Evil_Dead je napisao:
Џбт, о чему све ми нећемо причати.
Бусамо се у прса, иде се на мегдане, излази се душманима на црту... једу се говна...
А, овај задњи рат се не би ни десио да смо били људи. Да је мој стари, мјесто да је отишао у рат лијепо рекао - извините, молим вас, имам 2 кардана, 4 вратила и 3 генералке на мотору одрадити, уговорио с људима, ђе ће ми образ ако издам? немам ја времена да јашим по Озренима и Виторозима и пуцам по потенцијалним муштеријама. Пушка дјечија уста не храни... И да је свачији отац то рекао!
Ма, јок... Тури знак на чело па пуцај!
Нек изгинемо. Дабогда било рата! Дабогда сви изгинули! Дабогда нас ни Србија на тракторима не примила! Јебала нас и Република Српска и Босна и Небески народ! Више волимо барута него меке дјевојачке коже! Више волимо пуцати и бити генерали него се удварати и вољети.
Нек се јебе и Милорад Додик и Република Српска и витални национални интерес српског народа! Ја бих за промјену мало да путујем, да волим, да се сликам по Паризима и Берлинима и да ме боли курац!
Ратујте!
Одлично размишљање. Да је већина тако размишљала ратова неби ни било, нити би их било.
На жалост, већина је опседнута неким националним интересом који је у преводу интерес ратних профитера.
Зато се и десио рат јер већина размишља на тај начин.
Док је год оваца, а има их увек и то у већини су, биће тако како јесте.
Још једном свака част што си један од ретких који размишља својом главом, а не главом неког вође, као залуђена већина на свим странама.