banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jun 2025, 00:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 70 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Sep 2009, 13:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Besparica je napisao:
Kocic jeste banjalucanin. To sto si ti malouman ne mjenja tu cinjenicu.

Nebih se upustao o raspravi o mentalnon sklopu ljudskih gena sa tobom,,,,medutim ako je neko rodzen na Manjaci,,,nije banjalucanin...Ocigledno da se jos nisi integrisao u ovaj gard,,,dok Manjacu smatras Banjalukom,,ili je ipak do maloumnosti :D :D

Besparica je napisao:
Ti si stvarno debil. Ne moraju sve ulice imati naziva ljudi koji su direkno povezani sa gradom. To nigdje nije obaveza niti neki obicaj. I ova prica o antifasistima ti je totalno bezvezna. Kakvi su oni heroji? Obicni likovi koje je Broz proglasio za heroje samo zato sto su mu bili politicki pogodni. Nemaju oni veze sa herojstvom. Maloumna ti je ta pretpostavka da je prije rata sve bilo OK

Ponovo dokazujes nivo vaspitanosti i kulture....Vidis ti obicni likovi koji su su borili protiv fasista su bili raznih nacija,,nikoga nisu vredali.....A danas su ih zamjenili ljudi koji su bili cetnicke vojvode itd.....Eh sada pokusaj zakljuciti sta je tu maloumno....

Besparica je napisao:
Jos jednom si pokazao svoju maloumnost, primitivizam i komplekse o kojima sam i ranije pricao na jednoj drugoj temi. Jasan je nedostatak tvojih argumenata.
Bolje bi ti bilo da se zapitas zasto si toliko pun gorcine i zasto svaki dan siris lazi i predrasude protiv ljudi!

Vidis Glamocanin ja nikoga nisam nazvao maloumnim,debilom,sevonistom itd,,,sto je odraz moga vaspitanja na koje sam ponosan.Ja sam odrastao sa ljudima svih nacija,,,i danas zivim sa tim istim ljudima.....I ponosim se sa time,,,,,,
Nazalos u moj grad je se sljeglo dosta ljudi koji nazalost razmisljaju bolesno kao i ti.......

Pozzzzzzzz

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 13:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
Glamočaninu,
Ne pokušavam ja poistovetiti četnike i ustaše.Njih su istorija ali i moj deda davno poistovetili.
Deda mi je nosilac spomenice 1941-e ali i ordena za hrabrost od strane Predsedništva SFRJ upravo jer je tu đubrad ganjao od Grmeča preko Livna,GLAMOČA,Širokog,Posušja,Gruda pa sve do Trebinja!

Govno stalno smrdi,bilo naše ili tuđe te se zna gde mu je mesto!

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 13:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Banjalucki_Behar je napisao:
Nebih se upustao o raspravi o mentalnon sklopu ljudskih gena sa tobom,,,,medutim ako je neko rodzen na Manjaci,,,nije banjalucanin...Ocigledno da se jos nisi integrisao u ovaj gard,,,dok Manjacu smatras Banjalukom,,ili je ipak do maloumnosti :D :D

Ti se nisi uklopio sa osnovnim pojmovima cim mislis da je nekog gradjanin nekog grada samo ako se rodio u njemu.
[
Besparica je napisao:
Ti si stvarno debil. Ne moraju sve ulice imati naziva ljudi koji su direkno povezani sa gradom. To nigdje nije obaveza niti neki obicaj. I ova prica o antifasistima ti je totalno bezvezna. Kakvi su oni heroji? Obicni likovi koje je Broz proglasio za heroje samo zato sto su mu bili politicki pogodni. Nemaju oni veze sa herojstvom. Maloumna ti je ta pretpostavka da je prije rata sve bilo OK

Ponovo dokazujes nivo vaspitanosti i kulture....Vidis ti obicni likovi koji su su borili protiv fasista su bili raznih nacija,,nikoga nisu vredali.....A danas su ih zamjenili ljudi koji su bili cetnicke vojvode itd.....Eh sada pokusaj zakljuciti sta je tu maloumno....

Ja svoje misljenje da si ti debil necu da krijem samo zato sto ti misis da bi to bilo kulturno. Vidis ti obicni likovi uglavnom vidili nisu borbe. Rat je vidio moj deda (moram i ja da pomenem ratnicku tradiciju u svojoj familiji). Ljudi koji su se borili su veliko vecinom bili Srbi pa je poslje rata neko izabrao ravnomjeran broj narodnih heroja iz svih naroda da bi stvorio lasznu iluziju da su svi jednako doprinjeli ustanku. I ja mislim da je krajnje vrjeme da se ta iluzija razbija, tako da bi mogli poceti sa mjenjanjem imena ulica.
Vidis Glamocanin ja nikoga nisam nazvao maloumnim,debilom,sevonistom itd,,,sto je odraz moga vaspitanja na koje sam ponosan.Ja sam odrastao sa ljudima svih nacija,,,i danas zivim sa tim istim ljudima.....I ponosim se sa time,,,,,,
Nazalos u moj grad je se sljeglo dosta ljudi koji nazalost razmisljaju bolesno kao i ti.......

To sto ti nisi nikoga nazvao debilom je obicna tehnikalija. Mnogo su gore lazi koje ti prosipas po ovom forumu. Ne mozes da pricas o vaspitanju jer narocito u smislu neke tolerancije jer si ocigledno pun mrznje i to one vrste mrznje koju vas heroj Komsic prosipa.
A ta izjava o bolesnom razmisljanju je jos jedna u nizu tvojih bezvezarija.
MILO je napisao:
Glamočaninu,
Ne pokušavam ja poistovetiti četnike i ustaše.Njih su istorija ali i moj deda davno poistovetili.
Deda mi je nosilac spomenice 1941-e ali i ordena za hrabrost od strane Predsedništva SFRJ upravo jer je tu đubrad ganjao od Grmeča preko Livna,GLAMOČA,Širokog,Posušja,Gruda pa sve do Trebinja!

Govno stalno smrdi,bilo naše ili tuđe te se zna gde mu je mesto!

Muslimanu,
Njih nije poistovjetila istoria. To su obicne ustaske i muslimansko-nacionalisticke teorije.
Uf, nisam znao da ih je tvoj deda poistovjetio. To mora da je tako kada ih je tvoj deda positovjetio. :lol:
A i meni je moj deda pricao kakvi su likovi dolazili do spomenica tako na mi nije ni cudno kakav si.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 13:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Glupi ste stvarno što u sve miješate politiku... Mod treba pola ovih postova pobrisat... Kako vas nije sramota?! Dokle?! Imate čitav podforum, tamo se bockajte,a ne ovdje...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 13:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
Besparica je napisao:
Kocic jeste banjalucanin. To sto si ti malouman ne mjenja tu cinjenicu.

:roll: Koji mozak.
Tebi je Banjalučanin onaj ko je rođen u Banjaluci. Momče, jesi li ti jeo neke droge? :wink:

Kočić je najbolji pisac regije nekad poznate kao Bosanska krajina čije je Banjaluka centar. Jedan veliki patrota i borac protiv okupatora i tiranije! Zaslužio je još veći spomenik!

Eto, nije ni taj kralj Alfons neki rođen u Banjaluci, pa je pomagao Banjalučane. I sad mu kao ne treba dati ulicu jer nije Banjalučanin, a nije ni rođen u Banjaluci!
Ban je iz Niša, pa je izgradio najznačajnije objekte. Je li treba ukloniti njegov spomenik jer nije rodom iz Banjaluke?
U Banjaluci nije rođen Nikola Tesla, a on je "kriv" za "struju" i radio. Treba mu bar dati jedan trg. Naziv srednje škole nije dovoljan!

Meni je žao što nemaju ulicu oni koji su došli u Banjaluku poslije '69 iz cijele Juge i učestvovali na radnim akcijama i tako pomogli u obnovi Banjlauke poslije zemljotresa!

Dajte ljudima posao, kvalitetno obrazovanje, još bolje zdravstveno osiguranje, nove vrtiće - to je bitno, a ulice će uvijek mijenjati imena...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 14:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
Krkane iz Glamoča,

Došao si iz šume u grad-prilagodi se brate malo,budi civiliozovan!Ne možeš u opancima i u gunju šetati Gospodskom ulicom!Uljudi se brate,,,, :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 14:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Sep 2009, 19:31
Milo Turcine z ovaj tvoj bolesni fasista zeljko komsic jedino sto hrvatsko u sebi ima je geler koga je zaradio ratujuci protiv HVO i HV :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: novi sejdo bajramovic

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 14:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
MILO je napisao:
Krkane iz Glamoča,

Došao si iz šume u grad-prilagodi se brate malo,budi civiliozovan!Ne možeš u opancima i u gunju šetati Gospodskom ulicom!Uljudi se brate,,,, :wink:

A one statue krajiškog seljaka i seljanke u narodnoj nošnji iz XIX stoljeća kod plate predsjednika?

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
BL4ever je napisao:
Koji mozak.
Tebi je Banjalučanin onaj ko je rođen u Banjaluci. Momče, jesi li ti jeo neke droge?

Samo me interesuje logika kojom se ti sluzis,,, :o :o

BL4ever je napisao:
Kočić je najbolji pisac regije nekad poznate kao Bosanska krajina čije je Banjaluka centar. Jedan veliki patrota i borac protiv okupatora i tiranije! Zaslužio je još veći spomenik!

Naravno da jeste,,,covjek je zalsuzio daleko mnogo vise nego sto danas u Banjaluci ima.......

BL4ever je napisao:
Meni je žao što nemaju ulicu oni koji su došli u Banjaluku poslije '69 iz cijele Juge i učestvovali na radnim akcijama i tako pomogli u obnovi Banjlauke poslije zemljotresa!

Slazem se u podpunosti,,,Naravno da nemam nista pritiv ljudi koji su dobili imena trgova i ulica a nisu iz Banjaluke,,,,,medutim zao mi je da su banjalucani koji su rodeni u ovome gradu i koji su ucinili nesto za ovaj grad nestali sa ulica,skola itd.. To je sve,,,,

Poz,,,,,,,,,,

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 14:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Sep 2009, 19:31
evo kako su MILo i njegova hanuma proveli godisnji u Anadoliji

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 70 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]