HugoLina je napisao:
Komentar nekih starijih godpodja na to je bio da se i u njihovo vreme 'e*avalo, ali se nije to cestitalo i proslavljalo!

Vremena se mjenjaju od kad su se te tete e'bavale do danas mnogo toga se promjenilo. Nekad je moja majka radila u Cajevcu i hranila i skolovala mene i moje dvije sestre napravila ljude od nas a sad dva roditelje sjede u kuci a od djece se stvore debili alkoholicari i kriminalci. Ista ta moja samohrana majka je nas slala na more a ona jela kru i kacamak a te tvoje starije tete danas ako ne dodu nacifrane na posao postaju sprdnja u firmi i tako u nedogled.
Mozes ti svoje dijete drzati pod staklenim zvonom ali ako samo jednom popustis u svojoj strogoci ode ono svojim putem... Mislim da i pretjerana stogoca i picajzlenje od djeteta pravi jedan vid debilnosti prema ostatku drustva.
A sto se tice kaznjavanja opet ponavljam ima tu velikog propusta roditelja "Aj ti kod Zore po dvije pive i Drinu i reci da si Vasin mali " toga ima u svakoj lokalnoj prodavnici ili kiosku a ako Zora ne da malom pivo i duvan ja tu necu vise pazariti.
Pravis veselje za svadbu koje se razjebe poslije par mjeseci i to je OK ali nije OK proslaviti rodenje dijeteta malo cudno al svako ima svoju viziju zivota.
s ovim se slažem... mi za koje su roditelji žrtvovali sve i svašta a ni imali skoro pa ništa a uživali smo u djetinjstvu a sad baš to obadva sjede doma a djeca ispadaju sve gora i gora... ma danas to sve se rađa bez srama i poštovanja... prije bi mama rekla nemoj da nas osramotiš... a danas nabrajaš djeci sve šta ne valja i opet ko konj gura samo u loše.... jooooooooooooj