banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 11:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2004, 22:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Dec 2003, 18:35
pa ovo je strasno!NE ZELIM DA NEKOG UVRIJEDIM ali moram primjetiti da se ovde svaka rasprava pretvori u licno prepucavanje!razumijem ja da vas ponesu vasi stavovi i mozda cak i bijes zbog tudjeg misljenja koje vas zaprepascuje ili vam bar ne odgovara ali hajde da pokusamo da uskljucimo subjektivnost,bar koliko je to moguce je i licno misljenje spada u isto ali postovanja direktno upucano nekome u cilju vrijedjanja njegove licnosti se zgrozavam....

p.s pogledajte gdje je to odvelo teme na "duhovnost i religija"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2004, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
slazem se i ruzno ispada, ali isto tako je ruzno da neko svojim misljenjem ruinira diskusiju tako sto zanemaruje i ponistava sve sto drugi misle i pricaju

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2004, 11:08 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 30 Jul 2003, 09:40
pa ti od mene misko trazis da se slozim sa tobom, a to nece nikad biti.
moras shvatiti da razlika u misljenju neznaci "ruiniranje".
ja nicije misljenje ne "zanemarujem", ali to da ga "ponistavam" to stoji. naravno!

i netrebas se zbog toga ljutiti.forum nije samo za tebe vec je i za mene.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2004, 11:14 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Citiraj:
za zabranu vjencanja homosexulaca sam i usvajanja djece sam iz prostog razloga sto to rushi mnoge zakonske forme

Koje zakonske forme ????
MI SMO TI KOJI PISU ZAKONE (ne mi sa foruma - ali mi ljudi) i za to su dokaz Svedska, Holandija i ostale zemlje gdje je to zakonski regulisano. Znate li da u Svedskoj (znam i za USA) ima vjerskih radnika koji su otvoreno homoseksualci, da se cak pocelo i sa sklapanjem homoseksualnih brakova i po crkvama. Da visoki crkveni "polozaji" nisu vise rezervisani samo za muskarce, da ima pojava u Islamu gdje se zene bore za mogucnost da se skoluju i rade kao IMAMI ... itd.
Prema tome i CRKVA i DZAMIJA se pomalo "savijaju" jer sta da rade - to je svakodnevnica. Takvih ljudi ima - i moraju se prihvatiti (pa necemo valjda inkviziciju ponovo uvesti)
Citiraj:
nije zdrava sredina za djecu iz komsiluka recimo koja gledaju i odrastaju 2 muskarca koja su u braku

Pa uzmimo da oni zive zajedno (sto im ne moze niko zabraniti) - kojih i nije mali broj iako eto nisu vjencani - STA DJECA ONDA GLEDAJU, kako onda komentarisu i razmisljaju ....
Puno zdravija sredina bi bila da je zakonski regulisano jer to onda ne bi bilo nesto za provociranje, napade (pa i fizicke) i inace SNEBIVANJE nad takvim parovima - a djecu ionako ucimo mi RODITELJI. U 95% slucajeva djeca su nase ogledalo.
Citiraj:
A svako dijete se rodi i ima pravo da ima i majku i oca, a ne dva oca..ili dve majke...

Fino to zvuci da djeca imaju pravo na dva roditelja, ali onda me to navodi na pitanje OTKUD TOLIKA NAPUSTENA DJECA. Koliko ima svakodnevno maltretirane djece koja ne zasluzuju takve roditelje iako su iz "normalnog" braka. Koliko djece odrasta uz roditelje koji se "sveraju" u krevetu sa osobama istog pola. Ja sam ubijedjen da ih je jako puno, kao sto sam ubijedjen da veliki broj djece zna za takve izlete i STA ?????
Citiraj:
neko ko je u glavi ishtekan preuzima drustvene i moralne norme i uzima sebi zapravo da vjestacki cini da je nesto normalno sto nije niti normalno niti prirodno niti bozanski

O onome BOZANSKI ne bih - jer to nema veze sa zivotom, niti ce kad imati.
Malo vise bih o VJESTACKI, NEPRIRODNO, NENORMALNO ....
VJESTACKI. Kazes ti ili ja ili Rio ali ne kazu oni - koji jesu takvi (kojih je jako mnogo)
Ko smo mi da kazemo da su oni bolesni, nenormalni ili "u glavi ishtekani" - samo zato sto nisu kao mi.
Tako je bilo za vrijeme segregacije u mnogim zemljama - samo zbog boje koze ljudi nisu smatrani ljudima.
Nismo ni mi dalje dosli u svojim osudama od KKK i slicnih.

VJESTACKI je ogranicavati prava drugima (koji tebe, mene i ovakve kao mi - apsolutno ne vrijedjaju ni povredjuju, ni jednim svojim postupkom) jer nisu isti kao mi. Kojih ima u svim sferama zivota - od onih koji nam uce djecu po obdanistima i skolama - do onih koji nam kreiraju politiku i svakodnevnicu. Koji se stide mozda otvoreno reci da su homoseksualci samo zato sto cemo mi RAZGORACITI oci i smijati im se u lice - a ne zato sto misle da su nenormalni ili bolesni

MORAL - pa upravo o moralu je i rijec. Kakvi su nasi postupci prema njima - MORALNI ???? Ne bih rekao. Sta to govori meni ... pa kaze mi da je i moral stvar koja nije hehehe BOGOM data, vec nesto sto krojimo mi sami, nesto sto svakodnevno pomjera svoje granice i prihvata nove stvari. Da nije tako - ne bi se ti danas suncala u bikincu - a o toplesu ne bih ni pricao .... itd, itd (primjera nemoralno juce - moralno danas je BESKONACNO PUNO).
Citiraj:
to rushi prirodne principe braka, zivota, bracne zajednice, nataliteta i svega.

Brak i bracno zajednica - NISU prirodne pojave, stvari ili kako to vec da nazovem, vec ljudski smisljena. A homoseksualaca je bilo i u doba faraona, tako da ni ta pojava nista ne zaostaje za brakom (bar po starosti, hehe)
ZIVOT - niko ne zivi tudji vec svi svoj zivot i samo svoj - tako da mislim da je i to malo pregrubo receno.
Natalitet - pa cini mi se da broj ljudi na svijetu raste, bez obzira na zakone. U Kini imaju cak zakone kojima ogranicavaju broj rodjene djece po paru.

:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2004, 11:16 
Majstor
Majstor

misk0 je napisao:
i ti se ne slazes sa pederima pa im pripisujes tablete, nista nisi bolji od mene.....

neslazem se ni sa...sidasima, sifilicarima,tuberkuloznim,...kao ni sa...pohlepnim,lazljivim,kradljivim...itd, itd...SVIMA PROPISUJEM TABLETU!

zar ti nebi bolesnom propisao tabletu kad bi znao da je bolestan?

ja sam za homoseksualnost rekao da je bolest i naveo sam zasto to mislim.a ako ti meni nudis tabletu, navedi zasto mislis da sam ja bolestan?
ja nevjerujem da mislis da sam bolestan, vec jedino nevolis to sto govorim drugacije od tebe.

ja tebi nikad nisam preporucio tabletu, iz jednostavnog razloga...NEPOZNAJEM TE!
a posto te nepoznajem neznam od cega si bolestan i zato ti nenudim nikakve tablete.
poznajes li ti mene?
od cega sam ja to bolestan misko?
napisi slobodno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2004, 11:19 
Majstor
Majstor

misk0 je napisao:
zato sto ih sredina i ljudi poput tebe osudjuju zato sto su takvi i drugaciji .. i proglasavaju ih bolesnima. Za to se bore, da dokazu da nisu niza bica koje treba ubijati .

pa ko misko spominje ubijanje homoseksualaca!?
nadji gde sam ja to rekao!
nadji pa me onda optuzuj.

ja ih smatram bolesnim, ali daleko od toga da zelim ikog ubiti.zelim im pomoci.zelim da STVARNO budu kao i drugi.da imaju djecu i da se zene.
nikom ja misko nemislim skinuti ni dlaku sa glave.misko misko...imas predrasudu prema meni,a to je zato jer me nerazumijes.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2004, 11:27 
Majstor
Majstor

dvije su krune ljudske seksualnosti!
jedna se kruna zove BRAK,
a druga se kruna zove DIJETE.

prvu krunu,BRAK,daju ljudi u bozije ime.negdje su ti ljudi svestenici a negdje opstinari.

drugu krunu,DIJETE,daje sam Bog u svoje ime.

kad govorimo o homoseksualnima...zapitajte se dobijaju li oni ove dvije krune?

prvu krunu,BRAK,dobijaju od ljudi (u nekim zemljama)ali NE U BOZIJE IME! neki su ljudi sebi dali za pravo da cine po svojoj volji.
drugu krunu,DIJETE,jos uvijek nemogu dobiti, no opet neki ljudi nastoje krunisati ih tako sto im daju tudju djecu.da tudju djecu!

i tako, homoseksualni se krunisu, no laznim krunama.krunama koje mozda sjaje ali u njima je sve lazno.sta im vrijedi lazna kruna osim za lazni osjecaj sigurnosti.

moja je iskrena zelja, da SVAKI COVJEK nosi stvarnu krunu!
da nosi krunu od najveceg i najmocnijeg krunitelja!
da nenosi krunu od covjeka, jer je lazna, vec krunu od Boga, jer je stvarna.

pa zar stvarno mislite da zelim lose?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2004, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
EZAN , shvatam tvoje liberalne stavove, ALI Slika

Ali zamisli da covjecanstvo nema nikakvih pravila, kada i sve tako bilo liberalno, mnogi bi posegnuli za necim sto je po novim pravilima nashlo uporiste i podrshku u zakonu, moralu , crkvi.
'Nas' bi vrlo brzo nestalo sa lica Zemlje. Slika

Iako znam neke ljude koji su gay, i bila sam na nekim zurkama njihovim, greshom dodushe, Slika , i smijeshno to sve izgleda, ali kada bi to preplavilo i kada bi petkom i subotom ovde kod nas ispred galerije izashla 2 muskarca ili 2 zene drzeci se za ruke a trubaci sviraju....pa jako bi bila zalosna.
To rushi sve norme braka i bracne zajendice, prirode koja se toliko potrudila da oblikuje muskarca i zenu i stvori ih kao svjesna,savrshena , repruduktivna bica.
To je jako loshe i nikad to ne bih prihvatila. Svako suprotstavljanje prirodi nije dobro i cesto vodi u sunovrat, i loshe se vraca po svima nama. Slika

Opet ponavljam, svako ima pravo da radi u krevetu sta zeli i da zivi sa kim hoce ako to zeli, ali vjencavanje po opstinama, crkvama , usvajajnje djece je jako loshe i rushi bracnu zajednicu i sve njene sastavne dijelove!

A to sto se deshava po crkvi ..zadnjih godina u UK.. da su svestena lica se javno izjasnila kao homosexualci...:O pa sta reci osim sto kaljaju sami svoj obraz..jedno govore a drugo rade...
I onda se josh takvo nesto legalizuje hmm.. strashno..meni to dodje kao teroristicki atak na drzavu, zakon i slicno..a zasto je to tako..pa zato sto zakoone pishemo mi sami (ljudi, a ne neko s neba) i sam si to rekao,i onda se nadje neko ko kompromituje svoj polozaj i izokrene ga u svoju licnu korist...
Engleska crkva je zamuljana dosta i da se ne bi diglo mnogo prashine i da bi se sve ushuskalo drzava je primorana da igra po njihovim pravilima. A da ne pominjem Vatikan tek.... Slika

Pominjes islam, prava zena i sl. e to je nesto drugo, tu se radi o ravnopravnosti 2 pola koja su razlicita prirodno i bioloshki, jer muskarci po k'uranu mogu da rade sta zele, da se zene 4 puta (pod uslovom da sve te zene vole istom mjerom i fizicki i materijalno), dok zena ne smije da skine veo, ne smije da se skoluje, da ima karijeru i cak mora da pleshe svom muzu dok se on vjencava sa 2,3, ili4. tom zenom po redu... :O
Prava zena su tu na nuli. I ne mozes to porediti sa homosexulacima jer je to nesto sasvim drugacije. Zena je bice ravnopravno stvoreno sa muskracem,i kao takva zasluzuje sve isto.

Natalitet...kod nas je u progresivnom opadanju..bar u RS. Da bi se beba rodila i samo donijela iz bolnice treba ti minimum 1000 KM, a to su 3 prosjecne plate gradjanjina RS.I to je najveci od svih razloga pada nataliteta.
A zamisli josh da kod tako malog nataliteta legalizujemo brak homosexualaca...pa nestalo bi nas, ne bi imao vishe ko ni da radja, ni ko koga da oplodi Slika

Ionako ovde ima vishe zena nego musakraca(posljedica ratova hm :O) pa josh kad bi se muskraci udruzili ... onda bi zene bile osudjene na zene po toj logici :lol: ili obrnuto u slucaju lezbejki...
E iz tog razloga to nije prirodno ...

Potpuno se slazem sa Sofijom :)

svemoguci rio Slika ja razumijem i tvoj nacin razmisljanja, i zaista ako ti je neki voj gay prijatelj ispricao da je nesrecan sto je gay i da zeli da se okane toga..pa pomozi mu :)
ali iskreno receno..nisam to cula ni od jedne takve osobe da nije srecna sto je gay. Neki su cak i hetero, imali djevojke, ali ponekad su i homo i to je ono pravo za njih... bar tako se isjasnjavaju...
I ne mozesh generalizovati da su svi homosexualci nesrecni sto su takvi, ako je neki tvoj priajtelj nesrecan zbog toga, nisu svi...

I ja uopste ne mislim da ti zelish loshe…to sto ti zelish je super, samo sto je tesko realizovati sve tako savrsheno, ne da je tesko, vec je nemoguce realizovati, zbog realnosti u kojoj zivimo….a covjek ako je daleko od realnosti vrlo lako se uznese pa onda tako zestoko padneeeeeeeee …. Da bi shvatio realnost… stoga te cesto osudjujem da se spustish u realnost...

Slika hahahahahha

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2004, 13:04 
Majstor
Majstor

zahvaljujem "gipsy" na brizi za mene.
zelio bih te umiriti da nebrines, jer je moj zivot u sigurnim rukama.u rukama Onog ko me je stvorio.zamisli, kud bi covjek mogao pozeljeti vecu sigurnost od bozije!?
zato nebrini luce moje...

razumijem da ti nikad nijedan homoseksualac nije rekao da je nesretan.
mnogi od njih to nisu rekli ni sami sebi!
znas i sama...covjeku je najteze priznati svoje slabosti, samom sebi, jer bi to znacilo da se hoce promjeniti.
a ima li ista teze od mjenjanja neceg tako prozetog kroz ljudsko srce, kao sto je seksualnost.
ljudi su u stanju sve ciniti da odbrane izvor svoje slasti, samo ne da ga se odreknu.
mnogima je , tako, tesko odreci se alkohola, droge, kradje...

nece ti oni to nikad priznati jer nemogu ni sami sebi, ali zato ti ucini jedan test!
potrudi se da otkrijes tabletu protiv homoseksualnosti...
vidjeces!
svi ce dotrcati do tebe i vikace "ja sam bolestan, ja sam bolestan"!

zamisli samo, kolika je muka mladog covjeka kad otkrije da ga privlace njegove kolege...koliko se samo grize i muci u sebi.znas li sta je represija? nagon potiskivanja u sebe.to je prvo sto naucimo kad se rodimo. toliko toga potiskujemo u sebe...

moji bolesni prijatelji, potiskuju u sebe od ranog puberteta a nekad i prije svoja osjecanja.potiskuju ih neprestano i neprestano ih zatrpavaju i traze od mene da priznam njihovu bolest za njihov izbor, samo da nebi muka izasla na povrsinu.a ja ih onda ozenim i proglasim muzem i zenom.
a oni onda dodju opet kod mene i ja im dam neciju ostavljenu djecu pa ih opet malo primirim.
dokle?

neka hvala.ovaj "rio" nezeli kompromis ni mirenje.ovaj "rio" zeli pobjedu!
zeli zdrave i slobodne ljude i zna da ih moze biti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2004, 13:30 
Majstor
Majstor

Citiraj:
kada bi petkom i subotom ovde kod nas ispred galerije izashla 2 muskarca ili 2 zene drzeci se za ruke a trubaci sviraju....pa jako bi bila zalosna.

Pa bila bi zalosna mjesec-dva-tri ili pet i poslije bi ti bilo potpuno normalno i svejedno. Jer ti znas da ce tvoje vjencanje biti drugacije.
Citiraj:
To rushi sve norme braka i bracne zajendice, prirode koja se toliko potrudila da oblikuje muskarca i zenu i stvori ih kao svjesna,savrshena , repruduktivna bica.

Pa to sto su homoseksualci ne cini ih nesposobnim da radjaju djecu (tu su zene u prednosti, hehehe kao i obicno), i jako mali procenat se ustvari odlucuju na usvajanje - sto samo govori o cvrstoci njihove veze i zelje za djetetom.

Ja nisam pominjao Islam u tom nekom kontekstu o kojem ti pricas (i gdje jako grijesis, u mnogim nabrojanim tackama - ali to je prica za drugu temu) vec upravo o NORMAMA. Tu se Islam ne razlikuje od katolicanstva ili pravoslavlja. Zar postoje zene popovi ????
Ako postoje molim da mi napisete (jer ja za te slucajeve zaista ne znam)
Zar postoji negdje napisano da zene to ne mogu biti. U Kuranu ne - definitivno, ali to je ono sto nam je usadjeno (da ne kazem kao NORMALNO, PRAVILNO, MORALNO ...).

Ovdje nije govor o RS, pogotovu natalitetu u RS i slicno - vec uopsteno. A svi znamo da se broj stanovnika i pored svih bolesti i ratova koje haraju svijetom POVECAVA.
RS - ok, ko je kriv za to. BESPARICA - ne slazem se s tim. Djeca su se uvijek radjala, i u ratu i u godinama kuge i kolere a u bijedi PONAJVISE.
SVAKO DIJETE SVOJU NAFAKU IMA.
A to sto mi gledamo jednim okom na karijeru, uslovima za djete (svako hoce da ima svoju kucu, auto i siguran posao) ... to je nesto drugo. Ne kazem da je pogresno (jer sam i ja planirao) ali u svakom slucaju neko (uvijek zena) mora nesto zrtvovati i kad bi zaista cekali da nam je sve po "planu" malo ko bi mao djete.
Znas li koliko smo mi (moja familija) bili u "minusu" (primali manje mjesecno) 2 godine, ovdje u Svedskoj - 2000 KM, mjesecno cistih para - samo zato sto je zena bila kod kuce sa djetetom.
O "troskovima" oko djeteta - kao hrana, odjeca ... ne govorim uopste.
Ne poredim Svedsku i RS ali hocu da kazem - svugdje kosta - ali je svugdje jednako vrijedno imati djecu.
Svi pricaju i u toj istoj RS - o gdje su bili na ljetovanju, kuda ce na zimovanje, svi imaju auta (nije bitno kojeg su godista - mislim, auta hehe) svi imaju mobile, svi su po kaficima od ponedeljka do ponedeljka ..... jesam li nesto zaboravio?
Citiraj:
a ja ih onda ozenim i proglasim muzem i zenom.
a oni onda dodju opet kod mene i ja im dam neciju ostavljenu djecu pa ih opet malo primirim.
dokle?

DOKLE - pa dokle god ima takvih (kojih je uzgred uvijek bilo i bit ce) kako homoseksualaca tako i ostavljene djece.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2004, 15:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rio je napisao:
jer je moj zivot u sigurnim rukama.u rukama Onog ko me je stvorio.

mama i tata?! naravno :wink:
meni je to zalosno....kad smatrash da je tvoj zivot u necijim rukama...ja bi precrkla kada bi neko vladao samnom.... i definisoa sve moje stavove unaprijed..kao pod diktaturom... :roll:

Citiraj:
potrudi se da otkrijes tabletu protiv homoseksualnosti...
vidjeces!
svi ce dotrcati do tebe i vikace "ja sam bolestan, ja sam bolestan"!

jooooojjj shegeeeeeeeee :lol: :lol:
evo vec imam ime 'tablete' : teta Djana 8) 8) 8)

Citiraj:
ovaj "rio" zeli pobjedu!
zeli zdrave i slobodne ljude i zna da ih moze biti.

Dr rio :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2004, 15:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

EZAN: pominjala sam RS jer zivim ovde i to me interesuje...i govorim sa aspekta nashe sredine o pojmu homosexualaca.
Necu da govorim o Papua Novoj Gvineji jer me se to ne dotice :D

Sasvim je nesto drugo razvijene zemlje koje mogu da liberalizuju neke stavari, a sasvim nesto drugo govoriti o BiH kao zemlji u razvoju.

Zene svestenici...pa zene ne mogu uci u oltar kamo li da budu svestenici..josh jedna glupost od strane crkve...zene se ne smiju pricestiti kad imaju menstruaciju jer kao prosipaju vino iili ti krv isusovu, a opet zene donose toliku radost , daruju djecu sigurno su andjeli krivi za to :D ...uzasna kontradikcija...
i svi ti stavovi religije po tom pitanju
su mi inace jako glupi i nerealni....inace postujem tradiciju ali nacin razmisljanja je cista kontradikcija....

da ne idem off topic vise....mislimda kod ans ovde homosexualaca ima jako puno ... da li su srecni ili ne (to ce rio da procijeni jer je on expert u tome :P ), ali znam da legalizacija tako necega vukla bi ovo drustvo unazad...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2004, 11:50 
Majstor
Majstor

gipsy_girl je napisao:
mama i tata?! naravno :wink:
meni je to zalosno....kad smatrash da je tvoj zivot u necijim rukama...ja bi precrkla kada bi neko vladao samnom.... i definisoa sve moje stavove unaprijed..kao pod diktaturom... :roll:

:)
a ako bi taj neko bio nekakav mocni car koji te zaista voli?
i zamisli, taj car te ninasta nesili!
ja mislim da bi ti takvog cara zavoljela,kao i ja, i prepustila mu se.
jer, gle...ljubav je kad se nekom prepustis! :wink:

zar nezelis da volis i budes voljena?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2004, 11:59 
Majstor
Majstor

EZAN je napisao:
Pa to sto su homoseksualci ne cini ih nesposobnim da radjaju djecu (tu su zene u prednosti, hehehe kao i obicno), i jako mali procenat se ustvari odlucuju na usvajanje - sto samo govori o cvrstoci njihove veze i zelje za djetetom.

nisu nesposobni da radjaju? :o
mogu li ja ako sam homoseksalac,i volim jednog muskarca, roditi dijete sa njim?
ako ja zelim dijete, mogu ga roditi samo sa zenom.
a da bi meni zena rodila dijete,mislim, oprostite mi, da treba da ju volim.
a kako da ju volim ako sam homoseksualac?

homoseksualci mogu,samo uzimati djecu od nekog prema kome neosjecaju ljubav.mog imati samo TUDJU djecu.

Citiraj:
a ja ih onda ozenim i proglasim muzem i zenom.
dokle?

DOKLE - pa dokle god ima takvih (kojih je uzgred uvijek bilo i bit ce) kako homoseksualaca tako i ostavljene djece.[/quote]

slazem se.
i zato sam protiv homoseksualnosti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2004, 12:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
rio je napisao:
homoseksualci mogu,samo uzimati djecu od nekog prema kome neosjecaju ljubav.mog imati samo TUDJU djecu.

A sta je sa roditeljima usvojene djece ? Oni ne mogu da vole tu djecu a ? Ne mogu da im pruze ljubav ? Bolje da ta djeca ostanu u domu a?

Rio, sto se mene tiche nisi ti nikakav vjernik vec samozivi egoista, koji ima vishe predrasuda nego neki
nepismeni cobanin.
Poznajem dovoljno vjernika razlicih vjera i osjetim sta ljudima znaci vjera, a vidim sta kod tebe predstavlja.

rece ti neko ..... 'kad se sere, povuce se voda' ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2004, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rio je napisao:
zar nezelis da volis i budes voljena?

ja izrazito volim i izrazito sam voljena :P
ali imam svoju licnost , svoje stavove i svoj nacin razmisljanja , kao i druga strana sto ima svoje misljenje, svoj nacin razmisljanja i svoje stavove..i vlada medjusobno razumijevanje i postovanje....

eto ti velicash ljubav... ljubav, a uopste ne znash sta je ljubav cim tako mozesh pricash.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2004, 14:05 
Majstor
Majstor

Citiraj:
nisu nesposobni da radjaju?

Zar je zena (homoseksualac) nesposobna da rodi, a muskarac da "napravi" ?????
Jel' to ta bolest o kojoj uporno govoris, hehe.
Jesi li cuo u "umjetnoj oplodnji" (ne znam adekvatan naziv, vjestacka inseminacija - mozda) - metoda jako popularna medju homoseksualnim parovima.
I za muskarce vazi - ako su u stanju da nadju (citaj plate) rotkinju. Takvih slucajeva je puno.
Prema tome oni mogu da imaju SVOJU djecu.
Gdje je zelja velika - mogucnosti postoje.
Citiraj:
mogu li ja ako sam homoseksalac,i volim jednog muskarca, roditi dijete sa njim?

Kakva je to tvrdnja?
Zar ti kao muskarac bez obzira koga volis - mozes da rodis?
Zao mi je Rio, u cijelom tom poslu poslije onog "fizickog posla - trosenja svoje snage medju tudje g*** :roll: " ti si samo posmatrac i apsolutno NEPOTREBAN.
Salim se - znam ja sta ti hoces da kazes, ali ovo gore napisano ja samo ISTINA.
Citiraj:
ako ja zelim dijete, mogu ga roditi samo sa zenom.
a da bi meni zena rodila dijete,mislim, oprostite mi, da treba da ju volim.
a kako da ju volim ako sam homoseksualac?

To ti govoris u svoje ime, tebi rodila - ti trebas da volis .... ali to NARAVNO nema veze s nastankom djeteta.
Djeca nisu plod ljubavi - nemoj da ovo ko pogresno razumije, :lol: - vec jednog CINA - koji moze biti a ne mora cin ljubavi ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2004, 13:30 
Majstor
Majstor

da EZAN, to je bolest o kojoj govorim.

naravno da znam sta je umjetna oplodnja.znas li ti?
ti mislis gde se jedan clan u homoseksualnom paru podvrgne vjestackoj oplodnji, da ce dobiti ZAJEDNICKO djete!? :o

mili moj.ako ja dam svoj spermij, dajem ga ZENI, a moj homoseksualno partner nema nista stim.vidis...dobicu djete od zene.samo musko izensko mogu imati dijete.
kad muskarac i muskarac zele dijete, moraju ga ukrasti od...zene.
(ukrasti, platiti, nije bitno....bitno je da dijete nije zajednicko njima dvojici, vec jednom od njih i nekoj zeni)uspijevas li sad da shvatis?

ti kazes da ako platis djete..tvoje je.nesrecan li si :(

upamti.ma sta covjek cinio, da bi dobio djete potrebni su mu MUSKARAC I ZENA.a ti sad sam rasudi sta je bolest.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2004, 13:50 
Majstor
Majstor

Ne da mi se objasnjaviti stvari - koje svi znamo ionako (svi ????).
Sad samo pitanje ?
Koliko li je razvedenih parova, gdje djeca moraju "pripasti" nekome od roditelja (sto ce reci ima starateljstvo) ????
Koliko je ponovo udatih i ozenjenih takvih ????

CIJA SU TO DJECA?

Citiraj:
ti mislis gde se jedan clan u homoseksualnom paru podvrgne vjestackoj oplodnji, da ce dobiti ZAJEDNICKO djete!

Jesam li ja napisao igdje ZAJEDNICKO ???
Ja to ne vidim.
Napisao sam da ce imati JEDNOG bioloskog roditelja

Citiraj:
ti kazes da ako platis djete..tvoje je.nesrecan li si

Platis zeni da ti prepusti starateljstvo - i vjerujem da je takav muskarac (i onaj s kim zivi) u tom slucaj PRESRETAN.

P.S.
Puno si se uzivio u ulogu i rijeci tipa ... nesrecan si i tako to su malo smijesne.
Ovdje je rijec o necemu sto se RADI i sto nije uopste nenormalno u tim krugovima, a ne o onome sta smo TI I JA uradili.
Kad podjes dikutovati s te osnove - bit ce nam svima lakse (diskutovati)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2004, 13:11 
Majstor
Majstor

EZAN je napisao:
Kad podjes dikutovati s te osnove - bit ce nam svima lakse (diskutovati)

jos ce biti lakse ezan kad se slozim sa tobom.
no to nece biti i zato pokusaj prihvatiti cinjenicu da neko vidi drugacije i pise drugacije.

neka je mir s tobom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]