Stalno se jedni te isti likovi kače na provokacije Merhabe & Co.(njegovih nick-ova), prije svega mislim na Flavoure-Flave, jer da on nije odreagovao na nekakve gluposti ne bi ni bilo ovoliko OT postova napisanih, eto da ne bi njega da nam svima objasni kako su to što "hanuma" ili "Merhaba".. ne znam već koliko nickova koristi, gluposti i provokacije mi bi jadni mislili kako on nekada i napiše nešto pametno,...aloo pa preskoči ga čovječe,

jednostavno, ignoriši, ovako mu pridaješ važnost koju on ni u ljeljama nema, bar što se mene tiče, a vjerujem i za većinu forumaša, jer jedino se ti propisno ložiš na ono što on piše,..a to na žalost znači da ga i čitaš,..svašta. Ja sam mislila da njegove postove čitaju samo oni koji moraju.
Vader je tolerantan, na svoj način doduše, ali tolerantan, pa tako vjerujem da i ovaj post neće pojesti mrak.
probaću da se vratim temi..
Odgovornost,..??
Vlada - Gradska uprava, prebacivanje odgovornosti na drugog je praksa već godinama, bar što se bolnica tiče koje je neko spomenuo gore, hirurgija se raspada, psihijatriju ne treba ni spominjati posebno, a dva sprata nove zgrade u KC-u na Paprikovcu zjape prazna, da vidim do koga je, neka mi kažu ovi koji misle da nije do vlasti već do nas samih. Zar vi mislite zaista da je nekome ugodno da radi maltene u ćumezu, a posebno da se liječi? Gospodo da je do naroda ili radnika, to bi davno bilo riješeno. Eto, Telekom zgrće milione, drži monopol, a znamo pod čijom je "šapom" pod istom su i bolnice, neka odvoje jedan dio sredstava da se uradi nešto."Riba smrdi od glave".
Neka budu donatori, ako je gospodin Davidović "našao donatore" za renoviranje parka P.Kočić.i to ni manje ni više već 2 miliona maraka,

zaboga, uozbiljite se. Za sitne popravke nakon prolaska maloljetnih delikvenata, njemu nije problem skrpiti novac.
Poznatu priču kako su samo oni koji su po Švedskoj i Danskoj..eventualno Njemačkoj ili Americi "gradska raja" je suvišno komentarisati, posebno kad je prosipa "raja" iz Potoka, Česme, Šehera itd., dajte molim vas, jedan od primjera koje sam navela u prethodnom postu je hanumin sunarodnjak, doduše nije odrastao u pomenutim naseljima već u gradu, što je još žalosnije nije jedini primjer iz Borika, sjećam se podosta sličnih, najgori su upravo ti koji su na asvaltu rasli, ovi danas provjereno u djonovima vuku zemlju iz Glamoča itd. , dok "gospoda" iz dijaspore tvrdi i ističe i gdje ih se pita i ne pita kako su im i dido i nana i babo sa asvalta,..jad, i još jedan od dokaza da te samo mjesto rodjenja ili adresa prebivališta ne čini gradjaninom.