banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 22:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 110 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Maj 2009, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Mici je meni brisao svaki post zbog avatara s travom... Dabogda i on jednom ispušio džoint, pa se smirio...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 21:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2009, 22:52
EiLeen je napisao:
Mici je meni brisao svaki post zbog avatara s travom... Dabogda i on jednom ispušio džoint, pa se smirio...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 21:59 
EiLeen je napisao:

A ti pusis tra'u... :D :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 22:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
tensSa je napisao:
EiLeen je napisao:

Možda pase travu...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
tensSa je napisao:
EiLeen je napisao:

Slika Slika Slika Slika Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 22:27 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
nek je meni Blaf ukrao bivsi avatar..pu... :(

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 22:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
tensSa je napisao:
EiLeen je napisao:

Kad pusis taj asis nemoj da sjedis na ladnom betonu nije dobro za jajnike

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 00:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Apsolutno nisam spomenuo porodicu doticnog, ne daj boze da bih neduzne ljude uplitao, vec NJEGA LICNO i njegove postupke.
On se nasao meni govoriti da nemam karatkera i konzistentnosti, a on prvi je, da bio se ocesao o drzavni novac, presutao neke stvari. Jako karakterno. Ko zna kome je prijeko potreban taj novac od stipendije, sigurno potrebniji nego nekome ko valja sitnu tehniku (i po forumu ste mogli vidjeti) i ima SVOJ privatni biznis, sto naravno, presuti kada se pita za prihod, i poveca si sansu za stipendiju, nepravedno. I sada on meni o karakteru, i takva osoba treba meni da odredjuje da je moj post smece a koji nije smece, sta se brise a sta ne. Bilo ko drugi, ok, ali onaj za koga sigurno znam da nije cist, ne. Nije blacenje nikoga, vec istina. Ako je istina blato, onda sam ja covjek od blata.

Pet godina posteno zaradjujem novac, ko me zna, zna u kakvom znoju i naporu, i od svega sto zaradim, 40% ode u poreze i prihode, nemam nikakve stipendije. MOja majka takodje posteno zaradjuje i daje drzavi svoj dio otkad zna za sebe, i onda dodje jedan takav, i presutkivanjem stvarnog stanja prihoda si poveca sanse za stipendiju i uzme nase novce iz budzeta za svoju stipendiju. On meni o moralu i on mene da cenzurise, jaooj kako sam bjesan na ovu drzavu!!! I jos ja ispadam konj kada ne dozvoljavam da me takva osoba usutkava po svom nahodjenju! Joooj mogao bih da puknem, samo da je kako moguce!!!

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 07:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Ja mislim da je tebi prijeko potrebno liječenje..

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 08:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
V@nja je napisao:
Da ne otvaramo novu temu - shoole i Vuk - novi moderatori na Medijima. Vuk je ujedno srdacno pristao da pomogne Najgoroj na Turizmu, a Talija ce se uhvatiti u kostac sa 2 foruma umjesto bivseg LJSE.

Taliju optuziste da dosta spama, a sad je postaviste za moderatora? :oops: Mislim , nemam nista protiv, neka je , i ne smatram da je Talija spamator, ali malo ste mi smijesni sa svojim izjavama i djelanjima.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 08:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Da ne otvaram temu, ja bih predložio još i Leonu za moderatora na "Ljepota i zdravlje", ne spamuje a i otvorila je mnogo konstruktivnih tema, dovoljno je samo da pretražite taj podforum. Što je najvažnije, interesuje se za unapredjenje zdravlja čemu svjedoči otvaranje većeg broja tema tokom dužeg vremenskog perioda.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 08:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Ako je ona za, odmah pokrećemo proceduru :)

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 09:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Koliko ja znam, u pravilniku piše da se ne smije sve pisati italicom, kako ni boldovanim ili velikim slovima.
Mislim, ne bunim se ja, meni se i sviđa na neki način, ali pravila valjda treba da važe za sve.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 09:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Najgora je napisao:
Ako je ona za, odmah pokrećemo proceduru :)

Aj moze, ako me ostalo drustvo zeli? 8-[
A mogu priskociti i na Psihologiji u pomoc ako treba? :)

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 10:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Leona je napisao:
V@nja je napisao:
Da ne otvaramo novu temu - shoole i Vuk - novi moderatori na Medijima. Vuk je ujedno srdacno pristao da pomogne Najgoroj na Turizmu, a Talija ce se uhvatiti u kostac sa 2 foruma umjesto bivseg LJSE.

Taliju optuziste da dosta spama, a sad je postaviste za moderatora? :oops: Mislim , nemam nista protiv, neka je , i ne smatram da je Talija spamator, ali malo ste mi smijesni sa svojim izjavama i djelanjima.
Doslo je do odredjenih promjena. :D
Dodani su novi moderatori, a diskutuje se o zamjeni neaktivnih...

Nekoliko nas je bilo protiv Talije, ali posto ovdje vlada demokratija, odluceno je vecinski da se Taliji da sansa, sa uvjerenjem da ce kao moderator manje spamati i offtopicariti. :D

Cestitke novim moderatorima! :occasion5:

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 11:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Digresija je napisao:
odluceno je vecinski da se Taliji da sansa, sa uvjerenjem da ce kao moderator manje spamati i offtopicariti. :D

Ne samo da ona sama manje chata i offtopicuje već da se, kao moderator, bori protiv chata i offtopica. Tim prije što je za moderaciju dobila najkritičnije oblasti, oblasti koje najviše obiluju chatom, offtopikom i zezancijom (oblasti sa najmanjom kvalitetom). Čeka je puno posla.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 12:10 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Vader je napisao:
Digresija je napisao:
odluceno je vecinski da se Taliji da sansa, sa uvjerenjem da ce kao moderator manje spamati i offtopicariti. :D

Ne samo da ona sama manje chata i offtopicuje već da se, kao moderator, bori protiv chata i offtopica. Tim prije što je za moderaciju dobila najkritičnije oblasti, oblasti koje najviše obiluju chatom, offtopikom i zezancijom (oblasti sa najmanjom kvalitetom). Čeka je puno posla.

:D :D :D
"Vruće... skinem se u majicu na bretele i vidim da ipak imam jake ruke"--Talija

moze ona to izdrzati. :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 12:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Digresija*
Citiraj:
Nekoliko nas je bilo protiv Talije, ali posto ovdje vlada demokratija, odluceno je vecinski da se Taliji da sansa, sa uvjerenjem da ce kao moderator manje spamati i offtopicariti.

Vader*
Citiraj:
...dobila najkritičnije oblasti, oblasti koje najviše obiluju chatom, offtopikom i zezancijom (oblasti sa najmanjom kvalitetom). Čeka je puno posla.

Hvala drage kolege, znam da je čestitka bila od srca. :)
A takođe zahvaljujem i većini koja se nije ovdje izjasnila. :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 12:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Isto kao sto sam iskreno i otvoreno rekao da se ne slazem u potpunosti sa izborom, isto tako sam i iskreno cestitao. :D

Ne volim zakulisne igre i spletkarenja, if you know what I mean. ;)

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
iako ignorisem ovaj rakunski nik ovo sto se danima desava prevrsava sve mjere pa cu napisati :

cova ako ti se ide idi i prestani muciti sve ostale s tim!

sta ih je otislo bez ikakvih pompeznih najava pa su se i vracali i to je ok, ali kad ovako najavis pa trazis " izvinjenje pa ce se vase visocanstvo vratiti" na to se mogu samo nasmijati, presmijesno je.
I ako se vratis tek onda nemam rijeci to je taj karakter kog nemas o cemu ti BH govori, bolje priznaj da NE MOZES ZIVJETI bez ovog foruma (dokazano brojem, raznovrsnoscu, kolicinom beskorisnosti i DUZINOM postova) al dobro kako god nek svako vjeruje u svoje sarene laze.

Svi znaju a pogotovo on sta mislim o BH-u (i meni je obrisao masu postova pa jel iko ikad cuo za to--nije jer me zaboli za tim likom i njegovim "moderisanjem") ali ona slika je uzasna i def ju je trebalo obrisati ako ZBOG TOGA smatras da su tvoja "ljudska prava" povrijedjena i zbog toga ides sretan put i sve naj u zivotu
(plus preporuka preseli se u drugu drzavu kad ova vec toliko smeta i izlijeci frustracije)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 110 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]