banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 14:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 78 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Mar 2010, 17:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Flavoure-Flave je napisao:
@JR
Ako si ti toliko maloumna da tebi neko na forumu moze sugerisati da "mrzis" ili "volis" nekoga ili neku drzavu, onda to ne znaci da je to opsteprihvaceno i da je tako kod svih.

Sta bih ja trebala reci na ovo ? Da si ti malouman ? Pa nismo u skolskom dvoristu, da jedni drugima dobacujemo na ovaj nacin. Mozes ti ( valjda ) i bolje. Za sve ove godine sam saznala da imas dobar muzicki ukus. Ali sigurno znas i osnove civilizovane komunikacije.

Mnogo websites se zatvara po svijetu radi huskanja ili ekstremizma. Internet je sredstvo mass-komunikacije i kao takav nije nimalo beznacajan za formiranje barem lokalnog misljenja.

Citiraj:
Ja ne mrzim BiH, ali me i zaboli qratz za istom. Ovo ti je iskreno receno. A one parole tipa "nasa,jedna jedina, unitarna gradjanska" su prestale da vaze 1992 godine. Dok ti i takvi kao ti (citaj: uglavnom bosanski muslimani,Bosnjaci) ne shvate, nemamo sta da pricamo o bilo kakvoj "ljubavi" ili drzavnom uredjenju.

Nije nam potrebna ljubav, samo uvazavanje i civiliziranost. Inace, trenutno je na snazi globalna recesija, jos jedan problem u BiH nikome ne treba. Malo tj mnogo mudrosti ne bi naskodilo.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 17:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Evo primera sarajevske multietnicnosti...
Citiraj:
Sarajevskoj županiji trenutačno radi šest škola koje svoje planove i programe djelomično imaju usklađene s obrazovnim sustavom islamskih zemalja. Usporedo s tim, u Sarajevskoj županiji niti jedna škola ne izvodi nastavu na srpskom ili hrvatskom jeziku, osim škola koje su u sklopu vjerskih institucija, piše mostarski Dnevni list.

Otvaranje škola u sarajevskim naseljima Osijek, Ilidža, Ilijaš i Grbavica financirale su arapske zemlje, a iz nadležnih ministarstava tvrde da iste imaju sve potrebne dozvole i da od “bosanskog” plana i programa rada mogu odstupiti do 20 posto.

Hrvatski političari smatraju da je to samo jedan dio plana čišćenja Sarajeva koji provodi bošnjačka politika. Iako je jasno da su prava nebošnjaka u Sarajevu ugrožena, poznato je i to da se sa sličnom ili čak identičnom situacijom susreću svi narodi koji predstavljaju manjinu u određenim krajevima BiH, napominje list.

Izaslanik u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH i član zajedničkog državnog Povjerenstva za ljudska prava Ivo Miro Jović kaže da na prostoru BiH nijedan narod nema ekskluzivnost da ima svoju školu, ali da u Sarajevskoj županiji ipak postoji bošnjačka gimnazija.

Jović za Dnevni list kaže da u sarajevskim školama praktično nema učenika koji nisu Bošnjaci, te da je već provedena čistka u tom obrazovnom sustavu. Kao primjer navodi fotografije učenika koje svakodnevno izlaze u sarajevskim medijima i ispod kojih se, kaže Jović, ne može prepoznati niti jedno ime koje nije u duhu bošnjačke tradicije.

Bosnjacki politicari samo pricaju o multietnicnosti kada im to odgovara...i to je problem za BiH...sreca pa i u Sarajevu ima pametnih Bosnjaka koji primecuju sta se desava,ali oni nazalost nisu vecina...neko pokusava da radikalizuje BiH a znamo i ko...i tu sve price nekih politicara o multietnicnosti padaju u vodu...

Poslednji put menjao anoniman dana 07 Mar 2010, 17:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 17:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
filozof sa vrbasa je napisao:

To je drugi par opanaka sa kim hoću da živim , a sa kim ne. Svaki narod na planeti ima pravo da kroji svoju sudbinu i gradi vlastitu budućnost.

Samo ti kroji i gradi. Samo nemoj zaboraviti da to cine i ostali.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 17:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ruzo, ko normalan bi dao pola drzave nekome ko je pocinio genocid?

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Mnogo websites se zatvara po svijetu radi huskanja ili ekstremizma. Internet je sredstvo mass-komunikacije i kao takav nije nimalo beznacajan za formiranje barem lokalnog misljenja.

Иначе је овај сајт тј. форум центар екстремизма.
Баш јуче је група од неколико младића српске националности покушала да се разнесе испред зграде председништва БиХ али је срећом будна полиција сарајевског кантона на време реаговала и спречила несрећу.
Нападачи су ухапшени а у исказу полицији навели су да су инспицарицију и подстрек за своје дело нашли на форуму бањалука.цом.
Овај интернет форум је још одраније познат органима МУП и налази се под будном присмотром због сумње да је уплетен у мрежу великосрпског хегемонизима у комбинацији са самоубилачким тероризмом.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 18:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2009, 09:34
Lokacija: BL dok me nisu izgurali kundacima, bajonetima, opancima...
DNO JE DOSTIGNUTO! Nema dublje!
Hajde, banujte i mene i Ruzu i uzivajte u bratstvu i jedinstvu Srrpskih naroda i narodnosti.
Sad bih da zalupim vratima.... ali sisti vama i ljevo i desno, pa sta vrjedi.
Hajde u zdravlje.
Nadam se da ce i na Balkanu jednom da se upali svjetlo.
Citiraj:
To je drugi par opanaka sa kim hoću da živim , a sa kim ne. Svaki narod na planeti ima pravo da kroji svoju sudbinu i gradi vlastitu budućnost.

Da. Tocno! Ali u svom vlastitom toru, dvoristu, avliji...
Bosno, Avijo prokleta........................................................................................

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 18:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Silvio Dante je napisao:
Баш јуче је група од неколико младића српске националности покушала да се разнесе испред зграде председништва БиХ али је срећом будна полиција сарајевског кантона на време реаговала и спречила несрећу.
Нападачи су ухапшени а у исказу полицији навели су да су инспицарицију и подстрек за своје дело нашли на форуму бањалука.цом.
Овај интернет форум је још одраније познат органима МУП и налази се под будном присмотром због сумње да је уплетен у мрежу великосрпског хегемонизима у комбинацији са самоубилачким тероризмом.

:lol: :lol: :lol:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 18:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Flavoure-Flave je napisao:
Ja ne mrzim BiH, ali me i zaboli qratz za istom. Ovo ti je iskreno receno. A one parole tipa "nasa,jedna jedina, unitarna gradjanska" su prestale da vaze 1992 godine. Dok ti i takvi kao ti (citaj: uglavnom bosanski muslimani,Bosnjaci) ne shvate, nemamo sta da pricamo o bilo kakvoj "ljubavi" ili drzavnom uredjenju.

Управо тако :) Али колико пута то треба поновити да би се схватило,а зна се коме треба понављати више пута једно те исто.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 18:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Silvio Dante je napisao:

O, Boze dragi.... sad mogu na miru da umrem...ccc... gdje izvlace ovakve gluposti da mi je znati.. :banghead:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 18:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ako ste i po čemu poznati onda je to taj teatralizam.. To dno na koje pikirate, ne postoji na ovom Forumu, ali postoji sloboda govora, koja se ne mora sviditi svačijem uhu.

Svi smo siti kriziranja i "lupanja vratima", pa nas poštedite toga.

Poslednji put menjao filozof sa vrbasa dana 07 Mar 2010, 18:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 18:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2009, 09:34
Lokacija: BL dok me nisu izgurali kundacima, bajonetima, opancima...
TashkoBL je napisao:
Silvio Dante je napisao:

O, Boze dragi.... sad mogu na miru da umrem...ccc... gdje izvlace ovakve gluposti da mi je znati.. :banghead:

Vidi, jos nisam banovan!
Pa da iskoristim. Ko' je sad ovaj Tasko??? Drznuo se da se ne slaze s vama.
Banujte i njega!

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Titin podanice mani me se, svega ti...
cim vidim to Broz, nisam dobar.... i dalje me zanima izvor informacije da su se neki Srbi htjeli raznijeti pred zgradom predsjednistva BiH.... teska je kugla da cu povjerovati :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 18:30 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
TashkoBL je napisao:
Silvio Dante je napisao:

E,jbg ako ti nisi uhvatio nit cinizma i ironije ovde,onda ti nema pomoći.... :D

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 18:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
BrozTvrtko - ne svidja ti se ovde? Siroko ti ravno polje - ima foruma gdje ce ti i nivo diskusije i kultura ucesnika vise pasati - odavde te niko ne tjera niti ti prijeti banom, al' ta sitna podbadanja tebe, antika, amidze, Boksija i vama slicnih se nece tolerisati i .

I prije nego sto pocnete kukumikati o nejednakosti i ekstremizmu na ovom forumu - 80% trajno odstranjenih korisnika sa ovog foruma u proteklih par godina su bili Srbi.

Citiraj:
E,jbg ako ti nisi uhvatio nit cinizma i ironije ovde,onda ti nema pomoći....

Stari mudraci su rekli .. "bil' primjetio sarkazam kad bi te ujeo za dupe?" :lol:

Na stranu sto je tema: a) totalno postala politicka b) prerasla u najobicniju suplju pricu koje nimalo nema veze s prvobitnim postom :confused3:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 18:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ahaaaaaaaaaa.... ''do mene, do mene.... po pravl'ma!''
ma samo sam letimicno preletio par postova i kad ugledah onaj tekst, mozak mi utrnuo :D
do mene, do mene ,do mene :violent1:

Poslednji put menjao Ташко dana 07 Mar 2010, 18:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 18:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
V@nja je napisao:
BrozTvrtko - ne svidja ti se ovde? Siroko ti ravno polje - ima foruma gdje ce ti i nivo diskusije i kultura ucesnika vise pasati - odavde te niko ne tjera niti ti prijeti banom, al' ta sitna podbadanja tebe, antika, amidze, Boksija i vama slicnih se nece tolerisati i .

I prije nego sto pocnete kukumikati o nejednakosti i ekstremizmu na ovom forumu - 80% trajno odstranjenih korisnika sa ovog foruma u proteklih par godina su bili Srbi.

Potpisujem...

A jezik mrznje koji pominje tamo neka SveCka ruza se moze videti na nekim drugim forumima,posebno jednom sarajevskom...
jos je opasniji jezik mrznje u medijima,a njega ima u nekim od najuticajnijih federalnih medija...

ali skrenuli smo sa teme...

Poslednji put menjao anoniman dana 07 Mar 2010, 18:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 18:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

TashkoBL je napisao:
ahaaaaaaaaaa.... ''do mene, do mene.... po pravil'ma!''
ma samo sam letimicno preletio par postova i kad ugledah onaj tekst, mozak mi utrnuo :D
do mene, do mene ,do mene :violent1:

udri se bekane,udri se :lol: po prav´lima jbg de po prav´lima yebo li te juniverziti texas :lol: :lol:

:wink: :occasion5:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2010, 18:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Silvio Dante je napisao:
Citiraj:

Баш јуче је група од неколико младића српске националности и jедна неписмена особа руске националности, коjа jе стално правила неки списки, покушала да се разнесе испред зграде председништва БиХ али је срећом будна полиција сарајевског кантона на време реаговала и спречила несрећу.

:lol:

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 78 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]