google lazarević je napisao:
to i oni kazu

kim deal je napisao:
on u biti oće reć da su svi normalni i jednaki i oni muškarci što ebu muškarce i oni što vole djecu i oni što ebu životinje, i oni što to vole sa leševima.
ko je to ikad tvrdio??
kim deal je napisao:
nisu oni krivi što su takvi, to je potreba pederi nisu bolesni to je orjentacija, sve se to može po toj logici reći i za ove druge koje sam pobrojao.
međutim činjenica je da je to bolest i poremećaj, da je to odvratno i samo poremećenim ljudima koji ne uvažavaju nikakve argumente to može bit normalno.
ne shvatam ove što kao to ne podržavaju ali nemaju ništa protiv i još nešta kao duboko diskutuju, šta se tu ima sa tom pogani diskutovat? tu nema ništa za diskusiju, osim onih laži koje nameću oni sami i njihov lobi koji je jak i moćan u svjetu i novcem plaća proturanje nekih nakaradnih teorija.
ti se bas lozis na teorije zavjere?
nisi shvatila ironiju mog odgovora "takav sam rođen", jer tom izjavom po logici pedera sve se može pravdat i silovatelji i ubice i lopovi i manijaci ... .
pederi tvrde da je normalno da muškarac ebe muškarca i da je to stvar orjentacije, po tome i pedofili i oni što vole životinje i oni što vole babe na samrti i leševe i svi mogući bolesnici nisu bolesni već normalni i to je njihova seksualna orjentacija.
ja se ne ložim na teorije zavjere već na činjenice, a činjenica je da likovi poput eltona i ostalih pedera iz shoubiz svjeta upumpavaju velike pare i u politiku i ostale sfere za lobiranje svoje stvari i to je opšte poznato.