Ja samo ne znam gdje vi zivite ( sad ce neko reci da ja pogotovo nemam pravo o tome da pricam , posto nisam u BL) i imate li komsije ili zivite u privatnim kucama, pa ih nemate, a i ne vidite druge ljude.
U prosjek ulaze i penzioneri i oni sa 130 KM penzijom,ako takve ne poznajete, nije ni cudo sto mislite da je sve pobrojano normalno da se ima i da je nesto sto se podrazumijeva, a ne moram da pretjerujem sa onima koji imaju tako malu penziju, vec uzmimo neku prosjecnu od 300tinjak maraka, a mnogi od njih su i bolesni, pa kupuju i lijekove...
U prosjek ulaze i oni bez fakulteta, a takva je vecina gradjana RS , barem 90% , a oni, izuzimajuci one sto rade u opstini, Elektro,Telekomu i sl. zaradjuju manje od 500 KM mjesecno.
U prosjek ulaze i oni sto ne rade nista,ne zaradjuju ni jednu marku, a zna se koji je procenat nezaposlenosti.
U prosjek ulaze i oni koji nemaju svoj stan, pa placaju podstanarstvo.
Vec sam rekao da cilj ovoga nije da utvrdim koliko ko ima i kako je dosao do svega toga, razni su razlozi, neki su vrijedni, neki imaju bogate roditelji, neki su extra inteligentni, pa im mozda treba manje truda da uspiju, neko je mozda i do svega dosao nepostenim putem ( ako nije, onda smo debelo
ISPOD prosjeka

).
I ne razumijem zasto se neko osjeca prozvanim,kad nisam nikoga posebno citirao ni imenovao, niti naveo primjer, vec govorim samo uopsteno.
I da , samim tim sto imate zavrsen fakultet/ studirate ( a takva je velika vecina na forumu) ste/smo iznad prosjeka .