V@nja je napisao:
Ne vrijedi Vuce, nema argumenta koji ce ljude poput jellyfish i kim deal koji imaju tako cvrsto formiran stav uvjeriti u nesto drugo.
nikad me niko neće niti može uvjerit da je užitak ubit divlju životinju, a lovcima je užitak i zabava jedini motiv. neko kaže druženje ovo ono, mogu se družit i bez ubijanja, neka fotografišu pa nek se kurče fotkama i međusobno hvale, čak se na fotkama može i vidjeti gdje je ciljano odnosno pogođeno prilikom okidanja, jer postoje fotoaparati baš za tu namjenu kao što je foto safari.
ali nekome je očito prolivena krv vrhunac tog druženja.
stalno se mješaju kruške i jabuke pa se spominju domaće životinje i uzgoj istih što mene ne zanima i ribolovci koji također nemaju veze s ovim. ja isključivo mislim na ljude koji idu u šumu i ubijaju sve što se miče, u to sam uvjeren, a i uvjerio sam se. kao krenuli u lov na divlju svinju i nisu naletili ni na jednu, ali su naletili na divlju mačku pa su nju skenjali to nisu bili nikakvi krivolovci nego lovci čak su bili toliko ponosni na svoje djelo da su se i medijima pohvalili, ili kad je lisica sa dvoje mladunčadi zalutala u prijedoru u grad, odmah su ti "zaštitnici životinja" reagovali pa su jedno mladunče ubili dok je lisica s drugim nekako uspjela pobjeći i opet naravno su se hvalili medijima.
civilizovani ljudi bi sve učinili da jadnu lisicu i njene mladunce vrate nepovrijeđene u šumu, ali ovi naši "zaštitnici životinja" polude kad nanjuše krv, što je najgore medij su puni njihovih ubilačkih podviga ali je problem kad se nađe neko da to kritikuje.
što se tiče toga da oni zimi hrane životinje, te životinje zimu znaju preživit i bez njih kako su to vjekovima i radile samo nek ih oni ne diraju i nek se ne sekiraju za njihovo preživljavanje.
nisam ja nikakav jebeni vegeterijanac, nikakav aktivista, zaboli me ona stvar za ekologiju i ozonski omotač neka ljudi uzgajaju činčile i ubijaju ih do besvjesti, ali kad mi neko prodaje neku spiku, odnosno muda za bubrege onda popizdim, a lovci su mi stvarno vrhunski ljigeri čak mi liče i na pešovane.