banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 20:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 392 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Sledeća

Ако би сутра неко организовао геј параду у БЛ, ја бих:
подржао тај хепенинг 20%  20%  [ 27 ]
отишао да их вербално (или чак физички) нападнем 19%  19%  [ 26 ]
ништа не бих урадио, јер их презирем 16%  16%  [ 21 ]
ништа не бих урадио, јер не мислим да је то нешто битно 45%  45%  [ 60 ]
Ukupno glasova : 134
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Avg 2009, 11:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 12:04
Meni su fegeti smjesni na neki nacin.... Ponasanje , pricanje i to.......

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 14:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
Malooo pomaloooo i ništa (od morala) nije ostallooooo:

http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti ... /090809067

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
MILO je napisao:
Malooo pomaloooo i ništa (od morala) nije ostallooooo:

Jos samo kad bi neko znao da mi da definiciju morala i sta je to "moral" mozda bi i povjerovao. Sta je moral, zna li ko? Neka nepisana pravila kojih se moramo pridrzavati i za koja su u srednjem vijeku tjerali na lomacu? Pa moral nije nista drugo nego izmisljena ljudska tvorevina, isto kao i komunizam, fasizam, marksizam, patriotizam itd.
Pravi "moral" je cinjenje dobrih djela, a ne nalazenje dlaka u jajetu i necije pretvaranje kako je on dobar i svet. Moral je sasvim relativan pojam. Za nekog je nesto nemoralno, za nekog nije. Po mom misljenju sve sto ne steti drugom je moralno. Nemoralno je ukrasti, ubiti, silovati, tuci, ratovati, znaci ono sto drugom steti. A sto nikom ne steti a nekom je zabavno ili donosi mu korist zasto bi se neko bunio protiv toga.
Najcesce oni koji najvise trube o moralu su najgori.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 08:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
Moral izmišljena ljudska tvorevina kao komunizam,fasizam,marsksizam......!?
A šta je alternativa toj izmišljenoj tvorevini?
Pa dragi vim,kuda bi svet otišao da nije etike,morala,standarda,povelja o ljudskim pravima,zakona pa i opšteprihvacenih religijskih normi?
Inace sam protiv svakog nasilja ali smatram da homsexualci prelaze granicu opšte pristojnosti tako što javno na ulici izrazavaju svoju sexualnu orjentaciju,ljubakaju se,drže za dupe isl.
Iskreno,nezamislivo mi je da se sutra legalizuju takvi brakovi i da im se omoguci usvajanje dece te ostala prava vezana za to.Uhhhh.....
Sutra će i pedofili tražiti svoja prava,pa će nekom homicu dosaditi zivot s muskarcem pa ce se setiti da bi bilo zanimljivo da zivi s kozom ili kravom,,,,,gde je kraj u tome?
Neka to rade unutar 4 zida,nemaju potrebe da nas s tim bombarduju na ulici!

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 11:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
MILO je napisao:
Pa dragi vim,kuda bi svet otišao da nije etike,morala,standarda,povelja o ljudskim pravima,zakona pa i opšteprihvacenih religijskih normi?
Inace sam protiv svakog nasilja ali smatram da homsexualci prelaze granicu opšte pristojnosti tako što javno na ulici izrazavaju svoju sexualnu orjentaciju,ljubakaju se,drže za dupe isl.
Iskreno,nezamislivo mi je da se sutra legalizuju takvi brakovi i da im se omoguci usvajanje dece te ostala prava vezana za to.Uhhhh.....
Sutra će i pedofili tražiti svoja prava,pa će nekom homicu dosaditi zivot s muskarcem pa ce se setiti da bi bilo zanimljivo da zivi s kozom ili kravom,,,,,gde je kraj u tome?

Alternativa toj izmišljenoj tvorevini je druga izmišljena tvorevina, tako to ide vijekovima unazad. A i pored etike, morala, povelja...ovaj svijet ide u k****, tako da, možda nam je zaista potrebna radikalna redefinicija izmišljenih tvorevina kojima se sada povinujemo.

A onda ide dio posta gdje ne znaš gdje je baba, a gdje žaba. Zašto je ljubakanje prelazak granice opšte pristojnosti? Zar javno vaćarenje za dupe nije prelazak iste granice i kod strejtera? A rečenica ''Sutra će i pedofili tražiti svoja prava,pa će nekom homicu dosaditi zivot s muskarcem pa ce se setiti da bi bilo zanimljivo da zivi s kozom ili kravom,,,,,gde je kraj u tome?'' mi je vrhunac gluposti. Zašto nekog poštenog pedera kome je dosadio život sa muškarcem i želi da postane zoofil (zašto si ih uopšte pominjao?) boli ona stvar za prava pedofila? Jel to neki mentalni paket, u kojem pederi, pedofili, narkomani, muslimani, crnci, te ostali dolaze zajedno, i teško ih je posmatrati kao odvojene fenomene?

Ja bih volio kad bi ljudi ostavljali mnoge svoje navike unutar četiri zida, bili pederi ili ne, da ih ne moram gledati i preneražavati se (npr. moralisanje raznih vrsta), ali nisam te sreće, tako da se živo nadam da će pederima biti dozvoljeno da se žene i usvajaju djecu, samo da gledam te pastire morala kako noseći svoje parole pune trgove i forume. A, kako nas i ovako i onako svakodnevno j*** u dupe, bio bi red i da se to ozakoni pa da bar imamo neke koristi od svega.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 13:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Ne volim parade niti busanje u prsa, ma šta god da predstavljaju te parade.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
:salute:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 15:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ne razumijem ih, ako su razliciti, sta sad imaju to isticati toliko. OK, takav si, hvala, dovidjenja. Koja je poenta toga, tolikog eksponiranja.
Prije bih glasao za ovu opciju "ne bih podrzao, isao bih ih napadati", sad ne znam. Valjda ogugla covjek na svakave 'budale'.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Popokatepetl je napisao:
MILO je napisao:

Alternativa toj izmišljenoj tvorevini je druga izmišljena tvorevina, tako to ide vijekovima unazad. A i pored etike, morala, povelja...ovaj svijet ide u k****, tako da, možda nam je zaista potrebna radikalna redefinicija izmišljenih tvorevina kojima se sada povinujemo.

A onda ide dio posta gdje ne znaš gdje je baba, a gdje žaba. Zašto je ljubakanje prelazak granice opšte pristojnosti? Zar javno vaćarenje za dupe nije prelazak iste granice i kod strejtera? A rečenica ''Sutra će i pedofili tražiti svoja prava,pa će nekom homicu dosaditi zivot s muskarcem pa ce se setiti da bi bilo zanimljivo da zivi s kozom ili kravom,,,,,gde je kraj u tome?'' mi je vrhunac gluposti. Zašto nekog poštenog pedera kome je dosadio život sa muškarcem i želi da postane zoofil (zašto si ih uopšte pominjao?) boli ona stvar za prava pedofila? Jel to neki mentalni paket, u kojem pederi, pedofili, narkomani, muslimani, crnci, te ostali dolaze zajedno, i teško ih je posmatrati kao odvojene fenomene?

Ja bih volio kad bi ljudi ostavljali mnoge svoje navike unutar četiri zida, bili pederi ili ne, da ih ne moram gledati i preneražavati se (npr. moralisanje raznih vrsta), ali nisam te sreće, tako da se živo nadam da će pederima biti dozvoljeno da se žene i usvajaju djecu, samo da gledam te pastire morala kako noseći svoje parole pune trgove i forume. A, kako nas i ovako i onako svakodnevno j*** u dupe, bio bi red i da se to ozakoni pa da bar imamo neke koristi od svega.

Ooooooo, potpis od riječi do riječi! :salute:

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2009, 16:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Почиње кампања подршке:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1bvLvdy0gx4[/youtube]

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=381031
Citiraj:
Dragan Bjelogrlić, Nikola Đuričko, Mirjana Karanović, Srđan Dragojević, Mira Škorić, Ivan Tasovac i desetine drugih javnih ličnosti podržale Povorku ponosa.

Glumac Velimir Bata Živojinović kaže za "Borbu" da podržava održavanje Povorke ponosa i da se nada da će ta manifestacija proteći mirno. "Nemam ništa protiv održavanja te parade, ali se nadam da će ona izgledati civilizovano", rekao je Živojinović.

"Čovek sam slobodoumnih ideja i smatram da ljudi mogu da budu šta hoće", rekao je glumac Petar Kralj za taj beogradski dnevni list.

Bivši reprezentativac Srbije u vaterpolu Aleksandar Šapić kaže za "Borbu" da nema ništa protiv održavanja Povorke ponosa u Beogradu.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2009, 16:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Kriza je ugrozila i glumacku populaciju, koliko para djuricko???

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2009, 17:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Увек сам говорио једно. Глумци и новинари су највећу људски олош.
Ево и од мене нешто.

http://www.youtube.com/watch?v=nE5JXOljh3I

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 05:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29

Sladak par...<3 <3 <3

Eh, gej parada...vec vidjeno, dajte nesto drugo! Hahaha!
Ma, bili gej ili ne svi su mi ljudi isti.
Bolje da napravimo neku paradu za zivotinje :) , to ovdje treba :evil: , a ne gluposti samo da bi se digla neka prasina, privukla paznja i "prljava" popularnost.
Iskreno, meni je svejedno. Vjerovatno bih taj dan provela kao i svaki drugi. Protiv njih zaista nemam nista, ne bih mi smetalo niti mi smeta kada ih vidim, pricam sa njima... Ne bih se samo voljela naci u BL kada se to bude desavalo jer bi izaslo na ulice milion ljudi koji to nisu, jedni cisto da vide, a drugi da ih pretuku *sto mi je strasno jadno i glupo*, zapamte i opet pretuku kada ih sretnu. To necu da vidim!

Mislim da svako ima pravo da bude ono sto zeli ali ja i dalje ne vidim kakva je znacajnost u toj paradi, sta se sa tim postize jer nakon toga opet novi dan :D!

Poz

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 09:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Rece mi drug sinoc koji tamo zivi .. pun Beograd natpisa .. "cekamo vas 20.09.2009 - obraz" .. Toliko o tome kako ce proci mirno i bez incidenta :confused3:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 14:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Mar 2006, 18:16
MILO je napisao:
kuda bi svet otišao da nije etike,morala,standarda,povelja o ljudskim pravima,zakona pa i opšteprihvacenih religijskih normi?
indijanci.
nema vlasti, nema policije, nema zakona .. nema problema :)
i onda dodje beli covek sa svojim moralom etikom zakonom i opstim napretkom i sve zasere ..

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 15:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Rece mi drug sinoc koji tamo zivi .. pun Beograd natpisa .. "cekamo vas 20.09.2009 - obraz" .. Toliko o tome kako ce proci mirno i bez incidenta :confused3:

Вука Бојовића за председника! 8)

Citiraj:
БЕОГРАД - После критика изнетих на његов рачун, директор београдског ЗОО врта Вук Бојовића одлучио је свим учесницима "Параде поноса" омогући бесплатан улаз у недељу 20. септембра. Бојовић је у склопу подршке "Породучној шетњи" коју је организовао Српски сабор "Двери" понудио учесницима те акције попуст од 50 посто за карте у ЗОО врт због чега су га представници Министарства за људска и мањинска права оптужили за дискриминацију.
Према речима Бојовића учесници параде имаће бесплатан приступ само одређеним деловима ЗОО врта.
- Сви педери, лезбејке и други који их подржавају моћи ће потпуно бесплатно да уђу у кавезе са лавовима, тигровима, пумом, медведима, вуковима као и у базен са крокодилом - објашњава Бојовић.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 15:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Avg 2009, 17:44
Lokacija: Banja Luka - Jerusalem - pa opet Banja Luka i tako u krug...
Bolje gledati lezbe i homiće, nego kompleksaše Dane Čankovića.

Evo kako se to kod nas radi:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QkqKTb8Narw[/youtube]

Istraživanja su pokazala da upravo oni koji najviše "grme" protiv iskazivanja drugačije seksualne orjentacije imaju baš takve sklonosti...

I da ne bude da sam glasao anonimno: podržavam taj događaj. Nekada su se i žene na sličan način, paradama i demonstracijama, izborile za pravo glasa, pa zašto ne dati jednaka prava LGBT populaciji?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 17:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
I da ne bude da sam glasao anonimno: podržavam taj događaj. Nekada su se i žene na sličan način, paradama i demonstracijama, izborile za pravo glasa, pa zašto ne dati jednaka prava LGBT populaciji?

Зашто их не дати и педофилима, содомистима, некрофилима?
Па нису они јадници криви што су такви...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 17:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Avg 2009, 17:44
Lokacija: Banja Luka - Jerusalem - pa opet Banja Luka i tako u krug...
urbana_extravaganca je napisao:

Tek radi tvoje informacije - homoseksualizam nije bolest ni devijacija.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2009, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
Aaron je napisao:
urbana_extravaganca je napisao:

Tek radi tvoje informacije - homoseksualizam nije bolest ni devijacija.

pa nisu ni navedene"osobine" bolesne ni devijante, ustvari baš su COOL i pitanje je dana kada će postati IN

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 392 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]