42% hetero imalo minimalno 60 seksualnih partnera, sto znamo da nije slucaj.
Uvidjas li razliku? Tvoja analogija nema smisla.
ok, reci mi ti koja je to brojka seksualnih partnera do koje je 'normalno', a preko koje krece promiskuitet? i ko to odredjuje?
Citiraj:
Neke stvari nisu normalne, kao ni to da ides i varas svoju zenu i ti ljudi prolaze sa osudom i javnim lincom (te koje si ti nabrojao)...

ma ti mene zajebavas? oni koji varaju svoje zene i djevojke prolaze sa osudom i javnim lincom?? jesam li dobro razumio?
Citiraj:
Jednostavno ne mogu da se raspravljam, smara me ova tema, samo mi nije jasno da neko brani homoseksualizam... Mene homoseksualci ne zanimaju, dok god me ne ugrozavaju... Neka svoju privatnu stvar, seksualno, opredeljenje, ostave za sebe i ne moraju da idu ulicom i paradiraju zbog toga... Ni ja ne idem okolo na megafonom da pricam kako mi je sinoc bilo u krevetu...
ja sam, recimo, krenuo da pisem na ovoj temi ne da bih branio homoseksualizam, nego da branim elementarno pravo svakog covjeka, pa makar on bio i 'najniza vrsta', kako ga etiketirase u onom tekstu. no, poenta svih komentara je "ono sto se meni ne svidja, to ne valja i ne smije da se odrzi".
a nikako da mi neko odgovori sta ga to tjera da tih 20 minuta u godini dana sto pederi paradiraju bude bas na tom mjestu na kome oni paradiraju?
Citiraj:
Da je normalno nije, da treba braniti njihovu zelju za javnim nastupima u cilju promocije svoje zajednice, ne treba i nije normalno, bez obzira da li si gej ili hetero... Vrednost porodice je u pitanju i apsolutno me ne zanima objasnjenje njihove situacije
opet vrijednost porodice. evo, ja cu opet da ti spomenem. ozenjen sam, imam dijete, boze zdravlja, planiram jos najmanje dvoje. kakva je tvoja situacija? ko od nas dvojice brani vrijednost porodice?