banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 01:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 717 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 36  Sledeća

Da li podržavate održavanje koncerta ?
Da, bez obzira na sve. 37%  37%  [ 34 ]
Ne, neke stvari se ne zaboravljaju. 63%  63%  [ 59 ]
Ukupno glasova : 93
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Nov 2011, 18:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Unbeliever je napisao:
Je li Dino Merlin nekome učinio nešto nažao?
Koliko je ljudi pobio i unesrećio, koliko napravio invalidima?

Gledam kako se preseravate sa Alijom, pa i Bregović je koketirao sa Karadžićem pa šta?
Pa i da je rekao to što je rekao, griješi čovjek, on je emotivac, umjetnička duša.
Ti nikada nisi rekao "jebem li im mamu tursku"? how yes no...

Inače, Beograd nije isključivo srpski grad, Beograd je svjetska metropola.

Živio Fidel Kastro!

Итекако јесте.
Његова рука званично није убила ниједног Србина,али индиректно је одговоран за многа дјела која је подстрекивао у својим гејовским аферама са Алијицом и осталим.
Нико се не пресерава, поредити Алију и Радована не можеш,јер овај први је желио сукоб,овај други је упозоравао на исти у случају да овај први не престане са својом сепаратистичком и радикалном идејом исламске републике.
Ако је Дино умјетничка душа,ја сам мамино злато.
Не знам на кога се односио овај пост,али никада нисам нешто такво ни помислио када су у питању Турци -стари народ,богате цивилизације,о неким другим који постоје неколико љета а историју заснивају на википедији,можда и јесам.

Ни Барселона није шпански град,као што ни Антананариву није мадагаскарски.

А Фидел би се постидио оваквог твог поста. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 18:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
drinin vuk je napisao:
Citiraj:
Bojim se kurjače da nisi u pravu,i da je kod tebe u pitanju autosugestija,odnosno samoobmana.

Надам се да на форуму има и људи који далеко више познају историју ријечи и који ће ти јасно образложити и аргументовати поријекло ове ријечи,као и значење,синониме итд.

А што се осталог тиче,самообмањивање је карактеристично искључиво за оне друштвене јединке које несвјесне свог незнања покушавају стицати самопоуздање лагањем, у овој појмовној контрадикторности,схватићеш ваљда карактер разликовања од таквих. А можда и нећеш.

Moram se korigirat , kaj ne ? Kod tebe je u pitanju više autosugestija, a manje samoobmana,si razmel ?

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 20:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Fascinantno je puno toga u vezi s ovim nazovi pametnim patriotom....Prvo što je izmislio neki svoj srpski jezik, napada ljude što nisu patriote, a i sam koristi avatar koju umnogome trenutnu Republiku Srpsku daje ostatku zemaljske kugle :D . Kao i što s vremena na vrijeme koristi komplikovanu terminologiju kako bi se stvorila iluzija intelektualnosti...Ali najviše fascinira činjenica da se on poziva na svoje djete, za koje su 99% šanse da ga nema i da ga, s obzirom na njegove postove, nikad neće ni biti, i 1% šanse da ga ima, samo da nije njegovo, a on naivan povjerovao u laž...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 20:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ejs sad....Kao da je pamet potrebna da bi se dobilo dijete....

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 20:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Takođe molim navijače da se poslije derbija upute direktno na Novi Beograd i da im jebu sve po spisku. Dok su srpske majke plakale za svojim najmilijima ovaj kreten je u Sarajevo držao koncerte u čast Alije Izetbegovića, Nasera Orića, Atifa Dudakovića i ostalih pripadnika armije BiH.

nemoj ti nikog nista da molis. nego, ako vec imas takav stav, a ti lijepo pravac novi beograd, i jebi i dini i svima koji tamo dodju sve po spisku. pretpostavljam da nemas nista protiv da budes predvodnik, malo dobijes pendrekom, malo zaglavis u buvaru. mislim, zar je to velika cijena za zastitu srpstva?

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Citiraj:
Ali najviše fascinira činjenica da se on poziva na svoje djete, za koje su 99% šanse da ga nema i da ga, s obzirom na njegove postove, nikad neće ni biti, i 1% šanse da ga ima, samo da nije njegovo, a on naivan povjerovao u laž...

:confused2:

Kako ti znaš da li on ima ili nema dijete? Jesi išao u bolnicu da to provjeriš? Obično nit' volim čitati tvoje postove, a još manje komentarisati ali smiri se malo sa tim zaključcima. Ja nikoga ne branim, ali u većini postova drinin vuk navede dosta argumenata, a pošto ih suprotna strana nema, kreće priča o nekim lijevim stvarima.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 20:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Danny ^_^ je napisao:
Ja nikoga ne branim, ali u većini postova drinin vuk navede dosta argumenata, a pošto ih suprotna strana nema, kreće priča o nekim lijevim stvarima.

Tu nisu u pravu.U većini postova uprkos ogromnom broju riječi on ne kaže ništa,a kada mu se pruži dokaz da griješi on ga ignoriše.Mada i ja smatram da je ovo oko djeteta neukusno sa Džontrine strane....

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 20:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2007, 12:28
Statistički gledano:

- za koncert 30 glasova
- protiv koncerta 41 glasova

Prvo šta ima Banja Luka sa održavanjem koncerta Dine Merlina u Beogradu. Nelogično.
Možda samo javno mijenje. Nebitno.

Po meni 25 strana dobre propagande za Dinu Merlina. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Da je bar Dino neko mudo pa ajd.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 21:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Džontra je napisao:
Fascinantno je puno toga u vezi s ovim nazovi pametnim patriotom....Prvo što je izmislio neki svoj srpski jezik, napada ljude što nisu patriote, a i sam koristi avatar koju umnogome trenutnu Republiku Srpsku daje ostatku zemaljske kugle :D . Kao i što s vremena na vrijeme koristi komplikovanu terminologiju kako bi se stvorila iluzija intelektualnosti...Ali najviše fascinira činjenica da se on poziva na svoje djete, za koje su 99% šanse da ga nema i da ga, s obzirom na njegove postove, nikad neće ni biti, i 1% šanse da ga ima, samo da nije njegovo, a on naivan povjerovao u laž...

нисам патриота,националиста да. ;) Уколико прихваташ појам патриотизма на основу перцепције федералних медија,твој проблем,што вјерујем да је случај.

Ја ништа нисам измислио,нити сам рекао да је то "мој српски",већ просто и јасно позвао сам се на Вуков ријечник,на сва његова издања,ово касније је све само не дјело највећег српског учитеља. Не нападам ја људе који нису патриоте,јер патриотизам није оно што ти мислиш да јесте,ради се о доста деликатном појму,а 50% грађана територије под именом БиХ погрешно дефинише исти,даје му особине национализма,док национализму пришива дефиницију шовинизма.

Што се тиче дјетета, кажем није укусно и није фино,ако те то чини сретним ти настави. Биће од 15 дана ти не би требало бити криво и награђивано с твоје стране,приликом истицања антипатичности према мени као форумашу.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 21:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Obično nit' volim čitati tvoje postove, a još manje komentarisati ali smiri se malo sa tim zaključcima.

Kad umišljeni arijevac smatra ne čita moje postove, to više smatram nečim pozitivnim, a kad smo kod zaključaka, razmisli s onim svojim "Hitler je poštovao Srbe" zaključkom
A ako čovjek dobije djete, nakon čijeg rođenja otac visi po forumu, i za koje daje konfuzne odgovore (gdje se rodilo, nije znao, roditelji ovo-ono)...Meni je tu malo vjerovatno da istog ima...Što dovodi do pitanja zašto bi drinin lagao, što dovodi do konstatacije da lik možda želi da se pohvali kako je imao odnose a ne zna kako...
I posljednje, ja djete ne napadam, već samo iznosim mišljenje da ga nema. Lični zaključak o nepostojanju nečega nije napad na nešto.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Citiraj:
Obično nit' volim čitati tvoje postove, a još manje komentarisati ali smiri se malo sa tim zaključcima.

Kad umišljeni arijevac smatra ne čita moje postove, to više smatram nečim pozitivnim, a kad smo kod zaključaka, razmisli s onim svojim "Hitler je poštovao Srbe" zaključkom
A ako čovjek dobije djete, nakon čijeg rođenja otac visi po forumu, i za koje daje konfuzne odgovore (gdje se rodilo, nije znao, roditelji ovo-ono)...Meni je tu malo vjerovatno da istog ima...Što dovodi do pitanja zašto bi drinin lagao, što dovodi do konstatacije da lik možda želi da se pohvali kako je imao odnose a ne zna kako...
I posljednje, ja djete ne napadam, već samo iznosim mišljenje da ga nema. Lični zaključak o nepostojanju nečega nije napad na nešto.

Ja o djetetu, ti o Fireru, objektivno, nema šta, ali šta drugo očekivati od tebe. Da se ja, ti, on zapravo lično znamo, to bi bio malo umjereniji zaključak koji bih mogao svrstati pod ono čaršijske priče. Međutim ti po njegovim postovima na forumu pokušavaš zaključiti da li on ima dijete, da li on nema dijete, apsurd apsurda, a ja uopšte nisam nigdje rekao da ti napadaš dijete. Međutim ako te ta cijela priča internet detektiva BL foruma podiže do vrhunca ti nastavi istraživati ko je šta rekao, ko je kada bio na forumu i rasuđuj da li neko ima ili nema dijete, svako radi ono što voli, zar ne. Bože bože, s kim ja isti vazduh udišem..

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 22:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Takođe molim navijače da se poslije derbija upute direktno na Novi Beograd i da im jebu sve po spisku. Dok su srpske majke plakale za svojim najmilijima ovaj kreten je u Sarajevo držao koncerte u čast Alije Izetbegovića, Nasera Orića, Atifa Dudakovića i ostalih pripadnika armije BiH.

nemoj ti nikog nista da molis. nego, ako vec imas takav stav, a ti lijepo pravac novi beograd, i jebi i dini i svima koji tamo dodju sve po spisku. pretpostavljam da nemas nista protiv da budes predvodnik, malo dobijes pendrekom, malo zaglavis u buvaru. mislim, zar je to velika cijena za zastitu srpstva?

Nemoj se sekirati. Biću taj dan u BG.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 22:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Denny, Hitlera sam naveo na tvoju reakciju o nečijim argumentima, ti nisi rekao da sam napadao djete, Drinin jeste. Treće, ako sam ja glavni detetktiv foruma, to je onda velika čast.
Pekmene, hoćeš li biti u Beogradu onako, ili specijalno zbog koncerta?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 22:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Džontra je napisao:
Denny, Hitlera sam naveo na tvoju reakciju o nečijim argumentima, ti nisi rekao da sam napadao djete, Drinin jeste. Treće, ako sam ja glavni detetktiv foruma, to je onda velika čast.

Derbi, koncert, sranje, nasilje. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znaš onu, čega se pametan stidi.. U svakom slučaju završili smo diskusiju.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 22:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pekmen je napisao:
Džontra je napisao:

Derbi, koncert, sranje, nasilje. :D

E ako budeš išao na koncert raditi sranje prvi ću ti čestitati. Ne na nasilju već ćeš biti privi forumaš koji pozivao na isto i onda na to otišao.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Takođe molim navijače da se poslije derbija upute direktno na Novi Beograd i da im jebu sve po spisku.

Citiraj:
Nemoj se sekirati. Biću taj dan u BG.

ovo dvoje se bas i ne slaze. nisi rekao 'da im JEBEMO sve po spisku', nego 'da im JEBU sve po spisku', sto vrlo jasno signalizira da neki drugi (kojima ti ne pripadas) treba da jebu sve po spisku.
ukratko - lazes.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
E ako budeš išao na koncert raditi sranje prvi ću ti čestitati. Ne na nasilju već ćeš biti privi forumaš koji pozivao na isto i onda na to otišao.

nigdje taj nece. sjedice kuci i navijati...

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2011, 22:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma nije valjda?

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 717 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 36  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]