banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 22:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 79 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Zena je zeni vuk
PostPoslato: 21 Mar 2010, 01:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
naivna klinka trenutno owna forum. :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2010, 11:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Elvis Presley je napisao:
naivna klinka trenutno owna forum. :lol:

Jel' otkupljuje akcije?

:D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2010, 11:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Evo sad vec imam 465 za prodati. :lol:

(Kakav geek forumaski humor...)

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2010, 11:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2010, 13:21
Ima ljudi ljudi a ima ljudi hajvana.Isto vam je i sa ženama :D

Kako god, ne može se bez njih :)

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2010, 11:35 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Mar 2010, 08:32
Ha ha ha... joj, amidza... amidza...
Ne znas ti...
Muka je to... HA ha ha...
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2010, 22:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
Nicole je napisao:
Citiraj:
Ne druzim se sa zenama pa nemam tih problema. Pokoja kafa, ne udubljavanje i intimu i sve savrseno funkcionise

Takođe. Što se manje poznajemo i družimo bolje funkcionišemo.

aj nemoj tako vidis kako se nas dvije fino slazemo, ko da smo muskarci :lol:
nego sto ne rece da ti je momak bogat, e onda morate doci na dedinje na kaficu tj. casu sampanjca :D :wink:

nego ja ozbiljno nisam imala problema jos , al zato imam samo 3-4 drugarice... sa najboljom sam se jednom posvadjala gadno u skoli, pali su razni nazivi zivotinja i skoro vadjenje ociju sa tada nadogradjenim noktima :lol: ..al smo se brzo pomirile i otisle na pivo tj. kafu :D

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2010, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
breskvica je napisao:
Nicole je napisao:
Citiraj:
Ne druzim se sa zenama pa nemam tih problema. Pokoja kafa, ne udubljavanje i intimu i sve savrseno funkcionise

Takođe. Što se manje poznajemo i družimo bolje funkcionišemo.

aj nemoj tako vidis kako se nas dvije fino slazemo, ko da smo muskarci :lol:
nego sto ne rece da ti je momak bogat, e onda morate doci na dedinje na kaficu tj. casu sampanjca :D :wink:

nego ja ozbiljno nisam imala problema jos , al zato imam samo 3-4 drugarice... sa najboljom sam se jednom posvadjala gadno u skoli, pali su razni nazivi zivotinja i skoro vadjenje ociju sa tada nadogradjenim noktima :lol: ..al smo se brzo pomirile i otisle na pivo tj. kafu :D

Eee... Ja bih mogla tri godine da pričam na tu temu...
Uvod: sprijateljile se preko zajedničke prijateljice, super se složile
Zaplet: srodne duše, ne odvajamo se jedna od druge, najbolje prijateljice, ekipa snova
Vrhunac: podbadanje + ignorisanje + napadi ljubomore + izjave ''šta hoćeš, ko te šta pita'' i sl. - napeto ali još uvijek hladno
Preokret: ''goni se u pm'' + ''ovo si ono si'' + ''nemoj više da te ikad vidim''
Rasplet: ne pozdravljamo se
Završetak: ona meni zagorčava život kako stigne + bavi se kojekakvim ćiribu ćiriba vračarskim glupostima :roll:
Nađi sebi život. :roll:

Što je najgore ništa joj uradila nisam, sve iz čiste pakosti i ljubomore.
Malo kome se može vjerovati.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2010, 22:44 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Mar 2010, 22:16
Pa, ja vam pomalo zavidim, svima vama. Ja ne umijem sa ljudima. Jos nikoga nisam upoznao ko bi mi bio toliko zanimljiv da bih se vezao za tu osobu. Bez obzira na pol. Nikada u zivotu nisam imao druga ili drugaricu koji su mi toliko znacili. Drago mi je da ih povremeno vidim al to nisu jake emocije o kojima vi pricate. Ljudi stalno glume nekakave simpatije. Ja sam ubjedjen da vi pretjerujete.
Mozda je i do mene. Valjda je to u mojoj prirodi, ne vezem se. Mislim da su mnogi muskarci takvi. Ja ne razumijem te emocije. Meni to od samog pocetka djeluje isfolirano.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2010, 22:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Ja tebi zavidim. :)

Svaki put sebi obecam da se nikad vise necu vezati... al eto, ponovo sretnes nekoga za koga pomislis da je vredan paznje, onda smanjis kriterijume, bude ti strasno simpatican, postane drag i opet belaj nevidjeni. :D

Nedavno me bas jedna osoba iznenadila, nista strasno, ali ocekivala sam puno vise od nje. Ne znam zasto. :-?

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2010, 22:56 
Voajer
Voajer

HugoLina je napisao:

Svaki put sebi obecam da se nikad vise necu vezati... al eto, ponovo sretnes nekoga za koga pomislis da je vredan paznje, onda smanjis kriterijume, bude ti strasno simpatican, postane drag i opet belaj nevidjeni. :D

Nedavno me bas jedna osoba iznenadila, nista strasno, ali ocekivala sam puno vise od nje. Ne znam zasto. :-?

Kako se vezes za neku osobu? Mozes li mi to malo pojasniti? I ja volim da budem u drustvu duhovitih i zanimljivih osoba, ali uvijek im nadjem neku manu. Obicno postanu drcni i umisljeni kada primjete da im povladjujes.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2010, 23:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Amarilis je napisao:
HugoLina je napisao:

Kako se vezes za neku osobu? Mozes li mi to malo pojasniti? I ja volim da budem u drustvu duhovitih i zanimljivih osoba, ali uvijek im nadjem neku manu. Obicno postanu drcni i umisljeni kada primjete da im povladjujes.

Vidis, ovi "moji" su takticniji, uvuku mi se pod kozu pre nego postanu bezobrazni i pokusaju da se uzdizu na moj racun. :D

Al nema vise brale, mores kako oces, al ne mores dokle oces! :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2010, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
MonaLisa je napisao:
Jest'. Nikako mi nije jasan negativan stav prema bivšoj sadašnjeg, sadašnjoj od bivšeg, prijateljicama od momka... :rolleyes: I to kad muškarac prevari ženu, uvijek je treća osoba kriva. Gdje je tu logika?

hahahahah bivshe me obichno ne zanimaju...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2010, 23:12 
Voajer
Voajer

HugoLina je napisao:
Amarilis je napisao:
HugoLina je napisao:

Ma ja sam poznat po "bezobrazluku". Bar me tako krste zli jezici. Ljudi se naljute kada ne mogu da manipulisu tobom.
Zamisli.
Vidis, ovi "moji" su takticniji, uvuku mi se pod kozu pre nego postanu bezobrazni i pokusaju da se uzdizu na moj racun. :D

Al nema vise brale, mores kako oces, al ne mores dokle oces! :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2010, 23:18 
Voajer
Voajer

Ma ja sam poznat po "bezobrazluku". Bar me tako krste zli jezici. Ljudi se naljute kada ne mogu da manipulisu tobom.
Zamisli.
(Nisam vidio da sam ubacio tekst na pogresno mjesto)

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 01:20 
Voajer
Voajer

Eto, Hugolina, o tome sam ti pricao... Dok sam ja poceo da se ponasam pristojno, on je meni zakljucao temu. A dok sam divljao, pa 12 nikova sam promijenio, digao sam pola, ma sav forum, to je bilo zanimljivo. Cim ja hocu nesto postenu da napisem, oni meni, kljuc, kljuc, katanac... Nije u redu. Naljutio sam se i necu se vise igrati s vama :(

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 01:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Nov 2009, 05:58
zLo_krme je napisao:
MonaLisa je napisao:
Jest'. Nikako mi nije jasan negativan stav prema bivšoj sadašnjeg, sadašnjoj od bivšeg, prijateljicama od momka... :rolleyes: I to kad muškarac prevari ženu, uvijek je treća osoba kriva. Gdje je tu logika?

Ni meni ista stvar nije jasna. Ajde prema prijateljicama od sadasnjeg, ali ako uvidis da te prijateljice imaju zelju postati nesto vise pa ti se javi ljubomora, sto je nekako i normalno. Ali..da je treca osoba kriva, to mi nikad nije islo u glavu. Zna se kako se ponasa u vezi i ne moze te niko natjerati na drugacije ako sam ne zelis.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 14:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Maria11 je napisao:
zLo_krme je napisao:
MonaLisa je napisao:

Ni meni ista stvar nije jasna. Ajde prema prijateljicama od sadasnjeg, ali ako uvidis da te prijateljice imaju zelju postati nesto vise pa ti se javi ljubomora, sto je nekako i normalno. Ali..da je treca osoba kriva, to mi nikad nije islo u glavu. Zna se kako se ponasa u vezi i ne moze te niko natjerati na drugacije ako sam ne zelis.

I hajde i nekako ta ljubomora, ima ljudi koji su po prirodi ljubomorni ali su svjesni toga pa opet ne prave scene, prećute to. Ali najsmješniji su mi ljubomorni ispadi, pa vide li ti ljudi sebe uopšte?

HugoLina je napisao:

Potpis, veliki.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 22:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Nov 2009, 05:58
MonaLisa je napisao:
I hajde i nekako ta ljubomora, ima ljudi koji su po prirodi ljubomorni ali su svjesni toga pa opet ne prave scene, prećute to. Ali najsmješniji su mi ljubomorni ispadi, pa vide li ti ljudi sebe uopšte?

Ne vide, u tome i jeste problem :)

A za okrivljavanje trece osobe, borba za teritorij valjda, mada..ebo ti takav teritorij..

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 23:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gSy_grzL08k[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 79 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]