Lično sam bio svjedok u tri situacije kada je policija uhvatila ljude sa jednim jedinim džointom, i u sva tri slučaja su išle prekršajne kazne, dakle nikakvo krivično gonjenje. Jeste da košta papreno, oko 500 KM je bilo otprilike u sva tri slučaja, ali zatvora nije bilo.
E sad, potpuno se slažem sa OFMom, da su ljubitelji narkotika što se prava tiče čak ugroženiji od pedera. Duvan je štetniji od trave, pa je legalan. Međutim, ima mnogo primjera zemalja gde su droge dekriminalizovane, i iskustva su takva, da se takav potez na kraju pokaže kao pun pogodak. Mislim da će do dekriminalizacije doći i kod nas.
Međutim, nije mi potpuno jasna OFMova opsjednutost muškim analnim otovorom. Ona, s jedne strane, može ukazivati na latentu homoseksualnost, mada ne mora. Možda čovjek jednostavno želi da po*ebe nekog dečkića u pak, ali ga to automatski ne čini pederom.
Pederastija je, kao i uostalom, naklonost žena prema muškarcima i obratno, odnosno, što bi se reklo, nas normalnih, psihičko stanje, više nego fizičko. Peder može da spava sa ženom, regularno, ali se uglavnom ne zaljubljuje u nju. Sam čin spavanja sa ženom ga ne čini heteroseksualcem, kao što ni čin je*anja muškarca u dupe ne čini nekog pederom. Poznato je da u zatvorenim zajednicama, sa isključivo muškim življem (vojska, zatvor), zna doći do slučajeva vrele muško-muške ljubavi. Dakle, pederi bi bili oni koji su emocionalno skloni istom polu. Što znači da će OFM morati da pronađe novu definiciju. I da se nekako riješi frustracija. I da počne pisati taj blog. Obećavam da neću ostavljati zajebantske komentare.
_________________ Umro je Džimi Hendriks iz Sijetla, Klepton i Pejdž su dva matora pijetla, al' budućnost je ipak svijetla sve dok nam je Popokatepetla...
|