banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 06:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Sep 2010, 19:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Jesam ja rekao da si ti podrzavao gej paradu?!
:Taskokolutaocima:

ALI NEMA SREDINE! NEMA NORMALNOG ZIVOTA SA OVAKVIMA! RAZVRAT I NEMORAL!

Poslednji put menjao Ташко dana 24 Sep 2010, 23:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2010, 19:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
TaškoBL je napisao:

Pa sta onda koji k. ocekujes komentar od mene??

Daj bolan... :roll:

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2010, 19:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
TaškoBL je napisao:

Pa sta onda koji k. ocekujes komentar od mene??

Daj bolan... :roll:

Primite moj duboki naklon i izvinjenje.

Elem, sa ovim mentalno poremecenim osobama, koje sebe nazivaju "osobama drugacije seksualne orijentacije", se ne moze normalno zivjeti u istom gradu. Boli me briga sto njih i sad ima u BL i ja sasvim normalno zivim. Ali ovo je uzelo maha. Zamoliti Madagaskar da nam iznajmi svoje ostrvo, da ih tamo sutamo, a dobre Madagaskarcanje :lol: dovesti kod nas, u Jurop.

Ovo je trebala drzava pohapsiti i u corku na barem 10 godina. Sta koji ku*ac pusis na javnom mjestu! :angry4:

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2010, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Kako "zasto pusi na javnom mjestu"? Pa valjda da se djeca naviknu na to kao nesto normalno, da ne bi u buducnosti bilo diskriminacije. Kako cemo postici ravnopravnost ako ih ne prihvatimo takve kakvi jesu?

:angry3:

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2010, 20:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koliko znam, pusenje na javnom mjestu u Evropi je zabranjeno. Pa i kod nas to probavaju uvesti. Ipak je to evropski standard.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2010, 23:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pozdrav svim liberalnim, slobodnoumnim, proevropskim ljudima sirokih shvatanja, koji vole i da ga primaju i da ga daju i svima onima koji ih brane. Radite sta hocete, daleko vam lijepa kuca. Nakon ovog tensinog linka odlucio sad da vise ne polemisem o "drugacijima". Neka me moderacija slobodno banuje, ako se ikad vise javim na temi o homeseksualcima, koje mi normalni u prirodni ljudi terorisemo. "Prirodno" znaci "PRIRODNO"! Isli ste u skolu, nije niko retardiran. To je druga stvar sto glumite budale i paldumite sta je to definicija normalnog, prirodnog i tako dalje.

Ajd uzdravlje!

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2010, 00:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

TaškoBL je napisao:
"Prirodno" znaci "PRIRODNO"! Isli ste u skolu, nije niko retardiran. To je druga stvar sto glumite budale i paldumite sta je to definicija normalnog, prirodnog i tako dalje.

Ajd uzdravlje!

Ti se bas ufurao u direktne prozivke???
Hajde spusti se malo na zemlju i smiri hormone koji ti nalazu da pokazes muskost na forumu.
Koga ti prozivas budalama, hajde kad si vec pametan, pitanje od prije nekoliko mjeseci stoji, reci nam sta je to "normalno" i "prirodno".
Sve maco tipovi a jos nema odgovora??? Prije ce biti da se ti pravis budala, mada je tuzno u tvom slucaju sto se ti ne pravis vec uistinu mislis da si u pravu... E pa za "pobjedu" u raspravi su potrebni argumenti a ne maco doskocice tipa "vi se pravite budale"...

I za sve vas koji se gadite na ovaj tensin link, pitanje: Da li biste se isto tako gadili da su muskarac i zena u pitanju, da muskarac i zena imaju seksualni odnos (ili oralni seks) u javnosti??

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2010, 02:51 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
normalno i prirodno je da povalis Paris Hilton, a ne Elton Dzona...

normalno i prirodno je da mama ima dudice, a ne kitu...

normalno i prirodno je da mama odoji bebu, a ne da beba odradi blow job da bi dosla do mlijeka...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2010, 05:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Mar 2005, 22:09
Za mene je nenormalan i gadan analni seks u svim varijantama: i sa ženom (koja glupost gurati u pogrešan otvor kad već postoji pravi), a sa muškarcem...ne mogu ni da komentarišem!!!
Za mene je gadno i izopačeno i kad neko npr. naruči prostitutki da piša po njemu, da ga tuče i slične budalaštine! Grupni seks, ili seks sa više žena (odjednom), isto je bolestan i to poprilično! I visok promiskuitet pokazuje tešku nezrelost duše, a ponekad i psihičku bolest takođe...A kamoli trpanje gdje ne treba....
Poljubiti se tu i tamo u javnosti, zagrliti se, to mi ne smeta, ali sve više od toga je u najamnju ruku neukusno (recimo dugotrajno žvakanje-ljubljenje i faćkanje, kamo li šta drugo), i ja to ne volim da vidim, ni kada su muškarac i žena u pitanju, a pogotovo kada su u pitanju muškarac i muškarac, ili muškarac i koza....
Ša god radiš, radi u četiri zida, ili u prirodi (gdje nema nikog da te gleda i sluša) jer to što radiš je intimna stvar između dva (komplementarna) bića, između jinga i janga...A ako se krešu "jing i jing" i "jang i jang", e pa brale iz satelita se vidi da tu nešto ne štima...
I još nešto, seks kao iživljavanje u bilo kojoj varijanti, za mene je odvratan, ali vođenje ljubavi je nešto super. Snimanje svog rođenog seksa pa objavljivanje na internetu ili gdje li već (a čim si snimao znači da želiš i da objaviš)...e to je tek bolesno!
I takvi bolesnici su danas najpoznatije i najpopularnije ličnosti u npr. svijetu estrade...Bože me sačuvaj!
To govori samo o ljudima kakvi su postali. Bljak.
Ali to što je danas, ne samo na polju seksa sve što je normalno postalo "retrogradno" i nenormalno, a nenormalne i izopačene stvari se naturaju kao normalne (npr. što silnici j.bu u zdrav mozak one koji od njih ne mogu da se brane, počev od biznismena do političara, velikih zemalja koje j.bu male...) sve su to zloupotrebe života na ovoj lijepoj planeti i principa slobodne volje (možeš da radiš ŠTA GOD HOĆEŠ, ali ne možeš DOKLE hoćeš), i to je đubre (i korov) koje će da je nađubri da bi malo poslije moglo lijepo da raste dobro, lijepo i mirisno "žito" (zrele duše) koje će da živi u skladu sa prirodom i prirodnim, uključujući i "jing-jang" princip...A ovi ostali će da se sele na slabije razvijene planete da na njima ispočetka uče o životu kroz teški "arbajt", muku i patnju u raznim oblicima (neki to zovu i "pakao").
Jel sad jasno?

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2010, 09:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Super, pederi se jebu...ko bi rekao...
Mene interesuje kako je tenssa naišao na link... :D
a što sam našao na ovom linku...iste stvari se mogu vidjeti i međ mušarcima i ženama...jel to onda nama moralno i opravdanao...
spavac je napisao:
1 normalno i prirodno je da povalis Paris Hilton
2 normalno i prirodno je da mama ima dudice, a ne kitu...
3 normalno i prirodno je da mama odoji bebu, a ne da beba odradi blow job da bi dosla do mlijeka...

1 nije, ona je meni fuuujjj, a ni elton džon nije ništ bolji...
2 ukoliko neko ima kitu on je muško, nikako žensko, a mislim da u zajednici dva muškarca ne postoji podjela na mamu i tatu, kkao što ista podjela ne važi u zajednici dve žene...
3. WTF?
al ovo je nebitno...vratimo se na nenormalno i normalno...koprofilija međ muškarcem i ženom...to je savršeno normalno jer do su muškarac i žena zajedno, kako je bog ili priroda i naumila...

Opet zabole me za pederima...al brate ne smetaju mi, dok mene ne jebu protiv moje volje ili dok se uzajamno jebavaju ko sam ja da im to branim...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2010, 10:27 
Citiraj:
Mene interesuje kako je tenssa naišao na link... :D

Nasao na jednom drugom forumu sa slicnim topicom, uglavnom vezan za ovu sledecu paradu.

Lik je na istom forumu govorio kako su 60-ih isto tako trazili neka prava u SF, da ih ne tuku i to, a danas se javno je*u na ulici...to ne treba dopustiti.

Oni nisu osakaceni i nista im nije uskraceno i prema tome... :cat:

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2010, 10:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HTN6Du3MCgI[/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2010, 11:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Elvis Presley je napisao:
I za sve vas koji se gadite na ovaj tensin link, pitanje: Da li biste se isto tako gadili da su muskarac i zena u pitanju, da muskarac i zena imaju seksualni odnos (ili oralni seks) u javnosti??

Naravno da se ne bi gadilo u onoj mjeri koliko gledanje dva muskarca. Da li se tebi gadi kad vidis uspaljenog psa kako je skocio na zenu koja se dobrovoljno daje? Je li to prirodno i normalno? Argumenti za i protiv?

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2010, 12:26 
Citiraj:

Mozda se ne bi gadilo, ali svakako da ne odobravam tako nesto.

Isto kao sto sam vidjeo gologuze strance na plazi, a djeca par metara dalje se kupaju...nimalo obzira niti obraza...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2010, 13:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:

Nebitno kog su pola ucesnici u ovakvom ponasanju, ono je po meni za svaku osudu.
Na stranu sto se time apsolutno nista ne pokazuje (kakva prava oni ovim ostvaruju? sta rade? :?) osim sto stvaraju jos negativniju sliku o sebi.

Citiraj:
reci nam sta je to "normalno" i "prirodno".

Ja tebe iskreno (krajnje nehomoseksualno) volim :lol:

Citiraj:
Oni nisu osakaceni i nista im nije uskraceno

Mislim da sam vec pisao upravo o ovome - ne treba reci da im bas nista nije uskraceno, al' i po meni je potenciranje homoseksualaca o njihovom izopstavanju i potlacivanju u drustvu itekako preuvelicano. Ako i postoje nacini da pokazu kako su to uskraceni (ne racunajuci brak/usvajanje djece) ovakvo ponasanje i paradiranje definitivno nije jedan od njih.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2010, 13:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
tensSa je napisao:
Isto kao sto sam vidjeo gologuze strance na plazi, a djeca par metara dalje se kupaju...nimalo obzira niti obraza...

A sta je to obraz? Ljudi su samo moderni i oslobodjeni drustvenih predrasuda da se stide prirodnih stvari. Zasto se sramota kupati gologuz kad je to prirodnije nego drustveno nametnuta nepisana pravila stida bez odjece. Jer svako ima zadnjicu, ne znam zasto se onda stidjeti.
Slicno kao sto se u arapskim zemljama stide da idu golog lica. Mozda za nekoliko stotina godina ce biti cudno se kupati obucen na moru isto kao sto je sad cudno ici sa prekrivacem preko lica. Sve su to izmisljene norme. Odjeca je tu da bi se covjek zastitio od hladnoce, ne da se skriva. Bilo lice ili drugi dio tijela. Zapad se brze oslobadja drustvenih predrasuda od nas pa nam zato izgleda cudno, iako mozda mi izgledamo cudno arapima sto ne nosimo pokrivace preko lica ili marame ili ono platno na glavi sto nose arapi, ne znam kako se zove.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2010, 13:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hodas li ti gologuz gradom kada je toplo vrijeme?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2010, 13:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ne zato sto bi se to kod nas pogresno protumacilo isto kao kad bi zene hodale u kupacem kostimu u arabiji. Ali hocu da kazem da je ako gledamo uopste prirodnije, samo sto su drustvena pravila prirodno izmijenila u neprirodno.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2010, 14:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prirodno ili ne drustvene norme su nesto odredile kao prihvatljivo i kao takvo bi se trebalo postovati. Pogotovo kada je u pitanju nesto smisleno kao sto je npr nosenje odjece. Istina je da su drustvene norme u nekim slucajevima itekako zakazale, al' ovo definitivno nije jedan od njih. I sada, posto su oni 'moderni' i oslobodjeni inhibicija trebaju kontrirati 95% ljudi na toj plazi i njima boravak ciniti neugodnim? Postoje FKK plaze, sta te ljude sprecava da odu na njih? Nekada u zivotu treba napraviti kompromis (koji se u ovom slucaju svodi na 100-200-300 metara setnje) - gdje bi smo dogurali kada bi svako isao glavom kroz zid i gledao samo i iskljucivo sebe? :?
Ovo obaranje svih drustvenih normi i inhibicija zato sto su nekim poljima zakazale je najobicnija bezvezarija.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2010, 16:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:

Nebitno kog su pola ucesnici u ovakvom ponasanju, ono je po meni za svaku osudu.
Na stranu sto se time apsolutno nista ne pokazuje (kakva prava oni ovim ostvaruju? sta rade? :?) osim sto stvaraju jos negativniju sliku o sebi.

Pa amin.
Naravno. Kao sto kazes, drustvene norme postoje i u nasem okruzenju je neukusno i neprimjereno imati seksualni odnos u javnosti.
Ja niti sam rekao da odobravam ovu paradu i sve ono na slikama ali ne vidim da je neko otvorio temu za dvoje heteroseksualaca koji su imali seks (ili oralni seks a nije bas da se to ne vidja) u javnosti i galamio kako su nenormalni, kako ih treba u zatvor, kako su neprirodni...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]