WinstonWolfe je napisao:
Šajin je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Član te stranke, je bio i pokojni Milan Vukelić, pa ako vam je dosta građevinske mafije u BL, glasajte za tu stranku.
јест да већина политичара једно прича прије избора, а друго послије, али ови људи вечерас су ми стварно дјеловали искрени и као неко ко из свег срца жели боље овом народу. Ето нисам знао тај податак за Вукелића, али као што рече јан_де дефинитивно имају неколико респектабилних интелектуалаца у странци.
Е сад јесте да су слаби, тј. немају пуно гласача. али јебга...доћи ће и то временом. Ови сви који кукају да им је лоше, а неће да изађу на изборе, боље би им било да гласају сви за неку тако мању странку, па онда та странка више и не би била тако малена
dobro promovises stranku, nema sta. mozda i nekog nagovoris da glasa. hajde ti nama sad reci ko ima tu normalan za koga bi se moglo glasati, kad vec kazes da ima pametnih ljudi.
само за почетак да кажем да нисам члан ове странке нити имам икакве користи од промовисања, радим то искључиво из разлога да наведем једну добру опцију онима који не знају за кога ће гласати.
а од чланова бих издвојио:
Крсто Јандрић - уједно и предсједник странке, Доктор медицинских наука, пулмолог, професор. држао на крају најдужи говор. иначе је стриц од мог друга са факса, тако да сам чуо све добро о њему, а и његово размишљање ми се допало.
Шобот Марко - доктор медицинских наука, кардиолог, професор - његово ми се излагање посебно допало. такође навео је неке занимљиве идеје у вези дјеце и предмета физичко образовање и како их привући спорту а одвући од дроге. спомињао је и лоше стање у здравству
Божић Синиша - дипл. економиста, неке жене поред мене су га нахвалиле како је добар момак и како се бори за њихова права у пивари. имао је такође веома занимљив осврт на економско стање у земљи
Споменуо бих још и двојицу универзитетских професора који су такође говорилиШврака Небојша и Романо Даниел.
Поред њих још си говорили Марчета Сава, Зрнић Драгољуб, Батес Сњежана и Трифуновић Биљана.
И немојте мислити да им знам свима имена, имам испред себе рекламни материјал

филозоф са врбаса, још "само" да дочекамо тог паметног човјека