Leona je napisao:
A da li ti se dopada sta je DRUGI narod, uradio TVOM narodu?!
Sta je ta tvoja mirna, lijepa, pravedna engleska radila "tvom" narodu 1999 god.?! Sjecas li se?! Ili mozda BBC nije prenosio detalje.
Objasni mi sta je Engleska uradila narodu Bosne i Hercegovine osim hranila djecu koju smo sami mi ucinuli sirotinjama, mi srbi hrvati i muslimani, mi Bosanci! Objasni mi sta je Engleska uradila ?!
Leona je napisao:
Izvini Mr.X, nemoj da se ljutis. Ne znam zasto svi Srbe stavljaju u crnu knjigu. Pobogu, pa i Srbi su ginuli.
Zar je toliko tesko pogledati neke stvari i sa druge perspektive?! Zar se za sve moraju davaati dokazi.
Nasmijala si me ovdje nisam ni rekao da srbi nisu ginuli ali sigurno nisu bili najjadniji narod u tom ratu kao sto sami sebe smatraju.Pogotovo banja lucani, nije li Banja luka bila netaknuta.???Znaci i ti pricas nesto o cemu nemas ispravne informacije, kako ti znas da su srbi ginuli, tu negdje pored tvog ramena, jesi li ih vidjela kako ginu, ne aaa cudno.
Zar se za sve moraju dati dokazi\ Kazes, ?Djevojko, kad policija uhapsi serijalnog ubicu nemoze mu ucinuti nista bez dokaza, cak i ako je svojim ocima gledao to ubistvo, a ti mi kazes da ne moras imati za sve dokaze , zao mi je al u ovom smislu moras, ovo je samo primjer naravno.
Leona je napisao:
Srbi su "crni narod", zato sto ne reklamiraju svoje zrtve, samo da bi se neko sazalio na njih. Srbi znaju sta je bilo, i to drze u sebi, nose na dusi, u mislima.... Ne dijele to sa citavim svijetom.
, Ili zato sto ih je tako malo u poredjenju sa drugim zrtvama, mozda je i to razlog, ja neznam nisam vidovit al vidim ti izgleda znas razlog.

ma pateticno kako mozes ovo reci.
Leona je napisao:
Jel ti stvarno mislis da su Englezi cist, miran, pravedan narod?!
Nisam ni rekao da jesu al sto ti izvrces...
Leona je napisao:
E pa ja mislim da u svakom narodu ima takozvanih uljeza, tj. ubica, siledzija, nasilinka, ovisnika, terorista...itd...
I znam da zasigruno ne postoji nijedna, ama bas NIJEDNA nacionalnost u kojoj se te stvari ne nalaze.
Jesam li ja rekao drugacije, ne nisam, ti uopste ne citas sto trebas citati vec samo ti upadne u oci kad neko kaze nesto sto ti se ne dopada pap makar to bila i istina, nisi mozda procitala da sam i ja isto to rekao...zasto me to ne iznenadjuje???
Leona je napisao:
Zato ne bi nikako mijenjala ono sto sam i sto jesam, samo da bi bila "cistija" u ocima svijeta!
Znam da zasigurno necu naci bolje... mogu samo naci gore.
Draga Leona nije pitanje o tome sta svjet misli o tebi , to je glupa izjava, svaki covjek ima razlicito misljenje o tebi ne samo bazirano na nacionalnosti, o tome je sva ova tema bila i o tome sam pokusavao da dokucim neku poentu, ali ako ti mozes zivjeti cio zivot u nepriznanju i sljepo vjerovati u ono sto ti mislis da je ispravno i se desilo cak i ako nije, onda svjet kaze OK go ahead..i ja ti isto to kazem, ,,,,
Leona je napisao:
A uopste, ko smo mi da biramo svoje vjere i nacionalnost! Plod smo onoga sto je zasijano. Kakvi smo nikli, takvi cemo i uvenuti!
Pardon, say that again//?? ko si ti onda da biras i svoju buducnost ko si ti da biras svoj zivot, dozvoli drugima da to odaberu za tebe is that better now..????