banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 15:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 331 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 09:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
DeadOne je napisao:
Vader je napisao:
Sve se vraća, sve se plaća, i sve je pravedno!

Iskreno se nadam da to nije direktno vezano za Katrinu.

Zašto se ne bi odnosilo na Katarinu?
Odnosi sa na sve.
Odnosi se i na ono što bi se eventualno moglo desiti i na ovim prostorima, i u ovom gradu.
Odnosi se na sve.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
Ne znam da li ste ovo igdje pominjali a vjerovatno jeste,ne da mi se pregledavati sve postove,izjava je od juche..Jedna od 60 zemalja koja je spremna pruziti pomoc SAD-u je i siromashna Kuba,koja inache nema diplomatske odnose sa SAD-om, Fidel Kastro je izjavio:"Nasha zemlja je spremna poslati oko 100 doktora i specijalista opshte medicine..Ovo je gest mira!Za nju nema nikakvih uslova i ona nema veze sa embargom.."
Vrlo pohvalno,svaka mu chast...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 10:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

WeeBoo je napisao:
.Jedna od 60 zemalja koja je spremna pruziti pomoc SAD-u je i siromashna Kuba,koja inache nema diplomatske odnose sa SAD-om, Fidel Kastro je izjavio:"Nasha zemlja je spremna poslati oko 100 doktora i specijalista opshte medicine..Ovo je gest mira!Za nju nema nikakvih uslova i ona nema veze sa embargom.."

U ne tako davnom filmskom hitu "The Day After Tomorrow" amerikanci su prikazali prodiranje vode u neki svoj veliki grad, a na kraju filma je prikazano da zemlje trećeg svijeta pomažu u brizi za žrtve, mislim da su baš bile u pitanju zemlje južnije od USA.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 18:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

04.09.2005
Nasilje hara Nju Orleansom
Ljudi koji su ostali bez svojih domova u naletu uragana Katrina svedoci su silovanja, ubistava i nediscipline među čuvarima u dva prihvatilišta u Nju Orleansu u kojima, kako prenosi Rojters, vlada nasilje i teror. Pripadnici policije i Nacionalne garde juče su zatvorili dva prihvatilišta - u sportskoj areni „Superdoum” i gradskom kongresnom centru. U evakuaciji su učestvovali vojni helikopteri i autobusi. Hiljade ljudi je čekalo u redu da budu prebačeni na stadione i druga skloništa u američkim državama Teksas i Luizijana.

Više osoba smeštenih u "Superdoumu" reklo je da su se dogodili užasni incidenti, kada su oni koji su bili zaduženi da čuvaju te centre, ubijali ljude. U jednom od tih incidenata, jednog mladića je ubio pripadnik policije Nju Orleansa, dok je u drugom incidentu, vojnik Nacionalne garde ubio muškarca koji mu se obratio za pomoć. Policija nije želela da komentariše ove priče, niti da potvrdi da je došlo incidenata. Portparol Nacionalne garde Pit Šnajder je rekao da nema informacije o tome da je pucano iz vatrenog oružja. (RTS)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 19:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
ne znam zasto vas to toliko iznenadjuje..pa cijeli svijet trubi o globalnom zatoplavanju, povecanju nivoa okeana i mora, potresima i izdizanju novoa zemlje na dnu okeana sto i prozurokuje tsunamije i udarne talase vode na kopno. Po tim predvidjanjima govori se da ce Florida i kalifornija nestati i biti potpopljene. To se prica ima vec 10 godina najmanje...

Ljudi, siromasnih, opustosenih mi je naravno zao, a USA kao usa, bas danas gledam CNN prikazuju snimke opustoshenog grada, ljude koje traze svoje izgubljene familije, i onda na to sve ubacuju vremensku prognozu gdje novinakra sa vjestackim osmjehom "od uva do uva" kaze kako ce na istocnoj obali biti predivno vrijeme sa predivan nedeljni boravak na plazi :roll: ...

jedno od glavnih orudja globalisticke USA mashinerije je medijska manipulacija i zamazivanje cinjenica i stavrnog stanja. Uz beskprupuloznu borbu i megalomaniju. A narod ko shisha.

A cuj Kuba salje 100 doktora... :) i to opste medicine... pa oni su ionako u deficitu tog kadra...a mozda salju mlade da se uce po principu emergency room :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 20:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Dobro pitanje koje postavljaju građani SAD:
Kako je moguće da je Amerika za tri nedelje okupirala Irak, zemlju od
dvadeset pet miliona stanovnika na drugom kraju sveta, ali nije bila u
stanju da evakuiše dvadeset pet hiljada ljudi sa sportskog stadiona na
sopstvenoj teritoriji?

Zanemarivanje siromašnijih građana me neodoljivo podsjeća na naše prostore.

Citiraj:
New Orleans, Sept. 1, 2005 -- It's criminal. From what you're hearing,
the people trapped in New Orleans are nothing but looters. We're told we
should be more "neighborly." But nobody talked about being neighborly
until after the people who could afford to leave -- left.

If you ain't got no money in America, you're on your own. People were
told to go to the Superdome, but they have no food, no water there. And
before they could get in, people had to stand in line for 4-5 hours in
the rain because everybody was being searched one by one at the
entrance.

I can understand the chaos that happened after the tsunami, because they
had no warning, but here there was plenty of warning. In the three days
before the hurricane hit, we knew it was coming and everyone could have
been evacuated.

We have Amtrak here that could have carried everybody out of town. There
were enough school buses that could have evacuated 20,000 people easily,
but they just let them be flooded. My son watched 40 buses go underwater
- they just wouldn't move them, afraid they'd be stolen.

People who could afford to leave were so afraid someone would steal what
they own that they just let it all be flooded. They could have let a
family without a vehicle borrow their extra car, but instead they left
it behind to be destroyed.

There are gangs of white vigilantes near here riding around in pickup
trucks, all of them armed, and any young Black they see who they figure
doesn't belong in their community, they shoot him. I tell them, "Stop!
You're going to start a riot."
Malik Rahim, a veteran of the Black Panther Party in New Orleans, ZNet Update

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 20:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
simplicity je napisao:
A cuj Kuba salje 100 doktora... :) i to opste medicine... pa oni su ionako u deficitu tog kadra...a mozda salju mlade da se uce po principu emergency room :wink:

Ja sam samo htjela da pohvalim ovaj veliki gest malene Kube :)..a to shto je 100 ovih ili onih doktora nije bitno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 20:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
e ovo samo potvrdjuje ono sto svi odavno znamo....

para vrti gdje burgija nece....

.... i tako sirotinja nastradala.......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 21:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Avg 2005, 09:10
Nije CNN glavna i JEDINA televizijska stanica u USA,kao sto si ti navikao sa TV Beograd pa da Ameri mogu samo da vide isitinu sa CNN-a.
U USA ima preko 3000 televizijskih stanica pa prosjecan Amer ima velik izbor informacija,da ne govorimo Internet,novine,radija itd itd...sta vise imas cak na kablovskoj kanale "specijalizovane" recimo Court TV ,samo o zakonu,sudjenju itd itd...pa do Comedy kanala,sportskih milion,politickih imas 8 GLAVNIH i svi izjestavaju na svoj nacin i kako hoce.

Samim time ispada da si ti zatupljen jer nemas blage o mnogim stvarima u svijetu,ti si taj koji je lose obrazovan i upucen...samo sto ti to neznas (a kako bi znao kad si neupuce...ZACARANI KRUG).

Razlika izmedju bogatih i siromasnih,sto bogati ne cekaju da im ko udijeli milostinju nego sami zavrnu rukave i zarade,tako i u ovoj nesreci siromasi su cekali dok su bogati radili da se izvuku iz tog pakla.

Kasnije ti jos i kaze "Lako je tebi bogatom"...prije bi reko "Lako je tebi siromasno..ti ne hebes nista".

Umjesto da su kontali kako da izvuku zivu glavu isli su po trgovinama i krali alkohol da se mogu nacugati....
Na jednom snimku pokazuju crnca-momka ide kroz vodu i pusi joint...hebe se njemu.

A ima ovdje mnogo crnaca koji su uspjesni,sta vise cak bolje zive nego mnogi bijelic..znaci sve je do rada i truda.

Zasto po Banjaluci po ulicama ima razbacanog smeca i ne rjesenog komunalnog problema?
Nece ljudi da ciste i sredjuju..svi glume gospodu...a svi bi hjteli da im je cisto.
Sto kaze narodna 'Hebali bi se a da joj neudje".

A oni sto su se obogatili kradjom i lopovlukom treba kriminalno goniti,ali postene ljude koji su zaradili treba cijeniti i postovati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 23:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Trupla i nesnosan smrad preplavili New Orleans

U NEW ORLEANSU vladaju kaos i anarhija, a ni približno se ne zna kada će se evakuirati tisuće preostalih stanovnika koji su potpuno isrpljeni. Trupla stradalih se nalaze na svakom koraku te predstavljaju veliku opasnost za širenje bolesti.

Uz evakuaciju stanovnika iz grada, počelo je uklanjanje mrtvih tijela, koja se broje na tisuće. Neka tijela su još skrivena u domovima, neka plutaju po razrušenom gradu, a neka leže napuštena na autocestama. Samo se u mrtvačnici u zatvoru St. Gabriel nalazi oko dvije tisuće tijela.

Gradom se širi nesnosan smrad, a zdravstveni djelatnici upozoravaju da bi na zaraženom području mogle izbiti bolesti poput kolere i malarije. Opasnost su i aligatori, morski psi i zmije otrovnice koji su ušli u grad.

Slika

Samo za evakuaciju 30 tisuća žrtava iz memorijalnog konvencijskog centra, čije su zalihe hrane i pića na izmaku, trebat će nekoliko dana kako bi se prebacili u Arkansas.

Na ugroženo područje stalno se šalju dodatne snage Nacionalne garde te se, s obzirom na broj vojnika koji sudjeluju u akciji spašavanja i sprečavanja nereda, govori o najopsežnijoj akciji američke vojske na domaćem terenu.

Analitičari procjenjuju da će posljedice biti znatno veće od onih 11. rujna. (--Pa sigurno da ce posljedice biti vece nego one 11.9. :roll: --)

Američka je vlada, rješavajući pitanje smještaja, između ostalog posegnula i lukszunim brodovima za turistička putovanja: od kompanije Carnival unajmila tri broda za krstarenje na kojima će biti smještene obitelji. Brodovi Ecstasy, Sensation i Holiday će u idućih šest mjeseci biti dom za oko 7.000 ljudi.

Dok svjetski političari i mediji upućuju kritike američkoj vlasti te s nevjericom promatraju zemlju koju je katastrofa prouzročena uraganom bacila na koljena, sa svih strana svijeta stiže pomoć. Među zemljema koje su uputile pomoć su i siromašne Afganistan, Sjeverna Koreja i Iran, koje je predsjednik George W. Bush nazvao "osovinom zla".

Afganistan je izdvojio 100.000 dolara za uklanjanje posljedica uragana a američki veleposlanik Ronald Neumann se u nedjelju u Kabulu zahvalio afganistanskom narodu, ocijenivši da "njihovo suosjećanje i velikodušnost svjedoče o snazi odnosa dvaju naroda".

Iran je također priopćio da je njihov Crveni polumjesec spreman pružiti pomoć žrtvama uragana Katrina u svakom trenutku, čim zaprimi službeni zahtjev. Glasnogovornik ministarstva vanjskih poslova Hamid-Reza Assefi je rekao da "Iran žali zbog pogibije brojnih Amerikanaca i materijalne štete koju je nanio uragan".

Sjevernokorejski Crveni križje Americi, koju komunističko vodstvo naziva "zlom" i predvođenom "političkim imbecilom", uputio poruku sa željama za brzim oporavkom i povratkom u normalu, no za sada nije poznato da li će i na koji način pomoći američkom Crvenom križu.

Katar se odlučio SAD-u donirati 100 milijuna dolara , objavio je katarski emir, šeik Hamad ben Khalifa Al-Thani, pridruživši se tako Jordanu, Saudijskoj arabiji i Ujedinjenim arapskim emiratima.

Kina je, uoči odgode najavljenog posjeta predsjednika Hu Jintaoa SAD-u, objavila da je za žrtve uragana spremna izdvojiti pet milijuna dolara.

I dok je do sada oko 50 zemalja izrazilo spremnost pomoći SAD-u u otklanjanju posljedica uragana, irački ogranak AlQaide pod vodstvom Abu Musaba Al-Zarqavija izrazio je zadovoljstvo prirodnom katastrofom koja je pogodila jug SAD-a i kataklizmom koja je nastupila od posljedica uragana i poplava, vidjevši u tome "početak urušavanja Amerike".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 23:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
[quote=¨simplicity¨] A cuj Kuba salje 100 doktora... Smile i to opste medicine... pa oni su ionako u deficitu tog kadra...a mozda salju mlade da se uce po principu emergency room Wink [/quote]
koliko sam ja upucen kuba ima jako sredjeno zdravstvo, cak su medju prvima u svijetu sto se tice otkrica u vezi medicine! tako sam gledao na jednoj tv emisiji....

u svakom slucaju pozitivno od kastra.... takodje sam cuo da je afganistan poslao 100000$ amerima, te iran, sjeverna koreja...

neko spomenu san francisko! takodje sam gledao emisiju o potresu u san francisku koji je sravnio grad sa zemljom... naime i tad a to je bilo koliko se sjecam 1900 i neke su ameri imali takvu propagandu da je to nemoguce. tad su proglasili da je u san francisku izbio pozar a ne zemljotres, jer bi to znacilo da grad lezi na trusnom podrucju i niko vise ne bi htio da ulaze kapital u grad. pa su tako retusirali fotografije, na slikama su popravljali zgrade koje su porusene i prikazivali ih u plamenu, a na pravoj fotografiji tih zgrada i nema! i to objavljivali u novinama! da bi u svemu tome uspjeli neznam tacno koliko godina poslije se saznala istina! takodje su se desavale pljacke i ubistva. pa tako jedan par iz san franciska istrazuje o dogadjanjima koja su se zadesila tada u SF, pa su tako dosli do broja od preko 500 ljudi koji su ubijeni od policije i kazu da ih ima josh! nekoliko godina poslije (cini mi se 7) grad je renoviran i tamo je odrzan neki veliki festival, samo da se pokaze da je grad ponovo ziv! a i dan danas se vide pukotine koje su stare 100 godina!!!

tu emisiju sam gledao prije 2-3mjeseca na bbc learning. sad me sve to nekako podsjeca na new orleans!

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 23:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Fidel Kastro bi mogao da pusit one sve politicke zarobljenike koje drzi ako hoce da pomogne Amerikancima,posto mnogi imaju svoje familije u zatvorima Kube.

I jos Sjeverna Koreja koja crkava od gladi salje "pomoc".

Sumnjam da Americi treba pomoc posto ovdje vecina ljudi moze da se snadje sami bez icije vanjske pomoci...to je vise simbolika da su se neke manje zemlje ponudile nego stvarna pomoc.

A to za Kubu i Koreju su samo provokacije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 00:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

alo covjece ja neznam da li si ti svjestan ali postao si glup i dosadan kao sto su i pravi amerikanci! da je amerika dobra pomogla bi drugima da bolje zive a ne bi ih porobljavala! takodje prije svega bi usvojila rezoluciju o zagadjivanjima i poluciji zemljinog omotaca! a to joj se sad vratilo kao bumerang u glavu! mislim da ce sada da shvate da nisu oni najjaci vec da ima od njih ako ne neko onda nesto sto je jace!

a to da americi ne treba pomoc nemoj da se provaljujes! previse si naduvan sa tom amerikom, pa sta covjece ako ti tamo zivis.... i mi zivimo u bh ili negdje u evropi pa se ne hvalimo. jedes li ti banjalucke cevape svake nedjelje? gdje rostiljas vikendom? mi na vrbasu banj brdu, i gomili drugih predivnih ljepota rs i bih!
evo ti jedan link o ameri i trazenju pomoci http://www.index.hr/clanak.aspx?id=281224
ima josh http://www.index.hr/clanak.aspx?id=281199
Citiraj:
EUROPSKA unija i NATO u nedjelju su potvrdili da su primili službeni zahtjev Sjedinjenih Država za pružanjem pomoći područjima pogođenim uraganom Katrina, najvećom prirodnom katastrofom u Sjedinjenim Državama,...........

ajd pozdrav i zivio ti meni 100ine godina u tim amerikama!

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 00:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

"tako sam gledao na jednoj tv emisiji.... "

Ovo ti nama naucno objasnjavas sta je Amerika?

Gledo si na TeVe?Istoj TeVe koju su Ameri izmislili?
LOLLLL

Da si malo upucen znao bi da je USA zemlja koja najvise pomaze ljudima u svijetu,mogo puta prodje nepozaeno..eto i meni su pomogli,dosao sam da zivim u USA ,dobio drzavljanstvo i mogu da radim i zivim kao svi ostali.

Samo sto na Balkan pomoc je kad ti neko tuhne u dzep $5000...ma i tada ce dignuti nos pa reci a sto mi nije dao $10,000.

Moji kad su bili nedavno u BL i BiH,uglanom se sve svodilo to...Zdravo,zdravo i koliko para ste donijeli nam....neki se jos naljute ako me nedas "dovoljno".

Kao sto rekoh razlika izmedju bogatasa i siromaha je sto Bogatasi RADE vlastitom snagom i umom a siromasi se otimaju od drugih.

Ironicno ,ljudi za Amerikance kazu da rade kao konji a zauzvrat se hvale kako mi nemoramo raditi,vec citav dan sjedimo i ispijamo kafe......a kasnije ce reci sto su Ameri ovakvi i onakvi pa nedaju nam para i da su Ameri bogati i "rasipaju se".

Amerikancima nije palo sa nebe,vecinom zarade..ko zaradit taj moze i to da potrosi.

Nego koga je Amerika porobila?
Irak...nebudi smijesan.

Eno i Rusija je porobila pola Europe 50 godina pa...NISTA.Opet bijeda.
Zato sto su LIJENI.

Koga su porobili Nijemci i Japanci???

Ufff...mozes misliti Njemacka i Japan su bili americki robovi poslije drugog svjetskog.
Jesu lose prosli......

Haj ti gledaj TeVe i uci se....rekla-kazala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 00:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da se ne bi vise prepucavali ovde i isli u offtopic ja vise necu da odgovaram na tvoje postove,,, koji samo provociraju i bez ikakvih su cinjenica i vjerujem da ovde citaocima i ucesnicima foruma nemaju neki znacaj... no nije na meni da sudim

btw pise se TV

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 00:48 
DELETED

Poslednji put menjao DELETED dana 05 Sep 2005, 01:11, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 01:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Dobar prijatelj mi je Amerikanac-Kubanac koji je pobjegao iz Kube a brat mu je bio u zatvoru gdje je mucen od Kastra kao sto je POLA Miamia iz Kube (Miami ima 5.2 miliona ljudi pa racunaj) i pored toga sto skoro svaki dan Kubanci pokusavaju da pobjegnu do Floride kojekakvim brodovima,autima,slapovima bilo sta da pluta.....

Prica ti je totalno glupa....vrjedjas sve ljude sto su stradavali i stradaju pod rukom Kastra.
Kuba je kavez koji zivi od sverca i komerca,turiste tretiraju kao Bogove a vlastiti narod unistavaju.
Pa sta ima to nenormalno kad ste vi glasali za Slobodana Milosevica.
USA je GRADJANSKA a ne vjerska drzava toliko o tvom znanju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 01:37 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 02:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ja sam ti sad naveo licni primjer ljudi koji su stradali od ruke Kastra a ti meni opet kako ih Ameri tlace.

Znas li ti sta je uopste rijec Amerikanac?
I ti Kubanci sto dodju zivjeti u Ameriku su Amerikanci.

Predsjednik moze licno da se moli kojem god Bogu hoce,ne brani mu niko ali nemoze se koristiti vjerom u svom POSLU tj nemoze nametati vjerske odluke na druge.

Koliko je Amerika gradjanska zemlja danas jos uvije raspravljaju da li civilno pravo da moze da spali americku zastavu ili ne.

Trebas da proucis americko pravosudje i zakone veoma dobro da donosis zakljucke,pojasniti u jednoj recenici je smijesno.

Daj mi primjer kako bogatas u Americi moze da kontorlise ljude?

Protiv Milosevica postoji TONA dokaza...meni je smijesno da ga ti uopste branis kao da nema.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 03:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2003, 05:18
Vader je napisao:
DeadOne je napisao:
Vader je napisao:
Sve se vraæa, sve se plaæa, i sve je pravedno!

Iskreno se nadam da to nije direktno vezano za Katrinu.

Za¹to se ne bi odnosilo na Katarinu?
Odnosi sa na sve.
Odnosi se i na ono ¹to bi se eventualno moglo desiti i na ovim prostorima, i u ovom gradu.
Odnosi se na sve.

Na ono zatamnjeno sam mislio. Stvarno je to malo nerealno. ;)

Vader je napisao:
U ne tako davnom filmskom hitu "The Day After Tomorrow" amerikanci su prikazali prodiranje vode u neki svoj veliki grad, a na kraju filma je prikazano da zemlje treæeg svijeta poma¾u u brizi za ¾rtve, mislim da su ba¹ bile u pitanju zemlje ju¾nije od USA.

Neoriginalan film, al' jako zabavan, pogotovo u sred 12-satnog leta ka LAX-u. :D
A zemlja koja je pritekla u pomoc je bila Mexico. I to u zamjenu za nesto, ne sjecam se tacno sta. :D

I evo za kraj da zavrsim s' ovom temom. Ne mogu se raspravljati sa ljudima koji stalno potezu citate iz Biblije i u vjeri traze odgovore za sve. Ne prihvatam nista vezano za religiju kao argumente jer nisam vjernik, i ne podnosim neke stvari koje dolaze uz religiju, a ne volim da vrijedjam druge, pa zato dosta od mene.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 331 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]