_зока je napisao:
jellyfish je napisao:
Danac je u svojoj zemlji nacrtao Muhameda, pa to nije smetalo muslimanima da ubijaju sirom svijeta.
Meni nije jasno da ti ne kontaš da se šprdanje sa Muhamedom smatra jednom od najvećih uvreda za muslimane. Normalno je da im je to smetalo. Pod krinkom "slobode govora" vrijeđati kompletnu jednu religiju je neukusno i više govori o tome ko to radi,nego o muslimanima...
НеБиХ се сложио, али уопште.
"Црни Груја" се шпрда са комплетном "светом" историјом Срба и рекација је? НИШТА!
"Житије Брајаново" Пајтоноваца се шпрда са комплетним Хришћанством. Рекација је? НИШТА!
Некад прошле године у оној муслиманској серији "Луд, збуњен, нормалан" је ваљда била нека сцена сахране крмета/свиње по вјерским обичајима. Рекација је? Ствар се повлачила по новинама, реаговали исламски званичници, замало били протести у'сарај'ву.
Већ поменута карикатура пророка Мухамеда и рекација је била? Сви смо видјели.
Ако мене питаш, ислам нија за бадава у 15. вијеку по свом календару. Управо тако се и понашају. Проблем је што су окружени свијетом који је 500+ година испред њих и који их уопште не конта.
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.