banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 16:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2661 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 134  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Sep 2012, 11:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Sta bi sa protestima lete li jos glave nesto ne vidim puno aktivnosti ?

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2012, 12:07 
Ko ih je.e, nek se ubijaju...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2012, 12:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Nov 2001, 01:00
tensSa je napisao:

Sve je to slabo. Broj pakistanaca se svake godine poveca za 3.5 miliona. Dok ovo pisemo oni probijaju 200 miliona stanovnika (zamisli tu rulju).
http://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Pakistan

Tako da su ovi pobijeni samo "sica".

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2012, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Sva sreća pa ti firaoni, nači i hindusi i mazljemani, kako čujem imaju atomske bombe, e sada, ako je to tačno, zanimljivo je kako oni takvi bijedni i usrani imaju A bombe? Odgovor je jednostavan, pa zato jer su Ameri to tako htjeli, kako bi im u datom trenutku bacili kost i pustili da se ovi međusobno efikasno potamane, još je zanimljivije da sredstva za distribuciju, lansiranje tih bombi, nemaju veći domet od onog potrebnog da se međusobno poubijaju. Msm svaka čast, maestraln potez od strane anglosaksonaca

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2012, 15:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2010, 11:58
Pakistanu je dozvoljeno da ima A bombu jer je bio protuteza Indiji iza koje je stajao SSSR tokom indijsko-pakistanskih sukoba

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2012, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
kuga je napisao:
tensSa je napisao:

Sve je to slabo. Broj pakistanaca se svake godine poveca za 3.5 miliona. Dok ovo pisemo oni probijaju 200 miliona stanovnika (zamisli tu rulju).

Ma ta bagra se samo koti. Ja se pitam kad je u njih u islamu seks tabu tema kako se toliko kote :o

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Talija je napisao:
lavić je napisao:
Samo OTAC zna reče Hrist...

+1 :thumbright:

I prigodna pjesmica:

Samo OTAC zna, samo OTAC zna
Kol'ko se molim, molim ja.
Samo OTAC znaaaAAaaaaa.

:D

Jbg, tamo bi bilo obrisano...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 10:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
Ja se pitam kad je u njih u islamu seks tabu tema kako se toliko kote

Pa kad tamo svako ima po 10 žena i eto, "jedan bračni par" odjednom ima 10 đece, a pored toga čim se ta djeca rode, odma se zna ko će s kim i odma se sklope dogovori, tako da čim napuni 15 ženidba i djeca, a ne ko kod nas čeka do 40 i da mu se sve poklopi da bi imao jedno dijete, oni to riješe efikasno, pola ih se izležava po turskoj i somalij, a druga polovica se izležava po EU i prima socijalu i šalje ovima u matici, što se više kote više primaju socijale i to je to.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 11:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
old fashion men je napisao:
jellyfish je napisao:

Pa kad tamo svako ima po 10 žena i eto, "jedan bračni par" odjednom ima 10 đece, a pored toga čim se ta djeca rode, odma se zna ko će s kim i odma se sklope dogovori, tako da čim napuni 15 ženidba i djeca, a ne ko kod nas čeka do 40 i da mu se sve poklopi da bi imao jedno dijete, oni to riješe efikasno, pola ih se izležava po turskoj i somalij, a druga polovica se izležava po EU i prima socijalu i šalje ovima u matici, što se više kote više primaju socijale i to je to.

:lol: :lol: :lol: OFMova surova stvarnost

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 13:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
jellyfish je napisao:

Ne moze svaki muskarac imati 10 zena jer je broj muskaraca i zena priblizno jednak pri rodjenju. Sad je cak u nekim zemljama broj zena i manji jer se odstranjuju vjestacki zenski fetusi kao u Indiji i Kini jer su ljudi glupi pa zele sinove, iako je to zabranjeno zakonom.
Pricao sam s covjekom koji je radio u Arapskim zemljama(tacnije u Libiji). On kaze tamo ko ima para ima i zena jer se zene kupuju. Naime, ko je bogat on ima vise zena, a ko je siromasan nema ni jednu tako da, kaze on, ima veliki broj neozenjenih, dok drugi imaju po 3-4 zene, to jest oni koji imaju pare.

Ono sto meni nije jasno u svoj toj prici, kako dolazi do reprodukcije siromaha, ako se zene samo oni koji imaju pare, to jest koji mogu kupiti zenu. Dalje, cak i da tako nije u svim islamskim zemljama, da je jedan na jedan kao u prirodi, opet prosjecan broj djece po zeni u Pakistanu i drugim arapskim zemljama je oko 6. A to je strasno za populaciju koja se mjeri stotinama miliona ljudi i jos kad svaka zena ima u prosjeku 5-6 djece to je uzasna demografska eksplozija, da se broj ljudi udvostrucuje svakih 50 godina bez obzira na sve ratove koje stalno vode umnozavaju se nevjerovatnom brzinom :roll:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 13:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Daj ba jelly ne pričaj gluposti, ovi arapi idu u Afriku i tamo kupuju žene na veliko, za 1000 dolara može da kupi 100 žena, ili za jednu žgoljavu kravu dobije po 10 žena, a onda ih tamo dijeli i hvata sevapa, Isto tako i žene iz istočne europe, Moldavije, uzbekistana, oni tamo dagi i sl. bagra.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hajde dobro, neka citaoci sami na osnovu tvojih i mojih argumenata i statistickih podataka procijene ko prica gluposti :)

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa po tvojoj priči ispada misterija odakle im toliko djece, a ja ti kaem da tu nema misterije, nači svako po 5-6 žena i eto djece svake godine po 5-6, a ako fali žena, kupi u komšiluku i gotovo, u principu ne fali im, jer žene kod njih počinju rađati sa 14, a muškarci se zajebavaju malo duže, recimo do 17 i te tri godine taman popune te rashode između muške i žeMske populacije.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nema tu potrebe da se kupuju zene. Cak da ima normalan broj zena, bez "nabavke" sa strane, ako svaka ima po 5-6 djece to je dovoljno za toliki rast.
Tacno je da postoji kupovina zena arapskih, ali da Arapi dovode zene iz Moldavije u znatnom broju to je glupost. Kao i iz Afrike. Pa Afrikanci se kote jos vise od Arapa. Kako bi se kotili da su im pokupovali sve zene? Osim toga nema puno mjesovito rasnih brakova, dakle zene nisu ni iz Afrike, ni iz Evrope, ni Amerike.
Jednostavno u nekim zemljama kao Libija, Saudijska Arabija itd zene se kupuju i jedan muskarac ima puno zena i djece, a tri muskarca od cetiri nemaju ni jedno, bar tako mi je pricao covjek koji je radio tamo.
Evo Bin Laden je imao desetine djece i unucadi jer je bio bogat iako nije bio olicenje ljepote.
Dakle, nije pitanje u zenama. Pitanje je kako se toliko kote ako im je seks tabu tema, ali saljivo pitanje, znamo svi da nisu vjerovatno pravili djecu u laboratoriji vjestackom oplodnjom, samo se pitam cemu onda licemjerje kao u svim religijama :lol:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 17:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Цена двоструких стандарда
Citiraj:
У Либији, недавно „ослобођеној“ од пуковника Гадафија, убијен је амерички амбасадор Кристофер Стивенс. И то на једанаесту годишњицу великог терористичког напада у Њујорку. Државни секретар САД Хилари Клинтон реаговала је тако што је осудила филмску карикатуру ислама. Ипак, када су се панкерке из групе „Pussy Riot“ ругале православним верницима, из САД је стизала само подршка.

http://ruskarec.ru/articles/2012/09/17/ ... 16879.html

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
jellyfish je napisao:
kuga je napisao:
tensSa je napisao:

Ma ta bagra se samo koti. Ja se pitam kad je u njih u islamu seks tabu tema kako se toliko kote :o

Jesi stajao pred ogledalom i gestikulirao rukama stisnutih pesnica dok si pisao ovo?

Kakve veze ima seks sa brojem djece?

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Jesi stajao pred ogledalom i gestikulirao rukama stisnutih pesnica dok si pisao ovo?

Ma nemoj opet da budis netrpeljivost, tek smo se slozili juce oko necega :P

Ma nisam ja ljut, njihov problem, samo hocu da kazem da ih je sve vise i vise, a posto je glavna namjera ekstremnog islama da osvoji svijet i uvede islamski serijat u cijelom svijetu, a ekstremne snage preovladjuju kako vidimo ovih dana, onda se hriscani i Evropa trebaju bojati, obzirom da je njihov natalitet u opadanju za razliku od onog u islamskim zemljama.

Hristov je napisao:
Kakve veze ima seks sa brojem djece?

Mislio sam da je bajka da djecu donose rode, ali izgleda da je istina :D
U tom slucaju njihova populacija rodi je u znatno vecem broju nego u Evropi :lol:

Ili je mozda u pitanju "bezgresno zacece" :)

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Nije mi se dalo obimnije formulisati, mislio sam kakve veze ima seks tabu sa pravljenjem djece sa vlastitom ženom?

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 18:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Nije mi se dalo obimnije formulisati, mislio sam kakve veze ima seks tabu sa pravljenjem djece sa vlastitom ženom?

A u tome je stos! Pa da, u islamu je dozvoljeno imati do 4 zene, iako to nama izgleda odvratno da neko spava s 4 zene i ima djecu to je kod njih normalno. A nenormalno im je kad momak spava sa jednom djevojkom sa kojom nije u braku i koju voli.
Imaju totalno izvrnute vrijednosti :)

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2012, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Немају ако њих питаш. :D

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2661 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 134  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]