banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 15:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Apr 2010, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
goci master je napisao:
Cuj ovo, lik koji je osnivac je autor knjige "Muhammedova a.s. predskazanja – Sukob civilizacija XXI -stoljeća i trijumf Islama".

Човјек има ширину. Друга књига коју је оснивач ове странке објавио зове се: "Алтернативно водоснабдјевање у рату и миру".

Значи, јак је у религији и тумачењу сукоба цивилизација, али има и рада на терену, полагао је цијеви за водовод.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Popokatepetl je napisao:
Pa dobro, to sto su vjerska stranka, odnosno stranka sa naglasenom vjerskom potkom (u ovom slucaju muslimanskom), ne znaci da ne mogu biti i multietnicka, mozda zele da okupe muslimane svih nacija.

U BiH?

Da, u BiH. Mozda ne zele da izostave Srbe i Hrvate muslimane, ako ih ima, iz svog programa.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 23:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
shoole je napisao:
goci master je napisao:
Cuj ovo, lik koji je osnivac je autor knjige "Muhammedova a.s. predskazanja – Sukob civilizacija XXI -stoljeća i trijumf Islama".

Човјек има ширину. Друга књига коју је оснивач ове странке објавио зове се: "Алтернативно водоснабдјевање у рату и миру".

Значи, јак је у религији и тумачењу сукоба цивилизација, али има и рада на терену, полагао је цијеви за водовод.

:lol:

A pazite ovo:
http://www.partijapp.com.ba/platforma.html
Citiraj:
Ne ustručavati se da se pojedini predmeti potpuno izbace iz nastavnih planova i programa (likovno i muzičko obrazovanje i seksualno vaspitanje), a ostali predmeti da budu reducirani i očišćeni od jalovog gradiva koje opterećuje proces naobrazbe. Prednost dati kvalitetu nad kvantitetom.
:roll:

A sve to dolazi od:
Citiraj:
Osnivač Partije pravog puta je Admir Pozderović,
Trenutno angažiran kao savjetnik ministrice u Federalnom ministarstvu obrazovanja i nauke.
:evil3: :lol: :lol: :lol:

I još stranka u osnivanju a imaju:
Citiraj:
Načelnik Glavnog štaba PPP
Glavni štab PPP
http://www.partijapp.com.ba/struktura.html
:confused2: :confused2: :confused2:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2010, 05:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
mary juana je napisao:
Nije bio PDV, ali je zbir tadašnjih poreza koje je PDV kao jedinstven porez zamjenio bio veći izraženo u postocima nego što je današnji PDV. Tako da je ta priča šupljak.

Ovo nikako ne stoji i uveliko se pricalo kako ce sa PDV Merdze i zlatni casovnici da pojeftine sa 25% na 17%, a hljeb i mlijeko da poskupi sa 10% na 17%.

Svi se slazu da je ovaj sistem poreza donio i bolju naplatu, ali pare nisu trosene na sirotinju kako se govorilo u pocetku.

Ja bih SNSD skinuo kapu da su makar 1 KM stranih investicija donjeli u ovu drzavu, znaci doveli investitora na praznu poljanu i on napravio neku fabriku od nule. Toga jos nije bilo, ovo je sve bila prodaja porodicnog blaga.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2010, 10:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Popokatepetl je napisao:
Pa dobro, to sto su vjerska stranka, odnosno stranka sa naglasenom vjerskom potkom (u ovom slucaju muslimanskom), ne znaci da ne mogu biti i multietnicka, mozda zele da okupe muslimane svih nacija.

Они су се поредили са турским странком, али Турска има муслиманску већину, а БиХ нема. Ако се не варам. Ова странка jе ужас.

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2010, 10:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
shoole je napisao:
goci master je napisao:

И момак jе ратовао у АБиХ. Бошњаци су дефинитивно одлучили да оставе "наслеђе рата" у прошлости.

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2010, 20:06 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Glasacu po prvi put za Dodikovu stranku ....cim ga muslimani ovoliko pljuju znaci da valja i da dobro radi

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2010, 20:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
ozna je napisao:
Glasacu po prvi put za Dodikovu stranku ....cim ga muslimani ovoliko pljuju znaci da valja i da dobro radi

Jah, a posto vi hracete na Hareta ponajvise, po defaultu znaci mi cemo za njega :wink:

Ja necu iz inata.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2010, 20:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
ERROR je napisao:
ozna je napisao:

Jah, a posto vi hracete na Hareta ponajvise, po defaultu znaci mi cemo za njega :wink:

Ja necu iz inata.

Raja je krenula da se pali žari jer to je bio glavom i bradom Halid Invalid Hari!
Naravno da će Srbi glasati za Harisa a bošnjaci za Milu. To su šeme još iz vremena Rima a i za to treba škole malkice završit'. To ti dođe ko brastvo i jedinstvo gdje su jedino Mile i Haris dobri i puni ko brodovi.

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2010, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
ERROR je napisao:
ozna je napisao:

Ja necu iz inata.

Bas si nas zajebo sto neces glasati za Hareta. :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2010, 21:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
A i ti ces zajebati mene sto ce Mile da te jase jos 4 duge godine i vice na one preko medje... Da vola posadis u onu zgradurinu, ja cu to slabo osjetiti za onih mjesec - dva sto tu provedem, a ti? Meni je jako zao one godine zivota koju izgubih u "demokratiji" devedesetih, al mi nije jasno kako nekim nije njihovih 15-20, i jos daju 4 po 4.... Svaka cast.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2010, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa cijela poenta je u tome sto cu "ja" da odlucim ko ce i koliko da me "jase" i "ti" nisi taj koji odlucuje ko ce me "jasiti". I samo nemoj da se nerviras! :D

A znaci u tom je fazon. Ti si za taj mjesec-dva skontao semu koju ovde ljudi ne kontaju. Jbt. pa stvarno si nadprosjecno inteligentan, svima su nam isprali mozak ali tebi ne mogu nist. Mada, moras da nas shvatis nemamo mi svi priliku da to pogledamo sa tvoje distance. Svejedno, hvala ti sto nam objasni. Stvari sada izgledaju mnogo jasnije. Kako sam mogao biti tako glup???

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2010, 21:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ma ovaj moj glamočak(moja baba je rodom iz Stekerovaca) i dalje emotivno. No reci ti meni jel se krompir sije? Kad vidim Mileta da pojede glamočki krompir osim svog lijevčanskog onda skidam kapu?
Naravno da ti nemožeš da gledaš stvari iz naše perspektive jer si jedan od mnogih koji hrani i podržava ove glupane što nas karaju na svakom polju. No nema veze, bitno je nek ste vi zadovoljni kako kobajagi Mile jebe Harisa u mozak i nek ste vi zadovoljeni. Ako je ovo stanje u entitetu i državi što vi hoćete, onda uživajte slijedeće 4 godine. No opet ćeš ti emocijom onom zadrtom glamočkom(tako ste ga hrvatima dali kao i ja Ključ) i nekda me stvarno nervirala činjenica da krkani kojih je većina glasa za SDS samo zbog srbovanja i demagogije. Sad je situacija da je Mile glavni SDS-ovac(sva bagra prešla kod njega) i čekam taj momenat vašeg likovanja i pobjede gluposti koja vlada ovim prostorima već 20 godina. Naravno te momente sam prevazišao i učlaniću se u SNSD i izjedaću vas iznutra. Ako im nemožeš ništa, pridruži im se(uz zvuke Preldžija). :wink:

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2010, 22:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Apr 2010, 14:10
"мултиетнички" и "лијево" оријентисани СДП увелико користи националну реторику и најновија изјава градоначелника Сарајева, члана СДП-а најбоље показује каква је то странка.
Мислим да су изјавама Комшића и овом најновијом изјавом Алије Бехмена открили ко су и нису мултиетнични како се представљају, већ су бошњачка странка и то савим супротне, десне оријентације од љевице којој бар именом припадају.

Ево текста овдје:
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/11/Region/660151/Sarajevo+ne%C4%87e+skup+u+%C4%8Dast+%C5%BErtvama+.html
Нисам цитирао ту изјаву јер је можда за другу тему, али СДП се све више "укопава" сваким даном и открива своје право лице. Опаснији су од Хариса Силајџића, јер се декларишу да су мултиетнични.
Јер, да су иоле мултиетнички, неке њихове акције, изјаве њихових чланова, понашање страначких функионера... у посљедњих неколико година би били другачији.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 08:40 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
sdp je oduvjek bio najekstremnija muslimanska stranka

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zozon je napisao:
Ma ovaj moj glamočak(moja baba je rodom iz Stekerovaca) i dalje emotivno. No reci ti meni jel se krompir sije? Kad vidim Mileta da pojede glamočki krompir osim svog lijevčanskog onda skidam kapu?
Naravno da ti nemožeš da gledaš stvari iz naše perspektive jer si jedan od mnogih koji hrani i podržava ove glupane što nas karaju na svakom polju. No nema veze, bitno je nek ste vi zadovoljni kako kobajagi Mile jebe Harisa u mozak i nek ste vi zadovoljeni. Ako je ovo stanje u entitetu i državi što vi hoćete, onda uživajte slijedeće 4 godine. No opet ćeš ti emocijom onom zadrtom glamočkom(tako ste ga hrvatima dali kao i ja Ključ) i nekda me stvarno nervirala činjenica da krkani kojih je većina glasa za SDS samo zbog srbovanja i demagogije. Sad je situacija da je Mile glavni SDS-ovac(sva bagra prešla kod njega) i čekam taj momenat vašeg likovanja i pobjede gluposti koja vlada ovim prostorima već 20 godina. Naravno te momente sam prevazišao i učlaniću se u SNSD i izjedaću vas iznutra. Ako im nemožeš ništa, pridruži im se(uz zvuke Preldžija). :wink:

"Zemara", opet se ponavljas sa svojim "argumentima" i stvarno postaje preglupo.
Ovo sa emotivnosti ti ne znaci nista, ali eto forsiraj ako ti je milo. Ako nesto dovoljno puta ponovis to ce postati istina. :lol:
I opet se vracas na kuknjavu, o stanju u drzavi, drustvu i ostalom patetisanju. Za to mozes da otvoris temu pa da pricas koliko hoces. Mislim da smo se na ovoj temi davno dogovorili da to nije tema.

Spoiler:
Da ti je i deda iz Stekerovaca, mozda bi i bilo nesto od tebe. :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 08:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2010, 13:21
ozna je napisao:
sdp je oduvjek bio najekstremnija muslimanska stranka

Uhhhh!
Nakon ove spoznaje, preostaje mi samo da glasam za SDA.
Ako je SDP ekstremna muslimanska stranka onda je SDA garant ekstremno ljevičarska.
Doduše Tihić je fakat umjeren lider.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 17:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
"Zemara", opet se ponavljas sa svojim "argumentima" i stvarno postaje preglupo.
Ovo sa emotivnosti ti ne znaci nista, ali eto forsiraj ako ti je milo. Ako nesto dovoljno puta ponovis to ce postati istina. :lol:
I opet se vracas na kuknjavu, o stanju u drzavi, drustvu i ostalom patetisanju. Za to mozes da otvoris temu pa da pricas koliko hoces. Mislim da smo se na ovoj temi davno dogovorili da to nije tema.

Da ti je i deda iz Stekerovaca, mozda bi i bilo nesto od tebe. :lol:

Ljudi skloni gluposti uočavaju glupo.
Neznači ništa? Nebih rekao.
Ja neću ponavljati ali je to opet istina.
Ja ne kukam, ja sam realista.
Ovo je tema o tome i netreba drugu otvarati.
Srećom da nije, jer zadrtih pun qrac na ovom svijetu, pogotovu glamočana.

Drago mi je da si se skulirao, bar prema meni, svom "zemi" koji ne razmišlja kazanaški i stočarski. Ipak ima neba za sve nas na ovoj kugli a vi ste ti koji stalno nešto kukaju i koji su patološki ugroženi pa se kao branite. Tako vam i treba kad nemate političke opcije. Ta priča sa Milom je OK i pravo da ti kažem, da nešto nevalja u ovoj državi, mjenjalo bi se. Pošto je sve Ok u ovoj državi onda nevidim razloga da participiraš u ovoj temi, tebi je dobro a nas kojima "nije dobro" ostavi da diskutujemo. Na kraju krajeva malo škole i lijepog bontona u ovakvim situacijama najbolje analizira momenat kad se treba džentlmenski povući a stoku ostaviti da se kolje i prepire? Sad izvoli zadovoljni preldžija?

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 17:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam uvjek bio skuliran, sto se ne moze za tebe reci. :wink:

Uglavnom, stvari treba mijenjati. Samo zaboravljas da ih treba mjenjati na bolje a ne nasumicno.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 19:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
SDS je kao što je rečeno majka većine stranaka iz Republike Srpske.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]