banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 08:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2657 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 133  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: vrli svijet
PostPoslato: 14 Jun 2011, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Ne znam dje ovo da metnem
http://www.glassrpske.com/vijest/8/srbi ... gzitu.html

pa vi ajte na egzit :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 19:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2008, 00:39
:confused2:

http://www.b92.rs/zdravlje/vesti.php?yy ... _id=518359

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 19:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Cuo sam pricu da je policija u Becu dvije sedmice tragala za nekim omladincem jer je proglasen za nestalog, dok je on istovremeno bio u pritvoru.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 22:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Voajer u kemijskom WC-u: Žena podigla dasku i vidjela da se nešto unutra miče!
Policija iz Colorada izvijestila je kako je jedna žena tijekom posjeta festivalu joge ušla u pokretni WC i kada je podigla dasku ugledala je muškarca skrivenog u spremniku za fekalije.

Glasnogovnica policije Kim Kobel kazala je kako im je žena koja je prijavila voajera ispričala kako je primijetila da se 'nešto miče u spremniku' i zamolila muža da provjeri o čemu se radi. On je ušao u WC i u spremniku otkrio muškarca prekrivenog ljudskim fekalijama.

Ljudi koji su radili na osiguranju festivala potvrdili su da je iz WC-a izjurio 'muškarac prekriven izmetom' i - jednostavno pobjegao. Radi se o muškarcu od 20-ak godina.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Najsmrdljiviji čovjek na svijetu: Nije se okupao ni ošišao 37 godina (Foto)

Dragana Raduški - 26.06.2011 10:19

Guru Kajlaš Sing iz Indije već punih 37 godina odbija da se okupa, uprkos nagovaranju svojih najbližih.

Štaviše, ova njegova neobična karakteristika donijela mu je titulu najsmrdljivijeg čovjeka na svijetu.

Uprkos preklinjaju supruge i djece da se okupa, on to ne želi. Ne samo da se nije okupao, već 37 godina se nije ošišao.

S tim neobičnim ritualom započeo je još davne 1974. godine, ubrzo nakon što se oženio.

Objašnjavajući tu svoju nekonvencionalnu odluku, Sing tvrdi da mu je lokalni sveštenik rekao da će sigurno dobiti dugoočekivanog sina ako bude slijedio njegove savjete i ne bude se kupao.

I uprkos šalama njegovih komšija da je dobro da uz toliki smrad njegova supruga uopšte želi da legne pored njega, po svemu sudeći, sveštenikovi savjeti nisu ništa drugo do jedna velika prevara, jer Sing ima čak sedam kćerki.

Slika

Sing tvrdi da mu je lokalni sveštenik rekao da će dobiti dugoočekivanog sina ako bude slijedio njegove savjete i ne bude se kupao
Sing, koji se bavi uzgojem stoke, prvenstveno krava, kaže da mu ne smeta ni da se oznoji na temeperaturi od 47 stepeni Celzijusa, jer se "dezinfikuje" plesom oko vatre, koji izvodi svako veče posljednjih 37 godina.

Uz sve to, sveštenik mu je rekao da obavezno svako veče puši marihuanu, te da se svako veče moli bogu Šivi.

Priznaje da ga je porodica jednom pokušala, i skoro uspjela, da ubaci u rijeku, ali da je on u posljednjem času pobjegao.

"Ne možete vjerovati kako se borio s nama i na kraju pobjegao", kaže Kalavati Devi, Singova žena.

Dodaje da su nekoliko puta pokušali da ga ubace i pod tuš, ali nakon svakog njihovog pokušaja napravio pravi haos.

"Jednom mi je čak rekao da bi radije umro nego se okupao. Jedino bi sin promijenio njegovo mišljenje. Ne znam šta da vam kažem, prošlo je toliko godina da sam već navikla, ne obazirem se više na to", kaže njegova supruga.

Iako priznaje da mu je godinama prijetila da neće spavati s njim, na kraju je odustala, jer su je učili da mora biti lojalna svom suprugu, kao i svaka druga indijska žena.

Sing, osim što uzgoja stoku, radi i kao nadničar na poljima oko Varanasija, koji se nalazi uz svetu rijeku Gang.

Iako su temperature nekada neizdržive, kaže da nikada nije poklekao i ušao u rijeku.

Priznaje da ga komšije iz njegovog sela Čatav često znaju ismijavati, ali on kaže da samo slijedi "božju volju".

"Djeca me često zadirkuju i uzvikuju za mnom dok idem biciklom kroz selo, ali ja se ne obazirem", kaže Sing.

"Postoje ljudi koji imaju slab karakter i zadirkuju me što se ne kupam. Međutim, oni moraju shvatiti da je to isključivo moja odluka i da neću promijeniti mišljenje jer je to jednostavno božja volja", kaže Sing.

Ističe da je istina da njegovoj supruzi to smeta, ali da se ipak navikla godinama.

"Mojoj ženi se to ne sviđa, ali mora da me podnosi, jer se ja žrtvujem za neko dobro, da dobijemo sina. Uveče izvedem svoj ritualni ples oko vatre i tako se riješim sve prljavštine i znoja", priča Sing.

Njegova supruga priznaje da nema šta nije pokušala da ga natjera da se okupa, ali da nije imala uspjeha.

Kaže da mu ne smeta ni da oznoji na temeperaturi od 47 stepeni Celzijusa
"Kada mi je prvi put rekao za svoju odluku, počela sam da plačem, jer sam znala da to nije u redu, da nema smisla", kaže ona i dodaje: "Nisam uspjela čak ni kada sam mu zaprijetila da neću spavati s njim. Ali on je moj muž i nemam drugog izbora nego da ga podržim."

Njihova najmlađa kćerka Puja (16) priznaje da je zbog te neobične odluke njenog oca i ona sama postala popularna u selu i u školi.

"Moji prijatelji su strašno radoznali, žele da vide i upoznaju mog oca", kaže Puja i dodaje: "Stalno me pitaju kako može živjeti toliko godina, a da se ne kupa. Jednostavno, svi žele da ga vide."

Ona naglašava da joj je u početku sve to smetalo, ali da su se na kraju i oni predali.

"Ranije bismo galamile na njega, ali on jednostavno neće nikog da sluša. Primjera radi, kada su ovako vrela ljeta ja se tuširam dva put dnevno, ali on apsolutno ne prilazi vodi. Jednostavno, ne znam kako izdržava", kaže Puja.

Singov jedini kontakt s vodom jeste kad pere zube i ruke.

"Dakle, pošto još nisam dobio sina, neću se više nikada okupati. Ko zna, možda kad se rodim u drugom životu, možda ću se tada okupati", kaže Sing na kraju.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2011, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
http://www.24sata.rs/vesti/svet/vest/br ... 6438.phtml
Citiraj:
Džefri Bolkija, brat prebogatog sultana Bruneja trošio je pedeset miliona dolara mesečno, imao 2.300 automobila, 250 kompanija, zlatne četke za ve-ce, “boing 747” za prevoz svojih konja za polo, jahtu od 50 metara u kompletu s dva glisera, kitnjastu palatu sa 1.788 soba, a za 50. rođendan mu je pevao lično Majkl Džekson za 17 miliona dolara, piše “Jutarnji”.

Citiraj:
Posebno zadovoljstvo pronalazio je u zlatu pa je tako sve što je mogao obložio ovim plemenitim metalom, uključujući jedini “rols rojs” na svetu napravljen od čistog zlata samo za njega, kao i jedini tepih sa zlatim resicama i desetinama skupocenih dijamanata na samoj površini tepiha.

Citiraj:
Naime, pored toga što je svoju jahtu nazvao “Tits” (sise), a dva prateća glisera “Nipls” (bradavice), Džefri iza sebe ima nekoliko tužbi za silovanje među kojima i onu od Šenon Marketic, bivše Mis Amerike, ali slučaj nikad nije dospeo na sud. Razlog tome je da je Džerfi, opet novcem, uspeo da nagovori Šenon da odustane od tužbe, a ni danas se ne zna o kolikom iznosu je reč.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 11:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Vader je napisao:
Policija iz Colorada izvijestila je kako je jedna žena tijekom posjeta festivalu joge ušla u pokretni WC i kada je podigla dasku ugledala je muškarca skrivenog u spremniku za fekalije.

Glasnogovnica policije Kim Kobel kazala je kako im je žena koja je prijavila voajera ispričala kako je primijetila da se 'nešto miče u spremniku' i zamolila muža da provjeri o čemu se radi. On je ušao u WC i u spremniku otkrio muškarca prekrivenog ljudskim fekalijama.

Ljudi koji su radili na osiguranju festivala potvrdili su da je iz WC-a izjurio 'muškarac prekriven izmetom' i - jednostavno pobjegao. Radi se o muškarcu od 20-ak godina.

Ovo je dno dna. Nevjerovatno kako bolesnih ljudi ima.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

MonaLisa je napisao:
Vader je napisao:

А шта је радио доле?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pa voajerisao.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 15:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Neko ga istovario, obzirom da se radi o Coloradu možda je to ona debela proždrljiva glupača iz jedne epizode South Parka...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bradata zena ne zeli se obrijati > http://www.24sata.info/vijesti/svijet/6 ... ijati.html

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ovo zaista redefiniše značenje izreke "treba da se zna ko nosi brkove (bradu) u kući" :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2011, 06:24 
Boz' sacuvaj.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2011, 09:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
MonaLisa je napisao:
Vader je napisao:

Nije valjda da vjerujete u ovo.
Pa u redakcijama sjede ljudi koji smišljaju ovake pizdarije samo da bi popunili zadati broj stranica u određenim tabloidima.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2011, 09:14 
Stara kuka
Stara kuka

Može biti i to. Ipak... Ništa me ne bi začudilo.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2011, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
jellyfish je napisao:
А шта је радио доле?

Jeo govna.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2011, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
Jeo govna.

Ne razumijem :-?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2011, 13:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
jellyfish je napisao:
Ne razumijem :-?

Prati fabulu :)

Vader je napisao:
...
jellyfish je napisao:
MonaLisa je napisao:
А шта је радио доле?
Talija je napisao:
Jeo govna.

Sad jasnije? :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2011, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma znam da je bio dole. Iako mi je nepojmljivo da je isao dole da bi jeo govna ili da bi gledao ljude kako seru. Prije bi mi izgledalo da je nekako upao tamo ili je bio pijan.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2011, 14:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
jellyfish je napisao:
Ma znam da je bio dole. Iako mi je nepojmljivo da je isao dole da bi jeo govna ili da bi gledao ljude kako seru. Prije bi mi izgledalo da je nekako upao tamo ili je bio pijan.

Ma jest ,upao u klonjaru,sigurno.Ja bih rekao da on obozava senzualno slijevanje govana niz svoje mladjahno tijelo ,te kremaste boje od zagasito smedje do svijetlo smedje sa ostacima neprovarenog rucka od juce ili alkoholnih maligana od prekjuce, a narocito obozava prdez koji se javlja prilikom istovarivanja sladostrasnog tereta.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2657 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 133  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]