Panzer je napisao:
Jest ja obožavam tu tvoju arogantnost. Da zabranićemo sve gdje bi neko mogao da strada. Naveo si burke koje su opasne, mi smo naveli ostale stvari koje su opasne i koje treba da se zabrane. Vodiš se potpuno istom logikom kao i mi samo što bezrezervno zastupaš svoj stav što isto tako poštujem, ne odobravam ali poštujem. Nemoj nama o našoj logici kad koristiš istu. Nama je priča šuplja do zla boga, a ja isto tako mogu reći da ti nisi mene ničim uvjerio da je ta parada potrebna, a vjeruj mi da sam poprilično objektivan i da jesi priznao bih da griješim i povukao se sa teme davno. Vječito navodiš ljudima na forumu kako su im priče šuplje i argumenti donji, a ti najpametniji od svih na svakoj jebenoj temi gdje se dohvatiš rasprave. Zabijem ja takvo raspravljanje...
EDIT: Naveo bih još jednom da ja protiv homoseksualaca i njihovog opredjeljenja u principu nemam ništa protiv. Ako se ljudi vole neka im, ne smatram ih bolesnim i neću u to da ulazim kakav im je mentalni sklop jer mislim da to nema veze sa njihovim opredjeljenjem. Ono što mi smeta je konstantna želja da se bude u centru pažnje i da se o njima priča. Isti su mi i oni i huligani, stoka neiživljenja i jedni i drugi...
Zabijem ja raspravljanje sa glupim ljudima...
Parada kao parada nikoga ne ugrozava. Postoji milion drugih skupova koji prodju mirno i bez problema! Huligani su ti zbog koje je parada opasan dogadjaj a ne pederi i to nikako nije isto kao i burke ili navijaci na stadionima.
Da, suplja vam je prica i suplji su vam argumenti, ja to ne kazem jer sam najpametniji vec zato sto je tako. Neko od vas nesto malo argumentuje ali to se brzo zavrsi na "ti si najpametniji, pederi su degenerici i bolesni i tacka, poredjenje ti je idiotsko". I onda ja trebam da argumentovano razgovaram sa vama?? E pa zabijem ja takvu raspravu.
Uopste nije pitanje je li parada potrebna ili nije ona je
dozvoljena a to koliko posto gradjana je za, koliko smo mi tradicionalni ili konzervativni apsolutno nije bitno. Cuj referendum... Hocemo li za sve da pisemo referendume? Referendum pominjete kada vam je nesto u korist a sta kada dodje nesto sto vam nece biti u korist, a neko drugi pomene referendum? Onda cete biti protiv?