banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 19:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 278 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Dec 2009, 01:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Dec 2009, 02:12
[quote="Hristov"] Jesi li ti, ili neko od tvojih prijatelja koji je cisti homoseksualac, ikada u svom zivotu osjecao sklonost kao djevojcicama, mislim tamo do recimo 15. god.?

Ja sam biseksualna osoba, sa 13 godina bio sam ludo zaljubljen u jednu djevojku, nosio joj cvijeće i virio u svlačione.
Ali oduvjek sam znao za sebe da imam drugačije sklonosti.
Samo sam to shvatio mnogo kasnije. oko 16,17.
A što se drugova tiče samo su mi dvojica koje dugo poznajem otvorila dušu i rekli da su bisex, i ništa više.
u djetinstvu su bili slični meni.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 01:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
OK, hvala. Necu te vise pitati u tom smjeru da ne bih bio indiskretan previse.

Moram te pitati jos nesto. Ako si biseksulna osoba, zasto tolika zelja da bude priiznata i ta tvoja druga strana kad znas da ces naici samo na odbojnost i osudu, zasto recimo partnerstvo sa djevojkom nije dovoljno da rijesi tvoje probleme? Kad kazes da si biseksualan, da li se to odnosi samo na seksualnu potrebu ili vise na tvoj emocionalni dio?

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 08:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
on u biti oće reć da su svi normalni i jednaki i oni muškarci što ebu muškarce i oni što vole djecu i oni što ebu životinje, i oni što to vole sa leševima. nisu oni krivi što su takvi, to je potreba pederi nisu bolesni to je orjentacija, sve se to može po toj logici reći i za ove druge koje sam pobrojao.
međutim činjenica je da je to bolest i poremećaj, da je to odvratno i samo poremećenim ljudima koji ne uvažavaju nikakve argumente to može bit normalno.
ne shvatam ove što kao to ne podržavaju ali nemaju ništa protiv i još nešta kao duboko diskutuju, šta se tu ima sa tom pogani diskutovat? tu nema ništa za diskusiju, osim onih laži koje nameću oni sami i njihov lobi koji je jak i moćan u svjetu i novcem plaća proturanje nekih nakaradnih teorija.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 10:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2009, 17:16
kim deal je napisao:
on u biti oće reć da su svi normalni i jednaki i oni muškarci što ebu muškarce i oni što vole djecu i oni što ebu životinje, i oni što to vole sa leševima. nisu oni krivi što su takvi, to je potreba pederi nisu bolesni to je orjentacija, sve se to može po toj logici reći i za ove druge koje sam pobrojao.
međutim činjenica je da je to bolest i poremećaj, da je to odvratno i samo poremećenim ljudima koji ne uvažavaju nikakve argumente to može bit normalno.
ne shvatam ove što kao to ne podržavaju ali nemaju ništa protiv i još nešta kao duboko diskutuju, šta se tu ima sa tom pogani diskutovat? tu nema ništa za diskusiju, osim onih laži koje nameću oni sami i njihov lobi koji je jak i moćan u svjetu i novcem plaća proturanje nekih nakaradnih teorija.

danas ako nisi jevrej, budi gej i sve će biti okej :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 11:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 13:37
to i oni kazu :)

kim deal je napisao:
on u biti oće reć da su svi normalni i jednaki i oni muškarci što ebu muškarce i oni što vole djecu i oni što ebu životinje, i oni što to vole sa leševima.

ko je to ikad tvrdio??
kim deal je napisao:
nisu oni krivi što su takvi, to je potreba pederi nisu bolesni to je orjentacija, sve se to može po toj logici reći i za ove druge koje sam pobrojao.

ti se bas lozis na teorije zavjere?

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 12:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

google lazarević je napisao:
to i oni kazu :)

kim deal je napisao:
on u biti oće reć da su svi normalni i jednaki i oni muškarci što ebu muškarce i oni što vole djecu i oni što ebu životinje, i oni što to vole sa leševima.

ko je to ikad tvrdio??
kim deal je napisao:
nisu oni krivi što su takvi, to je potreba pederi nisu bolesni to je orjentacija, sve se to može po toj logici reći i za ove druge koje sam pobrojao.

ti se bas lozis na teorije zavjere?

nisi shvatila ironiju mog odgovora "takav sam rođen", jer tom izjavom po logici pedera sve se može pravdat i silovatelji i ubice i lopovi i manijaci ... .

pederi tvrde da je normalno da muškarac ebe muškarca i da je to stvar orjentacije, po tome i pedofili i oni što vole životinje i oni što vole babe na samrti i leševe i svi mogući bolesnici nisu bolesni već normalni i to je njihova seksualna orjentacija.

ja se ne ložim na teorije zavjere već na činjenice, a činjenica je da likovi poput eltona i ostalih pedera iz shoubiz svjeta upumpavaju velike pare i u politiku i ostale sfere za lobiranje svoje stvari i to je opšte poznato.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 12:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Uskoro ce Elton gostovati u Beogradu pa eto prilike za domaca LGBT udruzenja da se povezu sa tim vitezom. :D

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 12:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kim deal je napisao:
nisi shvatila ironiju mog odgovora "takav sam rođen", jer tom izjavom po logici pedera sve se može pravdat i silovatelji i ubice i lopovi i manijaci ... .

pederi tvrde da je normalno da muškarac ebe muškarca i da je to stvar orjentacije, po tome i pedofili i oni što vole životinje i oni što vole babe na samrti i leševe i svi mogući bolesnici nisu bolesni već normalni i to je njihova seksualna orjentacija.

ja se ne ložim na teorije zavjere već na činjenice, a činjenica je da likovi poput eltona i ostalih pedera iz shoubiz svjeta upumpavaju velike pare i u politiku i ostale sfere za lobiranje svoje stvari i to je opšte poznato.

greska u logickim koracima. iliti narodski receno: mijesas babe i zabe ;) jes imao logiku u srednjoj skoli? ako nisi procitaj neke osnove na netu, ima tih sajtova.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 12:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kim deal je napisao:

greska u logickim koracima. iliti narodski receno: mijesas babe i zabe ;) jes imao logiku u srednjoj skoli? ako nisi procitaj neke osnove na netu, ima tih sajtova.

nemoj mi ti pametovat molim, te već definiši šta ti nije jasno, a ne iznosit neke paušalne zaključke koji nemaju veze s temom ni bilo čim.
@"podjebant"
:D lud si ko jato ptica majke mi

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 12:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kim deal je napisao:

nemoj mi ti pametovat molim, te već definiši šta ti nije jasno, a ne iznosit neke paušalne zaključke koji nemaju veze s temom ni bilo čim.

tvoji zakljucci cu pausalni. bolje pitaj ti mene sta ti nije jasno, malo vise znam o psihologiji od tebe ;)

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 12:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2009, 17:16
činjenica da je sve otišlo u pm nepovratno, danas je "cool", "in" biti sljedbenik svijeta socijalne patologije, devijacija, što si razvratniji to si cijenjeniji.... samo raduje me jedna stvar, a to je da sve te neprirodne pojave, čemu većina danas teži osudjene su na propast, rim je bio svi znamo šta pa je propao, tako će i ova današnjica poganih i razvraćenih ljudi, biti prošlost... a nakaze će postati nakaze prošlosti... neka prave parade, ovi što hoće da ih tuku neka ih tuku, gejovi sprovode medijsko nasilje ovi drugi fizičko, kakva je razlika izmedju njih?! hrišćani nisu ni jedni ni drugi.... najbolje ih je sve ignorisati...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 12:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kim deal je napisao:

tvoji zakljucci cu pausalni. bolje pitaj ti mene sta ti nije jasno, malo vise znam o psihologiji od tebe ;)

znaš ti da ti ne kažem šta :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kazi kazi :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Alo, "strejteri", dosta vise sa spamom, kvarite nam temu.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 14:41 
Ko su sad strejteri...primachi ili davachi?? :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 15:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Postoje i žene koje takođe ne mogu da smisle istopolnu ljubav, ali su fizički slabe za tabanje. Ženska homoseksualnost mi ne smeta, toliko sam puta to vidio na TV da sam prihvatio.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 15:44 
Britni Srpirs i Kristina i Bijons u lezbachkom klinchu... :lol: :lol: :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p2fpu5tCUu0&NR=1[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 15:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
А он је то отворио само сајт. Ја сам већ контао то нека организација, има просторије и то.
Тешко ћете би у љутој Крајини пустити корене, тешко.

И хвала Богу да је тако.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Postoje i žene koje takođe ne mogu da smisle istopolnu ljubav, ali su fizički slabe za tabanje.

sta ti to sad znaci? slabe za sex, ili? jesi ikad imao curu sitne gradje?

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 17:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Nemaju snage da šutaju učesnike parade, a vrlo rado bi ih šutale.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 278 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]