MILO je napisao:
Moral izmišljena ljudska tvorevina kao komunizam,fasizam,marsksizam......!?
A šta je alternativa toj izmišljenoj tvorevini?
Pa dragi vim,kuda bi svet otišao da nije etike,morala,standarda,povelja o ljudskim pravima,zakona pa i opšteprihvacenih religijskih normi?
Inace sam protiv svakog nasilja ali smatram da homsexualci prelaze granicu opšte pristojnosti tako što javno na ulici izrazavaju svoju sexualnu orjentaciju,ljubakaju se,drže za dupe isl.
Iskreno,nezamislivo mi je da se sutra legalizuju takvi brakovi i da im se omoguci usvajanje dece te ostala prava vezana za to.Uhhhh.....
Sutra će i pedofili tražiti svoja prava,pa će nekom homicu dosaditi zivot s muskarcem pa ce se setiti da bi bilo zanimljivo da zivi s kozom ili kravom,,,,,gde je kraj u tome?
Neka to rade unutar 4 zida,nemaju potrebe da nas s tim bombarduju na ulici!
Alternativa toj izmišljenoj tvorevini je druga izmišljena tvorevina, tako to ide vijekovima unazad. A i pored etike, morala, povelja...ovaj svijet ide u k****, tako da, možda nam je zaista potrebna radikalna redefinicija izmišljenih tvorevina kojima se sada povinujemo.
A onda ide dio posta gdje ne znaš gdje je baba, a gdje žaba. Zašto je ljubakanje prelazak granice opšte pristojnosti? Zar javno vaćarenje za dupe nije prelazak iste granice i kod strejtera? A rečenica ''Sutra će i pedofili tražiti svoja prava,pa će nekom homicu dosaditi zivot s muskarcem pa ce se setiti da bi bilo zanimljivo da zivi s kozom ili kravom,,,,,gde je kraj u tome?'' mi je vrhunac gluposti. Zašto nekog poštenog pedera kome je dosadio život sa muškarcem i želi da postane zoofil (zašto si ih uopšte pominjao?) boli ona stvar za prava pedofila? Jel to neki mentalni paket, u kojem pederi, pedofili, narkomani, muslimani, crnci, te ostali dolaze zajedno, i teško ih je posmatrati kao odvojene fenomene?
Ja bih volio kad bi ljudi ostavljali mnoge svoje navike unutar četiri zida, bili pederi ili ne, da ih ne moram gledati i preneražavati se (npr. moralisanje raznih vrsta), ali nisam te sreće, tako da se živo nadam da će pederima biti dozvoljeno da se žene i usvajaju djecu, samo da gledam te pastire morala kako noseći svoje parole pune trgove i forume. A, kako nas i ovako i onako svakodnevno j*** u dupe, bio bi red i da se to ozakoni pa da bar imamo neke koristi od svega.