banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 22:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 65  Sledeća

Gay parada
Protiv parade 82%  82%  [ 68 ]
Podržavam paradu 18%  18%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 83
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
giometar je napisao:
Džontra je napisao:
Pa i nije...Dva lika koja se jebu ne mogu ubiti jedan drugog, osim ukoliko erotska asfiksija nije u pitanju. Dva navijača koja se tuku mogu ubiti nekog...lik koji je prekoračio brzinu ima veće šanse da ubije nekog nego kad vozi normalno.

Dakle, bolje da se pederi jebu na trgu nego da se navijaci tuku na stadionu?

Pa da'l bi ti da te neko jebava il da te ubije? :D
Imaš zakon koji jasno određuje šta možeš i šta ne...I ne smiješ napadati druge i ne smiješ se jebavati na javnom mjestu
OFM
ti si mene nešto pitao i tebi se nije svidio moj odgovor i automatski ti je pogrešan ?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
old fashion men je napisao:
Hercegovac je napisao:
Citiraj:
Zamisli da imaš sina od 18 godin, dođeš kući sa posla i zatekneš sina naguženog preko stola kako mu ga čiko trpa u dupe, a on viče to tatice daj mi ga, bi li imao predodžbu o tome da li je to dobro ili loše?

Bio bih šokiran bez obzira kakva je kombinacija u pitanju. Seksanje na radnom stolu je nešto što nikako ne dopuštam bez obzira da li će mi to raditi sin sa frajerom, sin sa curom, ćerka sa frajerom, ćerka sa curom.
S druge strane, da saznam da je moje dijete u vezi sa nekom drugom osobom i da oni imaju odnos, ne bi mi smetalo bez obzira bila to heteroseksualna ili homoseksualna veza.

Zanemari stol, i nema tu nikakvih kombinacija, pitanje je konkretno, jasno i nedvosmisleno, prema tome konkretno, jasno i nedvosmisleno odgovori, nemoj politike ko Đontra.

Pa ponavljam: negativno bih na to odreagovao, ali ne zato što je u pitanju gay seks, nego zato što seksu nije mjestu na stolu i u dnevnoj sobi. Sve u svemu sto je problem! ;)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Džontra je napisao:
giometar je napisao:
Džontra je napisao:
Pa i nije...Dva lika koja se jebu ne mogu ubiti jedan drugog, osim ukoliko erotska asfiksija nije u pitanju. Dva navijača koja se tuku mogu ubiti nekog...lik koji je prekoračio brzinu ima veće šanse da ubije nekog nego kad vozi normalno.

Dakle, bolje da se pederi jebu na trgu nego da se navijaci tuku na stadionu?

Ako mora, ovo drugo. Kazem ti, nisam urban.
Ti vjerovatno prvo? :D

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Džontra je napisao:
OFM
ti si mene nešto pitao i tebi se nije svidio moj odgovor i automatski ti je pogrešan ?

Pitao sam hercegovca, a pošto si se i ti privalio i tebe, nije istina da mi se tvoj odgovor nije svidio već ti nisi ni odgovorio, nego si postavio protupitanje koje nema veze sa temom i onim što sam ja pitao, međutim ja sam tebi odgovorio na to pitanje dok ti meni nisi, već si odgovor izbjegao baš kao i hercegovac sada.
@hercegovac
već sam ti napisao zanemari stol i odgovori na konkretno postavljeno pitanje o konkretnoj situaciji.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Hercegovac je napisao:
Pa ponavljam: negativno bih na to odreagovao, ali ne zato što je u pitanju gay seks, nego zato što seksu nije mjestu na stolu i u dnevnoj sobi. Sve u svemu sto je problem! ;)

Da je seks u spavaćoj sobi ili na bilo kojem mjestu koje ti smatraš prikladnim za seks kako bi ti odreagovao? Vidim kao ne bi negativno odreagovao zato što je to gay seks. Da je tvoje dijete u pitanju i da je gay seks u pitanju šta bi napravio?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
OFM..Da'l i bi smatrao da je homoseksualizam zlo ako bi vido sina kako se jebava na stolu kojeg sam krvlju platio u IKEI ? Ne. Eto ti konkretan odgovor.
Giometre...Bolje živa pizda nego mrtva budala...Nema ničeg herojskog kad pogineš na terenu od strane pijanog navijača...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 18:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa sto ne kazes odmah, brate napaceni? Da ti posaljem neke pijane navijace, pa budi pizda kad vec hoces, reci im "Nemojte me tuci, dacu vam ja guze" :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 19:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Panzer je napisao:
Jest ja obožavam tu tvoju arogantnost. Da zabranićemo sve gdje bi neko mogao da strada. Naveo si burke koje su opasne, mi smo naveli ostale stvari koje su opasne i koje treba da se zabrane. Vodiš se potpuno istom logikom kao i mi samo što bezrezervno zastupaš svoj stav što isto tako poštujem, ne odobravam ali poštujem. Nemoj nama o našoj logici kad koristiš istu. Nama je priča šuplja do zla boga, a ja isto tako mogu reći da ti nisi mene ničim uvjerio da je ta parada potrebna, a vjeruj mi da sam poprilično objektivan i da jesi priznao bih da griješim i povukao se sa teme davno. Vječito navodiš ljudima na forumu kako su im priče šuplje i argumenti donji, a ti najpametniji od svih na svakoj jebenoj temi gdje se dohvatiš rasprave. Zabijem ja takvo raspravljanje...

EDIT: Naveo bih još jednom da ja protiv homoseksualaca i njihovog opredjeljenja u principu nemam ništa protiv. Ako se ljudi vole neka im, ne smatram ih bolesnim i neću u to da ulazim kakav im je mentalni sklop jer mislim da to nema veze sa njihovim opredjeljenjem. Ono što mi smeta je konstantna želja da se bude u centru pažnje i da se o njima priča. Isti su mi i oni i huligani, stoka neiživljenja i jedni i drugi...

Zabijem ja raspravljanje sa glupim ljudima...

Parada kao parada nikoga ne ugrozava. Postoji milion drugih skupova koji prodju mirno i bez problema! Huligani su ti zbog koje je parada opasan dogadjaj a ne pederi i to nikako nije isto kao i burke ili navijaci na stadionima.
Da, suplja vam je prica i suplji su vam argumenti, ja to ne kazem jer sam najpametniji vec zato sto je tako. Neko od vas nesto malo argumentuje ali to se brzo zavrsi na "ti si najpametniji, pederi su degenerici i bolesni i tacka, poredjenje ti je idiotsko". I onda ja trebam da argumentovano razgovaram sa vama?? E pa zabijem ja takvu raspravu.

Uopste nije pitanje je li parada potrebna ili nije ona je dozvoljena a to koliko posto gradjana je za, koliko smo mi tradicionalni ili konzervativni apsolutno nije bitno. Cuj referendum... Hocemo li za sve da pisemo referendume? Referendum pominjete kada vam je nesto u korist a sta kada dodje nesto sto vam nece biti u korist, a neko drugi pomene referendum? Onda cete biti protiv?

Poslednji put menjao Elvis Presley dana 13 Sep 2011, 19:12, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

giometar je napisao:
Elvis Presley je napisao:
Parada ne treba da se zabrani jer bi to znacilo popustanje zakona pred fasistickim organizacijama i huliganima.

E ovo je suplja prica. Kojima fasistickim organizacijama, jesi ti normalan? Ako bi bilo popustanje pred nekim, to bi bilo pred normalnim gradjanima, kojima sve to smeta, a koji su u velikoj vecini. Ako ne vjerujes, raspisi referendum! "Treba li da se odrzi?" Jebo raka raka ako bi 5 posto zaokruzilo da!

Normalni gradjani odrze mirni protest dan prije. Takvih bude nekoliko stotina ili hiljada sta ja znam.
A "Obraz" "1389" i ostali dodju sutra sa kamenjem, palijama i ostalim rekvizitima.

Ponovo izjava hiljadu puta prezvakana na ovoj temi: ako se ta glupa parada proglasi dogadjajem visokog rizika to znaci da "Obraz" i ostala kompanija mogu da uticu na unutrasnja pitanja jedne drzave.
Zamislite da se skupi nekoliko hiljada ljudi i pocnu napadati malinare na njihovim skupovima. Hocemo li i njih proglasiti krivim za te napade i proglasiti njihov protest "dogadjajem visokog rizika"??

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 19:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

giometar je napisao:
Džontra je napisao:

Ako mora, ovo drugo. Kazem ti, nisam urban.
Ti vjerovatno prvo? :D

Joooj...
Molim te...

Zamisljam te kao William Wallace-a kako vice "Freedom" dok ga ubijaju. :roll:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Kako vi obrćete teze, pa jbt jedini kojima se zabranjuju mirni skupovi su "Obraz" i "1389", jedini koje murija bije su oni, koliko su puta najavili mirna okupljanja i to im je bilo zabranjeno, a kad pominješ malinare i njima su zabranili dolazak u usrani BG i na njih pustili kerove, o čemu ti pričaš :roll:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 19:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
OFM

Pitao sam hercegovca, a pošto si se i ti privalio i tebe, nije istina da mi se tvoj odgovor nije svidio već ti nisi ni odgovorio, nego si postavio protupitanje koje nema veze sa temom i onim što sam ja pitao, međutim ja sam tebi odgovorio na to pitanje dok ti meni nisi, već si odgovor izbjegao baš kao i hercegovac sada.
@hercegovac
već sam ti napisao zanemari stol i odgovori na konkretno postavljeno pitanje o konkretnoj situaciji.

Pa odgovorio sam ti već da mi uopšte ne smeta sam seks, već jedino mjesto na kom se odvija.
Da se ovo što si pitao događa sutra u sobi mog djeteta sa njegovim partnerom, samo bih zatvorio vrata o bilo bi me sramota što sam ih prekinuo u akciji.
Zadovoljan?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 19:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ok, gradjani se skupe, mirno protestuju, pokazu svoje neslaganje sa paradom i nikome nista, parada se odrzi. Sta onda sutradan ostaje onima koji su u ocaju, da preduzmu? Ako se glas vecine zanemaruje, onda se javlja puno veci problem od same gej parade, a to je nepostojanje demokratije u satro demokratskom drustvu. Jer valjda ako vecina nesto ne podrzava, onda ima da bude tako, nebitno koliko manjina imala pravo da i ona iskaze svoje (seksualno) opredjeljenje. A nije takav slucaj. Dakle, ocigledno neko mocan sve to gura, ko moze da predje preko misljenja naroda, kome odgovara sve to, i da se parada organizuje, i da se plati, i da se kamenuje. A da su pederi sami od sebe toliko mocni, nisu.
Mislim, hvatate se prava 1000 pedera, a ne hvatate se prava 7 miliona gradjana da su protiv toga.

Poslednji put menjao giometar dana 13 Sep 2011, 19:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

a kad pominješ malinare i njima su zabranili dolazak u usrani BG i na njih pustili kerove, o čemu ti pričaš :roll:

Dakle misljenja si da to nije trebalo da se desi i da bi trebalo da im se dopusti to protestvovanje?

Ja sam rekao odmah, dok god ta parada moze da postigne neki cilj (u vezi sa pravima i zastiti od diskriminacije) neka se odrzava. ja sam svejedno protiv jer smatram da u nasoj drzavi to ne ide jer kao i na ovom forumu, primitivizam je ocigledan. Ali potpuno razumijem njihov inat jer kao i malinari, to im je jedini nacin da nesto naprave.

Poslednji put menjao Elvis Presley dana 13 Sep 2011, 19:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 19:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Kako vi obrćete teze, pa jbt jedini kojima se zabranjuju mirni skupovi su "Obraz" i "1389", jedini koje murija bije su oni, koliko su puta najavili mirna okupljanja i to im je bilo zabranjeno, a kad pominješ malinare i njima su zabranili dolazak u usrani BG i na njih pustili kerove, o čemu ti pričaš :roll:

Skupovi obraza mirni? Za tvoju informaciju, svaka situacija gdje se na jednom mjestu našlo više od 20 obrazovaca, završila je u najmanju ruku paljenjem nekog kontejnera ili kioska, a obično tučama, lomovima trgovina i pljačkama po buticima.

Glede malinara, apsolutno sam uz njih, ali kako su mogli očekivati da ih puste sa svim onim traktorima, kamionima i full opremom - trebali su se bolje organizovati i krenuti u bg. Ipak, u svakom slučaju ne podržavam to što ih je policija spriječila, sa sličnom stvari su se i gejevi susreli 2009. kada im je otkazana parada pod izgovorom nebezbjednosti.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

giometar je napisao:
Ok, gradjani se skupe, mirno protestuju, pokazu svoje neslaganje sa paradom i nikome nista, parada se odrzi. Sta onda sutradan ostaje onima koji su u ocaju, da preduzmu? Ako se glas vecine zanemaruje, onda se javlja puno veci problem od same gej parade, a to je nepostojanje demokratije u satro demokratskom drustvu. Jer valjda ako vecina nesto ne podrzava, onda ima da bude tako, nebitno koliko manjina imala pravo da i ona iskaze svoje (seksualno) opredjeljenje. A nije takav slucaj. Dakle, ocigledno neko mocan sve to gura, ko moze da predje preko misljenja naroda, kome odgovara sve to, i da se parada organizuje, i da se plati, i da se kamenuje. A da su pederi sami od sebe toliko mocni, nisu.
Mislim, hvatate se prava 1000 pedera, a ne hvatate se prava 7 miliona gradjana da su protiv toga.

Gdje je to i kad u istoriji referendum bio orudje vlasti i vladavine? Glas vecine se zanemaruje...
Pa da se glas vecine uvijek postovao danas bi jos postojalo ropstvo, polna diskriminacija, rasna diskriminacija itd (zapravo postoji i sad ali je bar zakonski regulisana, sto je i cilj).

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 19:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa zar vlast ne bi trebalo da je glas vecine?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

giometar je napisao:
Pa zar vlast ne bi trebalo da je glas vecine?

Pa ako cemo tako naivno govoriti, vecina se izjasnila na izborima i izabrala vlast.

Ako im se toliko ne svidja parada neka izaberu nekog 20-godisnjaka iz "Obraza" na slijedecim izborima pa nek' im on bude predsjednik.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 19:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
giometar je napisao:
Ako se glas vecine zanemaruje, onda se javlja puno veci problem od same gej parade, a to je nepostojanje demokratije u satro demokratskom drustvu. Jer valjda ako vecina nesto ne podrzava, onda ima da bude tako, nebitno koliko manjina imala pravo da i ona iskaze svoje (seksualno) opredjeljenje. A nije takav slucaj.

Ето шта се дешава кад се наставницима пред пензијом омогућава лиценцирање да предају предмет Демократија и људска права... Исто као и мени, некад давно, што је информатику предавала приучена професорица руског - на крају појма немамо о ономе што смо "учили".
А мени на протоколима разних школа говоре како "нисам квалификован" да предајем тај предмет. А мој некадашњи пофесор одбране и заштите (за коју је такође био приучен) - јесте? :o

А, што је најгоре "већина" мисли да је демократија баш ово што гиометар пише. :(

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 20:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hah, nema tu sta naivno, ako je vlast bila glas vecine na izborima, treba biti glas vecine i u ovakvim situacijama. To je ideal demokratije. Sve drugo, pa i ovo sto se desava u Srbiji, je neki oblik vladavine manjine. Nego kod nas ta demokratija ne postoji, posto ovi nasi ne mogu mrdnuti da ih neko od stranaca ne pritisne. U stvari, postoji kad treba nametnuti nesto sto je protiv volje naroda, onda kazes "Pederi imaju pravo da iskazu svoje misljenje, imaju pravo da organizuju okupljanje, to je po zakonu, to je demokratija". I onda se takvi ko ti primite, i zajedno sa pederima branite njihova prava.
Kako je u Rusiji bilo, pederi htjeli gej paradu, policija tukla njih, a ne one koji su protestvovali. Zasto? Jer narod nije htio da se to odrzi, a samim tim ni vlast, a hvala bogu Rusija ne podlijeze vanjskim uticajima.

Steta, pametan si momak, samo na pogresnoj strani. Ko Nenad Canak.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]