banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 07:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Maj 2010, 13:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Vjevoricinus je napisao:
Svaka cast.
:thumbright:
Cica je proveo dvije godine na Petricevcu i mogu ti reci da ima nekakav poseban stimung. Sa mog iznajmljenog balkona gledao sam na Rakovacke Bare, valjda tamo ima neka streljana... I cesto sam kod komsije u njivi sa kukuruzima vidjao prave divlje fazane. :D
Petricevac nudi dobar stimung. Samo sitni su sa prodavnicama. Ja bih ti savjetovao, kad se zamomcis, da po koji mjesec provedes u svakom BL naselju. Upoznaces grad - upoznaces ljude.... :D

хехехехех радо бих ја обишао читав град :D али на Петрићевцу имам неко имање и стару малену кућицу што ми је остала од дједа ;) кућа толико је стара да није грађена од цигле него од оног камена, зове се седар уколико се не варам, али једном момку више него доста, скроман сам ја :)
ту сам провео доста времена док сам био мали, а и локација је супер. имам чак и шумицу иза куће и протиче поточић, тј Широка. ма дивота. право се одморим од овог одвратног стана и досадних комшија кад одем тамо :) а сваке године крајем јануара или почетком фебруара чим се отопи снијег, прве висибабе се појаве код мене у тој шумици. све се бијели од висибаба :)
а сад ево има оне траве што се зове цријемуша, јако је слична укусу црвеног лука и доста је здрава. ма не бих оно продао ни за какве паре колико је лијепо.
само ето још да се шири пут направи и евентуално канализација.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Sajin iz Sime Miljusa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 14:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

cvox je napisao:
Sajin iz Sime Miljusa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8)

хихи, није Симе Миљуша то је у подножју Старчевице, ја сам горе на вр`у :D

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 15:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Šajin je napisao:
хихи, није Симе Миљуша то је у подножју Старчевице, ја сам горе на вр`у :D

ova slika sto si okacio u tekstu je iz Sime Miljusa,a ulica ide od "zagrebcke" pa sve gore do (kako se zvao naj kafic gore mamu mu ebem,zaboravih sad iiihhhhhh) :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
nije to zgrada iz sime miljusa, vec mozda jedna ili dvije iznad te iz sime miljusa. ili je cak slikano sa brda iznad te zgrade iz S.miljusa.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 15:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pardon do mene je,sad malo bolje pogledah i tacno,ovo je slikano iz one zgrade iznad :cat:

Poslednji put menjao cvox dana 04 Maj 2010, 15:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 15:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

WinstonWolfe je napisao:
nije to zgrada iz sime miljusa, vec mozda jedna ili dvije iznad te iz sime miljusa. ili je cak slikano sa brda iznad te zgrade iz S.miljusa.

управо тако, ово је сликано из зграде "на гаражама". Улица Огњена Прице ;)

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 15:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ti i Hertz ste komsije....do duse on je malo vise gore u groblju :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

WinstonWolfe je napisao:
Šajin je napisao:
WinstonWolfe je napisao:

управо тако, ово је сликано из зграде "на гаражама". Улица Огњена Прице ;)

pa i tako mi se cinilo, pa nisam jednom prosao tim dijelom starcevice. cvox, malo ponovi gradivo. :D

:D штавише, ако се мало обрати пажња на фотку, у доњој лијевој четвртини се види сијенка од зграде :)

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 15:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Dosta spama. Držite se teme.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 21:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
guess who je napisao:
Ja bih volio živjeti izvan grada, da imam kuću u nekom nenaseljenom ili rijetko naseljenom mjestu, po mogućnosti na brdu sa finim pogledom na grad, sa velikom parcelom gdje je najbliža kuća udaljena bar 100 metara od mene i da mi je autom do grada 15 minuta. Ako neko ima takav plac nek mi se javi :D
Ne bih volio živjeti u centru, jer mi smeta gužva, buka i "stisnutost".

X
Od prvog slova do zadnjeg. I ovo za plac. :D

Citiraj:
Рецимо, жена ради, а не вози ауто. Или вози, али вам онда требају два аута. Или гдје да дијете иде у школу ? Како да иде на неки курс енглеског или на неки тренинг у центар? То недостаје Крчмарицама које стварно јесу супер локација за живот. Е, то је посао града, да то омогући људима који горе живе.

Znam ljude koji zive u Sargovcu pa stalno moraju vozikati klince. U vrtic, u skolu, na sviranje, na treninge... nisu narocito imucni, ali sve ulazu u svoju decu i njihov napredak, pa se trgaju.

Ako hoces lagodan i miran zivot na periferiji, a opet pun sadrzaja i da nisi uskracen za bilo sta, moras imati para. Jednostavno. :D

Frisky_Dingo je napisao:
O kakvoj ludnici u centru vi govorite :confused2: Ja zivim u centru i ne mogu da se sjetim kada mi je smetala buka, i ne zbog toga sto sam gluv, vec zato sto je nema!!!

I ja se pitam. Sto se tice saobracaja, nikakve buke nema. Samo komunalci kad odvoze smece ili kad nevaspitani komsiluk povileni.
Ili klosari koji se kupaju u fontani u parku, dok cuvar uredno spava u paviljonu. :lol:

Euroth je napisao:
Budzak vise nije periferija.
Zivim "skoro-pa-u-centru", 10-15min pjeske od Boske, i u sustini ne primjecujem da iko tu ima problema sa parkiranjem sem posetilaca kafane preko puta...

Hmmm... pomislicu da smo komsije. :D

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Vader je napisao:
Dosta spama. Držite se teme.

Ja sve cekam kad ce se neko naci da obrise ove viskove. Ja se necu ljutiti, pa ako ti se da...

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Uvijek sam zivio u centru grada(do 10 minuta pjeske od epicentra :D ) i to mi je nekako prirodno, sve mi je bilo na dohvat ruke i nikad nisam morao koristiti gradski prevoz.
Ali proveo sam jednom 2 mjeseca u predgradju jednog gradica i bilo mi je super.Vjerovatno jer je bilo ljeto i bilo puno drustva.
Neko je ranije napisao , a hugolina potvrdila sta je prednost centra grada.Nije ni u centru svugdje jednako bucno.Ja imam 2 kafica ispod zgrade, pa je bucno po danu, dok komsije sa druge strane ne mogu mirno spavati zbog klosara koji se okupljaju u parku i urlicu.
Dok sa druge strane, 100 metara od mene,prema centru naselje koje je ekstremno mirno.
Neki imaju glasne komsije, neki imaju razumne ljude oko sebe i iako zive u gradu, mogu mirno da spavaju.
Prednost periferije jeste ta neka sloboda i intimnost, ali je problem sto je kod nas periferija bas po svemu periferija i uvijek je na repu dogadjaja.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]