Citiraj:
Gdje su ti sad citati iz Biblije?
Ko ima usi neka cuje, ko ima oci neka vidi... a neko je nazalost slijep i pored ociju i gluv pored usiju.
uopste nisam zacudjen sto svi koji nisu nogom mrdnuli van svog grada smatraju da bolje poznaju zapadno drustvo od mene koji tamo zivim posljednje tri i po godine.
Citiraj:
I zalosno je kad klinke idu ulicom i pjevuse "I kissed a girl and I liked it" ... i to im je bas kul . I nema americke serije gdje nema barem jedan homo ili gdje se ne obradjuje ta tematika.
nema bas NI JEDNA serija? veoma interesantno. jel treba sad da nabrajam u kojim sve serijama ta tematika uopste nije ni spomenuta, ili ces sama shvatiti da je to tvoje generalizovanje potpuna glupost i pokriti se po usima?
Citiraj:
I zato se pokazuju u najgorem mogucem svjetlu?
Recimo da ja zivim u nekoj "muskoj " zemlji gdje su zene diskriminovane i gdje ne vole zene. I sad ja odlucim da to promijenim i odlucim se za paradu. I skupim jos par zena i napravimo pravu zensku paradu. I onda pocnemo da bludnicimo i radimo najgore moguce stvari da se predstavimo na najgori moguci nacin, a zelim da budemo akceptirane pred tim koji ce nas gledati, a mi se bas tu ponasamo bas onako kako ne bi trebale da bi bile prihvacene... Pa gdje tu logika?
a gdje je logika u tome da su pederi duzni da se nekom prikazuju u vrlo lijepom svjetlu? gdje je logika u tome da su pederi po defaultu niza rasa, za razliku od moralnih cistunaca straight ljudi, pa straight ljudi nisu duzni da se ikome prikazuju u lijepom svjetlu, a pederi jesu? znas, slicnu filozofiju je imao hitler, samo nije se radilo (samo) o pederima, nego i o nekim drugim...
Citiraj:
I opet kazem, nisam uopste za nasilje. Ne bih pretukla nijednog homoseksualca samo zato sto je homoseksualac . Neka, sebi je. Ali mi niko ne moze reci da je to normalno ili prirodno. Jer nije. Za mene nije. I nece me niko ubijediti da jeste. Tu su, postoje, vidimo ih ...ali ja to ne mogu vidjeti kao nesto prirodno. Mozda je do mene, mozda i nije.. i vecina nas ovde, i koji su ZA i PROTIV , slaze se sa tim da su ovakve parade bezpotrebne. I ne razumijem zasto urlicete jedni na druge kad ste svi protiv parade.
I ovo sto se desilo desilo se bezpotrebno. Nastradali su neduzni ljudi. Gladni ce ostati gladni, bolesni ce ostati bolesni... a novac koji je mogao da nahrani i izlijeci je bacen kroz prozor.
licno ni ja ne mislim da to nije prirodno. pa sta? jel sve ostalo sto mi, cestiti straight ljudi radimo u nasim zivotima normalno i prirodno? jel mi svi zivimo cistim zivotima, pa imamo pravo da prozivamo druge? ima jako mnogo neprirodnih i nenormalnih stvari koje se oko nas desavaju SVAKI DAN, ali ipak se najveca buka digla oko necega sto se odrzava 20 minuta u godini. zasto? pa, zato sto je u pitanju ocigledno i izrazito licemjerje.
zasto urlicemo jedni na druge? opet cu da nacrtam. to sto JA mislim da je parada bespotrebna ne znaci da je parada ZAISTA bespotrebna. onom koji paradira je mozda potrebna. JA nemam pravo da nekome nesto zabranjujem zato sto se MENI to ne svidja, sve dok taj drugi mene ne ugrozava i ne poziva na nasilje.
a najvise mi skacu po zivcima oni koji govore da je drzava kriva, da su nastradali nevini ljudi i da su pederi zato krivi. majku mu jebem, ajde jednom da razjasnimo OD KOGA su nastradali ti nevini ljudi? odnio ih vjetar? pao im klavir na glavu? okliznuli se na koru od banane koju su pederi postavili?
ja ne mogu da vjerujem da je jedno drustvo toliko poremeceno da se oni koji su napravili sranje uopste i ne spominju kao krivci.
Citiraj:
a novac koji je mogao da nahrani i izlijeci je bacen kroz prozor.
majke ti? jel to jedini novac koji je bacen kroz prozor? ajde da protestujemo protiv organizovanja fudbalskih utakmica, jer se na njih trosi neuporedivo vise novca. ajde da zabranimo derbi zvezda-partizan, jer novac koji se izdvaja za obezbjedjivanje tog derbija moze da se iskoristi da se nahrani i izlijeci. ajde nek mi neko kaze da je vrhunski autoritet koji treba da odredi na koje bespotrebne skupove ne treba bacati pare "jer te pare mogu da nahrane i izlijece", a na koje treba bacati pare, jer su "potrebni"?
jel to jedini