Panzer je napisao:
Pa čekaj, šta je konkretno tvoj argument koji bi opravdao održavanje parade?
Taj da je ona po zakonu. I tu staje kraj price o "argumentima".
To sto neko misli da su degenerici, bolesni, nakaradni, da trose pare iz budzeta (za sta smo 100 puta ponovili da nisu oni krivi), da je vecina gradjana protiv toga (i da, vecina jeste mozda protiv ali isto tako ce VECINA tog dana parade gledati svoja posla) apsolutno nije bitno.
Nece me niko ubjediti da sacica jebenih pedera koja hoce da se proseta sat vremena jednom godisnje moze da predstavlja problem ostatku stanovnistva kojih ima na milione, da oni mogu da "ugroze porodicu" ili da sjebu prosjecnog pravoslavnog Srbina u pojam pa da ovaj mora da ustane i da brani naslijedje i srpstvo tako sto ce palijama zajedno sa jos stotinama ljudi da ubija boga u pederima koji mu nista u zivotu skrivili nisu.
Nece me niko ubjediti da postoji racionalan razlog, racionalan i opravdan razlog da nekome smeta gomila sarenih idiota koji prodju ulicama jednom GODISNJE.
I nece me niko ubjediti da oni tim paradama provociraju i namjerno hoce da budu pretuceni jer svaki put kada oni izadju na ulice a istog dana izadje jos hiljadu glupavih tinejdzera sa kamenicama, ti pederi dokazuju da apsolutno imaju razloga da izlaze na tu paradu.
Jer ti huligani jasno pokazuju pederima sta ce im se desiti ako ih vide na ulici. Ako te vidimo na ulici, izgazicemo te. I to je cinjenica, realnost u Srbiji i nasem mentalitetu.
Da, iz nase perspektive niko ne vidi poentu parade. Pa tako ni ja jer znam kako ce zavrsiti. Ali ja nisam u njihovoj situaciji, ne znam kako im je. Ali znam da mi ne bi bilo svejedno kad bi me zaskocila petorica debila ako se napolju poljubim sa curom ili se prosetam gradom drzeci se za ruke s njom.
A znamo sta bi se desilo kada bi se dva pedera prosetala ulicama Beograda drzeci se za ruke. I zato ih potpuno razumijem u njihovom inatu sa tom paradom. Jer stvarno mislim da kod nas ta parada i moze imati cilj bas kao sto je Stonewall imao cilj u Americi. Kao sto si i rekao, to ne dolazi preko noci, ako bi oni odustali od te parade to bi za njih znacio poraz.
E sad, gay parada ima jos uvijek tamo gdje su se ta prava homoseksualaca i ostvarila ali kazem, to njima ide na dusu. Sastanu se bez ikakvog cilja i razloga da bi paradirali i ja smatram da je to glupo.
Ali onda na kraju, zivo me zaboli za njima i njihovim paradama, ako ce meni u zivotu jedna od glavnih briga u zivotu biti sacica pedera onda sam stvarno ocajan.