EZAN , shvatam tvoje liberalne stavove, ALI
Ali zamisli da covjecanstvo nema nikakvih pravila, kada i sve tako bilo liberalno, mnogi bi posegnuli za necim sto je po novim pravilima nashlo uporiste i podrshku u zakonu, moralu , crkvi.
'Nas' bi vrlo brzo nestalo sa lica Zemlje.
Iako znam neke ljude koji su gay, i bila sam na nekim zurkama njihovim, greshom dodushe,

, i smijeshno to sve izgleda, ali kada bi to preplavilo i kada bi petkom i subotom ovde kod nas ispred galerije izashla 2 muskarca ili 2 zene drzeci se za ruke a trubaci sviraju....pa jako bi bila zalosna.
To rushi sve norme braka i bracne zajendice, prirode koja se toliko potrudila da oblikuje muskarca i zenu i stvori ih kao svjesna,savrshena , repruduktivna bica.
To je jako loshe i nikad to ne bih prihvatila. Svako suprotstavljanje prirodi nije dobro i cesto vodi u sunovrat, i loshe se vraca po svima nama.
Opet ponavljam, svako ima pravo da radi u krevetu sta zeli i da zivi sa kim hoce ako to zeli, ali vjencavanje po opstinama, crkvama , usvajajnje djece je jako loshe i rushi bracnu zajednicu i sve njene sastavne dijelove!
A to sto se deshava po crkvi ..zadnjih godina u UK.. da su svestena lica se javno izjasnila kao homosexualci...:O pa sta reci osim sto kaljaju sami svoj obraz..jedno govore a drugo rade...
I onda se josh takvo nesto legalizuje hmm.. strashno..meni to dodje kao teroristicki atak na drzavu, zakon i slicno..a zasto je to tako..pa zato sto zakoone pishemo mi sami (ljudi, a ne neko s neba) i sam si to rekao,i onda se nadje neko ko kompromituje svoj polozaj i izokrene ga u svoju licnu korist...
Engleska crkva je zamuljana dosta i da se ne bi diglo mnogo prashine i da bi se sve ushuskalo drzava je primorana da igra po njihovim pravilima. A da ne pominjem Vatikan tek....
Pominjes islam, prava zena i sl. e to je nesto drugo, tu se radi o ravnopravnosti 2 pola koja su razlicita prirodno i bioloshki, jer muskarci po k'uranu mogu da rade sta zele, da se zene 4 puta (pod uslovom da sve te zene vole istom mjerom i fizicki i materijalno), dok zena ne smije da skine veo, ne smije da se skoluje, da ima karijeru i cak mora da pleshe svom muzu dok se on vjencava sa 2,3, ili4. tom zenom po redu... :O
Prava zena su tu na nuli. I ne mozes to porediti sa homosexulacima jer je to nesto sasvim drugacije. Zena je bice ravnopravno stvoreno sa muskracem,i kao takva zasluzuje sve isto.
Natalitet...kod nas je u progresivnom opadanju..bar u RS. Da bi se beba rodila i samo donijela iz bolnice treba ti minimum 1000 KM, a to su 3 prosjecne plate gradjanjina RS.I to je najveci od svih razloga pada nataliteta.
A zamisli josh da kod tako malog nataliteta legalizujemo brak homosexualaca...pa nestalo bi nas, ne bi imao vishe ko ni da radja, ni ko koga da oplodi
Ionako ovde ima vishe zena nego musakraca(posljedica ratova hm :O) pa josh kad bi se muskraci udruzili ... onda bi zene bile osudjene na zene po toj logici

ili obrnuto u slucaju lezbejki...
E iz tog razloga to nije prirodno ...
Potpuno se slazem sa Sofijom
svemoguci rio

ja razumijem i tvoj nacin razmisljanja, i zaista ako ti je neki voj gay prijatelj ispricao da je nesrecan sto je gay i da zeli da se okane toga..pa pomozi mu
ali iskreno receno..nisam to cula ni od jedne takve osobe da nije srecna sto je gay. Neki su cak i hetero, imali djevojke, ali ponekad su i homo i to je ono pravo za njih... bar tako se isjasnjavaju...
I ne mozesh generalizovati da su svi homosexualci nesrecni sto su takvi, ako je neki tvoj priajtelj nesrecan zbog toga, nisu svi...
I ja uopste ne mislim da ti zelish loshe…to sto ti zelish je super, samo sto je tesko realizovati sve tako savrsheno, ne da je tesko, vec je nemoguce realizovati, zbog realnosti u kojoj zivimo….a covjek ako je daleko od realnosti vrlo lako se uznese pa onda tako zestoko padneeeeeeeee …. Da bi shvatio realnost… stoga te cesto osudjujem da se spustish u realnost...

hahahahahha