Hristov je napisao:
Protiv legalizacije. Neko spominje moral, brigu o tim ženama: šta predstavlja brigu o tim ženama?
Hoces reci da se ti na neki nacin brines o tim zenama ?
Citiraj:
Dati joj brdo para po cijenu da je svi mi zajedno gledamo kao kurvu i drugorazredno biće koje zna samo jedno da radi,
Legalizacijom bi dobile barem neko postovanje od strane bjelosvjetskih licemjera. Ocito je da se neke zene u svim drustvima bave tim 'zanatom' bez obzira na to sto barem na Zapadu imaju realne mogucnosti da to ne rade ( dakle ne mogu reci da to rade da bi zaradile za kruh ). Ako je vec tako, legalizacija bi smanjila a ne uvecala stigmu od strane licemjera.
Citiraj:
ili je učiniti čovjekom sa dostojanstvom i samopoštovanjem, koja neće od 35. godine do kraja života tražiti uzalud mjesto gdje pripada, osjećaj da je neko željno čeka i misli na nju. Ko želi bivšu kurvu pod svojim krovom? Koga će bilo koji muški forumaš oženiti, siroticu koja je sačuvala čast i dostojanstvo, ili prebogatu kurvu? Kako onda briga o njima može biti predstavljena time da je učinimo bogatom a ne vrijednim ljudskim bićem?
Uda/ozeni se onaj ko to zeli, a ne onaj ko za sebe misli da je visokomoralan dok sa prezirom gleda na ostatak svijeta.
Neki dan sam upoznala zenu koju ja da sam musko
ne bih ozenila ni za 100 zivota ( a nije prostitutka ). Udata je za advokata, ona radi kao menadzerka u jednoj kompaniji. Muzic naravno ima masu para, pa je ona ubacila silikon u usne ( koje izgledaju kao da ju je izujedao roj pcela i iz aviona se vidi da nisu njene ), operisala nos, mislim da je i grudi ugradila i ko zna na sta jos trosi novac. Frizura je posljednji krik mode, skupa trenerka, redovno se posjecuje gym i kozmeticarku naravno. Na njoj kaput od minka koji kosta jedno 6000 Eura i to. Ona ubijena u pojam.

Pazi sad ovo ( svaka rijec je istina ) : ima 10 godina mladjeg momka, vec godinu dana su u vezi. Muz zna za momka,

i odobrava tu vezu posto nije zainteresovan za seks ( ali ne zeli da ga 'fatalnica' ostavi ). Ona je bila zatrudnila s momkom, ali je abortirala - iako ju je momak bio obecao podrzati. Za mene je ona 100x veca kurva od one koja stoji na cesti iza ponoci i nudi se slucajnim prolaznicima.