banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Maj 2025, 06:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 63 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Nov 2011, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Meni je u ovome svemu zanimljivo to, kako ovi multietnićari i one najtolerantnije Srbe na ovome forumu pretvore u nacionaliste i branitelje srpstva, dobro je to da su najveći neprijatelji i grobari Bosne upravo mungosi, a još je bolje što su dovoljno glupi da to ne shvataju 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2011, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Mr. Ivan je napisao:

Čekaj kolega preskočio si masovne grobnice?

Ja pitam za sistematski genocid čitavog naroda a on mi odgovara da je iskopano 5000 leševa i nabraja logore. Ajde da si rekao 500.000 iskopanih...

Ti ne znaš očigledno ništa drugo osim mantranja srpskih zločina, tipičan MILO, predlažem da mi kažeš kad ti je rođendan pa da ti kupim album sa samoljepljivim sličicama o srpskim zločinima, od pokolja na dinosaurusima pa do danas, a mogu ti na PP poslati i aktuelne vijesti o srpskim tranvestitima, pedofilima i sl., da ti popravim dan.

PS: da ne pomisli neko da imam nešto protiv Bošnjaka, daleko bilo, samo profiliram ove provokatore koji uživaju u otvaranju tema za koje unaprijed znaju da će izazvati negodovanje Srba, što je ujedno i razlog za otvaranje.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2011, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
old fashion men je napisao:
dobro je to da su najveći neprijatelji i grobari Bosne upravo mungosi, a još je bolje što su dovoljno glupi da to ne shvataju 8)

Što se mene tiče, ja svoj stav o Bosni i suživotu ne mijenjam zbog ovih par srbofoba, tim više što se radi samo o 2-3 njih sa ko zna koliko naloga, očigledno u nekoj misiji ovdje. Većina Bošnjaka ovdje su OK (a i oni svašta pročitaju ovdje, treba staviti ruku na srce), čak i na osnovu mojih par izleta na sa-x sam uprkos vladajućem mišljenju ovdje skontao da su većina forumaša tamo neopterećeni politikom i istorijom.
A jedini razlog zašto sam za razlaz je taj što smo od previše zapaljivog materijala. I, što manje jedna strana može uticati na sudbinu druge, tim bolje za sve. Htjeli mi to sebi priznati ili ne takvo je stanje stvari.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 63 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]