Banjalucki_Behar je napisao:
Nebih se upustao o raspravi o mentalnon sklopu ljudskih gena sa tobom,,,,medutim ako je neko rodzen na Manjaci,,,nije banjalucanin...Ocigledno da se jos nisi integrisao u ovaj gard,,,dok Manjacu smatras Banjalukom,,ili je ipak do maloumnosti
Ti se nisi uklopio sa osnovnim pojmovima cim mislis da je nekog gradjanin nekog grada samo ako se rodio u njemu.
[
Besparica je napisao:
Ti si stvarno debil. Ne moraju sve ulice imati naziva ljudi koji su direkno povezani sa gradom. To nigdje nije obaveza niti neki obicaj. I ova prica o antifasistima ti je totalno bezvezna. Kakvi su oni heroji? Obicni likovi koje je Broz proglasio za heroje samo zato sto su mu bili politicki pogodni. Nemaju oni veze sa herojstvom. Maloumna ti je ta pretpostavka da je prije rata sve bilo OK
Ponovo dokazujes nivo vaspitanosti i kulture....Vidis ti obicni likovi koji su su borili protiv fasista su bili raznih nacija,,nikoga nisu vredali.....A danas su ih zamjenili ljudi koji su bili cetnicke vojvode itd.....Eh sada pokusaj zakljuciti sta je tu maloumno....
Ja svoje misljenje da si ti debil necu da krijem samo zato sto ti misis da bi to bilo kulturno. Vidis ti obicni likovi uglavnom vidili nisu borbe. Rat je vidio moj deda (moram i ja da pomenem ratnicku tradiciju u svojoj familiji). Ljudi koji su se borili su veliko vecinom bili Srbi pa je poslje rata neko izabrao ravnomjeran broj narodnih heroja iz svih naroda da bi stvorio lasznu iluziju da su svi jednako doprinjeli ustanku. I ja mislim da je krajnje vrjeme da se ta iluzija razbija, tako da bi mogli poceti sa mjenjanjem imena ulica.
Vidis Glamocanin ja nikoga nisam nazvao maloumnim,debilom,sevonistom itd,,,sto je odraz moga vaspitanja na koje sam ponosan.Ja sam odrastao sa ljudima svih nacija,,,i danas zivim sa tim istim ljudima.....I ponosim se sa time,,,,,,
Nazalos u moj grad je se sljeglo dosta ljudi koji nazalost razmisljaju bolesno kao i ti.......
To sto ti nisi nikoga nazvao debilom je obicna tehnikalija. Mnogo su gore lazi koje ti prosipas po ovom forumu. Ne mozes da pricas o vaspitanju jer narocito u smislu neke tolerancije jer si ocigledno pun mrznje i to one vrste mrznje koju vas heroj Komsic prosipa.
A ta izjava o bolesnom razmisljanju je jos jedna u nizu tvojih bezvezarija.
MILO je napisao:
Glamočaninu,
Ne pokušavam ja poistovetiti četnike i ustaše.Njih su istorija ali i moj deda davno poistovetili.
Deda mi je nosilac spomenice 1941-e ali i ordena za hrabrost od strane Predsedništva SFRJ upravo jer je tu đubrad ganjao od Grmeča preko Livna,GLAMOČA,Širokog,Posušja,Gruda pa sve do Trebinja!
Govno stalno smrdi,bilo naše ili tuđe te se zna gde mu je mesto!
Muslimanu,
Njih nije poistovjetila istoria. To su obicne ustaske i muslimansko-nacionalisticke teorije.
Uf, nisam znao da ih je tvoj deda poistovjetio. To mora da je tako kada ih je tvoj deda positovjetio.
A i meni je moj deda pricao kakvi su likovi dolazili do spomenica tako na mi nije ni cudno kakav si.