banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 11:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 65  Sledeća

Gay parada
Protiv parade 82%  82%  [ 68 ]
Podržavam paradu 18%  18%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 83
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2011, 20:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Hercegovac je napisao:
Skupovi obraza mirni? Za tvoju informaciju, svaka situacija gdje se na jednom mjestu našlo više od 20 obrazovaca, završila je u najmanju ruku paljenjem nekog kontejnera ili kioska, a obično tučama, lomovima trgovina i pljačkama po buticima.
Kad su to oni napravili neko sranje osim kad su rasturali paradu i u protestima vezanim za kosovo i bombardovanje, a tad je lom bio potpuno opravdan i trebao je biti žešći?
Što se tiče butika jasno se vidjelo da se radi o statistima grand parade, a velikim dijelom je moguće da su gužvu koristili i učesnici gej parade.

Nije mi jasno kako ne vidiš kontradiktornost u svojim stavovima, ti kao nešto se kužiš u ljudska prava i slična sranja, a unaprijed si osudio jednu grupu ljudi i stavio im zvono oko vrata, ljudi najave miran skup koji ne nosi nikakav rizik i vlasti im zabrane taj skup i po tebi je to u redu, sa druge strane pederi najave zabijanje prsta u oko devedesetpostotnoj većini koja to ne podržava, skup se ocijeni kao skup visokog rizika, a vlasti ga odobre i to je po tebi u redu? :-?
Ja jebem onoga kod koga si ti i evil učili o demokratij i pravima :roll:

Poslednji put menjao old fashion men dana 13 Sep 2011, 20:11, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 20:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
De de, ti nam reci sta "treba". Cuj treba biti odluka vecine, naravno da ne treba jer onda to nije drzava onda je to anarhija u cisto politickom kontekstu, potpuno negiranje autoriteta. Steta pametan si momak, ali ne dovoljno pametan da shvatis kako je anarhija i to o cemu ti pricas puka iluzija i da se to nikada nije niti desilo niti ce se desiti.

Normalno da cu se primiti na prava svih ljudi jer jednog dana mogu moja prava biti ugrozena.
Sad si faca dok sjedis za kompom i ladis jaja i pricas o stvarima koje te ne doticu ni 1%. Niti znas kako je to kad se na tebi vrsi diskriminacija niti bilo sta slicno ali znas da sjednes za forum i posteno se naseres o sudbinama nekoliko hiljada ljudi.

Svi ste jaki na rijecima i svi govorite svoje stavove tako olako ali kada bi se nasli u nekoj situaciji, kada bi otkrili da vam je neko blizak homoseksualac ili slicno onda bi drugu pricu vrtili...

Licemjerje kojeg ni sami niste svjesni.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
osim kad su rasturali paradu i u protestima vezanim za kosovo i bombardovanje, a tad je lom bio potpuno opravdan i trebao je biti žešći?

Ovaj covjek zaista nije normalan.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 20:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Dobri su mi aktivisti te organizacije, pozvali malinare iz Srbije da prosetaju zajedno sa njima, i malinarima su kao ugrozena prava pa su na istoj strani :lol:

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 21:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
[img]Normalno da cu se primiti na prava svih ljudi jer jednog dana mogu moja prava biti ugrozena.
Sad si faca dok sjedis za kompom i ladis jaja i pricas o stvarima koje te ne doticu ni 1%. Niti znas kako je to kad se na tebi vrsi diskriminacija niti bilo sta slicno ali znas da sjednes za forum i posteno se naseres o sudbinama nekoliko hiljada ljudi.

Ау ала се накења за медаљу. На коме се врши дискриминација? Која то права гејеви у Србији немају а која рецимо имају гејеви у Пољској (ЕУ)?

Дотичне особе нису под никаквом дискриминацијом изузев ако као дискриминацију сматраш да немају дозволу да се венчавају, усвајају десу и сл.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 21:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Hristov je napisao:
Dobri su mi aktivisti te organizacije, pozvali malinare iz Srbije da prosetaju zajedno sa njima, i malinarima su kao ugrozena prava pa su na istoj strani :lol:

Još gori Palma koji je rekao da dođu kod njega u jagodinu da se odatle zajedno zgražavaju na sodomu i gomoru koja paradira, a proteste u Beogradu nek ostave za drugi dan - majmun! :angry4:

Ne znam zašto, ali meni je ta kombinacija poljoprivrednika i pedera u paradiranju urnebesno smiješna. :lol: lol: lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 21:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
[img]Normalno da cu se primiti na prava svih ljudi jer jednog dana mogu moja prava biti ugrozena.

Ау ала се накења за медаљу. На коме се врши дискриминација? Која то права гејеви у Србији немају а која рецимо имају гејеви у Пољској (ЕУ)?

Дотичне особе нису под никаквом дискриминацијом изузев ако као дискриминацију сматраш да немају дозволу да се венчавају, усвајају десу и сл.

- Pročitaj prethodne stranice teme
- Poljska i nije baš neki primjer demokratičnosti i blagostanja

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 21:12 
Dovoljno zamisliti hrpu pedera i malinara... :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 21:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Dovoljno zamisliti hrpu pedera i malinara... :lol:

Tu su vile, grabulje, motike, krampe - taman da se pederi imaju čime braniti od huligana! ;)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 21:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Taman da dobiju po pi*ki (ili pi*ci, moram vidjeti na onoj dugoj temi kako je po pravopicu).

Usput po čemu su ti pederi bolji od ovih koje nazivaš huliganima. Cilj i jednih i drugih je izazivanje nereda, stim da će se jajare povući iza policije i izazivati dok nekoga od njih ne odvezu u urgentni.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Elvis Presley je napisao:
Zabijem ja raspravljanje sa glupim ljudima...

Parada kao parada nikoga ne ugrozava. Postoji milion drugih skupova koji prodju mirno i bez problema! Huligani su ti zbog koje je parada opasan dogadjaj a ne pederi i to nikako nije isto kao i burke ili navijaci na stadionima.
Da, suplja vam je prica i suplji su vam argumenti, ja to ne kazem jer sam najpametniji vec zato sto je tako. Neko od vas nesto malo argumentuje ali to se brzo zavrsi na "ti si najpametniji, pederi su degenerici i bolesni i tacka, poredjenje ti je idiotsko". I onda ja trebam da argumentovano razgovaram sa vama?? E pa zabijem ja takvu raspravu.

Pa čekaj, šta je konkretno tvoj argument koji bi opravdao održavanje parade? Nadam se samo da se ovaj dio pod navodnicima ne odnosi na mene, osim ovog da sam napisao da si najpametniji pošto stalno to radiš i ničiji argument i dokaz koji postavi ti ne valja, a bogme nisu ni tvoji ništa posebno ako ćemo objektivno. Ti nas nazivaš glupima i onda govoriš kako ne možeš argumentovano da razgovaraš sa nama, a i jako ti je argumentovano reći "zato što je to tako".

Ima mnogo ljudi u Srbiji čiji je položaj bitniji od položaja homoseksualaca, a i ima bitnijih problema u Srbiji trenutno tako da me niko ne može uvjeriti u to da je ova parada potrebna i neophodna nekome. Tim novcem koji će parada iskamčiti od države može da se obezbijedi dosta porodica u Srbiji i da se nekome život promijeni na bolje, a ovim pederima neće ništa donijeti osim promocije...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
zipo je napisao:
Taman da dobiju po pi*ki (ili pi*ci, moram vidjeti na onoj dugoj temi kako je po pravopicu).

Ja mislim da je po pi*ki ali svejedno im je u svakom slučaju :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 21:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Al upormo ista priča pederi su loši jer paradom troše državni budžet...oni da su ljudi ne bi imali paradu, jer troše se pare...Nešto kontam koliko košta da 100-150 ljudi šeta ulicom? Ništa?
Ali oni koji se bore protiv pedera oni su junaci, iako se zbog njih troši taj budžet...Nešto kontam što niko njih ne poziva ovde da oni ne dođu na paradu da mitinguju. Imaš mirnu šetnju, bez napada, neće biti potrebe za policijom, i za tolikim parama iz budžeta...Al većina smatra da ovi imaju pravo da se bude jer ipak su isprovocirani, a it roše se pare iz budžeta (iako se zbog njih troše)
Ali ne, krivi su pederi što praktikuju ono na šta imaju pravo...
Al kao što rekoh, to se mene ne tiče ja tu paradu ne podržavam...A Srbija je u govnima sa ili bez te parade...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Deru asfalt, kosta to 8)

Bez zeze, ali ja kad vidim ove patViote, vehabije, obrazovce i raznorazne "moralne" kako pjene, ne mogu nego da budem ZA ovu, kao i sve ostale parade i manifestacije koje imaju isti rezultat.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hercegovac je napisao:
Silvio Dante je napisao:

Питао сам њега да ми одговори а не тебе.

Пољска је земља која се налази у ЕУ а ја сам је навео као пример земље која има ЕУ стандарде а која сигурно даје иста права педерима као и Србија. Ту су и Малта, Румунија, Бугарска, Летонија, Литванија, Естонија, итд.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 22:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Svačiji je izbor da bude za ili protiv nečega ali stvar je u tome što je parada nešto što je zakonom dozvoljeno, a neofašisti sa bakljama i kamenjem koji navaljuju na paradu su krivično djelo i nasilje koje treba procesuirati.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 22:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
Hercegovac je napisao:
Silvio Dante je napisao:

Пољска је земља која се налази у ЕУ а ја сам је навео као пример земље која има ЕУ стандарде а која сигурно даје иста права педерима као и Србија. Ту су и Малта, Румунија, Бугарска, Летонија, Литванија, Естонија, итд.

Ne vidim zašto si se uhvatio Evropske unije. EU nije nikakav bastiljon gej prava i sloboda. Istina, postoje neke države u okviru unije koje imaju razvijen sistem zaštite ljudskih prava kao što je Holandija ili Skandinavske zemlje.. S druge strane postoje i države kao Australija koje ni vidjele Evrope a poštuju se prava i slobode.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 22:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Da ti nisi Drugačiji kad tako pišeš?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hercegovac je napisao:
Silvio Dante je napisao:
Hercegovac je napisao:

Ne vidim zašto si se uhvatio Evropske unije. EU nije nikakav bastiljon gej prava i sloboda. Istina, postoje neke države u okviru unije koje imaju razvijen sistem zaštite ljudskih prava kao što je Holandija ili Skandinavske zemlje.. S druge strane postoje i države kao Australija koje ni vidjele Evrope a poštuju se prava i slobode.

Ухватио сам се ЕУ јер се овде од стране НВО и тих ЛТГБ организација гура прича о тој паради као насушно потребној да би Србија доказала да је зрела за ЕУ и да би се успоставили ЕУ стандарди. Приде то трубе и поједини политичари а уствари је све то једна велика шарена лажа и то у земљи где су данас шипци протестововали јер им се не дозвољавају да у школама уче из косоварских уџбеника и где шиптари најављују поробљавање остатка Косова.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 23:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
Pa čekaj, šta je konkretno tvoj argument koji bi opravdao održavanje parade?

Taj da je ona po zakonu. I tu staje kraj price o "argumentima".
To sto neko misli da su degenerici, bolesni, nakaradni, da trose pare iz budzeta (za sta smo 100 puta ponovili da nisu oni krivi), da je vecina gradjana protiv toga (i da, vecina jeste mozda protiv ali isto tako ce VECINA tog dana parade gledati svoja posla) apsolutno nije bitno.

Nece me niko ubjediti da sacica jebenih pedera koja hoce da se proseta sat vremena jednom godisnje moze da predstavlja problem ostatku stanovnistva kojih ima na milione, da oni mogu da "ugroze porodicu" ili da sjebu prosjecnog pravoslavnog Srbina u pojam pa da ovaj mora da ustane i da brani naslijedje i srpstvo tako sto ce palijama zajedno sa jos stotinama ljudi da ubija boga u pederima koji mu nista u zivotu skrivili nisu.
Nece me niko ubjediti da postoji racionalan razlog, racionalan i opravdan razlog da nekome smeta gomila sarenih idiota koji prodju ulicama jednom GODISNJE.
I nece me niko ubjediti da oni tim paradama provociraju i namjerno hoce da budu pretuceni jer svaki put kada oni izadju na ulice a istog dana izadje jos hiljadu glupavih tinejdzera sa kamenicama, ti pederi dokazuju da apsolutno imaju razloga da izlaze na tu paradu.
Jer ti huligani jasno pokazuju pederima sta ce im se desiti ako ih vide na ulici. Ako te vidimo na ulici, izgazicemo te. I to je cinjenica, realnost u Srbiji i nasem mentalitetu.

Da, iz nase perspektive niko ne vidi poentu parade. Pa tako ni ja jer znam kako ce zavrsiti. Ali ja nisam u njihovoj situaciji, ne znam kako im je. Ali znam da mi ne bi bilo svejedno kad bi me zaskocila petorica debila ako se napolju poljubim sa curom ili se prosetam gradom drzeci se za ruke s njom.
A znamo sta bi se desilo kada bi se dva pedera prosetala ulicama Beograda drzeci se za ruke. I zato ih potpuno razumijem u njihovom inatu sa tom paradom. Jer stvarno mislim da kod nas ta parada i moze imati cilj bas kao sto je Stonewall imao cilj u Americi. Kao sto si i rekao, to ne dolazi preko noci, ako bi oni odustali od te parade to bi za njih znacio poraz.
E sad, gay parada ima jos uvijek tamo gdje su se ta prava homoseksualaca i ostvarila ali kazem, to njima ide na dusu. Sastanu se bez ikakvog cilja i razloga da bi paradirali i ja smatram da je to glupo.
Ali onda na kraju, zivo me zaboli za njima i njihovim paradama, ako ce meni u zivotu jedna od glavnih briga u zivotu biti sacica pedera onda sam stvarno ocajan.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]