Besparica je napisao:
"Zemara", opet se ponavljas sa svojim "argumentima" i stvarno postaje preglupo.
Ovo sa emotivnosti ti ne znaci nista, ali eto forsiraj ako ti je milo. Ako nesto dovoljno puta ponovis to ce postati istina.
I opet se vracas na kuknjavu, o stanju u drzavi, drustvu i ostalom patetisanju. Za to mozes da otvoris temu pa da pricas koliko hoces. Mislim da smo se na ovoj temi davno dogovorili da to nije tema.
Da ti je i deda iz Stekerovaca, mozda bi i bilo nesto od tebe.

Ljudi skloni gluposti uočavaju glupo.
Neznači ništa? Nebih rekao.
Ja neću ponavljati ali je to opet istina.
Ja ne kukam, ja sam realista.
Ovo je tema o tome i netreba drugu otvarati.
Srećom da nije, jer zadrtih pun qrac na ovom svijetu, pogotovu glamočana.
Drago mi je da si se skulirao, bar prema meni, svom "zemi" koji ne razmišlja kazanaški i stočarski. Ipak ima neba za sve nas na ovoj kugli a vi ste ti koji stalno nešto kukaju i koji su patološki ugroženi pa se kao branite. Tako vam i treba kad nemate političke opcije. Ta priča sa Milom je OK i pravo da ti kažem, da nešto nevalja u ovoj državi, mjenjalo bi se. Pošto je sve Ok u ovoj državi onda nevidim razloga da participiraš u ovoj temi, tebi je dobro a nas kojima "nije dobro" ostavi da diskutujemo. Na kraju krajeva malo škole i lijepog bontona u ovakvim situacijama najbolje analizira momenat kad se treba džentlmenski povući a stoku ostaviti da se kolje i prepire? Sad izvoli zadovoljni preldžija?