guess who je napisao:
Ja bih volio živjeti izvan grada, da imam kuću u nekom nenaseljenom ili rijetko naseljenom mjestu, po mogućnosti na brdu sa finim pogledom na grad, sa velikom parcelom gdje je najbliža kuća udaljena bar 100 metara od mene i da mi je autom do grada 15 minuta. Ako neko ima takav plac nek mi se javi
Ne bih volio živjeti u centru, jer mi smeta gužva, buka i "stisnutost".
X
Od prvog slova do zadnjeg. I ovo za plac.

Citiraj:
Рецимо, жена ради, а не вози ауто. Или вози, али вам онда требају два аута. Или гдје да дијете иде у школу ? Како да иде на неки курс енглеског или на неки тренинг у центар? То недостаје Крчмарицама које стварно јесу супер локација за живот. Е, то је посао града, да то омогући људима који горе живе.
Znam ljude koji zive u Sargovcu pa stalno moraju vozikati klince. U vrtic, u skolu, na sviranje, na treninge... nisu narocito imucni, ali sve ulazu u svoju decu i njihov napredak, pa se trgaju.
Ako hoces lagodan i miran zivot na periferiji, a opet pun sadrzaja i da nisi uskracen za bilo sta, moras imati para. Jednostavno.

Frisky_Dingo je napisao:
O kakvoj ludnici u centru vi govorite

Ja zivim u centru i ne mogu da se sjetim kada mi je smetala buka, i ne zbog toga sto sam gluv, vec zato sto je nema!!!
I ja se pitam. Sto se tice saobracaja, nikakve buke nema. Samo komunalci kad odvoze smece ili kad nevaspitani komsiluk povileni.
Ili klosari koji se kupaju u fontani u parku, dok cuvar uredno spava u paviljonu.

Euroth je napisao:
Budzak vise nije periferija.
Zivim "skoro-pa-u-centru", 10-15min pjeske od Boske, i u sustini ne primjecujem da iko tu ima problema sa parkiranjem sem posetilaca kafane preko puta...
Hmmm... pomislicu da smo komsije.